plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona wrote:Dziewczyny aż sie cała trzęse ze strachu, wróciłam ze szkoły i zrobiłam test i jest druga kreska.
nie zartuj tylko dawaj fotke ale już!!!!!!mala29_, Kfjatus, Selena, Ilona, aisa, zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Ilona wrote:Dziewczyny aż sie cała trzęse ze strachu, wróciłam ze szkoły i zrobiłam test i jest druga kreska.
!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZE STRACHU???????
!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak ze strachu, ze to moze byc nie prawda.Fedra, Selena lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Fedra wrote:Ilona wrote:Dziewczyny aż sie cała trzęse ze strachu, wróciłam ze szkoły i zrobiłam test i jest druga kreska.
nie zartuj tylko dawaj fotke ale już!!!!!!
Ilona dawaj fotkę! Chcemy dowodów!:*
Selena, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:mauysia wrote:Ilona wrote:Dziewczyny aż sie cała trzęse ze strachu, wróciłam ze szkoły i zrobiłam test i jest druga kreska.
!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZE STRACHU???????
!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak ze strachu, ze to moze byc nie prawda.
ale co cień cienia jest czy mocniejsza???
jeszcze raz ponawiam prośbę DAWAJ FOTKĘ!!!!!zbikowa, Ilona lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Kfjatus wrote:Fedra wrote:Effcia28 wrote:i teraz powinno Wam być głupio że tak słabo mnie oceniałyście w "lubie to "
Effcia chętnie oddam Ci 2000 moich laków jak chcesz to bierz
Fedra nie szastaj teraz lajkami, oddasz jej na imieniny - prezent konkretny, miły, no i oryginalny przede wszystkim
spoko na imieniny oddam jej drugie 2000 laków
nie będę tak bo ktoś wejdzie pierwszy raz tutaj do nas zobaczy 9 laików u Ciebie i pomyśli Ty ona faktycznie taka nie dobra ,zła Fedra a to przecież nie prawda więc miej te swoje 4009 laików :)niech wiedzą żeś dobraFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:Fedra wrote:Kfjatus wrote:Fedra wrote:Effcia28 wrote:i teraz powinno Wam być głupio że tak słabo mnie oceniałyście w "lubie to "
Effcia chętnie oddam Ci 2000 moich laków jak chcesz to bierz
Fedra nie szastaj teraz lajkami, oddasz jej na imieniny - prezent konkretny, miły, no i oryginalny przede wszystkim
spoko na imieniny oddam jej drugie 2000 laków
nie będę tak bo ktoś wejdzie pierwszy raz tutaj do nas zobaczy 9 laików u Ciebie i pomyśli Ty ona faktycznie taka nie dobra ,zła Fedra a to przecież nie prawda więc miej te swoje 4009 laików :)niech wiedzą żeś dobra
he he he ale mnie nie zależy na opini obcych dla mnie jest ważne ze Wy wiecie jaka jestemEffcia28, Ilona lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Ilona wrote:Dziewczyny aż sie cała trzęse ze strachu, wróciłam ze szkoły i zrobiłam test i jest druga kreska.
Od kilku dni lukałam na Twój wykres. Jeszcze ostatnio to pytanie o to czy clo może wydłużyć cykl.
A wczoraj jak Ola zapytała o fizjonomię piłkarza, to muszę się przyznać, że pomyślałam nie o Jego wyglądzie tylko o tym, że to nawiązanie do Twojego wykresu w sensie, że chłop strzelił gola i będzie zielona kropa
Nie wiem czy Oli o to chodziło czy mi się tylko to z tym kojarzyłoFedra, Effcia28, mauysia, zbikowa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Odpalam kompa i zaraz wrzuce fotkę.
Ilona nie trzymaj mnie w napięciu bo już czuje bóle brzucha i mega mdłości mnie dopadłyMatko ale stres...
Selena, Effcia28, adelajda82, mala29_, zbikowa, Blondi22, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny