X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Effcia28 wrote:
    mauysia wrote:
    Effcia28 wrote:
    dobra idę te pyrki obrać bo mąż się wyśpi to mnie opierniczy ,że nic dziś nie zrobiłam a urodziny przecież miałam wczoraj,więc dziesiejsze lenistwo nie przejdzie tak łatwo :)
    a następne lenistwo mi się należy dopiero w niedzielę i wcale nie przez to ,że jest Dzień Matki-który będę obchodzić,ani też dlatego że jest niedziela i można sobie poleniuchować
    więc kto z Was zgadnie dlaczego?

IMIENINY :D

zgadłaś:)brawo :D
    jako że byłaś pierwsza to w nagrodę możesz mi coś z tej okazji zakupić :P

Możesz liczyć na wirtualny podarek :)

(Wiesz, nie znam Twojego adresu... )

mogę Ci podać :)
    ja teraz idę kulać zarazy na obiad i zaraz tu wracam i macie być wszystkie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 10:42

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Ja nikomu deszczu ani burz nie przesłałam gdyż i ponieważ pada u mnie od rana..

Żbiku, ja troszkę znam zespół Pogodno i mi się podoba. Dzielnicy nie znam ;)

Mauysiu, zdrowiej kobieto bo smarkać to Ci wolno tylko na nasze wykresy :D

JejuMuzi, super, że z W coraz lepiej! :)

Ja z czasów podstawówki pamiętam, że na informatyce grało się w pająka, to się mamba nazywało. Ostatnio ściągnęłam to sobie na kompa i M częściej gra niż ja ;)

Effcia, teraz jesteśmy w oktawie Twoich urodzin więc nic robić nie musisz. A do tego już się zaczęła nowenna przed Twoimi imieninami więc podwójnie nie musisz nic robić ;)

Co do imienin to powiem, że imieniny Joanny - Asi - Aisy - czyli moje są 24.05 czyli w ten piątek :)

Fedra, Effcia28, Ola_czeka, Selena, mauysia, zbikowa, Blondi22, Ilona, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Mała Libra napisała ze jeszcze nie :)

Dzieki Fedra a info kurcze troche sie nartwie moze jutro dojdzie

• aisa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tabelki to zastanawiałam się kilka razy czy by się nie zgłosić z podaniem, ale jakoś zawsze się rozmyślałam... ale dziś zostałam wywołana do tablicy przez Żbikową więc...

Zwracam się z uprzejmą prośbą o wpisanie mnie do tabelki:
    Aisa, obecnie leci 9 cykl starań, mam 28 lat, termin kolejnej @ 6.06, mieszkam w Szwecji

Z góry dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :)
    * Regulamin znam i akceptuję jego zasady.

mauysia, Effcia28, nick nieaktualny, Fedra, zbikowa, Blondi22, Ilona, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzisz Aisa jak mi coś powie że nic nie zrobiłam to ja mu to właśnie powiem a jak nie dotrze to mu pokarze Twego posta:)
    to masz prędzej :)
    ja mam wszystko teraz razem : inieniny,obchodzę dzień Matki,jest niedziela i idę na komunię a potem wrócę do domu i będę ledwo żywa :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 10:48

aisa, Blondi22, Ilona lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:

Ja z czasów podstawówki pamiętam, że na informatyce grało się w pająka, to się mamba nazywało. Ostatnio ściągnęłam to sobie na kompa i M częściej gra niż ja ;)

Effcia, teraz jesteśmy w oktawie Twoich urodzin więc nic robić nie musisz. A do tego już się zaczęła nowenna przed Twoimi imieninami więc podwójnie nie musisz nic robić ;)

Co do imienin to powiem, że imieniny Joanny - Asi - Aisy - czyli moje są 24.05 czyli w ten piątek :)

hej Aisa:)u mnie w podstawówce na informatyce rządziła gra Prehistoria jak dobrze pamietam tak się nazywała..co to się było takim jasikniowcem i waliło maczugą w co popadnie;)

mauysia lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    aisa wrote:

hej Aisa:)u mnie w podstawówce na informatyce rządziła gra Prehistoria jak dobrze pamietam tak się nazywała..co to się było takim jasikniowcem i waliło maczugą w co popadnie;)

A grałam grałam, mieściło się na jednej dyskietce...

Selena lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Fedra wrote:
    Mała Libra napisała ze jeszcze nie :)

Dzieki Fedra a info kurcze troche sie nartwie moze jutro dojdzie

Mała spokojnie bez nerwów wiesz jaka jest poczta a teraz jeszcze ta pogoda nie sprzyjająca jak ma dojśc to na pewno dojdzie :D

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze się nie wypowiadacie odnośnie dopisywania koleżanek do tabelki (przynajmniej nie które) ale lajkujecie więc to chyba jest aprobata więc pozwolę sobie edytowac tabelkę :P

mauysia, Effcia28, Blondi22, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
    gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
    Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
    anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
    mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
    Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
    ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
    Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
    Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
    Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
    Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
    Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
    Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
    Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
    Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie
    natusia.................6.......27lat............21.05..................kuj-pom
    Ilona……………..12…..30lat………..24.05……………Niemcy
    Beata……………..7……29lat………..25.05……………mazowieckie
    sylwia1985.............9.....28lat...........25.05..................podkarpackie
    gocha04...............6......27lat............27.05..................mazowieckie
    Blondi22................1.... .23lat...........27.05..................mazowieckie
    Effcia....................4……29lat...........28.05………........wielkopolskie
    Kfjatus...................8......26lat............02.06..................mazowieckie
    Ola_czeka.............22…32lat...........04.06..................Wielka Brytania
    Muska....................5…..31lat...........05.06..................dolnośląskie
    a-koczek………....10 .…32lata……..06.06……………war-maz
    Aisa…………..…....9 .…28lata……..06.06……………Szwecja
    Gunia....................5......30 lat..........12.06..................podlaskie
    Adelajda82……….6......31 lat...........16.06.................wlkp-lubuskie
    kiti.........................8......25lat…….….19.06……….….małopolskie
    Kaja.......................5......32lat...........19.06……….…..pomorskie
    Zbikowa…………..5……26lat...........27.06..................Wielka Brytania

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • aisa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    aisa wrote:

Jak o tym napisałaś to coś mi świta, że była taka gra...

Selena lubi tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Selena wrote:
    aisa wrote:

Jeszcze tam był rzut babą na odległość ;)

Selena lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :) :*

Selena, Fedra, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Widze ze się nie wypowiadacie odnośnie dopisywania koleżanek do tabelki (przynajmniej nie które) ale lajkujecie więc to chyba jest aprobata więc pozwolę sobie edytowac tabelkę :P

ja jak zawsze jestem na tak:)ale niewiem czy mogę się odzywać w tej sprawie skoro mnie nie ma w tabelce...

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś (15-17 lat) chętnie grywałam w gierki, teraz jakoś w ogóle mnie to nie grzeje... W przeciwieństwie do mojego M, który prawie każdą wolną chwilę spędza na grze w FIFĘ 13... Co gorsza, zaszczepił już FIFĘ młodszemu, który już też pyka do bramy z padem w ręku... Nie lubię tego :/

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Selena wrote:
    aisa wrote:

była była:)a szukałam jej kiedyś w necie w grach..ale nie ma..chyba przeszła do prehistorii;)..;)

mauysia, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja Cieeeeeeeeeeeeeeeeee Fedra ma 4006 laików
    a Mayusia ma 5164 ja też chce :(

Selena, Fedra, aisa, zbikowa, Blondi22, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    ja Cieeeeeeeeeeeeeeeeee Fedra ma 4006 laików
    a Mayusia ma 5164 ja też chce :(

Spoko Effciu, ale bilans posty vs. lajki mam słaby :) w porównaniu do niektórych przodowniczek w tej dziedzinie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 11:03

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Fedra wrote:

ja jak zawsze jestem na tak:)ale niewiem czy mogę się odzywać w tej sprawie skoro mnie nie ma w tabelce...

nie ma Cię bo się sama z niej wypisałaś :P

Selena lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Selena Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Selena wrote:
    Fedra wrote:

nie ma Cię bo się sama z niej wypisałaś :P

no wiem wiem;)wpiszę sie w nowym cyklu:)

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
‹‹ 2854 2855 2856 2857 2858 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ