X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze a propos Matrixa, to zgodnie z moim planem obejrzałam "Reaktywację" i "Rewolucje" - to ostatnie wczoraj, przyznam się ze zasnęłam w połowie. Efekty fajne, zdjęcia wypasione, tylko fabuła kuleje, ale co tam...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Mauyś, ze specjalną dedykacją dla Ciebie, mnie, i innych fanek Matrixa:

http://www.plotek.pl/plotek/56,78649,13945363,Wroci_do_formy_,,5.html

Te aktory tak majo, że jak nie mają zleceń, to sobie folgują a potem jakimś cudem zrzucają te nadliczbowe kilosy. Keanu jeszcze wróci w szczupłej wersji! (no chyba że natrzepał sobie już tyle kasiory, że już nie chce pracować :) )

Ale co się podniosłam na duchu, to moje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem wam szczerze ze najchetniej mojej dyr .. powiedziałabym jutro , ze zmieniam prace i ma sie wal.. :) wredna baba .. nuż qrw.. to zołza.. potrzebujemy jutro obie urlop z koleżanka z pracy no i wedle jej humoru .. nie chce nam dać obu.. i mamay sie dogadać .. to ciekawe co zrobi jak będą wakacje .. och zebrało mi sie na epitety..chciałabym jej tak pięknie podziękować za współprace :)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    powiem wam szczerze ze najchetniej mojej dyr .. powiedziałabym jutro , ze zmieniam prace i ma sie wal.. :) wredna baba .. nuż qrw.. to zołza.. potrzebujemy jutro obie urlop z koleżanka z pracy no i wedle jej humoru .. nie chce nam dać obu.. i mamay sie dogadać .. to ciekawe co zrobi jak będą wakacje .. och zebrało mi sie na epitety..chciałabym jej tak pięknie podziękować za współprace :)

U mnie w firmie to normalka, że trzeba się dogadywać kto kiedy idzie na urlop. No ale jak sytuacja wyjątkowa, i chodzi o 1 dzień to mogłaby odpuścić.

mauysia lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A jeszcze a propos Matrixa, to zgodnie z moim planem obejrzałam "Reaktywację" i "Rewolucje" - to ostatnie wczoraj, przyznam się ze zasnęłam w połowie. Efekty fajne, zdjęcia wypasione, tylko fabuła kuleje, ale co tam...

A "Fight club" lubi?

zbikowa lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Zmęczenie góruje...czy macie jakieś układy i możecie przenieść Boże Ciało na czerwiec...np za jakieś 2-3 tygodnie?
    Pytanie dodatkowe, czy po HSG można spokojnie wrócić do normalności, pytam o to czy mogę sobie coś zostawić z mycia okien itd na 28 i 29 maja? Szkoda się zarzynać teraz jak później zostaną dwa dni jeszcze na poprawki...że też musi koło nas iść procesja...mój dom jest najbliżej drogi na całej trasie i to mnie denerwuje...raz chciałabym mieć tego dnia brudne okna! Foch!

Z W. dobrze...atmosfera oczyszczona, wiele sobie wyjaśniliśmy i dzięki temu oboje częściej się uśmiechamy...

To ja się skontaktuję z Panem Bogiem i dam Ci znać na priva.

Co do okien - obklej je flagą biało-żółtą i git.

Fedra lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Mayusia powiedz mi co sądzisz o moim wykresie lekko porąbany nie?

Fedra lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:

A "Fight club" lubi?

Jaaa naturliś jawol, absolumą :)
    To był pierwszy film od 18 lat, na którym byłam w kinie :P

zbikowa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki

Czy mi sie wydaje czy nam ovu ułatwiło życie większą ilością stron do przewijania w nawigacji? tenkju ovu.

Olu. nie mam auta, nie jestem ładna a z moją miłością (byciem miłą) bywa tak se. możemy sie umówić że Ci się nie będę wtryniać w twoją działkę więcej. obiecuję poprawę.

Też miałyśmy z siostrą Comodore 64, tylko nigdy nie mogłyśmy go uregulować.

Ruciu mój M robi co Twój M i rękę dam sobie uciąć że jest tu jeszcze paru M którzy robią to samo.

Co do regulaminu to mam wyrzuty że go napisałam, bo wcześniej był tylko "słowny" i chyba nikomu nie przeszkadzało kto informuje o zmianach.

Ide pomarudzić gdzie indziej.

Howgh.

A i Jeju. wczoraj sie przywitałaś i sobie poszłaś. nie ładnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 07:41

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:

A "Fight club" lubi?

yyyyyyy, nie czaję.

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Dzień dobry :)
    Mayusia powiedz mi co sądzisz o moim wykresie lekko porąbany nie?

Hej Effciu,
    Wejdź na "wykresy na tablicy" i tam zobacz porąbane wykresy :) Twój jest całkiem w porząsiu :)

Effcia28 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    adelajda82 wrote:

U mnie w firmie to normalka, że trzeba się dogadywać kto kiedy idzie na urlop. No ale jak sytuacja wyjątkowa, i chodzi o 1 dzień to mogłaby odpuścić.

Ola szkoda gadac jak zyje nie miala styczności z tak głup.. osba na stanowisku urzędniczym.. o zgrozo.. jak mi sie wcinała do roboty .. to jej powiedziałam jak jest i tyle .. teraz mama spokój..bo ja musze znac sie na prawie , a ona zna sie ale na bezprawiu . i wper sie w zakres moich obowiazk ów.. no mam z tego ciągle łacha , bo wcina sie wg nie majac pojecia o czym kobieta mowi.. to jest inteligencja .. nabyta :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 07:43

• mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    adelajda82 wrote:

U nas wręcz jest tak, że w pokoju siedzimy w 4 osoby i tylko jedna może iść na długi urlop... Jak pojedyncze dni to szef pozwala, żeby 2 osób nie było, ale jak więcej niż 3 dni to nie ma zmiłuj! Ale udało się jakoś pogodzić letnie urlopy.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Hej babeczki

Czy mi sie wydaje czy nam ovu ułatwiło życie większą ilością stron do przewijania w nawigacji? tenkju ovu.

Olu. nie mam auta, nie jestem ładna a z moją miłością (byciem miłą) bywa tak se. możemy sie umówić że Ci się nie będę wtryniać w twoją działkę więcej. obiecuję poprawę.

Też miałyśmy z siostrą Comodore 64, tylko nigdy nie mogłyśmy go uregulować.

Ruciu mój M robi co Twój M i rękę dam sobie uciąć że jest tu jeszcze paru M którzy robią to samo.

Co do regulaminu to mam wyrzuty że go napisałam, bo wcześniej był tylko "słowny" i chyba nikomu nie przeszkadzało kto informuje o zmianach.

Ide pomarudzić gdzie indziej.

Howgh.

A i Jeju. wczoraj sie przywitałaś i sobie poszłaś. nie ładnie.

Jak powiedziała, tak zrobiła i już nie ma poczucia humoru :(

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Adel wiesz ze Wrzesniowa dzisiaj rodzi? :)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    No i oprócz tego zrobiłam zadżebisty kwietnik, kompozycja przemyślana i mam teraz śmietnik, kury wpadły i wszystko przeorały, ciekawe co z tego wyjdzie...wnerw mam! Na rosół z nimi!!!

Mniam mniam rosołek...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    hej Adel wiesz ze Wrzesniowa dzisiaj rodzi? :)

Nie , a Ona juz miała termin an dziś .. ?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Dziewczynki, bo coś nie daje mi spokoju...ja widać nie umiem się wyrażać,tak by mnie rozumiano, może Wy pomożecie...pisałam wczoraj kilka razy do Kai,że musi Fedrze regularnie podawać nowe terminy @ i nic...jak tabelka była zaśmiecona,tak jest :(
    Kiti chyba urlop od ovu wzięła,więc Ona kolejna ma złą datę...
    A może nasze reguły z regulaminu są "nieludzkie",co?

Nie Shagguś, może nie każdy traktuje to tak oficjalnie, myślę, że Kaja wczoraj myślała, że sugerujesz, że jej winą jest to, że dostała @. Może napisać jej wprost, że ma poprosić o uaktualnienie danych w tabeli?

Ja pamiętam, że byłam ostatnio tak pochłonięta smutkiem, że też zapomniałam poprosić Fedrę.

No dobra,ale ja nie pisałam jednego posta...i choć przyznam,że zdziwiło mnie,że tak to odebrało,to wydaje mi się,że z późniejszych postów jasno wynikało o co mi chodzi?...chociaż może nie, a to oznacza,że mam problemy z wysławianiem :(

A do Kubusia masz pretensje!!!

Żartuję, napiszę do Kai, żeby poprosiła o zmianę.

No tak, ma to po Matce :P
    Teraz uciekam już , dotąd nie poszłam bo musiałam odpisać maila lekarzowi od USG...a wiesz,jak ja tak pisze niezrozumiale to lepiej dokładnie zastanowić się :P

Będę za chwilę...wrócę z kanapkami,a potem pożegnam się chyba raczej na dłużej :/

Hehehe, no tak, ja często też mam wątpliwości co masz na myśli. Piszesz "Witajcie" a ja nigdy nie mam pewności, czy już idziesz spać, czy pytasz mnie o to, kiedy testuję :(

Chyba zapiszę się na terapię :(

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    adelajda82 wrote:

Ola szkoda gadac jak zyje nie miala styczności z tak głup.. osba na stanowisku urzędniczym.. o zgrozo.. jak mi sie wcinała do roboty .. to jej powiedziałam jak jest i tyle .. teraz mama spokój..bo ja musze znac sie na prawie , a ona zna sie ale na bezprawiu . i wper sie w zakres moich obowiazk ów.. no mam z tego ciągle łacha , bo wcina sie wg nie majac pojecia o czym kobieta mowi.. to jest inteligencja .. nabyta :)

Ale tak w sumie trochę na ostatnią chwilę bierzecie ten urlop, nie?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:

A "Fight club" lubi?

yyyyyyy, nie czaję.

No wiem :D Powinno być:

To był pierwszy "film od 18 lat", na którym byłam w kinie ,

bądź też:

To był pierwszy film dla dorosłych, na którym byłam w kinie

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2845 2846 2847 2848 2849 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ