X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • aisa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Fedra wrote:
    Widze ze się nie wypowiadacie odnośnie dopisywania koleżanek do tabelki (przynajmniej nie które) ale lajkujecie więc to chyba jest aprobata więc pozwolę sobie edytowac tabelkę :P

ja jak zawsze jestem na tak:)ale niewiem czy mogę się odzywać w tej sprawie skoro mnie nie ma w tabelce...

Miałam właśnie pisać, że nie widzę Seleny ani Wosebki w tabelce... why?

Mauysiu, Kolesia z maczugą pamiętam, ale rzucania babą jakoś już nie... ale ja w ogóle słabo pamiętam tą grę...

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danke schon meine Fruend .. :)

a teraz napiszcie mi tu czy mam pomysł na .. mam taki pomysł na drzwi do szafy wnekowej .. której na razie nie bedzie .. tzn.. jest wnekka sa reagały ale na drzwi BRAK :(

mam zamiar zakupic cos takiego z linku , wybielić to i przymocowac do weki na zawiasy dodać jakies uczwyty czy gałki czy cuś i takie tam.. :) co myslicie .. wymiary idealne do mojej wneki 180*180 jest

http://www.leroymerlin.pl/architektura-ogrodowa/architektura-drewniana/ploty-panele-oslonowe/plot-lamelowy-prosty-stelmet,p147586,l310.html

Fedra lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bo ja wam chciałam powiedzieć że ja też jestem fajna tylko Wy chyba jeszcze o tym nie wiecie?no bo gdybyście wiedziały to taka na pewno taka Olka która przyszła na ten topik po mnie nie miała by takich wyników jak ma teraz :D

adelajda82, Fedra, Selena, Kfjatus, zbikowa, Blondi22, Blondi22, Ilona, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i teraz powinno Wam być głupio że tak słabo mnie oceniałyście w "lubie to "
    :D

adelajda82, Fedra, Selena, zbikowa, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Ilona, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo ja tez lubię zespół Pogodno, kiedyś natrafiłam na niego przypadkiem i mi nawet wpadł w ucho :)
    A mówicie o grach.... szlagierem był moim zdaniem Super Mario :) Ale tez lubiłam strzelać do kaczek pistoletem. Siadało się na podłodze, przed tv, brało się pistolet i zabijało te kaczuchy, a one wpadały w krzaczory :D

Selena, aisa, Effcia28, Fedra, zbikowa, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:

Effcia chętnie oddam Ci 2000 moich laków jak chcesz to bierz :D

Selena, Effcia28, Blondi22, Ilona lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    no bo ja wam chciałam powiedzieć że ja też jestem fajna tylko Wy chyba jeszcze o tym nie wiecie?no bo gdybyście wiedziały to taka na pewno taka Olka która przyszła na ten topik po mnie nie miała by takich wyników jak ma teraz :D

Wiesz Effciu (powiedziała mauysia poprawiając sztuczną szczękę oraz zasiadając na fotelu bujanym z robótką w ręku...)... Kiedyś lajki to niosły ze sobą jakąś wartość... Trzeba się było napracować, żeby zarobić lajczka... A dziś młodzież szasta lajkami na lewo i prawo, więc można powiedzieć, że lajczenie się znacznie zdewaluowało... A teraz pozwól, że babcia mauysia przejdzie się do kuchni po lekarstwo na demencję, rwę kulszową i wątrobę...

PS) napisałam "młodziesz"... naprawdę źle ze mną...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 11:12

Kfjatus, Selena, aisa, Effcia28, Fedra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Effcia28 wrote:

Fedra nie szastaj teraz lajkami, oddasz jej na imieniny - prezent konkretny, miły, no i oryginalny przede wszystkim :D

Selena, aisa, mauysia, Fedra, Effcia28, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Selena Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Ooooo ja tez lubię zespół Pogodno, kiedyś natrafiłam na niego przypadkiem i mi nawet wpadł w ucho :)
    A mówicie o grach.... szlagierem był moim zdaniem Super Mario :) Ale tez lubiłam strzelać do kaczek pistoletem. Siadało się na podłodze, przed tv, brało się pistolet i zabijało te kaczuchy, a one wpadały w krzaczory :D

o tak :)te gry tez były super:)zwłaszcza mario:)pamiętam jak z rodzeństwem potrafilismy grać każdy po kolei całymi dniami:)

mauysia lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Kiedyś (15-17 lat) chętnie grywałam w gierki, teraz jakoś w ogóle mnie to nie grzeje... W przeciwieństwie do mojego M, który prawie każdą wolną chwilę spędza na grze w FIFĘ 13... Co gorsza, zaszczepił już FIFĘ młodszemu, który już też pyka do bramy z padem w ręku... Nie lubię tego :/

Jak mojego najdzie to sobie włącza Sim City albo Tzara - stara gra strategiczna (gra z kodami). W fifę na szczęście nie gra..

Ostatnio zaczęliśmy grać wieczorami w statki (ale tu już odbiegam od tematu bo do tego kompa nie trzeba). To była nasza tradycja w czasie płynięcia statkiem. Trzeba coś robić w czasie płynięcia do PL..

Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Kfjatus wrote:

o tak :)te gry tez były super:)zwłaszcza mario:)pamiętam jak z rodzeństwem potrafilismy grać każdy po kolei całymi dniami:)

W Super Mario grałam tylko na pożyczonym od koleżanki Nintendo... A u koleżany rąbałam na Commodorze w żeńską wersję tej gry, czyli Giana Sisters :)

Fedra, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:

o jest też ktoś z mojej epoki :) jak fajnie bo już myślałam że tylko ja grałam w Mario i strzelałam do kaczek :)Kfjatuś tyś chyba mój rocznik

Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze dziewczęta jak mi się podoba wasza tabelka coraz więcej fasoleczek jest i oby jak najszybciej zapełniła się cała w fasolkach. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 11:16

mauysia, Kfjatus, Fedra, Fedra, aisa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • aisa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:

W Mario też się grało...
    A ja gdzieś jeszcze mam cały sprzęt pegazusowy (czy jak to się zwało) i tą płytkę z kaczkową grą też ;) i oczywiście pistolet...

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Kfjatus wrote:

o jest też ktoś z mojej epoki :) jak fajnie bo już myślałam że tylko ja grałam w Mario i strzelałam do kaczek :)Kfjatuś tyś chyba mój rocznik

26 kończę lada moment :P Ja szybko w te gry zaczęłam grać, bo mam dwóch starszych braci, więc oni kupowali, wymieniali się dyskietkami, a ja grałam :P

zbikowa lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Fedra wrote:
    Effcia28 wrote:

Fedra nie szastaj teraz lajkami, oddasz jej na imieniny - prezent konkretny, miły, no i oryginalny przede wszystkim :D

spoko na imieniny oddam jej drugie 2000 laków ;)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Effcia28 wrote:

Wiesz Effciu (powiedziała mauysia poprawiając sztuczną szczękę oraz zasiadając na fotelu bujanym z robótką w ręku...)... Kiedyś lajki to niosły ze sobą jakąś wartość... Trzeba się było napracować, żeby zarobić lajczka... A dziś młodzież szasta lajkami na lewo i prawo, więc można powiedzieć, że lajczenie się znacznie zdewaluowało... A teraz pozwól, że babcia mauysia przejdzie się do kuchni po lekarstwo na demencję, rwę kulszową i wątrobę...

PS) napisałam "młodziesz"... naprawdę źle ze mną...

tak w głębi serca to ja wiedziałam że tej Oli :) to dajecie te laik żeby się dziewczyna cieszyła i myślała że ona to taka super fajna jest :D

Fedra, Fedra, Fedra, Fedra, Fedra, Selena, zbikowa, Blondi22, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny aż sie cała trzęse ze strachu, wróciłam ze szkoły i zrobiłam test i jest druga kreska.

adelajda82, Fedra, Fedra, Fedra, Kfjatus, aisa, Selena, mauysia, mala29_, Effcia28, Ola_czeka, zbikowa, Blondi22, karoam, gocha04, sylwia1985, Shagga_80, gadgeta, Dodi, aga83 lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Dziewczyny aż sie cała trzęse ze strachu, wróciłam ze szkoły i zrobiłam test i jest druga kreska.

!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZE STRACHU???????
    !!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 11:18

mala29_, Selena lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:

:D :D :D :D :D :D :D :D

mala29_, Selena, Fedra, zbikowa, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 2855 2856 2857 2858 2859 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ