plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Ilonka, to Ty miałaś wysokie tempki, nie?
Boszsz jesteś dowodem na to, że nawet okres nie jest gwarantem braku ciąży!!!!!!!!!!!!
No faktycznie, pamiętam jak dziwiłam się że Ilonka miała takie wysokie temperatury podczas "okresu"....... Ja tej! -
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Ilonka, to Ty miałaś wysokie tempki, nie?
Boszsz jesteś dowodem na to, że nawet okres nie jest gwarantem braku ciąży!!!!!!!!!!!!
To Gunia ma takie wysokie temp
Ilona nie mierzyła w tym cyklu bo ma biało na wykresie
A propo czy wczoraj jak gadałaś z Iloną o Jej mężu i fizjonomii piłkarza to myślałaś o Jego wyglądzie czy o strzelaniu goli (odnosząc się w ten sposób to Jej wykresu)?Fedra, Selena, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Chyba się muszę na Was obrazić bo ja rozumiem ze Wam się nie podoba że nie ma mnie w tabelce ale zeby grad na mnie wysyłać wstydziłyście się
a tak na powarznie to u mnie taka burza ze masakra i gradem wali
a to juz wiem od kogo takie chmury ciemne ida heheFedra lubi tę wiadomość
-
Jesoo co ja gadam, myślałam, że zaczęłaś nowy cykl, a Ty po prostu tempki nie mierzyłaś!!! Jeju bez kitu to jest chore ja ryczę, przezcież ja Was nawet nie znam a te Wasze ciąże mnie cieszą jak moja!!!!!!!
Fedra, zbikowa, aisa, Ilona, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Ola_czeka wrote:Ilonka, to Ty miałaś wysokie tempki, nie?
To Gunia ma takie wysokie temp
Ilona nie mierzyła w tym cyklu bo ma biało na wykresie
A propo czy wczoraj jak gadałaś z Iloną o Jej mężu i fizjonomii piłkarza to myślałaś o Jego wyglądzie czy o strzelaniu goli (odnosząc się w ten sposób to Jej wykresu)?
no własnie bo cos mi tu nie pasiło..bo wchodze na wykres Ilonki i cały biały..bez temp..a juz myslaąłm ze ślepa jestem;)Ilona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny