Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze a propos Matrixa, to zgodnie z moim planem obejrzałam "Reaktywację" i "Rewolucje" - to ostatnie wczoraj, przyznam się ze zasnęłam w połowie. Efekty fajne, zdjęcia wypasione, tylko fabuła kuleje, ale co tam...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Mauyś, ze specjalną dedykacją dla Ciebie, mnie, i innych fanek Matrixa:

http://www.plotek.pl/plotek/56,78649,13945363,Wroci_do_formy_,,5.html

Te aktory tak majo, że jak nie mają zleceń, to sobie folgują a potem jakimś cudem zrzucają te nadliczbowe kilosy. Keanu jeszcze wróci w szczupłej wersji! (no chyba że natrzepał sobie już tyle kasiory, że już nie chce pracować :) )

Ale co się podniosłam na duchu, to moje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem wam szczerze ze najchetniej mojej dyr .. powiedziałabym jutro , ze zmieniam prace i ma sie wal.. :) wredna baba .. nuż qrw.. to zołza.. potrzebujemy jutro obie urlop z koleżanka z pracy no i wedle jej humoru .. nie chce nam dać obu.. i mamay sie dogadać .. to ciekawe co zrobi jak będą wakacje .. och zebrało mi sie na epitety..chciałabym jej tak pięknie podziękować za współprace :)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    powiem wam szczerze ze najchetniej mojej dyr .. powiedziałabym jutro , ze zmieniam prace i ma sie wal.. :) wredna baba .. nuż qrw.. to zołza.. potrzebujemy jutro obie urlop z koleżanka z pracy no i wedle jej humoru .. nie chce nam dać obu.. i mamay sie dogadać .. to ciekawe co zrobi jak będą wakacje .. och zebrało mi sie na epitety..chciałabym jej tak pięknie podziękować za współprace :)

U mnie w firmie to normalka, że trzeba się dogadywać kto kiedy idzie na urlop. No ale jak sytuacja wyjątkowa, i chodzi o 1 dzień to mogłaby odpuścić.

mauysia lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A jeszcze a propos Matrixa, to zgodnie z moim planem obejrzałam "Reaktywację" i "Rewolucje" - to ostatnie wczoraj, przyznam się ze zasnęłam w połowie. Efekty fajne, zdjęcia wypasione, tylko fabuła kuleje, ale co tam...

A "Fight club" lubi?

zbikowa lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Zmęczenie góruje...czy macie jakieś układy i możecie przenieść Boże Ciało na czerwiec...np za jakieś 2-3 tygodnie?
    Pytanie dodatkowe, czy po HSG można spokojnie wrócić do normalności, pytam o to czy mogę sobie coś zostawić z mycia okien itd na 28 i 29 maja? Szkoda się zarzynać teraz jak później zostaną dwa dni jeszcze na poprawki...że też musi koło nas iść procesja...mój dom jest najbliżej drogi na całej trasie i to mnie denerwuje...raz chciałabym mieć tego dnia brudne okna! Foch!

Z W. dobrze...atmosfera oczyszczona, wiele sobie wyjaśniliśmy i dzięki temu oboje częściej się uśmiechamy...

To ja się skontaktuję z Panem Bogiem i dam Ci znać na priva.

Co do okien - obklej je flagą biało-żółtą i git.

Fedra lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Mayusia powiedz mi co sądzisz o moim wykresie lekko porąbany nie?

Fedra lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:

A "Fight club" lubi?

Jaaa naturliś jawol, absolumą :)
    To był pierwszy film od 18 lat, na którym byłam w kinie :P

zbikowa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki

Czy mi sie wydaje czy nam ovu ułatwiło życie większą ilością stron do przewijania w nawigacji? tenkju ovu.

Olu. nie mam auta, nie jestem ładna a z moją miłością (byciem miłą) bywa tak se. możemy sie umówić że Ci się nie będę wtryniać w twoją działkę więcej. obiecuję poprawę.

Też miałyśmy z siostrą Comodore 64, tylko nigdy nie mogłyśmy go uregulować.

Ruciu mój M robi co Twój M i rękę dam sobie uciąć że jest tu jeszcze paru M którzy robią to samo.

Co do regulaminu to mam wyrzuty że go napisałam, bo wcześniej był tylko "słowny" i chyba nikomu nie przeszkadzało kto informuje o zmianach.

Ide pomarudzić gdzie indziej.

Howgh.

A i Jeju. wczoraj sie przywitałaś i sobie poszłaś. nie ładnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 07:41

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:

A "Fight club" lubi?

yyyyyyy, nie czaję.

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Dzień dobry :)
    Mayusia powiedz mi co sądzisz o moim wykresie lekko porąbany nie?

Hej Effciu,
    Wejdź na "wykresy na tablicy" i tam zobacz porąbane wykresy :) Twój jest całkiem w porząsiu :)

Effcia28 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    adelajda82 wrote:

U mnie w firmie to normalka, że trzeba się dogadywać kto kiedy idzie na urlop. No ale jak sytuacja wyjątkowa, i chodzi o 1 dzień to mogłaby odpuścić.

Ola szkoda gadac jak zyje nie miala styczności z tak głup.. osba na stanowisku urzędniczym.. o zgrozo.. jak mi sie wcinała do roboty .. to jej powiedziałam jak jest i tyle .. teraz mama spokój..bo ja musze znac sie na prawie , a ona zna sie ale na bezprawiu . i wper sie w zakres moich obowiazk ów.. no mam z tego ciągle łacha , bo wcina sie wg nie majac pojecia o czym kobieta mowi.. to jest inteligencja .. nabyta :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 07:43

• mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    adelajda82 wrote:

U nas wręcz jest tak, że w pokoju siedzimy w 4 osoby i tylko jedna może iść na długi urlop... Jak pojedyncze dni to szef pozwala, żeby 2 osób nie było, ale jak więcej niż 3 dni to nie ma zmiłuj! Ale udało się jakoś pogodzić letnie urlopy.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Hej babeczki

Czy mi sie wydaje czy nam ovu ułatwiło życie większą ilością stron do przewijania w nawigacji? tenkju ovu.

Olu. nie mam auta, nie jestem ładna a z moją miłością (byciem miłą) bywa tak se. możemy sie umówić że Ci się nie będę wtryniać w twoją działkę więcej. obiecuję poprawę.

Też miałyśmy z siostrą Comodore 64, tylko nigdy nie mogłyśmy go uregulować.

Ruciu mój M robi co Twój M i rękę dam sobie uciąć że jest tu jeszcze paru M którzy robią to samo.

Co do regulaminu to mam wyrzuty że go napisałam, bo wcześniej był tylko "słowny" i chyba nikomu nie przeszkadzało kto informuje o zmianach.

Ide pomarudzić gdzie indziej.

Howgh.

A i Jeju. wczoraj sie przywitałaś i sobie poszłaś. nie ładnie.

Jak powiedziała, tak zrobiła i już nie ma poczucia humoru :(

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Adel wiesz ze Wrzesniowa dzisiaj rodzi? :)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    No i oprócz tego zrobiłam zadżebisty kwietnik, kompozycja przemyślana i mam teraz śmietnik, kury wpadły i wszystko przeorały, ciekawe co z tego wyjdzie...wnerw mam! Na rosół z nimi!!!

Mniam mniam rosołek...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    hej Adel wiesz ze Wrzesniowa dzisiaj rodzi? :)

Nie , a Ona juz miała termin an dziś .. ?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Dziewczynki, bo coś nie daje mi spokoju...ja widać nie umiem się wyrażać,tak by mnie rozumiano, może Wy pomożecie...pisałam wczoraj kilka razy do Kai,że musi Fedrze regularnie podawać nowe terminy @ i nic...jak tabelka była zaśmiecona,tak jest :(
    Kiti chyba urlop od ovu wzięła,więc Ona kolejna ma złą datę...
    A może nasze reguły z regulaminu są "nieludzkie",co?

Nie Shagguś, może nie każdy traktuje to tak oficjalnie, myślę, że Kaja wczoraj myślała, że sugerujesz, że jej winą jest to, że dostała @. Może napisać jej wprost, że ma poprosić o uaktualnienie danych w tabeli?

Ja pamiętam, że byłam ostatnio tak pochłonięta smutkiem, że też zapomniałam poprosić Fedrę.

No dobra,ale ja nie pisałam jednego posta...i choć przyznam,że zdziwiło mnie,że tak to odebrało,to wydaje mi się,że z późniejszych postów jasno wynikało o co mi chodzi?...chociaż może nie, a to oznacza,że mam problemy z wysławianiem :(

A do Kubusia masz pretensje!!!

Żartuję, napiszę do Kai, żeby poprosiła o zmianę.

No tak, ma to po Matce :P
    Teraz uciekam już , dotąd nie poszłam bo musiałam odpisać maila lekarzowi od USG...a wiesz,jak ja tak pisze niezrozumiale to lepiej dokładnie zastanowić się :P

Będę za chwilę...wrócę z kanapkami,a potem pożegnam się chyba raczej na dłużej :/

Hehehe, no tak, ja często też mam wątpliwości co masz na myśli. Piszesz "Witajcie" a ja nigdy nie mam pewności, czy już idziesz spać, czy pytasz mnie o to, kiedy testuję :(

Chyba zapiszę się na terapię :(

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    adelajda82 wrote:

Ola szkoda gadac jak zyje nie miala styczności z tak głup.. osba na stanowisku urzędniczym.. o zgrozo.. jak mi sie wcinała do roboty .. to jej powiedziałam jak jest i tyle .. teraz mama spokój..bo ja musze znac sie na prawie , a ona zna sie ale na bezprawiu . i wper sie w zakres moich obowiazk ów.. no mam z tego ciągle łacha , bo wcina sie wg nie majac pojecia o czym kobieta mowi.. to jest inteligencja .. nabyta :)

Ale tak w sumie trochę na ostatnią chwilę bierzecie ten urlop, nie?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:

A "Fight club" lubi?

yyyyyyy, nie czaję.

No wiem :D Powinno być:

To był pierwszy "film od 18 lat", na którym byłam w kinie ,

bądź też:

To był pierwszy film dla dorosłych, na którym byłam w kinie

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2845 2846 2847 2848 2849 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ