plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
uff no to jestem na bieżąco.
dziś dałam sobie trochę luzu w pracy, ale pewnie w kolejnych dniach trzeba będzie nadgonić z robotą.
Rucia i Shagga piękne brzucholki macie.
Shagga chciałabym, żeby moja (i tak mocno kulejąca) intuicja była tak genialna jak twoja w sprawach związanych z synkiem. Pogratulować tylko.mauysia, Effcia28, Shagga_80 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
@ powinien być 25 w sobotę, ale już nie będę się w tabelce zmieniać, żeby nie spamować tabelki.
mauysia lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
mala29_ wrote:wiecie co dziewczyny jestem zdziwiona a raczej nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Właśnie mój dzwonił do naszej lekarki żeby umówić się teraz na wizytę bo ostatnie opakowanie CLO zażyłam i żeby przepisała mi następne na te 3 miechy. To co od niej usłyszał to mnie zdziwiło że mamy poczekać i tydzień po owulacji mam zrobić test ciążowy a przecież wiadomo że nic nie jest w stanie wyjść w tak krótkim czasie. a w tedy mam do niej dzwonić i ona mi wtedy wypisze. Chcieliśmy zrobić jeszcze raz kontrolne badania mojego m. ale powiedziała że nie ma potrzeby i ona nie może nam zrobić bo mają procedury że musi upłynąć 6 miesięcy między jednym a drugim . Zastanawiam się czy rzeczywiście ona wie co robi i czy jest dobra.
Mała, podobnie jak zbikowa nie znam się na CLO ani innych specyfikach, więc nie mogę ocenić postępowania lekarki.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:mala29_ wrote:wiecie co dziewczyny jestem zdziwiona a raczej nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Właśnie mój dzwonił do naszej lekarki żeby umówić się teraz na wizytę bo ostatnie opakowanie CLO zażyłam i żeby przepisała mi następne na te 3 miechy. To co od niej usłyszał to mnie zdziwiło że mamy poczekać i tydzień po owulacji mam zrobić test ciążowy a przecież wiadomo że nic nie jest w stanie wyjść w tak krótkim czasie. a w tedy mam do niej dzwonić i ona mi wtedy wypisze. Chcieliśmy zrobić jeszcze raz kontrolne badania mojego m. ale powiedziała że nie ma potrzeby i ona nie może nam zrobić bo mają procedury że musi upłynąć 6 miesięcy między jednym a drugim . Zastanawiam się czy rzeczywiście ona wie co robi i czy jest dobra.
Mała, podobnie jak zbikowa nie znam się na CLO ani innych specyfikach, więc nie mogę ocenić postępowania lekarki.
Też na CLO się nie znam, a tym bardziej na angielskich procedurach.Shagga_80 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:W trosce o moją serdeczna przyjaciółkę Żbikową zarządzam, że od dziś słowo PO-MI-DO-ROWKA zastępujemy słowem "aftermetogroove".
Olka ty masz z deklem, to oficjalne.
Jakby kto nie zrozumiał to : wpisałam w słownik
"after me to groove"
i wyszlo:
"po-mnie-do-rowka"
Mayusia a likopeny to po poznańsku?
I co Mauysiu, jak się teraz czujesz?! Seseseseseses <grzmot za oknem, błyskawica rozjaśnia ponure wnętrze> -
mala29_ wrote:wiecie co dziewczyny jestem zdziwiona a raczej nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Właśnie mój dzwonił do naszej lekarki żeby umówić się teraz na wizytę bo ostatnie opakowanie CLO zażyłam i żeby przepisała mi następne na te 3 miechy. To co od niej usłyszał to mnie zdziwiło że mamy poczekać i tydzień po owulacji mam zrobić test ciążowy a przecież wiadomo że nic nie jest w stanie wyjść w tak krótkim czasie. a w tedy mam do niej dzwonić i ona mi wtedy wypisze. Chcieliśmy zrobić jeszcze raz kontrolne badania mojego m. ale powiedziała że nie ma potrzeby i ona nie może nam zrobić bo mają procedury że musi upłynąć 6 miesięcy między jednym a drugim . Zastanawiam się czy rzeczywiście ona wie co robi i czy jest dobra.
Nie mam pojęcia Mała jak to jest po CLO, ale może wtedy FL jest wtedy jakas krótsza?
No to napisałam, a teraz idę czytać jak bardzo się wygłupiłam i co napisały inne dziołchy.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:Blondi22 wrote:a za mna od wczoraj chodziła sałata z jogurtem naturalnym bo ze smietana nie robie
i własnie sobie ja zajadam
dobrze ze to "chodziła" to tylko przenosnia:)bo byśmy chyba nie bardzo wygladali jakby faktycznie chodziło za nami to na co mamy ochote..już sobie wyobrażam chodzącego Goslinga za Olą
Ja tak chcę! Ja tak chcę! Może wtedy W. poczułby oddech konkurencji i pamiętał o moich imieninach!Selena lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mala29_ wrote:wiecie co dziewczyny jestem zdziwiona a raczej nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Właśnie mój dzwonił do naszej lekarki żeby umówić się teraz na wizytę bo ostatnie opakowanie CLO zażyłam i żeby przepisała mi następne na te 3 miechy. To co od niej usłyszał to mnie zdziwiło że mamy poczekać i tydzień po owulacji mam zrobić test ciążowy a przecież wiadomo że nic nie jest w stanie wyjść w tak krótkim czasie. a w tedy mam do niej dzwonić i ona mi wtedy wypisze. Chcieliśmy zrobić jeszcze raz kontrolne badania mojego m. ale powiedziała że nie ma potrzeby i ona nie może nam zrobić bo mają procedury że musi upłynąć 6 miesięcy między jednym a drugim . Zastanawiam się czy rzeczywiście ona wie co robi i czy jest dobra.
Nie mam pojęcia Mała jak to jest po CLO, ale może wtedy FL jest wtedy jakas krótsza?
No to napisałam, a teraz idę czytać jak bardzo się wygłupiłam i co napisały inne dziołchy.
O no to się jeszcze nie wygłupiłam, ale wszystko przede mną jak przyjdzie popołudniowa zmiana.