plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona wrote:http://img221.imageshack.us/img221/4794/img1229n.jpg
No grubas jak byk! Za@#biście! Gratuluję IlonkoTo co teraz - beta???
PS) Przepraszam za wulgaryzm... Ocenzurowałam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 11:42
Selena, Fedra, aisa, Ilona, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Ola_czeka wrote:Ilonka, to Ty miałaś wysokie tempki, nie?
Boszsz jesteś dowodem na to, że nawet okres nie jest gwarantem braku ciąży!!!!!!!!!!!!
To Gunia ma takie wysokie temp
Ilona nie mierzyła w tym cyklu bo ma biało na wykresie
A propo czy wczoraj jak gadałaś z Iloną o Jej mężu i fizjonomii piłkarza to myślałaś o Jego wyglądzie czy o strzelaniu goli (odnosząc się w ten sposób to Jej wykresu)?
Nie o tym myślałam, tylko o tym, że przystojny jak pique ale widać jestem prorokiem - nieświadomkiem.Fedra, mauysia, aisa, Ilona, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:http://img221.imageshack.us/img221/4794/img1229n.jpg
jest jest jest druga krecha
Kochana ciesze się nie zmiernie i Gratuluje z całego serduszka
Gratulację przesyła równeiż LibraSelena, Ilona, zbikowa, aisa, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Effcia28 wrote:dobra idę te pyrki obrać bo mąż się wyśpi to mnie opierniczy ,że nic dziś nie zrobiłam a urodziny przecież miałam wczoraj,więc dziesiejsze lenistwo nie przejdzie tak łatwo
a następne lenistwo mi się należy dopiero w niedzielę i wcale nie przez to ,że jest Dzień Matki-który będę obchodzić,ani też dlatego że jest niedziela i można sobie poleniuchować
więc kto z Was zgadnie dlaczego?
IMIENINY
tak jak ja bo mamy takie same imiezbikowa, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny i powiem, ze jestescie pierwsze, które wiecie. Zrobiłam test bo miałam termin @ na wczoraj i moj cykl nigdy nie trwal dłużej niz 27 dni i pomyslalam, ze nie bede sie stresowac i zrobie testa i tu takie rzeczy. Jak ja sie ciesze, sama do siebie sie smieje.
Selena, Fedra, zbikowa, adelajda82, aisa, Kfjatus, Blondi22, gocha04, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:I co myślicie? Pamiętam, ze jak bylam w ciąży z Wiki to też nie miałam super mocnej drugiej krechy, pewnie jeszcze rano zrobie z porannego moczu.
Ilonka, o tej godzinie to to jest mega krecha!Selena, Fedra, aisa, Ilona, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:aisa wrote:Ola_czeka wrote:Ilonka, to Ty miałaś wysokie tempki, nie?
Boszsz jesteś dowodem na to, że nawet okres nie jest gwarantem braku ciąży!!!!!!!!!!!!
A propo czy wczoraj jak gadałaś z Iloną o Jej mężu i fizjonomii piłkarza to myślałaś o Jego wyglądzie czy o strzelaniu goli (odnosząc się w ten sposób to Jej wykresu)?
Nie o tym myślałam, tylko o tym, że przystojny jak pique ale widać jestem prorokiem - nieświadomkiem.
Uuuu koleżanka Barcelonkę lubi, plusik odnotowany...aisa lubi tę wiadomość
-
Dobra dziewczynki ja znikam na chwilę musze uspokoić emocję i zlikwidowac mdłości bo od tych nowin to aż czuje już wszystko w gardle...
Ojej jak się cieszę no to kto do pary idzie z Ilonką?Ilona, zbikowa, Selena, aisa, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:aisa wrote:Ola_czeka wrote:Ilonka, to Ty miałaś wysokie tempki, nie?
Nie o tym myślałam, tylko o tym, że przystojny jak pique ale widać jestem prorokiem - nieświadomkiem.
Ups... to tylko mi się skojarzyłoJakoś tak fakty złożyłam, połączyłam z Jej wykresem i tak mi jakoś wyszło...
A co do wyglądu męża Ilony, to zgodzę się, że przystojniakIlona lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ilona wrote:http://img221.imageshack.us/img221/4794/img1229n.jpg
No grubas jak byk! Za@#biście! Gratuluję IlonkoTo co teraz - beta???
PS) Przepraszam za wulgaryzm... Ocenzurowałam...
Ja nie wiem gdzie tu na tą bete sie wybrać, chyba raczej poczekam trochę i umówię sie na wizyte do gina.zbikowa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnywitam
doniesiono mi o nowej fasolince
Ilona:) Wielkie GRATKI:*:*:*
miłego dnia:)zbikowa, Ilona, Rucia, mala29_, mauysia, Selena, aisa, Fedra, Kfjatus, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Effcia28, Kaja, Sandraa, Shagga_80, gadgeta, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:aisa wrote:Ola_czeka wrote:Ilonka, to Ty miałaś wysokie tempki, nie?
Uuuu koleżanka Barcelonkę lubi, plusik odnotowany...
Mauyś ja za BARCE dam się zabić:)uwielbiam:)mauysia, aisa lubią tę wiadomość