plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySelena wrote:Rucia wrote:Idę zabić głód szczawiową
ale pysznie te lody wygladaja:)a ja tez mam dziś szczawiową..ale nie jest już taka sama jak pamiętam z dzeciństwa..babcia robiła ze świeżego...a ja nie mam skąd go wziac i sie musiałam słoikowym zadowolić..
U mnie kiedyś na łace podobno rósł szczaw, ale teraz go nie widać. Moja zupa też jest ze słoika, i czuć od razu, że to nie to samo co szczaw z łąkiSelena lubi tę wiadomość
-
BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie
natusia.................6.......27lat............21.05..................kuj-pom
Ilona……………..12…..30lat………..24.05……………Niemcy
Beata……………..7……29lat………..25.05……………mazowieckie
sylwia1985.............9.....28lat...........25.05..................podkarpackie
gocha04...............6......27lat............27.05..................mazowieckie
Blondi22................1.... .23lat...........27.05..................mazowieckie
Effcia....................4……29lat...........28.05………........wielkopolskie
Kfjatus...................8......26lat............02.06..................mazowieckie
Ola_czeka.............22…32lat...........04.06..................Wielka Brytania
Muska....................5…..31lat...........05.06..................dolnośląskie
a-koczek………....10 .…32lata……..06.06……………war-maz
Gunia....................5......30 lat..........12.06..................podlaskie
kiti.........................8......25lat…….….19.06……….….małopolskie
Kaja.......................5......32lat...........19.06……….…..pomorskie
Zbikowa…………..5……26lat...........27.06..................Wielka Brytania
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:mauysia wrote:Rucia wrote:Shagga_80 wrote:Dziewczynki, bo coś nie daje mi spokoju...ja widać nie umiem się wyrażać,tak by mnie rozumiano, może Wy pomożecie...pisałam wczoraj kilka razy do Kai,że musi Fedrze regularnie podawać nowe terminy @ i nic...jak tabelka była zaśmiecona,tak jest
Kiti chyba urlop od ovu wzięła,więc Ona kolejna ma złą datę...
A może nasze reguły z regulaminu są "nieludzkie",co?
Shagguś regulaminy są ludzkie, było ustalone, ze w dniu @ zgłaszamy Fedrze zmianę, żeby był porządek
A jak już sporo dziewcząt zauważyło, Fedra chyba zapomniała złożyć do siebie wniosku pisemnego o wpisaniu swojej fasolki. To dopiero zaniedbanie! Kaja i Kiti to przy tym drobnostka...
Fredzia powiedziała, że jak jutro zobaczy pęcherzyk to wtedy się wpisze
Dla mnie i tak popełnia straszny grzech że dalej widnieje jako staraczka
małe sprostowanie nie widnieję ponieważ nie ma mnie w ogóle w tabelce17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:Już po drzemce. Te lody na zdjęciu to pikuś co tam serwują. Podają takie desery lodowe, że aż zrobię wam zdjęcie jak się do nich dorwę
nie rób tego... proszę.................. dobijesz mnie, lodoholika...
Pomimo tego, ze jestem uczulona na truskawki, to zawsze jem u nich deser truskawkowy ... kwaśna bita śmietana, lody śmietankowe + mega pyszne truskawy ! -
Rucia wrote:Selena wrote:Rucia wrote:Idę zabić głód szczawiową
ale pysznie te lody wygladaja:)a ja tez mam dziś szczawiową..ale nie jest już taka sama jak pamiętam z dzeciństwa..babcia robiła ze świeżego...a ja nie mam skąd go wziac i sie musiałam słoikowym zadowolić..
U mnie kiedyś na łace podobno rósł szczaw, ale teraz go nie widać. Moja zupa też jest ze słoika, i czuć od razu, że to nie to samo co szczaw z łąki
no dokładnie..jak wczoraj sobie zjadłam na kolacje i dałam jajko do dopiero trochę szczawiową przypominało;)ale mi tu koleżanka zdradziła ze u niej na działce rośnie:)nastepnym razem uderze do niej:)może mi nazbiera to sobie w słoiki włoże na zime jak babcia robila:)zawsze lepszy taki niż sklepowy:)Rucia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:Już po drzemce. Te lody na zdjęciu to pikuś co tam serwują. Podają takie desery lodowe, że aż zrobię wam zdjęcie jak się do nich dorwę
nie rób tego... proszę.................. dobijesz mnie, lodoholika...
Ja siebie już właśnie dobiłam tymi lodamiGłupie zachcianki ;(
-
nick nieaktualny
-
Selena wrote:Rucia wrote:Selena wrote:Rucia wrote:Idę zabić głód szczawiową
U mnie kiedyś na łace podobno rósł szczaw, ale teraz go nie widać. Moja zupa też jest ze słoika, i czuć od razu, że to nie to samo co szczaw z łąki
no dokładnie..jak wczoraj sobie zjadłam na kolacje i dałam jajko do dopiero trochę szczawiową przypominało;)ale mi tu koleżanka zdradziła ze u niej na działce rośnie:)nastepnym razem uderze do niej:)może mi nazbiera to sobie w słoiki włoże na zime jak babcia robila:)zawsze lepszy taki niż sklepowy:)
ja miałam wczoraj ze szczawiu z łaki ;)u mamy sobie urwalam
Selena, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
musze uciekac do roboty, niestety dzisiaj koncze o 21 wiec w domu bede po 22, ale na pewno wejde zobaczyc wiesci od Fedry. Fedrus mam nadzieje ze jednak dasz rade dzisiaj chociaz skrobnąć pare słów o swojej fasolince. Bede trzymala cala prace kciuki! trzymajcie sie kochane.
P.S Wlasnie u mnie padaFedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Chyba się muszę na Was obrazić bo ja rozumiem ze Wam się nie podoba że nie ma mnie w tabelce ale zeby grad na mnie wysyłać wstydziłyście się
a tak na powarznie to u mnie taka burza ze masakra i gradem waliDodi lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Chyba się muszę na Was obrazić bo ja rozumiem ze Wam się nie podoba że nie ma mnie w tabelce ale zeby grad na mnie wysyłać wstydziłyście się
a tak na powarznie to u mnie taka burza ze masakra i gradem wali
oby u mnie chociaż do 15.30 wytrzynało aż będe w domku:)a już sie chmurzy..