plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:"no to kto jeszcze do niego należy?:)gorzej jak Barca gra z Realem..wtedy mój m jest moim wrogiem ha ha;)bo on znowu Madryt woli..."
Wosebko, a wiesz, że nasz synio też jest już sformatowany pod tym kątem..? Umie już śpiewać hymn Barcy, zna numery i nazwiska czołowych graczy, a jak gra w tę %#&@$ FIFĘ, to zawsze chce być Messim albo Puyolem...
Biedne dziecko...
Przynajmniej wie jaki klub i piłkarz jest najlepszy na świecie:)mauysia, jeju lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:oj Fredzia Fredzia.
całe szczęście masz taryfę ulgową....
no wiem Zbiczku Kochany ze Ty pomidorówki niet ale ja nic na to nie poradzę ze w obecnym czasie jest to jedna z niewielu zup na które mam chęć
za co Cię przepraszam ale nie obiecuje poprawyzbikowa, Selena lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ilona to ma życie, mąż-przystojniak, córcia jak z obrazka, fasola w brzuchu i piękny dom. Ech.... <opiera głowę na dłoni, wzrok niewidzący, w ręku ołówek rysuje bohomazy, obraz faluje i już jesteśmy w objęciach Ryana Gosslinga>
zbikowa, Fedra, mauysia, Ilona, Selena, Blondi22, Kfjatus, aisa, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:zbikowa wrote:oj Fredzia Fredzia.
całe szczęście masz taryfę ulgową....
no wiem Zbiczku Kochany ze Ty pomidorówki niet ale ja nic na to nie poradzę ze w obecnym czasie jest to jedna z niewielu zup na które mam chęć
za co Cię przepraszam ale nie obiecuje poprawy
Następnym razem pisz "czerwona zupa z likopenami".Fedra, zbikowa, Selena, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ilona to ma życie, mąż-przystojniak, córcia jak z obrazka, fasola w brzuchu i piękny dom. Ech.... <opiera głowę na dłoni, wzrok niewidzący, w ręku ołówek rysuje bohomazy, obraz faluje i już jesteśmy w objęciach Ryana Gosslinga>
A wiesz, że jego nazwisko się pisze przez jedno "S"..? -
Ola_czeka wrote:Ilona to ma życie, mąż-przystojniak, córcia jak z obrazka, fasola w brzuchu i piękny dom. Ech.... <opiera głowę na dłoni, wzrok niewidzący, w ręku ołówek rysuje bohomazy, obraz faluje i już jesteśmy w objęciach Ryana Gosslinga>
Mieszkamy w wynajętym mieszkaniu, ale mimo to fakt jestem szczęściarą.zbikowa, Selena, Blondi22, Kfjatus, aisa, Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Ilona to ma życie, mąż-przystojniak, córcia jak z obrazka, fasola w brzuchu i piękny dom. Ech.... <opiera głowę na dłoni, wzrok niewidzący, w ręku ołówek rysuje bohomazy, obraz faluje i już jesteśmy w objęciach Ryana Gosslinga>
A wiesz, że jego nazwisko się pisze przez jedno "S"..?
Wiem, to był tylko taki syk podkreślający że go pragnę.
Przekonująco wybrnęłam?zbikowa, Selena, Fedra lubią tę wiadomość
-
Zwierzę się Wam
Chciałbym przyjść tak jak Ilona zupełnie niespodzianie i powiedzieć na luzaku: test mi wyszedł z dwoma kreseczkamiNo i czekać z roześmianą twarzą na te Wasze miłe słowa, gratulacje i takie tam różne
Blondi22, zbikowa, Selena, aisa, Ilona, Fedra, Effcia28, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Zwierzę się Wam
Chciałbym przyjść tak jak Ilona zupełnie niespodzianie i powiedzieć na luzaku: test mi wyszedł z dwoma kreseczkamiNo i czekać z roześmianą twarzą na te Wasze miłe słowa, gratulacje i takie tam różne
ja tak ostatnio tez o tym myslałamKfjatus, zbikowa, aisa, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość