plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Ola a randka Ruci w lodziarni też Ci się kojarzy? ;p
Jesteś wulgarna.............
(Juz sama nie wiem, czy przy Tobie musze prostować żarty, czy nie? dodawać buźki, czy czaisz, że to żart?)
ej no wiesz co................. -
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Ola a randka Ruci w lodziarni też Ci się kojarzy? ;p
(Juz sama nie wiem, czy przy Tobie musze prostować żarty, czy nie? dodawać buźki, czy czaisz, że to żart?)
nie, wystarczy że mnie kopniesz pod stołem, z przeważnie ogarniam, ale jak sie zagapie to trzeba mnie naprostować.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Ola a randka Ruci w lodziarni też Ci się kojarzy? ;p
ej no wiesz co.................
No wiem.... -
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Ola a randka Ruci w lodziarni też Ci się kojarzy? ;p
nie, wystarczy że mnie kopniesz pod stołem, z przeważnie ogarniam, ale jak sie zagapie to trzeba mnie naprostować.
Ja się tylko tak strasznie, strasznie boję, że to co jest między nami wypali się przez jakieś głupie nieporozumienia....zbikowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Rucia wrote:Narzeczony mojej córki zapytał się jej, czy może być z nią w pokoju na zielonej szkole ... myślicie że powinnam zacząć się bać ?
No pięknie Ci się córa prowadza!
Powiedziała mu, żeby spadał, ale wiecie ... dyskoteka się szykujeCholera czemu te dzieci tak szybko dorastają.
Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Rucia wrote:Narzeczony mojej córki zapytał się jej, czy może być z nią w pokoju na zielonej szkole ... myślicie że powinnam zacząć się bać ?
no ja nie wiem co ten kozok sobie wyobraża?
to że był u komunii nie uprawnia go do spania w jednym pokoju z dziewczynąWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 09:54
Rucia, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie
natusia.................6.......27lat............21.05..................kuj-pom
Ilona……………..12…..30lat………..24.05……………Niemcy
Beata……………..7……29lat………..25.05……………mazowieckie
sylwia1985.............9.....28lat...........25.05..................podkarpackie
gocha04...............6......27lat............27.05..................mazowieckie
Blondi22................1.... .23lat...........27.05..................mazowieckie
Effcia....................4……29lat...........28.05………........wielkopolskie
Kfjatus...................8......26lat............02.06..................mazowieckie
Ola_czeka.............22…32lat...........04.06..................Wielka Brytania
Muska....................5…..31lat...........05.06..................dolnośląskie
a-koczek………....10 .…32lata……..06.06……………war-maz
Gunia....................5......30 lat..........12.06..................podlaskie
kiti.........................8......25lat…….….19.06……….….małopolskie
Kaja.......................5......32lat...........19.06……….…..pomorskie
Zbikowa…………..5……26lat...........27.06..................Wielka Brytania
a propos .. czy juz komisyjnie do zmierzchu ustaliłyście czy jestem godna do wpisania do tabelki .. o wilka rado ..? -
Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Rucia wrote:Narzeczony mojej córki zapytał się jej, czy może być z nią w pokoju na zielonej szkole ... myślicie że powinnam zacząć się bać ?
Powiedziała mu, żeby spadał, ale wiecie ... dyskoteka się szykujeCholera czemu te dzieci tak szybko dorastają.
Zdajesz sobie sprawę, że Twoja mama też to mówiła?
Moja z kolei mówiła: "Czy ona kiedyś w końcu dorośnie?"Effcia28, Rucia, zbikowa, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Rucia wrote:Narzeczony mojej córki zapytał się jej, czy może być z nią w pokoju na zielonej szkole ... myślicie że powinnam zacząć się bać ?
no ja nie wiem co ten kozok sobie wyobraża?
to że był u komunii nie uprawnia go do spania w jednym pokoju z dziewczyną
No włacha, po bierzmowaniu pewnie uzna, że może robić aplikację!Effcia28, mauysia lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Rucia wrote:Narzeczony mojej córki zapytał się jej, czy może być z nią w pokoju na zielonej szkole ... myślicie że powinnam zacząć się bać ?
Moja z kolei mówiła: "Czy ona kiedyś w końcu dorośnie?"
i wciąż jeszcze biedna kobiecina czekaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 09:58
Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Rucia wrote:Narzeczony mojej córki zapytał się jej, czy może być z nią w pokoju na zielonej szkole ... myślicie że powinnam zacząć się bać ?
Moja z kolei mówiła: "Czy ona kiedyś w końcu dorośnie?"
i wciąż jeszcze biedna kobiecina czeka
Effciu, rozkręcasz się!
-
zbikowa wrote:Ola ja jestem stała w uczuciach
Tylko dzisiaj już mi sie Karoam chciala oświadczać i poporstu będziesz musiała się mną dzielić takie mam powodzenie widzisz.
a potem
szłam dziką plażą
i tam ktoś na mnie czekał
i to była kobieta
Tak sobie nucę, bez związku...zbikowa, karoam, Ilona lubią tę wiadomość