X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Dziewczynki, bo coś nie daje mi spokoju...ja widać nie umiem się wyrażać,tak by mnie rozumiano, może Wy pomożecie...pisałam wczoraj kilka razy do Kai,że musi Fedrze regularnie podawać nowe terminy @ i nic...jak tabelka była zaśmiecona,tak jest :(
    Kiti chyba urlop od ovu wzięła,więc Ona kolejna ma złą datę...
    A może nasze reguły z regulaminu są "nieludzkie",co?

Nie Shagguś, może nie każdy traktuje to tak oficjalnie, myślę, że Kaja wczoraj myślała, że sugerujesz, że jej winą jest to, że dostała @. Może napisać jej wprost, że ma poprosić o uaktualnienie danych w tabeli?

Ja pamiętam, że byłam ostatnio tak pochłonięta smutkiem, że też zapomniałam poprosić Fedrę.

No dobra,ale ja nie pisałam jednego posta...i choć przyznam,że zdziwiło mnie,że tak to odebrało,to wydaje mi się,że z późniejszych postów jasno wynikało o co mi chodzi?...chociaż może nie, a to oznacza,że mam problemy z wysławianiem :(

A do Kubusia masz pretensje!!!

Żartuję, napiszę do Kai, żeby poprosiła o zmianę.

No tak, ma to po Matce :P
    Teraz uciekam już , dotąd nie poszłam bo musiałam odpisać maila lekarzowi od USG...a wiesz,jak ja tak pisze niezrozumiale to lepiej dokładnie zastanowić się :P

Będę za chwilę...wrócę z kanapkami,a potem pożegnam się chyba raczej na dłużej :/

Hehehe, no tak, ja często też mam wątpliwości co masz na myśli. Piszesz "Witajcie" a ja nigdy nie mam pewności, czy już idziesz spać, czy pytasz mnie o to, kiedy testuję :(

Chyba zapiszę się na terapię :(

Mogę iść z Tobą?

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    plemniczka wrote:
    hej Adel wiesz ze Wrzesniowa dzisiaj rodzi? :)

Nie , a Ona juz miała termin an dziś .. ?

nie, jeszcze z 1,5 tygodnia ma do terminu, ale wody jej odeszly nad ranem

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    A jeszcze a propos Matrixa, to zgodnie z moim planem obejrzałam "Reaktywację" i "Rewolucje" - to ostatnie wczoraj, przyznam się ze zasnęłam w połowie. Efekty fajne, zdjęcia wypasione, tylko fabuła kuleje, ale co tam...

A "Fight club" lubi?

Jaaa naturliś jawol, absolumą :)
    To był pierwszy film od 18 lat, na którym byłam w kinie :P

yyyyyyy, nie czaję.

No wiem :D Powinno być:

To był pierwszy "film od 18 lat", na którym byłam w kinie ,

bądź też:

To był pierwszy film dla dorosłych, na którym byłam w kinie

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa a ja se myślę, czy Ty byłaś w kinie w wieku 3 lat a potem dopiero w 2000 na fight clubie, czy jak? Ale w sumie to nie wiem czemu nie zczaiłam za 1 razem...

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Effcia byłaś na fb?
    Zostawiłam coś dla Ciebie...
    Kochana wykres jest fajny, czekamy na kolejne pomiary i ściskamy kciuki!!!

Olka będę czekać...na Ciebie zawsze można liczyć <3
    A pomysł z flagami super...ja się męczę a to takie proste, szczególnie, że okna dwa główne...a 3 małe w garażu to jakoś ogarnę...

Co ja bym bez Was zrobiła...tylko jeszcze mi powiedzcie jak mają wisieć...jak patrzycie to biały z prawej czy z lewej strony, bo nigdy nie wiem...

Biały z lewej albo u góry.

W sensie z lewej patrząc od domu, a z prawej od drogi.

Myślę jedno, pisze drugie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 07:53

jeju lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    (Czy to prawda, że tylko w Poznaniu mówi się "do góry"?)

mauysia lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, poszłyście mnie obgadywać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Poszłam szukać terapii :P

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:

Znalazłaś coś ciekawego? Jakaś terapia zajęciowa? Chętnie bym się rozwinęła plastycznie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:

Znalazłaś coś ciekawego? Jakaś terapia zajęciowa? Chętnie bym się rozwinęła plastycznie.

Niestety nic dla takich geniuszy nie znalazłam :/
    A teraz muszę pomalutku się żegnać i zabierać do roboty...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    adelajda82 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    adelajda82 wrote:
    powiem wam szczerze ze najchetniej mojej dyr .. powiedziałabym jutro , ze zmieniam prace i ma sie wal.. :) wredna baba .. nuż qrw.. to zołza.. potrzebujemy jutro obie urlop z koleżanka z pracy no i wedle jej humoru .. nie chce nam dać obu.. i mamay sie dogadać .. to ciekawe co zrobi jak będą wakacje .. och zebrało mi sie na epitety..chciałabym jej tak pięknie podziękować za współprace :)

U mnie w firmie to normalka, że trzeba się dogadywać kto kiedy idzie na urlop. No ale jak sytuacja wyjątkowa, i chodzi o 1 dzień to mogłaby odpuścić.

Ola szkoda gadac jak zyje nie miala styczności z tak głup.. osba na stanowisku urzędniczym.. o zgrozo.. jak mi sie wcinała do roboty .. to jej powiedziałam jak jest i tyle .. teraz mama spokój..bo ja musze znac sie na prawie , a ona zna sie ale na bezprawiu . i wper sie w zakres moich obowiazk ów.. no mam z tego ciągle łacha , bo wcina sie wg nie majac pojecia o czym kobieta mowi.. to jest inteligencja .. nabyta :)

Ale tak w sumie trochę na ostatnią chwilę bierzecie ten urlop, nie?

ja z racji , ze tak wyszło
    a moja kole.. bo idzie z dziećmi do lekarza..I w sumie nic by sie nie stało.. bo obie robimy co innego..wiec to tylko jej zasr.. wola.

a co jak bedziemy obie chore .. ? szkoda gadać.. ona uzaleznia swoej decyzje od humoru .. nikt tu jej nie trawi .. no ale cóz. takie zycie , i im wiecej takich przypadków tym poznaje sie ludzi jacy są naprawdę..:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    adelajda82 wrote:
    plemniczka wrote:
    hej Adel wiesz ze Wrzesniowa dzisiaj rodzi? :)

Nie , a Ona juz miała termin an dziś .. ?

nie, jeszcze z 1,5 tygodnia ma do terminu, ale wody jej odeszly nad ranem

no to by teraz poszło wszytsko oki.. a to bugi miała sie 1 rozpakowac.. ehh i własnie tu mamy psikusa od zycia.. :)

plemniczka lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. To prawda. Od dziś powaga. proste plecy, bladość. i śluz.

(myślicie, że jak długo wytrzymam?)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 08:02

Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek :)
    Olaaaa- no ten niby tenis to przecie kultowa gra! Ja jeszcze niedawno wyczaiłam gdzieś na necie tę samą gierkę we flashu i sobie pykałam jak za starych dobrych czasów ;) Pamiętam jak łaziliśmy z ojcem co niedziele na taki plac koło domu gdzie sprzedawali kasety z grami, ileż ja tego miałam :D
    Zbikowa- nie lubisz pomidorówki i lubisz Pogodno (zespół nie dzielnice ;) )...gdybyś była facetem to bym się oświadczyła ;)

Jako że dzisiaj mam wspominkowy nastrój- zdjęcie z mojej pierwszej tu pracy- jak ja za tym tęęęęęsknieeeee :(
    41792622665087618091520.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 08:00

zbikowa, mauysia, adelajda82, Ola_czeka, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, aisa, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    adelajda82 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    adelajda82 wrote:
    powiem wam szczerze ze najchetniej mojej dyr .. powiedziałabym jutro , ze zmieniam prace i ma sie wal.. :) wredna baba .. nuż qrw.. to zołza.. potrzebujemy jutro obie urlop z koleżanka z pracy no i wedle jej humoru .. nie chce nam dać obu.. i mamay sie dogadać .. to ciekawe co zrobi jak będą wakacje .. och zebrało mi sie na epitety..chciałabym jej tak pięknie podziękować za współprace :)

U mnie w firmie to normalka, że trzeba się dogadywać kto kiedy idzie na urlop. No ale jak sytuacja wyjątkowa, i chodzi o 1 dzień to mogłaby odpuścić.

Ola szkoda gadac jak zyje nie miala styczności z tak głup.. osba na stanowisku urzędniczym.. o zgrozo.. jak mi sie wcinała do roboty .. to jej powiedziałam jak jest i tyle .. teraz mama spokój..bo ja musze znac sie na prawie , a ona zna sie ale na bezprawiu . i wper sie w zakres moich obowiazk ów.. no mam z tego ciągle łacha , bo wcina sie wg nie majac pojecia o czym kobieta mowi.. to jest inteligencja .. nabyta :)

Ale tak w sumie trochę na ostatnią chwilę bierzecie ten urlop, nie?

ja z racji , ze tak wyszło
    a moja kole.. bo idzie z dziećmi do lekarza..I w sumie nic by sie nie stało.. bo obie robimy co innego..wiec to tylko jej zasr.. wola.

a co jak bedziemy obie chore .. ? szkoda gadać.. ona uzaleznia swoej decyzje od humoru .. nikt tu jej nie trawi .. no ale cóz. takie zycie , i im wiecej takich przypadków tym poznaje sie ludzi jacy są naprawdę..:)

Nie ma nic gorszego, niż szef, który nie zna się na swojej robocie. to tak a propos jednego z Twoich poprzednich postów. Mam nadzieję, że uda Ci się iść na tę rozmowę. Trzymam kciuki!

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

Kilmi.

zbikowa lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    zbikowa wrote:

Kilmi.

Za spowodowanie śmierci można iść do więzienia. Nie tak sobie wyobrażam moją przyszłość.

Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Dzień doberek :)
    Olaaaa- no ten niby tenis to przecie kultowa gra! Ja jeszcze niedawno wyczaiłam gdzieś na necie tę samą gierkę we flashu i sobie pykałam jak za starych dobrych czasów ;) Pamiętam jak łaziliśmy z ojcem co niedziele na taki plac koło domu gdzie sprzedawali kasety z grami, ileż ja tego miałam :D
    Zbikowa- nie lubisz pomidorówki i lubisz Pogodno (zespół nie dzielnice ;) )...gdybyś była facetem to bym się oświadczyła ;)

Jako że dzisiaj mam wspominkowy nastrój- zdjęcie z mojej pierwszej tu pracy- jak ja za tym tęęęęęsknieeeee :(
    41792622665087618091520.jpg

Prawdziwa niuńka nawet w hidżabie wygląda seksi!

jeju, karoam lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam Babeczki, zajrzę później jak czas pozwoli :)
    Buziaki siusiaki!

zbikowa, jeju, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam, ale przyyyznaj, dziubek był? :p

Ola_czeka, jeju, mauysia, karoam, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Ola_czeka wrote:
    zbikowa wrote:

Kilmi.

Za spowodowanie śmierci można iść do więzienia. Nie tak sobie wyobrażam moją przyszłość.

Zawsze chodzi tylko o Ciebie, nie?

zbikowa, jeju, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 2846 2847 2848 2849 2850 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ