X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Dziewczynki, bo coś nie daje mi spokoju...ja widać nie umiem się wyrażać,tak by mnie rozumiano, może Wy pomożecie...pisałam wczoraj kilka razy do Kai,że musi Fedrze regularnie podawać nowe terminy @ i nic...jak tabelka była zaśmiecona,tak jest :(
    Kiti chyba urlop od ovu wzięła,więc Ona kolejna ma złą datę...
    A może nasze reguły z regulaminu są "nieludzkie",co?

Shagguś regulaminy są ludzkie, było ustalone, ze w dniu @ zgłaszamy Fedrze zmianę, żeby był porządek :)

A jak już sporo dziewcząt zauważyło, Fedra chyba zapomniała złożyć do siebie wniosku pisemnego o wpisaniu swojej fasolki. To dopiero zaniedbanie! Kaja i Kiti to przy tym drobnostka...

Fedra coś wspominała,że po dzisiejszej wizycie jak zobaczy pęcherzyk to uaktualni tabelkę (tzn doda siebie) :)

jeju, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Rucia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    "Takich czasów nie pamiętam"

Rucia, jesteś przesympatyczna :D

Swoją drogą nieźle będzie powiedzieć dzieciom, że żyłyśmy w czasach, kiedy nie było neta. Jak opowieści rodziców, że był jeden telewizor w kamienicy i sąsiedzi przychodzili z krzesłami na wielką grę :D

Ja myślałam, że on mnie wkręca z tym nagrywaniem gier na kasety o.O wyobraź sobie jaką musiałam mieć zdziwioną minę, a moja Kinia zbierała szczękę z podłogi jak słuchała takich wspominków :P :D

Czasy były fajne :)

Zapytaj go, czy pamięta gry telewizyjne. Dwie pionowe kreski poruszające się po bokach ekranu góra-dół (w roli paletek) i punkt, który trzeba było odbijać. Już widzę dzieci wychowane na wii jak grają w tego "tenisa".

Były też "strzelanki" - pistolet podpięty kablem do TV i strzelanie do celu:)

Ola mój M. w wieku 8-9 lat sam pisał sobie gry, i to pisanie zostało mu do tej pory :) Jest programistą.

Ola_czeka, jeju, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko no faza lutealna jest stala... ale owulacja juz nie...:) ja w tym cyklu mialam owulacje 2 dni wczesniej :) czyli jeszcze u Ciebie ze 2 dni pewnie... a tak serio to do kiedy czekasz z testem? Pewnie jak jutro sie utrzyma temperatura to zrobisz? nie ma co sie nakrecac ale czym byloby zycie bez nadziei :)

Rucia, Selena, jeju lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Dziewczynki, bo coś nie daje mi spokoju...ja widać nie umiem się wyrażać,tak by mnie rozumiano, może Wy pomożecie...pisałam wczoraj kilka razy do Kai,że musi Fedrze regularnie podawać nowe terminy @ i nic...jak tabelka była zaśmiecona,tak jest :(

Nie Shagguś, może nie każdy traktuje to tak oficjalnie, myślę, że Kaja wczoraj myślała, że sugerujesz, że jej winą jest to, że dostała @. Może napisać jej wprost, że ma poprosić o uaktualnienie danych w tabeli?

Ja pamiętam, że byłam ostatnio tak pochłonięta smutkiem, że też zapomniałam poprosić Fedrę.

No dobra,ale ja nie pisałam jednego posta...i choć przyznam,że zdziwiło mnie,że tak to odebrało,to wydaje mi się,że z późniejszych postów jasno wynikało o co mi chodzi?...chociaż może nie, a to oznacza,że mam problemy z wysławianiem :(

jeju, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz zmykam robić śniadanie...zanim znów ktoś źle coś zrozumie co ja piszę :/

jeju lubi tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Wosebko no faza lutealna jest stala... ale owulacja juz nie...:) ja w tym cyklu mialam owulacje 2 dni wczesniej :) czyli jeszcze u Ciebie ze 2 dni pewnie... a tak serio to do kiedy czekasz z testem? Pewnie jak jutro sie utrzyma temperatura to zrobisz? nie ma co sie nakrecac ale czym byloby zycie bez nadziei :)

a co do testu..nie będe robic..znając życie to jeszcze dziś zacznie mi się plamienie...a jutro temp spadnie..i zaczynam od nowa:)

jeju lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a owu wydaje mi się ze miałam 13 dc....

jeju lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no lepiej Wosebko w ten sposob myslec i ewentualnie sie milo zdziwic niz bolesnie rozczarowac. Trzymam kciuki by jednak inaczej bylo niz zakladasz :)

Selena, jeju, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę na drzemkę :)

jeju lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:

Nie Shagguś, może nie każdy traktuje to tak oficjalnie, myślę, że Kaja wczoraj myślała, że sugerujesz, że jej winą jest to, że dostała @. Może napisać jej wprost, że ma poprosić o uaktualnienie danych w tabeli?

Ja pamiętam, że byłam ostatnio tak pochłonięta smutkiem, że też zapomniałam poprosić Fedrę.

No dobra,ale ja nie pisałam jednego posta...i choć przyznam,że zdziwiło mnie,że tak to odebrało,to wydaje mi się,że z późniejszych postów jasno wynikało o co mi chodzi?...chociaż może nie, a to oznacza,że mam problemy z wysławianiem :(

A do Kubusia masz pretensje!!!

Żartuję, napiszę do Kai, żeby poprosiła o zmianę.

jeju lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko ale czemu piszesz ze mialas 13? test owulacyjny przeciez mialas pozytywny wczesniej... i to by pasowalo, a ten spadek to ewentualnie moglo byc zagniezdzenie jak dziewczyny pisaly, wszystko tu sie zgadza

Selena, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Wosebko ale czemu piszesz ze mialas 13? test owulacyjny przeciez mialas pozytywny wczesniej... i to by pasowalo, a ten spadek to ewentualnie moglo byc zagniezdzenie jak dziewczyny pisaly, wszystko tu sie zgadza

no test był pozytywny 12 dc...spadek 13 i ogólnie objawy wskazywały ze mialam owu:)

jeju lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:

No tak, ma to po Matce :P
    Teraz uciekam już , dotąd nie poszłam bo musiałam odpisać maila lekarzowi od USG...a wiesz,jak ja tak pisze niezrozumiale to lepiej dokładnie zastanowić się :P

Będę za chwilę...wrócę z kanapkami,a potem pożegnam się chyba raczej na dłużej :/

jeju lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauyś, ze specjalną dedykacją dla Ciebie, mnie, i innych fanek Matrixa:

http://www.plotek.pl/plotek/56,78649,13945363,Wroci_do_formy_,,5.html

mauysia lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    plemniczka wrote:

no test był pozytywny 12 dc...spadek 13 i ogólnie objawy wskazywały ze mialam owu:)

no wlasnie czy zgadzasz sie co do wyznaczenia owulki przez ovu? myslalam ze piszesz o 13 maja,a nie o 13dc... ;) czyli wszystko pasuje

Selena lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:

No tak, ma to po Matce :P
    Teraz uciekam już , dotąd nie poszłam bo musiałam odpisać maila lekarzowi od USG...a wiesz,jak ja tak pisze niezrozumiale to lepiej dokładnie zastanowić się :P

Będę za chwilę...wrócę z kanapkami,a potem pożegnam się chyba raczej na dłużej :/

Hehehe, no tak, ja często też mam wątpliwości co masz na myśli. Piszesz "Witajcie" a ja nigdy nie mam pewności, czy już idziesz spać, czy pytasz mnie o to, kiedy testuję :(

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Selena wrote:
    plemniczka wrote:

no wlasnie czy zgadzasz sie co do wyznaczenia owulki przez ovu? myslalam ze piszesz o 13 maja,a nie o 13dc... ;) czyli wszystko pasuje

no tak pasuje:)owu chyba pierwszy raz zgodził sie z moimi odczuciami;)

plemniczka, jeju, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Hmm...

Co tam Jejeczku? Jak u Ciebie i W. ?

jeju lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejuuuuu witaj

jeju lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Mauyś, ze specjalną dedykacją dla Ciebie, mnie, i innych fanek Matrixa:

http://www.plotek.pl/plotek/56,78649,13945363,Wroci_do_formy_,,5.html

Te aktory tak majo, że jak nie mają zleceń, to sobie folgują a potem jakimś cudem zrzucają te nadliczbowe kilosy. Keanu jeszcze wróci w szczupłej wersji! (no chyba że natrzepał sobie już tyle kasiory, że już nie chce pracować :) )

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2844 2845 2846 2847 2848 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ