X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Dziewczynki, bo coś nie daje mi spokoju...ja widać nie umiem się wyrażać,tak by mnie rozumiano, może Wy pomożecie...pisałam wczoraj kilka razy do Kai,że musi Fedrze regularnie podawać nowe terminy @ i nic...jak tabelka była zaśmiecona,tak jest :(
    Kiti chyba urlop od ovu wzięła,więc Ona kolejna ma złą datę...
    A może nasze reguły z regulaminu są "nieludzkie",co?

Shagguś regulaminy są ludzkie, było ustalone, ze w dniu @ zgłaszamy Fedrze zmianę, żeby był porządek :)

A jak już sporo dziewcząt zauważyło, Fedra chyba zapomniała złożyć do siebie wniosku pisemnego o wpisaniu swojej fasolki. To dopiero zaniedbanie! Kaja i Kiti to przy tym drobnostka...

Fedra coś wspominała,że po dzisiejszej wizycie jak zobaczy pęcherzyk to uaktualni tabelkę (tzn doda siebie) :)

jeju, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Rucia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    "Takich czasów nie pamiętam"

Rucia, jesteś przesympatyczna :D

Swoją drogą nieźle będzie powiedzieć dzieciom, że żyłyśmy w czasach, kiedy nie było neta. Jak opowieści rodziców, że był jeden telewizor w kamienicy i sąsiedzi przychodzili z krzesłami na wielką grę :D

Ja myślałam, że on mnie wkręca z tym nagrywaniem gier na kasety o.O wyobraź sobie jaką musiałam mieć zdziwioną minę, a moja Kinia zbierała szczękę z podłogi jak słuchała takich wspominków :P :D

Czasy były fajne :)

Zapytaj go, czy pamięta gry telewizyjne. Dwie pionowe kreski poruszające się po bokach ekranu góra-dół (w roli paletek) i punkt, który trzeba było odbijać. Już widzę dzieci wychowane na wii jak grają w tego "tenisa".

Były też "strzelanki" - pistolet podpięty kablem do TV i strzelanie do celu:)

Ola mój M. w wieku 8-9 lat sam pisał sobie gry, i to pisanie zostało mu do tej pory :) Jest programistą.

Ola_czeka, jeju, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko no faza lutealna jest stala... ale owulacja juz nie...:) ja w tym cyklu mialam owulacje 2 dni wczesniej :) czyli jeszcze u Ciebie ze 2 dni pewnie... a tak serio to do kiedy czekasz z testem? Pewnie jak jutro sie utrzyma temperatura to zrobisz? nie ma co sie nakrecac ale czym byloby zycie bez nadziei :)

Rucia, Selena, jeju lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Dziewczynki, bo coś nie daje mi spokoju...ja widać nie umiem się wyrażać,tak by mnie rozumiano, może Wy pomożecie...pisałam wczoraj kilka razy do Kai,że musi Fedrze regularnie podawać nowe terminy @ i nic...jak tabelka była zaśmiecona,tak jest :(

Nie Shagguś, może nie każdy traktuje to tak oficjalnie, myślę, że Kaja wczoraj myślała, że sugerujesz, że jej winą jest to, że dostała @. Może napisać jej wprost, że ma poprosić o uaktualnienie danych w tabeli?

Ja pamiętam, że byłam ostatnio tak pochłonięta smutkiem, że też zapomniałam poprosić Fedrę.

No dobra,ale ja nie pisałam jednego posta...i choć przyznam,że zdziwiło mnie,że tak to odebrało,to wydaje mi się,że z późniejszych postów jasno wynikało o co mi chodzi?...chociaż może nie, a to oznacza,że mam problemy z wysławianiem :(

jeju, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz zmykam robić śniadanie...zanim znów ktoś źle coś zrozumie co ja piszę :/

jeju lubi tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Wosebko no faza lutealna jest stala... ale owulacja juz nie...:) ja w tym cyklu mialam owulacje 2 dni wczesniej :) czyli jeszcze u Ciebie ze 2 dni pewnie... a tak serio to do kiedy czekasz z testem? Pewnie jak jutro sie utrzyma temperatura to zrobisz? nie ma co sie nakrecac ale czym byloby zycie bez nadziei :)

a co do testu..nie będe robic..znając życie to jeszcze dziś zacznie mi się plamienie...a jutro temp spadnie..i zaczynam od nowa:)

jeju lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a owu wydaje mi się ze miałam 13 dc....

jeju lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no lepiej Wosebko w ten sposob myslec i ewentualnie sie milo zdziwic niz bolesnie rozczarowac. Trzymam kciuki by jednak inaczej bylo niz zakladasz :)

Selena, jeju, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę na drzemkę :)

jeju lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:

Nie Shagguś, może nie każdy traktuje to tak oficjalnie, myślę, że Kaja wczoraj myślała, że sugerujesz, że jej winą jest to, że dostała @. Może napisać jej wprost, że ma poprosić o uaktualnienie danych w tabeli?

Ja pamiętam, że byłam ostatnio tak pochłonięta smutkiem, że też zapomniałam poprosić Fedrę.

No dobra,ale ja nie pisałam jednego posta...i choć przyznam,że zdziwiło mnie,że tak to odebrało,to wydaje mi się,że z późniejszych postów jasno wynikało o co mi chodzi?...chociaż może nie, a to oznacza,że mam problemy z wysławianiem :(

A do Kubusia masz pretensje!!!

Żartuję, napiszę do Kai, żeby poprosiła o zmianę.

jeju lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko ale czemu piszesz ze mialas 13? test owulacyjny przeciez mialas pozytywny wczesniej... i to by pasowalo, a ten spadek to ewentualnie moglo byc zagniezdzenie jak dziewczyny pisaly, wszystko tu sie zgadza

Selena, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Wosebko ale czemu piszesz ze mialas 13? test owulacyjny przeciez mialas pozytywny wczesniej... i to by pasowalo, a ten spadek to ewentualnie moglo byc zagniezdzenie jak dziewczyny pisaly, wszystko tu sie zgadza

no test był pozytywny 12 dc...spadek 13 i ogólnie objawy wskazywały ze mialam owu:)

jeju lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:

No tak, ma to po Matce :P
    Teraz uciekam już , dotąd nie poszłam bo musiałam odpisać maila lekarzowi od USG...a wiesz,jak ja tak pisze niezrozumiale to lepiej dokładnie zastanowić się :P

Będę za chwilę...wrócę z kanapkami,a potem pożegnam się chyba raczej na dłużej :/

jeju lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauyś, ze specjalną dedykacją dla Ciebie, mnie, i innych fanek Matrixa:

http://www.plotek.pl/plotek/56,78649,13945363,Wroci_do_formy_,,5.html

mauysia lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    plemniczka wrote:

no test był pozytywny 12 dc...spadek 13 i ogólnie objawy wskazywały ze mialam owu:)

no wlasnie czy zgadzasz sie co do wyznaczenia owulki przez ovu? myslalam ze piszesz o 13 maja,a nie o 13dc... ;) czyli wszystko pasuje

Selena lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:

No tak, ma to po Matce :P
    Teraz uciekam już , dotąd nie poszłam bo musiałam odpisać maila lekarzowi od USG...a wiesz,jak ja tak pisze niezrozumiale to lepiej dokładnie zastanowić się :P

Będę za chwilę...wrócę z kanapkami,a potem pożegnam się chyba raczej na dłużej :/

Hehehe, no tak, ja często też mam wątpliwości co masz na myśli. Piszesz "Witajcie" a ja nigdy nie mam pewności, czy już idziesz spać, czy pytasz mnie o to, kiedy testuję :(

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Selena wrote:
    plemniczka wrote:

no wlasnie czy zgadzasz sie co do wyznaczenia owulki przez ovu? myslalam ze piszesz o 13 maja,a nie o 13dc... ;) czyli wszystko pasuje

no tak pasuje:)owu chyba pierwszy raz zgodził sie z moimi odczuciami;)

plemniczka, jeju, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Hmm...

Co tam Jejeczku? Jak u Ciebie i W. ?

jeju lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejuuuuu witaj

jeju lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Mauyś, ze specjalną dedykacją dla Ciebie, mnie, i innych fanek Matrixa:

http://www.plotek.pl/plotek/56,78649,13945363,Wroci_do_formy_,,5.html

Te aktory tak majo, że jak nie mają zleceń, to sobie folgują a potem jakimś cudem zrzucają te nadliczbowe kilosy. Keanu jeszcze wróci w szczupłej wersji! (no chyba że natrzepał sobie już tyle kasiory, że już nie chce pracować :) )

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2844 2845 2846 2847 2848 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ