X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Effcia28 wrote:
    mauysia wrote:
    Effcia28 wrote:
    dobra idę te pyrki obrać bo mąż się wyśpi to mnie opierniczy ,że nic dziś nie zrobiłam a urodziny przecież miałam wczoraj,więc dziesiejsze lenistwo nie przejdzie tak łatwo :)
    a następne lenistwo mi się należy dopiero w niedzielę i wcale nie przez to ,że jest Dzień Matki-który będę obchodzić,ani też dlatego że jest niedziela i można sobie poleniuchować
    więc kto z Was zgadnie dlaczego?

IMIENINY :D

zgadłaś:)brawo :D
    jako że byłaś pierwsza to w nagrodę możesz mi coś z tej okazji zakupić :P

Możesz liczyć na wirtualny podarek :)

(Wiesz, nie znam Twojego adresu... )

mogę Ci podać :)
    ja teraz idę kulać zarazy na obiad i zaraz tu wracam i macie być wszystkie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 10:42

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Ja nikomu deszczu ani burz nie przesłałam gdyż i ponieważ pada u mnie od rana..

Żbiku, ja troszkę znam zespół Pogodno i mi się podoba. Dzielnicy nie znam ;)

Mauysiu, zdrowiej kobieto bo smarkać to Ci wolno tylko na nasze wykresy :D

JejuMuzi, super, że z W coraz lepiej! :)

Ja z czasów podstawówki pamiętam, że na informatyce grało się w pająka, to się mamba nazywało. Ostatnio ściągnęłam to sobie na kompa i M częściej gra niż ja ;)

Effcia, teraz jesteśmy w oktawie Twoich urodzin więc nic robić nie musisz. A do tego już się zaczęła nowenna przed Twoimi imieninami więc podwójnie nie musisz nic robić ;)

Co do imienin to powiem, że imieniny Joanny - Asi - Aisy - czyli moje są 24.05 czyli w ten piątek :)

Fedra, Effcia28, Ola_czeka, Selena, mauysia, zbikowa, Blondi22, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Mała Libra napisała ze jeszcze nie :)

Dzieki Fedra a info kurcze troche sie nartwie moze jutro dojdzie

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • aisa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tabelki to zastanawiałam się kilka razy czy by się nie zgłosić z podaniem, ale jakoś zawsze się rozmyślałam... ale dziś zostałam wywołana do tablicy przez Żbikową więc...

Zwracam się z uprzejmą prośbą o wpisanie mnie do tabelki:
    Aisa, obecnie leci 9 cykl starań, mam 28 lat, termin kolejnej @ 6.06, mieszkam w Szwecji

Z góry dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :)
    * Regulamin znam i akceptuję jego zasady.

mauysia, Effcia28, adelajda82, Fedra, zbikowa, Blondi22, Ilona, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzisz Aisa jak mi coś powie że nic nie zrobiłam to ja mu to właśnie powiem a jak nie dotrze to mu pokarze Twego posta:)
    to masz prędzej :)
    ja mam wszystko teraz razem : inieniny,obchodzę dzień Matki,jest niedziela i idę na komunię a potem wrócę do domu i będę ledwo żywa :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 10:48

aisa, Blondi22, Ilona lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:

Ja z czasów podstawówki pamiętam, że na informatyce grało się w pająka, to się mamba nazywało. Ostatnio ściągnęłam to sobie na kompa i M częściej gra niż ja ;)

Effcia, teraz jesteśmy w oktawie Twoich urodzin więc nic robić nie musisz. A do tego już się zaczęła nowenna przed Twoimi imieninami więc podwójnie nie musisz nic robić ;)

Co do imienin to powiem, że imieniny Joanny - Asi - Aisy - czyli moje są 24.05 czyli w ten piątek :)

hej Aisa:)u mnie w podstawówce na informatyce rządziła gra Prehistoria jak dobrze pamietam tak się nazywała..co to się było takim jasikniowcem i waliło maczugą w co popadnie;)

mauysia lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    aisa wrote:

hej Aisa:)u mnie w podstawówce na informatyce rządziła gra Prehistoria jak dobrze pamietam tak się nazywała..co to się było takim jasikniowcem i waliło maczugą w co popadnie;)

A grałam grałam, mieściło się na jednej dyskietce...

Selena lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Fedra wrote:
    Mała Libra napisała ze jeszcze nie :)

Dzieki Fedra a info kurcze troche sie nartwie moze jutro dojdzie

Mała spokojnie bez nerwów wiesz jaka jest poczta a teraz jeszcze ta pogoda nie sprzyjająca jak ma dojśc to na pewno dojdzie :D

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze się nie wypowiadacie odnośnie dopisywania koleżanek do tabelki (przynajmniej nie które) ale lajkujecie więc to chyba jest aprobata więc pozwolę sobie edytowac tabelkę :P

mauysia, Effcia28, Blondi22, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
    gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
    Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
    anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
    mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
    Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
    ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
    Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
    Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
    Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
    Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
    Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
    Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
    Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
    Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie
    natusia.................6.......27lat............21.05..................kuj-pom
    Ilona……………..12…..30lat………..24.05……………Niemcy
    Beata……………..7……29lat………..25.05……………mazowieckie
    sylwia1985.............9.....28lat...........25.05..................podkarpackie
    gocha04...............6......27lat............27.05..................mazowieckie
    Blondi22................1.... .23lat...........27.05..................mazowieckie
    Effcia....................4……29lat...........28.05………........wielkopolskie
    Kfjatus...................8......26lat............02.06..................mazowieckie
    Ola_czeka.............22…32lat...........04.06..................Wielka Brytania
    Muska....................5…..31lat...........05.06..................dolnośląskie
    a-koczek………....10 .…32lata……..06.06……………war-maz
    Aisa…………..…....9 .…28lata……..06.06……………Szwecja
    Gunia....................5......30 lat..........12.06..................podlaskie
    Adelajda82……….6......31 lat...........16.06.................wlkp-lubuskie
    kiti.........................8......25lat…….….19.06……….….małopolskie
    Kaja.......................5......32lat...........19.06……….…..pomorskie
    Zbikowa…………..5……26lat...........27.06..................Wielka Brytania

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • aisa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    aisa wrote:

Jak o tym napisałaś to coś mi świta, że była taka gra...

Selena lubi tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Selena wrote:
    aisa wrote:

Jeszcze tam był rzut babą na odległość ;)

Selena lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :) :*

Selena, Fedra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Widze ze się nie wypowiadacie odnośnie dopisywania koleżanek do tabelki (przynajmniej nie które) ale lajkujecie więc to chyba jest aprobata więc pozwolę sobie edytowac tabelkę :P

ja jak zawsze jestem na tak:)ale niewiem czy mogę się odzywać w tej sprawie skoro mnie nie ma w tabelce...

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś (15-17 lat) chętnie grywałam w gierki, teraz jakoś w ogóle mnie to nie grzeje... W przeciwieństwie do mojego M, który prawie każdą wolną chwilę spędza na grze w FIFĘ 13... Co gorsza, zaszczepił już FIFĘ młodszemu, który już też pyka do bramy z padem w ręku... Nie lubię tego :/

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Selena wrote:
    aisa wrote:

była była:)a szukałam jej kiedyś w necie w grach..ale nie ma..chyba przeszła do prehistorii;)..;)

mauysia, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja Cieeeeeeeeeeeeeeeeee Fedra ma 4006 laików
    a Mayusia ma 5164 ja też chce :(

Selena, Fedra, aisa, zbikowa, Blondi22, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    ja Cieeeeeeeeeeeeeeeeee Fedra ma 4006 laików
    a Mayusia ma 5164 ja też chce :(

Spoko Effciu, ale bilans posty vs. lajki mam słaby :) w porównaniu do niektórych przodowniczek w tej dziedzinie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 11:03

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Fedra wrote:

ja jak zawsze jestem na tak:)ale niewiem czy mogę się odzywać w tej sprawie skoro mnie nie ma w tabelce...

nie ma Cię bo się sama z niej wypisałaś :P

Selena lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Selena Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Selena wrote:
    Fedra wrote:

nie ma Cię bo się sama z niej wypisałaś :P

no wiem wiem;)wpiszę sie w nowym cyklu:)

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
‹‹ 2854 2855 2856 2857 2858 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ