X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Dziewczynki, bo coś nie daje mi spokoju...ja widać nie umiem się wyrażać,tak by mnie rozumiano, może Wy pomożecie...pisałam wczoraj kilka razy do Kai,że musi Fedrze regularnie podawać nowe terminy @ i nic...jak tabelka była zaśmiecona,tak jest :(
    Kiti chyba urlop od ovu wzięła,więc Ona kolejna ma złą datę...
    A może nasze reguły z regulaminu są "nieludzkie",co?

Nie Shagguś, może nie każdy traktuje to tak oficjalnie, myślę, że Kaja wczoraj myślała, że sugerujesz, że jej winą jest to, że dostała @. Może napisać jej wprost, że ma poprosić o uaktualnienie danych w tabeli?

Ja pamiętam, że byłam ostatnio tak pochłonięta smutkiem, że też zapomniałam poprosić Fedrę.

No dobra,ale ja nie pisałam jednego posta...i choć przyznam,że zdziwiło mnie,że tak to odebrało,to wydaje mi się,że z późniejszych postów jasno wynikało o co mi chodzi?...chociaż może nie, a to oznacza,że mam problemy z wysławianiem :(

A do Kubusia masz pretensje!!!

Żartuję, napiszę do Kai, żeby poprosiła o zmianę.

No tak, ma to po Matce :P
    Teraz uciekam już , dotąd nie poszłam bo musiałam odpisać maila lekarzowi od USG...a wiesz,jak ja tak pisze niezrozumiale to lepiej dokładnie zastanowić się :P

Będę za chwilę...wrócę z kanapkami,a potem pożegnam się chyba raczej na dłużej :/

Hehehe, no tak, ja często też mam wątpliwości co masz na myśli. Piszesz "Witajcie" a ja nigdy nie mam pewności, czy już idziesz spać, czy pytasz mnie o to, kiedy testuję :(

Chyba zapiszę się na terapię :(

Mogę iść z Tobą?

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    plemniczka wrote:
    hej Adel wiesz ze Wrzesniowa dzisiaj rodzi? :)

Nie , a Ona juz miała termin an dziś .. ?

nie, jeszcze z 1,5 tygodnia ma do terminu, ale wody jej odeszly nad ranem

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    A jeszcze a propos Matrixa, to zgodnie z moim planem obejrzałam "Reaktywację" i "Rewolucje" - to ostatnie wczoraj, przyznam się ze zasnęłam w połowie. Efekty fajne, zdjęcia wypasione, tylko fabuła kuleje, ale co tam...

A "Fight club" lubi?

Jaaa naturliś jawol, absolumą :)
    To był pierwszy film od 18 lat, na którym byłam w kinie :P

yyyyyyy, nie czaję.

No wiem :D Powinno być:

To był pierwszy "film od 18 lat", na którym byłam w kinie ,

bądź też:

To był pierwszy film dla dorosłych, na którym byłam w kinie

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa a ja se myślę, czy Ty byłaś w kinie w wieku 3 lat a potem dopiero w 2000 na fight clubie, czy jak? Ale w sumie to nie wiem czemu nie zczaiłam za 1 razem...

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Effcia byłaś na fb?
    Zostawiłam coś dla Ciebie...
    Kochana wykres jest fajny, czekamy na kolejne pomiary i ściskamy kciuki!!!

Olka będę czekać...na Ciebie zawsze można liczyć <3
    A pomysł z flagami super...ja się męczę a to takie proste, szczególnie, że okna dwa główne...a 3 małe w garażu to jakoś ogarnę...

Co ja bym bez Was zrobiła...tylko jeszcze mi powiedzcie jak mają wisieć...jak patrzycie to biały z prawej czy z lewej strony, bo nigdy nie wiem...

Biały z lewej albo u góry.

W sensie z lewej patrząc od domu, a z prawej od drogi.

Myślę jedno, pisze drugie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 07:53

jeju lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    (Czy to prawda, że tylko w Poznaniu mówi się "do góry"?)

mauysia lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, poszłyście mnie obgadywać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Poszłam szukać terapii :P

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:

Znalazłaś coś ciekawego? Jakaś terapia zajęciowa? Chętnie bym się rozwinęła plastycznie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:

Znalazłaś coś ciekawego? Jakaś terapia zajęciowa? Chętnie bym się rozwinęła plastycznie.

Niestety nic dla takich geniuszy nie znalazłam :/
    A teraz muszę pomalutku się żegnać i zabierać do roboty...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    adelajda82 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    adelajda82 wrote:
    powiem wam szczerze ze najchetniej mojej dyr .. powiedziałabym jutro , ze zmieniam prace i ma sie wal.. :) wredna baba .. nuż qrw.. to zołza.. potrzebujemy jutro obie urlop z koleżanka z pracy no i wedle jej humoru .. nie chce nam dać obu.. i mamay sie dogadać .. to ciekawe co zrobi jak będą wakacje .. och zebrało mi sie na epitety..chciałabym jej tak pięknie podziękować za współprace :)

U mnie w firmie to normalka, że trzeba się dogadywać kto kiedy idzie na urlop. No ale jak sytuacja wyjątkowa, i chodzi o 1 dzień to mogłaby odpuścić.

Ola szkoda gadac jak zyje nie miala styczności z tak głup.. osba na stanowisku urzędniczym.. o zgrozo.. jak mi sie wcinała do roboty .. to jej powiedziałam jak jest i tyle .. teraz mama spokój..bo ja musze znac sie na prawie , a ona zna sie ale na bezprawiu . i wper sie w zakres moich obowiazk ów.. no mam z tego ciągle łacha , bo wcina sie wg nie majac pojecia o czym kobieta mowi.. to jest inteligencja .. nabyta :)

Ale tak w sumie trochę na ostatnią chwilę bierzecie ten urlop, nie?

ja z racji , ze tak wyszło
    a moja kole.. bo idzie z dziećmi do lekarza..I w sumie nic by sie nie stało.. bo obie robimy co innego..wiec to tylko jej zasr.. wola.

a co jak bedziemy obie chore .. ? szkoda gadać.. ona uzaleznia swoej decyzje od humoru .. nikt tu jej nie trawi .. no ale cóz. takie zycie , i im wiecej takich przypadków tym poznaje sie ludzi jacy są naprawdę..:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    adelajda82 wrote:
    plemniczka wrote:
    hej Adel wiesz ze Wrzesniowa dzisiaj rodzi? :)

Nie , a Ona juz miała termin an dziś .. ?

nie, jeszcze z 1,5 tygodnia ma do terminu, ale wody jej odeszly nad ranem

no to by teraz poszło wszytsko oki.. a to bugi miała sie 1 rozpakowac.. ehh i własnie tu mamy psikusa od zycia.. :)

plemniczka lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. To prawda. Od dziś powaga. proste plecy, bladość. i śluz.

(myślicie, że jak długo wytrzymam?)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 08:02

Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek :)
    Olaaaa- no ten niby tenis to przecie kultowa gra! Ja jeszcze niedawno wyczaiłam gdzieś na necie tę samą gierkę we flashu i sobie pykałam jak za starych dobrych czasów ;) Pamiętam jak łaziliśmy z ojcem co niedziele na taki plac koło domu gdzie sprzedawali kasety z grami, ileż ja tego miałam :D
    Zbikowa- nie lubisz pomidorówki i lubisz Pogodno (zespół nie dzielnice ;) )...gdybyś była facetem to bym się oświadczyła ;)

Jako że dzisiaj mam wspominkowy nastrój- zdjęcie z mojej pierwszej tu pracy- jak ja za tym tęęęęęsknieeeee :(
    41792622665087618091520.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 08:00

zbikowa, mauysia, adelajda82, Ola_czeka, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, aisa, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    adelajda82 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    adelajda82 wrote:
    powiem wam szczerze ze najchetniej mojej dyr .. powiedziałabym jutro , ze zmieniam prace i ma sie wal.. :) wredna baba .. nuż qrw.. to zołza.. potrzebujemy jutro obie urlop z koleżanka z pracy no i wedle jej humoru .. nie chce nam dać obu.. i mamay sie dogadać .. to ciekawe co zrobi jak będą wakacje .. och zebrało mi sie na epitety..chciałabym jej tak pięknie podziękować za współprace :)

U mnie w firmie to normalka, że trzeba się dogadywać kto kiedy idzie na urlop. No ale jak sytuacja wyjątkowa, i chodzi o 1 dzień to mogłaby odpuścić.

Ola szkoda gadac jak zyje nie miala styczności z tak głup.. osba na stanowisku urzędniczym.. o zgrozo.. jak mi sie wcinała do roboty .. to jej powiedziałam jak jest i tyle .. teraz mama spokój..bo ja musze znac sie na prawie , a ona zna sie ale na bezprawiu . i wper sie w zakres moich obowiazk ów.. no mam z tego ciągle łacha , bo wcina sie wg nie majac pojecia o czym kobieta mowi.. to jest inteligencja .. nabyta :)

Ale tak w sumie trochę na ostatnią chwilę bierzecie ten urlop, nie?

ja z racji , ze tak wyszło
    a moja kole.. bo idzie z dziećmi do lekarza..I w sumie nic by sie nie stało.. bo obie robimy co innego..wiec to tylko jej zasr.. wola.

a co jak bedziemy obie chore .. ? szkoda gadać.. ona uzaleznia swoej decyzje od humoru .. nikt tu jej nie trawi .. no ale cóz. takie zycie , i im wiecej takich przypadków tym poznaje sie ludzi jacy są naprawdę..:)

Nie ma nic gorszego, niż szef, który nie zna się na swojej robocie. to tak a propos jednego z Twoich poprzednich postów. Mam nadzieję, że uda Ci się iść na tę rozmowę. Trzymam kciuki!

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

Kilmi.

zbikowa lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    zbikowa wrote:

Kilmi.

Za spowodowanie śmierci można iść do więzienia. Nie tak sobie wyobrażam moją przyszłość.

Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Dzień doberek :)
    Olaaaa- no ten niby tenis to przecie kultowa gra! Ja jeszcze niedawno wyczaiłam gdzieś na necie tę samą gierkę we flashu i sobie pykałam jak za starych dobrych czasów ;) Pamiętam jak łaziliśmy z ojcem co niedziele na taki plac koło domu gdzie sprzedawali kasety z grami, ileż ja tego miałam :D
    Zbikowa- nie lubisz pomidorówki i lubisz Pogodno (zespół nie dzielnice ;) )...gdybyś była facetem to bym się oświadczyła ;)

Jako że dzisiaj mam wspominkowy nastrój- zdjęcie z mojej pierwszej tu pracy- jak ja za tym tęęęęęsknieeeee :(
    41792622665087618091520.jpg

Prawdziwa niuńka nawet w hidżabie wygląda seksi!

jeju, karoam lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam Babeczki, zajrzę później jak czas pozwoli :)
    Buziaki siusiaki!

zbikowa, jeju, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam, ale przyyyznaj, dziubek był? :p

Ola_czeka, jeju, mauysia, karoam, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Ola_czeka wrote:
    zbikowa wrote:

Kilmi.

Za spowodowanie śmierci można iść do więzienia. Nie tak sobie wyobrażam moją przyszłość.

Zawsze chodzi tylko o Ciebie, nie?

zbikowa, jeju, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 2846 2847 2848 2849 2850 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ