plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:Shagga_80 wrote:Dziewczynki, bo coś nie daje mi spokoju...ja widać nie umiem się wyrażać,tak by mnie rozumiano, może Wy pomożecie...pisałam wczoraj kilka razy do Kai,że musi Fedrze regularnie podawać nowe terminy @ i nic...jak tabelka była zaśmiecona,tak jest
Kiti chyba urlop od ovu wzięła,więc Ona kolejna ma złą datę...
A może nasze reguły z regulaminu są "nieludzkie",co?
Shagguś regulaminy są ludzkie, było ustalone, ze w dniu @ zgłaszamy Fedrze zmianę, żeby był porządek
A jak już sporo dziewcząt zauważyło, Fedra chyba zapomniała złożyć do siebie wniosku pisemnego o wpisaniu swojej fasolki. To dopiero zaniedbanie! Kaja i Kiti to przy tym drobnostka...
Fedra coś wspominała,że po dzisiejszej wizycie jak zobaczy pęcherzyk to uaktualni tabelkę (tzn doda siebie)jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Rucia wrote:Ola_czeka wrote:"Takich czasów nie pamiętam"
Rucia, jesteś przesympatyczna
Swoją drogą nieźle będzie powiedzieć dzieciom, że żyłyśmy w czasach, kiedy nie było neta. Jak opowieści rodziców, że był jeden telewizor w kamienicy i sąsiedzi przychodzili z krzesłami na wielką grę
Ja myślałam, że on mnie wkręca z tym nagrywaniem gier na kasetywyobraź sobie jaką musiałam mieć zdziwioną minę, a moja Kinia zbierała szczękę z podłogi jak słuchała takich wspominków
Czasy były fajne
Zapytaj go, czy pamięta gry telewizyjne. Dwie pionowe kreski poruszające się po bokach ekranu góra-dół (w roli paletek) i punkt, który trzeba było odbijać. Już widzę dzieci wychowane na wii jak grają w tego "tenisa".
Były też "strzelanki" - pistolet podpięty kablem do TV i strzelanie do celu:)
Ola mój M. w wieku 8-9 lat sam pisał sobie gry, i to pisanie zostało mu do tej poryJest programistą.
Ola_czeka, jeju, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Wosebko no faza lutealna jest stala... ale owulacja juz nie...
ja w tym cyklu mialam owulacje 2 dni wczesniej
czyli jeszcze u Ciebie ze 2 dni pewnie... a tak serio to do kiedy czekasz z testem? Pewnie jak jutro sie utrzyma temperatura to zrobisz? nie ma co sie nakrecac ale czym byloby zycie bez nadziei
Rucia, Selena, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Dziewczynki, bo coś nie daje mi spokoju...ja widać nie umiem się wyrażać,tak by mnie rozumiano, może Wy pomożecie...pisałam wczoraj kilka razy do Kai,że musi Fedrze regularnie podawać nowe terminy @ i nic...jak tabelka była zaśmiecona,tak jest
Nie Shagguś, może nie każdy traktuje to tak oficjalnie, myślę, że Kaja wczoraj myślała, że sugerujesz, że jej winą jest to, że dostała @. Może napisać jej wprost, że ma poprosić o uaktualnienie danych w tabeli?
Ja pamiętam, że byłam ostatnio tak pochłonięta smutkiem, że też zapomniałam poprosić Fedrę.
No dobra,ale ja nie pisałam jednego posta...i choć przyznam,że zdziwiło mnie,że tak to odebrało,to wydaje mi się,że z późniejszych postów jasno wynikało o co mi chodzi?...chociaż może nie, a to oznacza,że mam problemy z wysławianiemjeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:Wosebko no faza lutealna jest stala... ale owulacja juz nie...
ja w tym cyklu mialam owulacje 2 dni wczesniej
czyli jeszcze u Ciebie ze 2 dni pewnie... a tak serio to do kiedy czekasz z testem? Pewnie jak jutro sie utrzyma temperatura to zrobisz? nie ma co sie nakrecac ale czym byloby zycie bez nadziei
a co do testu..nie będe robic..znając życie to jeszcze dziś zacznie mi się plamienie...a jutro temp spadnie..i zaczynam od nowa:)jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Dziewczynki, bo coś nie daje mi spokoju...ja widać nie umiem się wyrażać,tak by mnie rozumiano, może Wy pomożecie...pisałam wczoraj kilka razy do Kai,że musi Fedrze regularnie podawać nowe terminy @ i nic...jak tabelka była zaśmiecona,tak jest
Nie Shagguś, może nie każdy traktuje to tak oficjalnie, myślę, że Kaja wczoraj myślała, że sugerujesz, że jej winą jest to, że dostała @. Może napisać jej wprost, że ma poprosić o uaktualnienie danych w tabeli?
Ja pamiętam, że byłam ostatnio tak pochłonięta smutkiem, że też zapomniałam poprosić Fedrę.
No dobra,ale ja nie pisałam jednego posta...i choć przyznam,że zdziwiło mnie,że tak to odebrało,to wydaje mi się,że z późniejszych postów jasno wynikało o co mi chodzi?...chociaż może nie, a to oznacza,że mam problemy z wysławianiem
A do Kubusia masz pretensje!!!
Żartuję, napiszę do Kai, żeby poprosiła o zmianę.jeju lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Wosebko ale czemu piszesz ze mialas 13? test owulacyjny przeciez mialas pozytywny wczesniej... i to by pasowalo, a ten spadek to ewentualnie moglo byc zagniezdzenie jak dziewczyny pisaly, wszystko tu sie zgadza
no test był pozytywny 12 dc...spadek 13 i ogólnie objawy wskazywały ze mialam owu:)jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Dziewczynki, bo coś nie daje mi spokoju...ja widać nie umiem się wyrażać,tak by mnie rozumiano, może Wy pomożecie...pisałam wczoraj kilka razy do Kai,że musi Fedrze regularnie podawać nowe terminy @ i nic...jak tabelka była zaśmiecona,tak jest
No dobra,ale ja nie pisałam jednego posta...i choć przyznam,że zdziwiło mnie,że tak to odebrało,to wydaje mi się,że z późniejszych postów jasno wynikało o co mi chodzi?...chociaż może nie, a to oznacza,że mam problemy z wysławianiem
Żartuję, napiszę do Kai, żeby poprosiła o zmianę.
No tak, ma to po Matce
Teraz uciekam już , dotąd nie poszłam bo musiałam odpisać maila lekarzowi od USG...a wiesz,jak ja tak pisze niezrozumiale to lepiej dokładnie zastanowić się
Będę za chwilę...wrócę z kanapkami,a potem pożegnam się chyba raczej na dłużejjeju lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:plemniczka wrote:Wosebko ale czemu piszesz ze mialas 13? test owulacyjny przeciez mialas pozytywny wczesniej... i to by pasowalo, a ten spadek to ewentualnie moglo byc zagniezdzenie jak dziewczyny pisaly, wszystko tu sie zgadza
no test był pozytywny 12 dc...spadek 13 i ogólnie objawy wskazywały ze mialam owu:)
no wlasnie czy zgadzasz sie co do wyznaczenia owulki przez ovu? myslalam ze piszesz o 13 maja,a nie o 13dc...czyli wszystko pasuje
Selena lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Dziewczynki, bo coś nie daje mi spokoju...ja widać nie umiem się wyrażać,tak by mnie rozumiano, może Wy pomożecie...pisałam wczoraj kilka razy do Kai,że musi Fedrze regularnie podawać nowe terminy @ i nic...jak tabelka była zaśmiecona,tak jest
Żartuję, napiszę do Kai, żeby poprosiła o zmianę.
No tak, ma to po Matce
Teraz uciekam już , dotąd nie poszłam bo musiałam odpisać maila lekarzowi od USG...a wiesz,jak ja tak pisze niezrozumiale to lepiej dokładnie zastanowić się
Będę za chwilę...wrócę z kanapkami,a potem pożegnam się chyba raczej na dłużej
Hehehe, no tak, ja często też mam wątpliwości co masz na myśli. Piszesz "Witajcie" a ja nigdy nie mam pewności, czy już idziesz spać, czy pytasz mnie o to, kiedy testujęShagga_80 lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Selena wrote:plemniczka wrote:Wosebko ale czemu piszesz ze mialas 13? test owulacyjny przeciez mialas pozytywny wczesniej... i to by pasowalo, a ten spadek to ewentualnie moglo byc zagniezdzenie jak dziewczyny pisaly, wszystko tu sie zgadza
no test był pozytywny 12 dc...spadek 13 i ogólnie objawy wskazywały ze mialam owu:)
no wlasnie czy zgadzasz sie co do wyznaczenia owulki przez ovu? myslalam ze piszesz o 13 maja,a nie o 13dc...czyli wszystko pasuje
no tak pasuje:)owu chyba pierwszy raz zgodził sie z moimi odczuciami;)plemniczka, jeju, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Mauyś, ze specjalną dedykacją dla Ciebie, mnie, i innych fanek Matrixa:
http://www.plotek.pl/plotek/56,78649,13945363,Wroci_do_formy_,,5.html
Te aktory tak majo, że jak nie mają zleceń, to sobie folgują a potem jakimś cudem zrzucają te nadliczbowe kilosy. Keanu jeszcze wróci w szczupłej wersji! (no chyba że natrzepał sobie już tyle kasiory, że już nie chce pracować)