plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
aisa wrote:Ola_czeka wrote:aisa wrote:Ola_czeka wrote:Ilonka, to Ty miałaś wysokie tempki, nie?
Boszsz jesteś dowodem na to, że nawet okres nie jest gwarantem braku ciąży!!!!!!!!!!!!
To Gunia ma takie wysokie temp
Ilona nie mierzyła w tym cyklu bo ma biało na wykresie
A propo czy wczoraj jak gadałaś z Iloną o Jej mężu i fizjonomii piłkarza to myślałaś o Jego wyglądzie czy o strzelaniu goli (odnosząc się w ten sposób to Jej wykresu)?
Nie o tym myślałam, tylko o tym, że przystojny jak pique ale widać jestem prorokiem - nieświadomkiem.
Ups... to tylko mi się skojarzyłoJakoś tak fakty złożyłam, połączyłam z Jej wykresem i tak mi jakoś wyszło...
A co do wyglądu męża Ilony, to zgodzę się, że przystojniak
No kurde nie wiem jak to się stało, ale nie załapałam się na foty ilonkowego męża! Jakoś muszę z tym żyć... -
Selena wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:aisa wrote:Ola_czeka wrote:Ilonka, to Ty miałaś wysokie tempki, nie?
Boszsz jesteś dowodem na to, że nawet okres nie jest gwarantem braku ciąży!!!!!!!!!!!!
A propo czy wczoraj jak gadałaś z Iloną o Jej mężu i fizjonomii piłkarza to myślałaś o Jego wyglądzie czy o strzelaniu goli (odnosząc się w ten sposób to Jej wykresu)?
Nie o tym myślałam, tylko o tym, że przystojny jak pique ale widać jestem prorokiem - nieświadomkiem.
Uuuu koleżanka Barcelonkę lubi, plusik odnotowany...
Mauyś ja za BARCE dam się zabić:)uwielbiam:)
No co ja tu słyszęmamy tu niezły Barcowy fanklubik
Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mayusia prawie sie posikałam jak przeczytałam "jak to było za Twoich czasów" z lajkami!
Effcia chodzi o to że Blondi też ma imieniny 26 i też ma chyba tak na imię jak Ty. Tylko kiedyś się śmiałysmy że ma na imię Marianna i tak do niej się czasem zwracam
yyy co ja jeszcze chciałam?
NIE WAŻNEFedra, Blondi22, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Selena wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:aisa wrote:Ola_czeka wrote:Ilonka, to Ty miałaś wysokie tempki, nie?
no to kto jeszcze do niego należy?:)gorzej jak Barca gra z Realem..wtedy mój m jest moim wrogiem ha ha;)bo on znowu Madryt woli... -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, przekaże mojemu, że mam na forum taką rzeszę wielbicielek, hehe.
Pewnie się ucieszy
Mauysiu jeśli chcesz, z chęcią jeszcze raz pochwalę się moim M.zbikowa, aisa, Fedra, Kfjatus, Blondi22, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Selena wrote:mauysia wrote:Selena wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:aisa wrote:Ola_czeka wrote:Ilonka, to Ty miałaś wysokie tempki, nie?
no to kto jeszcze do niego należy?:)gorzej jak Barca gra z Realem..wtedy mój m jest moim wrogiem ha ha;)bo on znowu Madryt woli...
Jeszcze ja za Barcą jestemSelena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Selena wrote:Kfjatus wrote:Ooooo ja tez lubię zespół Pogodno, kiedyś natrafiłam na niego przypadkiem i mi nawet wpadł w ucho
A mówicie o grach.... szlagierem był moim zdaniem Super MarioAle tez lubiłam strzelać do kaczek pistoletem. Siadało się na podłodze, przed tv, brało się pistolet i zabijało te kaczuchy, a one wpadały w krzaczory
o tak :)te gry tez były super:)zwłaszcza mario:)pamiętam jak z rodzeństwem potrafilismy grać każdy po kolei całymi dniami:)
o Maio i strzelanie do kaczuch też pamietam heheSelena, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aisa wrote:Kfjatus wrote:Ooooo ja tez lubię zespół Pogodno, kiedyś natrafiłam na niego przypadkiem i mi nawet wpadł w ucho
A mówicie o grach.... szlagierem był moim zdaniem Super MarioAle tez lubiłam strzelać do kaczek pistoletem. Siadało się na podłodze, przed tv, brało się pistolet i zabijało te kaczuchy, a one wpadały w krzaczory
W Mario też się grało...
A ja gdzieś jeszcze mam cały sprzęt pegazusowy (czy jak to się zwało) i tą płytkę z kaczkową grą teżi oczywiście pistolet...
też to mam w domu jeszcze i dyskietki do tego potem w bilard lubiłam graćaisa lubi tę wiadomość
-
"no to kto jeszcze do niego należy?:)gorzej jak Barca gra z Realem..wtedy mój m jest moim wrogiem ha ha;)bo on znowu Madryt woli..."
Wosebko, a wiesz, że nasz synio też jest już sformatowany pod tym kątem..? Umie już śpiewać hymn Barcy, zna numery i nazwiska czołowych graczy, a jak gra w tę %#&@$ FIFĘ, to zawsze chce być Messim albo Puyolem...
Biedne dziecko...zbikowa, aisa, Fedra, Selena lubią tę wiadomość