plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Mauyś, ze specjalną dedykacją dla Ciebie, mnie, i innych fanek Matrixa:
http://www.plotek.pl/plotek/56,78649,13945363,Wroci_do_formy_,,5.html
Te aktory tak majo, że jak nie mają zleceń, to sobie folgują a potem jakimś cudem zrzucają te nadliczbowe kilosy. Keanu jeszcze wróci w szczupłej wersji! (no chyba że natrzepał sobie już tyle kasiory, że już nie chce pracować)
Ale co się podniosłam na duchu, to moje. -
nick nieaktualnypowiem wam szczerze ze najchetniej mojej dyr .. powiedziałabym jutro , ze zmieniam prace i ma sie wal..
wredna baba .. nuż qrw.. to zołza.. potrzebujemy jutro obie urlop z koleżanka z pracy no i wedle jej humoru .. nie chce nam dać obu.. i mamay sie dogadać .. to ciekawe co zrobi jak będą wakacje .. och zebrało mi sie na epitety..chciałabym jej tak pięknie podziękować za współprace
-
adelajda82 wrote:powiem wam szczerze ze najchetniej mojej dyr .. powiedziałabym jutro , ze zmieniam prace i ma sie wal..
wredna baba .. nuż qrw.. to zołza.. potrzebujemy jutro obie urlop z koleżanka z pracy no i wedle jej humoru .. nie chce nam dać obu.. i mamay sie dogadać .. to ciekawe co zrobi jak będą wakacje .. och zebrało mi sie na epitety..chciałabym jej tak pięknie podziękować za współprace
U mnie w firmie to normalka, że trzeba się dogadywać kto kiedy idzie na urlop. No ale jak sytuacja wyjątkowa, i chodzi o 1 dzień to mogłaby odpuścić.mauysia lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:A jeszcze a propos Matrixa, to zgodnie z moim planem obejrzałam "Reaktywację" i "Rewolucje" - to ostatnie wczoraj, przyznam się ze zasnęłam w połowie. Efekty fajne, zdjęcia wypasione, tylko fabuła kuleje, ale co tam...
A "Fight club" lubi?zbikowa lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Zmęczenie góruje...czy macie jakieś układy i możecie przenieść Boże Ciało na czerwiec...np za jakieś 2-3 tygodnie?
Pytanie dodatkowe, czy po HSG można spokojnie wrócić do normalności, pytam o to czy mogę sobie coś zostawić z mycia okien itd na 28 i 29 maja? Szkoda się zarzynać teraz jak później zostaną dwa dni jeszcze na poprawki...że też musi koło nas iść procesja...mój dom jest najbliżej drogi na całej trasie i to mnie denerwuje...raz chciałabym mieć tego dnia brudne okna! Foch!
Z W. dobrze...atmosfera oczyszczona, wiele sobie wyjaśniliśmy i dzięki temu oboje częściej się uśmiechamy...
To ja się skontaktuję z Panem Bogiem i dam Ci znać na priva.
Co do okien - obklej je flagą biało-żółtą i git.Fedra lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:A jeszcze a propos Matrixa, to zgodnie z moim planem obejrzałam "Reaktywację" i "Rewolucje" - to ostatnie wczoraj, przyznam się ze zasnęłam w połowie. Efekty fajne, zdjęcia wypasione, tylko fabuła kuleje, ale co tam...
A "Fight club" lubi?
Jaaa naturliś jawol, absolumą
To był pierwszy film od 18 lat, na którym byłam w kiniezbikowa lubi tę wiadomość
-
Hej babeczki
Czy mi sie wydaje czy nam ovu ułatwiło życie większą ilością stron do przewijania w nawigacji? tenkju ovu.
Olu. nie mam auta, nie jestem ładna a z moją miłością (byciem miłą) bywa tak se. możemy sie umówić że Ci się nie będę wtryniać w twoją działkę więcej. obiecuję poprawę.
Też miałyśmy z siostrą Comodore 64, tylko nigdy nie mogłyśmy go uregulować.
Ruciu mój M robi co Twój M i rękę dam sobie uciąć że jest tu jeszcze paru M którzy robią to samo.
Co do regulaminu to mam wyrzuty że go napisałam, bo wcześniej był tylko "słowny" i chyba nikomu nie przeszkadzało kto informuje o zmianach.
Ide pomarudzić gdzie indziej.
Howgh.
A i Jeju. wczoraj sie przywitałaś i sobie poszłaś. nie ładnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 07:41
mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:A jeszcze a propos Matrixa, to zgodnie z moim planem obejrzałam "Reaktywację" i "Rewolucje" - to ostatnie wczoraj, przyznam się ze zasnęłam w połowie. Efekty fajne, zdjęcia wypasione, tylko fabuła kuleje, ale co tam...
A "Fight club" lubi?
To był pierwszy film od 18 lat, na którym byłam w kinie
yyyyyyy, nie czaję. -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:adelajda82 wrote:powiem wam szczerze ze najchetniej mojej dyr .. powiedziałabym jutro , ze zmieniam prace i ma sie wal..
U mnie w firmie to normalka, że trzeba się dogadywać kto kiedy idzie na urlop. No ale jak sytuacja wyjątkowa, i chodzi o 1 dzień to mogłaby odpuścić.
Ola szkoda gadac jak zyje nie miala styczności z tak głup.. osba na stanowisku urzędniczym.. o zgrozo.. jak mi sie wcinała do roboty .. to jej powiedziałam jak jest i tyle .. teraz mama spokój..bo ja musze znac sie na prawie , a ona zna sie ale na bezprawiu . i wper sie w zakres moich obowiazk ów.. no mam z tego ciągle łacha , bo wcina sie wg nie majac pojecia o czym kobieta mowi.. to jest inteligencja .. nabytaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 07:43
-
Ola_czeka wrote:adelajda82 wrote:powiem wam szczerze ze najchetniej mojej dyr .. powiedziałabym jutro , ze zmieniam prace i ma sie wal..
U mnie w firmie to normalka, że trzeba się dogadywać kto kiedy idzie na urlop. No ale jak sytuacja wyjątkowa, i chodzi o 1 dzień to mogłaby odpuścić.
U nas wręcz jest tak, że w pokoju siedzimy w 4 osoby i tylko jedna może iść na długi urlop... Jak pojedyncze dni to szef pozwala, żeby 2 osób nie było, ale jak więcej niż 3 dni to nie ma zmiłuj! Ale udało się jakoś pogodzić letnie urlopy. -
zbikowa wrote:Hej babeczki
Czy mi sie wydaje czy nam ovu ułatwiło życie większą ilością stron do przewijania w nawigacji? tenkju ovu.
Olu. nie mam auta, nie jestem ładna a z moją miłością (byciem miłą) bywa tak se. możemy sie umówić że Ci się nie będę wtryniać w twoją działkę więcej. obiecuję poprawę.
Też miałyśmy z siostrą Comodore 64, tylko nigdy nie mogłyśmy go uregulować.
Ruciu mój M robi co Twój M i rękę dam sobie uciąć że jest tu jeszcze paru M którzy robią to samo.
Co do regulaminu to mam wyrzuty że go napisałam, bo wcześniej był tylko "słowny" i chyba nikomu nie przeszkadzało kto informuje o zmianach.
Ide pomarudzić gdzie indziej.
Howgh.
A i Jeju. wczoraj sie przywitałaś i sobie poszłaś. nie ładnie.
Jak powiedziała, tak zrobiła i już nie ma poczucia humoruShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Dziewczynki, bo coś nie daje mi spokoju...ja widać nie umiem się wyrażać,tak by mnie rozumiano, może Wy pomożecie...pisałam wczoraj kilka razy do Kai,że musi Fedrze regularnie podawać nowe terminy @ i nic...jak tabelka była zaśmiecona,tak jest
Kiti chyba urlop od ovu wzięła,więc Ona kolejna ma złą datę...
A może nasze reguły z regulaminu są "nieludzkie",co?
Nie Shagguś, może nie każdy traktuje to tak oficjalnie, myślę, że Kaja wczoraj myślała, że sugerujesz, że jej winą jest to, że dostała @. Może napisać jej wprost, że ma poprosić o uaktualnienie danych w tabeli?
Ja pamiętam, że byłam ostatnio tak pochłonięta smutkiem, że też zapomniałam poprosić Fedrę.
No dobra,ale ja nie pisałam jednego posta...i choć przyznam,że zdziwiło mnie,że tak to odebrało,to wydaje mi się,że z późniejszych postów jasno wynikało o co mi chodzi?...chociaż może nie, a to oznacza,że mam problemy z wysławianiem
A do Kubusia masz pretensje!!!
Żartuję, napiszę do Kai, żeby poprosiła o zmianę.
No tak, ma to po Matce
Teraz uciekam już , dotąd nie poszłam bo musiałam odpisać maila lekarzowi od USG...a wiesz,jak ja tak pisze niezrozumiale to lepiej dokładnie zastanowić się
Będę za chwilę...wrócę z kanapkami,a potem pożegnam się chyba raczej na dłużej
Hehehe, no tak, ja często też mam wątpliwości co masz na myśli. Piszesz "Witajcie" a ja nigdy nie mam pewności, czy już idziesz spać, czy pytasz mnie o to, kiedy testuję
Chyba zapiszę się na terapię -
adelajda82 wrote:Ola_czeka wrote:adelajda82 wrote:powiem wam szczerze ze najchetniej mojej dyr .. powiedziałabym jutro , ze zmieniam prace i ma sie wal..
Ola szkoda gadac jak zyje nie miala styczności z tak głup.. osba na stanowisku urzędniczym.. o zgrozo.. jak mi sie wcinała do roboty .. to jej powiedziałam jak jest i tyle .. teraz mama spokój..bo ja musze znac sie na prawie , a ona zna sie ale na bezprawiu . i wper sie w zakres moich obowiazk ów.. no mam z tego ciągle łacha , bo wcina sie wg nie majac pojecia o czym kobieta mowi.. to jest inteligencja .. nabyta
Ale tak w sumie trochę na ostatnią chwilę bierzecie ten urlop, nie? -
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:A jeszcze a propos Matrixa, to zgodnie z moim planem obejrzałam "Reaktywację" i "Rewolucje" - to ostatnie wczoraj, przyznam się ze zasnęłam w połowie. Efekty fajne, zdjęcia wypasione, tylko fabuła kuleje, ale co tam...
A "Fight club" lubi?
To był pierwszy film od 18 lat, na którym byłam w kinie
yyyyyyy, nie czaję.
No wiemPowinno być:
To był pierwszy "film od 18 lat", na którym byłam w kinie ,
bądź też:
To był pierwszy film dla dorosłych, na którym byłam w kinie