plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:mauysia wrote:Effcia28 wrote:ach ja zawsze palnę coś głupiego już sobie idę
Ja tam sądzę, że żarcik był fajny
Mnie się również podobał, mniej kierownikowi, który znowu zmierzył mnie z obrzydzeniem, że się rechoczę do excela.
Ola jesli to nie tajemnica .. to pracuesz też w PAńswówce czy na prywatnej misce ..? -
adelajda82 wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Effcia28 wrote:ach ja zawsze palnę coś głupiego już sobie idę
Ja tam sądzę, że żarcik był fajny
Mnie się również podobał, mniej kierownikowi, który znowu zmierzył mnie z obrzydzeniem, że się rechoczę do excela.
Ola jesli to nie tajemnica .. to pracuesz też w PAńswówce czy na prywatnej misce ..?
Jak to było? U przywociorza
A kierownik nie mój, tylko budowy:) Więc może sobie patrzeć z obrzydzeniem:)Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Effcia28 wrote:Ej laski chodzcie na fb obgadamy Olę
Olka myślisz że jak teraz po czasie polubiłaś to zrobi mi się lepiej?
jak to mówi mój syn "zapóżno"!
Myslisz, że jak dodałaś uśmiech to uznam, to za żart?
a nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 09:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Effcia28 wrote:Ej laski chodzcie na fb obgadamy Olę
Olka myślisz że jak teraz po czasie polubiłaś to zrobi mi się lepiej?
jak to mówi mój syn "zapóżno"!
Myslisz, że jak dodałaś uśmiech to uznam, to za żart?
a nie?
W sumie tak, ale chciałam zabrzmieć groźnie.Effcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Rucia wrote:Shagga_80 wrote:Dziewczynki, bo coś nie daje mi spokoju...ja widać nie umiem się wyrażać,tak by mnie rozumiano, może Wy pomożecie...pisałam wczoraj kilka razy do Kai,że musi Fedrze regularnie podawać nowe terminy @ i nic...jak tabelka była zaśmiecona,tak jest
Kiti chyba urlop od ovu wzięła,więc Ona kolejna ma złą datę...
A może nasze reguły z regulaminu są "nieludzkie",co?
Shagguś regulaminy są ludzkie, było ustalone, ze w dniu @ zgłaszamy Fedrze zmianę, żeby był porządek
A jak już sporo dziewcząt zauważyło, Fedra chyba zapomniała złożyć do siebie wniosku pisemnego o wpisaniu swojej fasolki. To dopiero zaniedbanie! Kaja i Kiti to przy tym drobnostka...
Mayusiu Kochana a ja nie lubie się powtarzać dlaczego się nie wpisałam jeszcze do tabelkimauysia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi