plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Effcia28 wrote:mauysia wrote:Effcia28 wrote:dobra idę te pyrki obrać bo mąż się wyśpi to mnie opierniczy ,że nic dziś nie zrobiłam a urodziny przecież miałam wczoraj,więc dziesiejsze lenistwo nie przejdzie tak łatwo
a następne lenistwo mi się należy dopiero w niedzielę i wcale nie przez to ,że jest Dzień Matki-który będę obchodzić,ani też dlatego że jest niedziela i można sobie poleniuchować
więc kto z Was zgadnie dlaczego?
IMIENINY
zgadłaś:)brawo
jako że byłaś pierwsza to w nagrodę możesz mi coś z tej okazji zakupić
Możesz liczyć na wirtualny podarek
(Wiesz, nie znam Twojego adresu... )
mogę Ci podać
ja teraz idę kulać zarazy na obiad i zaraz tu wracam i macie być wszystkie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 10:42
-
Cześć dziewczyny
Ja nikomu deszczu ani burz nie przesłałam gdyż i ponieważ pada u mnie od rana..
Żbiku, ja troszkę znam zespół Pogodno i mi się podoba. Dzielnicy nie znam
Mauysiu, zdrowiej kobieto bo smarkać to Ci wolno tylko na nasze wykresy
JejuMuzi, super, że z W coraz lepiej!
Ja z czasów podstawówki pamiętam, że na informatyce grało się w pająka, to się mamba nazywało. Ostatnio ściągnęłam to sobie na kompa i M częściej gra niż ja
Effcia, teraz jesteśmy w oktawie Twoich urodzin więc nic robić nie musisz. A do tego już się zaczęła nowenna przed Twoimi imieninami więc podwójnie nie musisz nic robić
Co do imienin to powiem, że imieniny Joanny - Asi - Aisy - czyli moje są 24.05 czyli w ten piątekFedra, Effcia28, Ola_czeka, Selena, mauysia, zbikowa, Blondi22, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Co do tabelki to zastanawiałam się kilka razy czy by się nie zgłosić z podaniem, ale jakoś zawsze się rozmyślałam... ale dziś zostałam wywołana do tablicy przez Żbikową więc...
Zwracam się z uprzejmą prośbą o wpisanie mnie do tabelki:
Aisa, obecnie leci 9 cykl starań, mam 28 lat, termin kolejnej @ 6.06, mieszkam w Szwecji
Z góry dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby
* Regulamin znam i akceptuję jego zasady.mauysia, Effcia28, adelajda82, Fedra, zbikowa, Blondi22, Ilona, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
o widzisz Aisa jak mi coś powie że nic nie zrobiłam to ja mu to właśnie powiem a jak nie dotrze to mu pokarze Twego posta:)
to masz prędzej
ja mam wszystko teraz razem : inieniny,obchodzę dzień Matki,jest niedziela i idę na komunię a potem wrócę do domu i będę ledwo żywaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 10:48
aisa, Blondi22, Ilona lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Cześć dziewczyny
Ja z czasów podstawówki pamiętam, że na informatyce grało się w pająka, to się mamba nazywało. Ostatnio ściągnęłam to sobie na kompa i M częściej gra niż ja
Effcia, teraz jesteśmy w oktawie Twoich urodzin więc nic robić nie musisz. A do tego już się zaczęła nowenna przed Twoimi imieninami więc podwójnie nie musisz nic robić
Co do imienin to powiem, że imieniny Joanny - Asi - Aisy - czyli moje są 24.05 czyli w ten piątek
hej Aisa:)u mnie w podstawówce na informatyce rządziła gra Prehistoria jak dobrze pamietam tak się nazywała..co to się było takim jasikniowcem i waliło maczugą w co popadnie;)mauysia lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:aisa wrote:Cześć dziewczyny
Co do imienin to powiem, że imieniny Joanny - Asi - Aisy - czyli moje są 24.05 czyli w ten piątek
hej Aisa:)u mnie w podstawówce na informatyce rządziła gra Prehistoria jak dobrze pamietam tak się nazywała..co to się było takim jasikniowcem i waliło maczugą w co popadnie;)
A grałam grałam, mieściło się na jednej dyskietce...Selena lubi tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Fedra wrote:Mała Libra napisała ze jeszcze nie
Dzieki Fedra a info kurcze troche sie nartwie moze jutro dojdzie
Mała spokojnie bez nerwów wiesz jaka jest poczta a teraz jeszcze ta pogoda nie sprzyjająca jak ma dojśc to na pewno dojdzie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Widze ze się nie wypowiadacie odnośnie dopisywania koleżanek do tabelki (przynajmniej nie które) ale lajkujecie więc to chyba jest aprobata więc pozwolę sobie edytowac tabelkę
mauysia, Effcia28, Blondi22, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie
natusia.................6.......27lat............21.05..................kuj-pom
Ilona……………..12…..30lat………..24.05……………Niemcy
Beata……………..7……29lat………..25.05……………mazowieckie
sylwia1985.............9.....28lat...........25.05..................podkarpackie
gocha04...............6......27lat............27.05..................mazowieckie
Blondi22................1.... .23lat...........27.05..................mazowieckie
Effcia....................4……29lat...........28.05………........wielkopolskie
Kfjatus...................8......26lat............02.06..................mazowieckie
Ola_czeka.............22…32lat...........04.06..................Wielka Brytania
Muska....................5…..31lat...........05.06..................dolnośląskie
a-koczek………....10 .…32lata……..06.06……………war-maz
Aisa…………..…....9 .…28lata……..06.06……………Szwecja
Gunia....................5......30 lat..........12.06..................podlaskie
Adelajda82……….6......31 lat...........16.06.................wlkp-lubuskie
kiti.........................8......25lat…….….19.06……….….małopolskie
Kaja.......................5......32lat...........19.06……….…..pomorskie
Zbikowa…………..5……26lat...........27.06..................Wielka Brytania
2015 Nati
2017 Suzi -
Selena wrote:aisa wrote:Cześć dziewczyny
hej Aisa:)u mnie w podstawówce na informatyce rządziła gra Prehistoria jak dobrze pamietam tak się nazywała..co to się było takim jasikniowcem i waliło maczugą w co popadnie;)
Jak o tym napisałaś to coś mi świta, że była taka gra...
Selena lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Selena wrote:aisa wrote:Cześć dziewczyny
Jeszcze tam był rzut babą na odległośćSelena lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:Widze ze się nie wypowiadacie odnośnie dopisywania koleżanek do tabelki (przynajmniej nie które) ale lajkujecie więc to chyba jest aprobata więc pozwolę sobie edytowac tabelkę
ja jak zawsze jestem na tak:)ale niewiem czy mogę się odzywać w tej sprawie skoro mnie nie ma w tabelce...Fedra lubi tę wiadomość
-
Kiedyś (15-17 lat) chętnie grywałam w gierki, teraz jakoś w ogóle mnie to nie grzeje... W przeciwieństwie do mojego M, który prawie każdą wolną chwilę spędza na grze w FIFĘ 13... Co gorsza, zaszczepił już FIFĘ młodszemu, który już też pyka do bramy z padem w ręku... Nie lubię tego
-
aisa wrote:Selena wrote:aisa wrote:Cześć dziewczyny
była była:)a szukałam jej kiedyś w necie w grach..ale nie ma..chyba przeszła do prehistorii;)..mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:ja Cieeeeeeeeeeeeeeeeee Fedra ma 4006 laików
a Mayusia ma 5164 ja też chce
Spoko Effciu, ale bilans posty vs. lajki mam słabyw porównaniu do niektórych przodowniczek w tej dziedzinie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 11:03
-
Selena wrote:Fedra wrote:Widze ze się nie wypowiadacie odnośnie dopisywania koleżanek do tabelki (przynajmniej nie które) ale lajkujecie więc to chyba jest aprobata więc pozwolę sobie edytowac tabelkę
ja jak zawsze jestem na tak:)ale niewiem czy mogę się odzywać w tej sprawie skoro mnie nie ma w tabelce...
nie ma Cię bo się sama z niej wypisałaśSelena lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Selena wrote:Fedra wrote:Widze ze się nie wypowiadacie odnośnie dopisywania koleżanek do tabelki (przynajmniej nie które) ale lajkujecie więc to chyba jest aprobata więc pozwolę sobie edytowac tabelkę
ja jak zawsze jestem na tak:)ale niewiem czy mogę się odzywać w tej sprawie skoro mnie nie ma w tabelce...
nie ma Cię bo się sama z niej wypisałaś
no wiem wiem;)wpiszę sie w nowym cyklu:)Fedra lubi tę wiadomość