plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondi ja jeszcze nie mam jako takich objawów, także nie pomogę.
Dziewczyny M wrócił i mało nie padł na zawał, dobrze, ze jednak nie dzwonilam i nie powiedziałam mu przez tel. Teraz chodzi i cieszy sie sam do siebie, hehe.zbikowa, aisa, Blondi22, Selena, mala29_, Shagga_80, mauysia, Effcia28, Kfjatus, Dodi, Dodi lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:Blondi ja jeszcze nie mam jako takich objawów, także nie pomogę.
Dziewczyny M wrócił i mało nie padł na zawał, dobrze, ze jednak nie dzwonilam i nie powiedziałam mu przez tel. Teraz chodzi i cieszy sie sam do siebie, hehe.
taka wspaniałą wiadomosc usłyszał to nie dziwie mu sie heheIlona, aisa lubią tę wiadomość
-
Jeszcze raz dzięki dziewczyny. Jesteście niezastapione
Blondi Ty naprawdę masz jakieś moce nadprzyrodzone albo wtyki u Wielkiego Brata Ovufriend, bo mojego posta udało Ci sie nie 3 ale nawet 4 razu polubićSelena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO rany, w większości się obrobiłam...PADAM!
Potem jak już zupełnie się obrobię, to może zajrzę i nadrobię...ale z tego co zdążyłam zauważyć, to mamy R E W E L A C Y J N E W I E Ś C I!!! Ilonko,ależ się cieszę
Buziaki siusiaki, do potemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 20:39
Blondi22, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Jeszcze raz dzięki dziewczyny. Jesteście niezastapione
Blondi Ty naprawdę masz jakieś moce nadprzyrodzone albo wtyki u Wielkiego Brata Ovufriend, bo mojego posta udało Ci sie nie 3 ale nawet 4 razu polubić
ja widze że tylko raz heheIlona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondi22 wrote:Ilona wrote:Jeszcze raz dzięki dziewczyny. Jesteście niezastapione
Blondi Ty naprawdę masz jakieś moce nadprzyrodzone albo wtyki u Wielkiego Brata Ovufriend, bo mojego posta udało Ci sie nie 3 ale nawet 4 razu polubić
ja widze że tylko raz hehe
Strona 2872, moj ostatni post na tej stronieBlondi22 lubi tę wiadomość
-
Ilona wrote:Blondi22 wrote:Ilona wrote:Jeszcze raz dzięki dziewczyny. Jesteście niezastapione
Strona 2872, moj ostatni post na tej stronie
hehe rzeczywiscieSelena, Ilona lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:Ilona wrote:Blondi22 wrote:Ilona wrote:Jeszcze raz dzięki dziewczyny. Jesteście niezastapione
Strona 2872, moj ostatni post na tej stronie
hehe rzeczywiscie
a na tej samej stronie post o teście Fedra 3 razy polubiłaIlona lubi tę wiadomość
-
Ilona wrote:Selena wrote:Ilona wrote:Selenko a Ty kiedy testujesz?
No niewiem..Może jutro...o ile temp nie spadnie
To trzymam kciuki za Ciebie, musi sie udać
No kciuki się przydadzą:)ale ja myśle że będzie jedna krecha...mauysia lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:Ilona wrote:Selena wrote:Ilona wrote:Selenko a Ty kiedy testujesz?
No niewiem..Może jutro...o ile temp nie spadnie
To trzymam kciuki za Ciebie, musi sie udać
No kciuki się przydadzą:)ale ja myśle że będzie jedna krecha...
Nie chce Cię nakrecac, okaże sie jutro. Trzeba myśleć pozytywnie, wiem, ze Tobie moze byc cieżko, ale ja będę i pewnie dziewczyny tez&&&&&
Selena, aisa lubią tę wiadomość