plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:Effcia byłaś na fb?
Zostawiłam coś dla Ciebie...
Kochana wykres jest fajny, czekamy na kolejne pomiary i ściskamy kciuki!!!
Olka będę czekać...na Ciebie zawsze można liczyć
A pomysł z flagami super...ja się męczę a to takie proste, szczególnie, że okna dwa główne...a 3 małe w garażu to jakoś ogarnę...
Co ja bym bez Was zrobiła...tylko jeszcze mi powiedzcie jak mają wisieć...jak patrzycie to biały z prawej czy z lewej strony, bo nigdy nie wiem...
Kaśka byłam na fb ale ja nic nie widziałam od Ciebie?chyba że ślepa jestem ale oglądałam 3 razy i ja nic nie widzę
Ależ ze mnie gamoń już dojrzałam JEJU DZIĘKUJĘ :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 08:37
-
Hej dziewczynki...
Życzę Wam miłego dnia;)
I zauważyłam coś dziwnego, weszłam przed chwilką na wykres Seleny i co ja widzę ZIELONA KROPKA.Po chwili weszłam jeszcze raz ale już zniknęło ... nie wiem o co chodzi...
Mnie dzisiaj tak głowa boli że szok. dO tego takie mdłości ...Selena, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sandraa wrote:Hej dziewczynki...
Życzę Wam miłego dnia;)
I zauważyłam coś dziwnego, weszłam przed chwilką na wykres Seleny i co ja widzę ZIELONA KROPKA.Po chwili weszłam jeszcze raz ale już zniknęło ... nie wiem o co chodzi...
Mnie dzisiaj tak głowa boli że szok. dO tego takie mdłości ...
Hej Sandraa:)wiesz chciałam sobie zobaczyć jak mój wykres napewno nie bedzie wygladałWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 08:46
Sandraa lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:Sandraa wrote:Hej dziewczynki...
Życzę Wam miłego dnia;)
Hej Sandraa:)wiesz chciałam sobie zobaczyć jak mój wykres napewno nie bedzie wygladał
hehe;) tak mnie nabrałaś wiesz;) tyko mnie zdziwiło to że na forum Ci nikt jeszcze nie gratulował; i sobie myślę a co będę pierwsza ... a tu ZONK;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 08:49
Selena, Effcia28, mauysia, Fedra, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Sandraa wrote:Selena wrote:Sandraa wrote:Hej dziewczynki...
Życzę Wam miłego dnia;)
Hej Sandraa:)wiesz chciałam sobie zobaczyć jak mój wykres napewno nie bedzie wygladał
hehe;) tak mnie nabrałaś wiesz;) tyko mnie zdziwiło to że na forum Ci nikt jeszcze nie gratulował; i sobie myślę a co będę pierwsza ... a tu ZONK;)
no ZONK..ale żadna z Was nigdy nie sprawdzała jak bedzie się prezentował wykres z zielona kropa?;)pomarzyc sobie tak:) dobra rzecz:)