plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:dobra idę te pyrki obrać bo mąż się wyśpi to mnie opierniczy ,że nic dziś nie zrobiłam a urodziny przecież miałam wczoraj,więc dziesiejsze lenistwo nie przejdzie tak łatwo
a następne lenistwo mi się należy dopiero w niedzielę i wcale nie przez to ,że jest Dzień Matki-który będę obchodzić,ani też dlatego że jest niedziela i można sobie poleniuchować
więc kto z Was zgadnie dlaczego?
IMIENINYzbikowa, Effcia28, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Effcia28 wrote:dobra idę te pyrki obrać bo mąż się wyśpi to mnie opierniczy ,że nic dziś nie zrobiłam a urodziny przecież miałam wczoraj,więc dziesiejsze lenistwo nie przejdzie tak łatwo
a następne lenistwo mi się należy dopiero w niedzielę i wcale nie przez to ,że jest Dzień Matki-który będę obchodzić,ani też dlatego że jest niedziela i można sobie poleniuchować
IMIENINY
Czy Blondi-Marianna to czyta i czy weźmie przykład z Effci? -
No piknie nowa porcja gradu z nieba leci...
przyznać się która mnie nie lubi że mi taki deszcz i grad i grzmoty sprawiła? ja się boje burzy a Wy mnie tak straszycie i jeszcze mi tak strasznie po oknach dudni
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Adelko pytałam ponieważ jedna z Naszych koleżanek napisała Ci zasady jakie obowiazują w tabelce
aaa zasady czytałam .. no i staram się dostosować ..
I akceptejszyn JESTEM NA TAK .. 3 x TAk ciałem , duszom i umysłem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 10:29
Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
adelajda82 wrote:Fedra wrote:Adelko pytałam ponieważ jedna z Naszych koleżanek napisała Ci zasady jakie obowiazują w tabelce
he he he chodziło raczej o to czy je akceptujesz a nigdzie Twojej wiadomości w tym temacie nie było
Dobra Rado Starszych dopisac mam Adelke do tabelki?mauysia, zbikowa, Effcia28, Rucia, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dziewczęta, przytaczam opis naszego działu w Ovu-forum:
"Starając się - ogólne
Tutaj plotkujemy o wszystkich ogólnych zagadnieniach dotyczących zajścia w ciążę: naturalnym zwiększaniu płodności, zdrowej diecie, kochaniu się vs. robieniu dzieci i wielu innych."
Oddalę się teraz i bardzo proszę, żebyście poruszyły każdy z powyższych tematów, czyniąc zadość założeniom naszego portalu. Czas start.Fedra, Kfjatus, Ilona, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:adelajda82 wrote:Fedra wrote:Adelko pytałam ponieważ jedna z Naszych koleżanek napisała Ci zasady jakie obowiazują w tabelce
he he he chodziło raczej o to czy je akceptujesz a nigdzie Twojej wiadomości w tym temacie nie było
Dobra Rado Starszych dopisac mam Adelke do tabelki?
Lachy, nie robić szopek, dopisać Adelajdę i zabrać się do tego co zleciłam!!!!!!!!!zbikowa, Ilona lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Effcia28 wrote:dobra idę te pyrki obrać bo mąż się wyśpi to mnie opierniczy ,że nic dziś nie zrobiłam a urodziny przecież miałam wczoraj,więc dziesiejsze lenistwo nie przejdzie tak łatwo
IMIENINY
zgadłaś:)brawo
jako że byłaś pierwsza to w nagrodę możesz mi coś z tej okazji zakupićFedra, mauysia, aisa, Kfjatus, Rucia, Ilona lubią tę wiadomość
-
adelajda82 wrote:Fedra wrote:adelajda82 wrote:Fedra wrote:BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie
natusia.................6.......27lat............21.05..................kuj-pom
Ilona……………..12…..30lat………..24.05……………Niemcy
Beata……………..7……29lat………..25.05……………mazowieckie
sylwia1985.............9.....28lat...........25.05..................podkarpackie
gocha04...............6......27lat............27.05..................mazowieckie
Blondi22................1.... .23lat...........27.05..................mazowieckie
Effcia....................4……29lat...........28.05………........wielkopolskie
Kfjatus...................8......26lat............02.06..................mazowieckie
Ola_czeka.............22…32lat...........04.06..................Wielka Brytania
Muska....................5…..31lat...........05.06..................dolnośląskie
a-koczek………....10 .…32lata……..06.06……………war-maz
Gunia....................5......30 lat..........12.06..................podlaskie
kiti.........................8......25lat…….….19.06……….….małopolskie
Kaja.......................5......32lat...........19.06……….…..pomorskie
Zbikowa…………..5……26lat...........27.06..................Wielka Brytania
a propos .. czy juz komisyjnie do zmierzchu ustaliłyście czy jestem godna do wpisania do tabelki .. o wilka rado ..?
Adelko zastanawia mnie jedno czy czytasz wszystkie posty?
Musze sie przyznac bez bicia , że NIE a dlaczego nie bo juz pisze dlaczego Nie
Bo w łikendy nie bede sie udzialała .. no moze czasem .. ale raczje rzadko
po 15 to tez czasem będę.. wiec zanim nadrobie to co w łikend napiszecie to juz bedzie kolejny .. ale UWAGA : POSTARM SIE NADRABIAC I ROBIC NOTATKI ...
Na tyle na ile moge to bede z wami moim skromnym umysłem .. ciałem no nie bardzo - duchem zawsze..
Jesli jestescie na TAk .. to serddecznie prosze dane
adelajda82 cykl starn 6 mam 31 lat i zamieszkuje wlkp- lubuskie
Dziekuje cała paszczą ..
a na kiedy @?
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:mauysia wrote:Effcia28 wrote:dobra idę te pyrki obrać bo mąż się wyśpi to mnie opierniczy ,że nic dziś nie zrobiłam a urodziny przecież miałam wczoraj,więc dziesiejsze lenistwo nie przejdzie tak łatwo
IMIENINY
zgadłaś:)brawo
jako że byłaś pierwsza to w nagrodę możesz mi coś z tej okazji zakupić
Możesz liczyć na wirtualny podarek
(Wiesz, nie znam Twojego adresu... )Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 10:37
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:mauysia wrote:Effcia28 wrote:dobra idę te pyrki obrać bo mąż się wyśpi to mnie opierniczy ,że nic dziś nie zrobiłam a urodziny przecież miałam wczoraj,więc dziesiejsze lenistwo nie przejdzie tak łatwo
IMIENINY
Czy Blondi-Marianna to czyta i czy weźmie przykład z Effci?
ależ o co Ci chodzi? ja tylko wyjątkowo dzisiaj tak gadam jutro wracamy do szarej rzeczywistości