plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Selena wrote:Fedra wrote:Widze ze się nie wypowiadacie odnośnie dopisywania koleżanek do tabelki (przynajmniej nie które) ale lajkujecie więc to chyba jest aprobata więc pozwolę sobie edytowac tabelkę
ja jak zawsze jestem na tak:)ale niewiem czy mogę się odzywać w tej sprawie skoro mnie nie ma w tabelce...
Miałam właśnie pisać, że nie widzę Seleny ani Wosebki w tabelce... why?
Mauysiu, Kolesia z maczugą pamiętam, ale rzucania babą jakoś już nie... ale ja w ogóle słabo pamiętam tą grę... -
nick nieaktualnyDanke schon meine Fruend ..
a teraz napiszcie mi tu czy mam pomysł na .. mam taki pomysł na drzwi do szafy wnekowej .. której na razie nie bedzie .. tzn.. jest wnekka sa reagały ale na drzwi BRAK
mam zamiar zakupic cos takiego z linku , wybielić to i przymocowac do weki na zawiasy dodać jakies uczwyty czy gałki czy cuś i takie tam..co myslicie .. wymiary idealne do mojej wneki 180*180 jest
http://www.leroymerlin.pl/architektura-ogrodowa/architektura-drewniana/ploty-panele-oslonowe/plot-lamelowy-prosty-stelmet,p147586,l310.htmlFedra lubi tę wiadomość
-
no bo ja wam chciałam powiedzieć że ja też jestem fajna tylko Wy chyba jeszcze o tym nie wiecie?no bo gdybyście wiedziały to taka na pewno taka Olka która przyszła na ten topik po mnie nie miała by takich wyników jak ma teraz
adelajda82, Fedra, Selena, Kfjatus, zbikowa, Blondi22, Blondi22, Ilona, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ooooo ja tez lubię zespół Pogodno, kiedyś natrafiłam na niego przypadkiem i mi nawet wpadł w ucho
A mówicie o grach.... szlagierem był moim zdaniem Super MarioAle tez lubiłam strzelać do kaczek pistoletem. Siadało się na podłodze, przed tv, brało się pistolet i zabijało te kaczuchy, a one wpadały w krzaczory
Selena, aisa, Effcia28, Fedra, zbikowa, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:i teraz powinno Wam być głupio że tak słabo mnie oceniałyście w "lubie to "
Effcia chętnie oddam Ci 2000 moich laków jak chcesz to bierzSelena, Effcia28, Blondi22, Ilona lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Effcia28 wrote:no bo ja wam chciałam powiedzieć że ja też jestem fajna tylko Wy chyba jeszcze o tym nie wiecie?no bo gdybyście wiedziały to taka na pewno taka Olka która przyszła na ten topik po mnie nie miała by takich wyników jak ma teraz
Wiesz Effciu (powiedziała mauysia poprawiając sztuczną szczękę oraz zasiadając na fotelu bujanym z robótką w ręku...)... Kiedyś lajki to niosły ze sobą jakąś wartość... Trzeba się było napracować, żeby zarobić lajczka... A dziś młodzież szasta lajkami na lewo i prawo, więc można powiedzieć, że lajczenie się znacznie zdewaluowało... A teraz pozwól, że babcia mauysia przejdzie się do kuchni po lekarstwo na demencję, rwę kulszową i wątrobę...
PS) napisałam "młodziesz"... naprawdę źle ze mną...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 11:12
Kfjatus, Selena, aisa, Effcia28, Fedra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Effcia28 wrote:i teraz powinno Wam być głupio że tak słabo mnie oceniałyście w "lubie to "
Effcia chętnie oddam Ci 2000 moich laków jak chcesz to bierz
Fedra nie szastaj teraz lajkami, oddasz jej na imieniny - prezent konkretny, miły, no i oryginalny przede wszystkimSelena, aisa, mauysia, Fedra, Effcia28, Ilona lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Ooooo ja tez lubię zespół Pogodno, kiedyś natrafiłam na niego przypadkiem i mi nawet wpadł w ucho
A mówicie o grach.... szlagierem był moim zdaniem Super MarioAle tez lubiłam strzelać do kaczek pistoletem. Siadało się na podłodze, przed tv, brało się pistolet i zabijało te kaczuchy, a one wpadały w krzaczory
o tak :)te gry tez były super:)zwłaszcza mario:)pamiętam jak z rodzeństwem potrafilismy grać każdy po kolei całymi dniami:)mauysia lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Kiedyś (15-17 lat) chętnie grywałam w gierki, teraz jakoś w ogóle mnie to nie grzeje... W przeciwieństwie do mojego M, który prawie każdą wolną chwilę spędza na grze w FIFĘ 13... Co gorsza, zaszczepił już FIFĘ młodszemu, który już też pyka do bramy z padem w ręku... Nie lubię tego
Jak mojego najdzie to sobie włącza Sim City albo Tzara - stara gra strategiczna (gra z kodami). W fifę na szczęście nie gra..
Ostatnio zaczęliśmy grać wieczorami w statki (ale tu już odbiegam od tematu bo do tego kompa nie trzeba). To była nasza tradycja w czasie płynięcia statkiem. Trzeba coś robić w czasie płynięcia do PL..Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Kfjatus wrote:Ooooo ja tez lubię zespół Pogodno, kiedyś natrafiłam na niego przypadkiem i mi nawet wpadł w ucho
o tak :)te gry tez były super:)zwłaszcza mario:)pamiętam jak z rodzeństwem potrafilismy grać każdy po kolei całymi dniami:)
W Super Mario grałam tylko na pożyczonym od koleżanki Nintendo... A u koleżany rąbałam na Commodorze w żeńską wersję tej gry, czyli Giana SistersFedra, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Ooooo ja tez lubię zespół Pogodno, kiedyś natrafiłam na niego przypadkiem i mi nawet wpadł w ucho
o jest też ktoś z mojej epokijak fajnie bo już myślałam że tylko ja grałam w Mario i strzelałam do kaczek :)Kfjatuś tyś chyba mój rocznik
Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
kurcze dziewczęta jak mi się podoba wasza tabelka coraz więcej fasoleczek jest i oby jak najszybciej zapełniła się cała w fasolkach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 11:16
mauysia, Kfjatus, Fedra, Fedra, aisa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
W Mario też się grało...
A ja gdzieś jeszcze mam cały sprzęt pegazusowy (czy jak to się zwało) i tą płytkę z kaczkową grą teżi oczywiście pistolet...
-
Effcia28 wrote:Kfjatus wrote:Ooooo ja tez lubię zespół Pogodno, kiedyś natrafiłam na niego przypadkiem i mi nawet wpadł w ucho
o jest też ktoś z mojej epokijak fajnie bo już myślałam że tylko ja grałam w Mario i strzelałam do kaczek :)Kfjatuś tyś chyba mój rocznik
26 kończę lada momentJa szybko w te gry zaczęłam grać, bo mam dwóch starszych braci, więc oni kupowali, wymieniali się dyskietkami, a ja grałam
zbikowa lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Fedra wrote:Effcia28 wrote:i teraz powinno Wam być głupio że tak słabo mnie oceniałyście w "lubie to "
Effcia chętnie oddam Ci 2000 moich laków jak chcesz to bierz
Fedra nie szastaj teraz lajkami, oddasz jej na imieniny - prezent konkretny, miły, no i oryginalny przede wszystkim
spoko na imieniny oddam jej drugie 2000 laków17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Effcia28 wrote:no bo ja wam chciałam powiedzieć że ja też jestem fajna tylko Wy chyba jeszcze o tym nie wiecie?no bo gdybyście wiedziały to taka na pewno taka Olka która przyszła na ten topik po mnie nie miała by takich wyników jak ma teraz
Wiesz Effciu (powiedziała mauysia poprawiając sztuczną szczękę oraz zasiadając na fotelu bujanym z robótką w ręku...)... Kiedyś lajki to niosły ze sobą jakąś wartość... Trzeba się było napracować, żeby zarobić lajczka... A dziś młodzież szasta lajkami na lewo i prawo, więc można powiedzieć, że lajczenie się znacznie zdewaluowało... A teraz pozwól, że babcia mauysia przejdzie się do kuchni po lekarstwo na demencję, rwę kulszową i wątrobę...
PS) napisałam "młodziesz"... naprawdę źle ze mną...
tak w głębi serca to ja wiedziałam że tej Olito dajecie te laik żeby się dziewczyna cieszyła i myślała że ona to taka super fajna jest
Fedra, Fedra, Fedra, Fedra, Fedra, Selena, zbikowa, Blondi22, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny aż sie cała trzęse ze strachu, wróciłam ze szkoły i zrobiłam test i jest druga kreska.
adelajda82, Fedra, Fedra, Fedra, Kfjatus, aisa, Selena, mauysia, mala29_, Effcia28, Ola_czeka, zbikowa, Blondi22, karoam, gocha04, sylwia1985, Shagga_80, gadgeta, Dodi, aga83 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:Dziewczyny aż sie cała trzęse ze strachu, wróciłam ze szkoły i zrobiłam test i jest druga kreska.
!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZE STRACHU???????
!!!!!!!!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 11:18
mala29_, Selena lubią tę wiadomość