plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Selena wrote:mauysia wrote:No weźcie piszcie coś... Nie zmuszajcie mnie do zabrania się do pracy.......
no ja sie wziełam do pracy;)coby o ..wiecie o czym nie myśleć
Nie mam pojęcia, o czym mówisz...
No i tego sie trzymajmy;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 08:53
mauysia lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ej laski chodzcie na fb obgadamy Olę
Hahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahhahahhahah
OMG Lowja.
no przecież żartowałam głuptasie
No co Ty? Serio?
Tylko byście kurna spróbowały! Mark Z. to mój dobry przyjaciel z wojska.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 08:58
zbikowa lubi tę wiadomość
-
UUUUffffffffffffff doczytałam.... Tyle napisałyście, że cudem jest, że wreszcie to nadrobiłam....
Aż nie wiem, co miałam skomentować, przez tę moc rożnych wrażeń wyczytanych z Waszych postów.
Plemniczko śliczny kropeczek rozwija się w Twoim brzuszku, gratulacje
Fedra czekam na zdjęcia Twojej kropeczki
Karoam super fotka - jak zwykle.
Żbiku, Olu - muszę przyznać, że świetnie się dopełniacie i myślę, że zachowanie powagi u której z Was nie jest wskazane dla dobra ovu społeczności
Shagga, widzę, że niezła imprezka się szykuje na Kubusiowe urodzinki
Pogoda ładna, choć trochę chłodniej niż wczoraj. Następne zajęcia z dzieciakami w czwartek - lubię myśleć nad ćwiczeniami, dostosowywać je do możliwości dzieci, szukać pomysłów i rozwiązań, by jak najbardziej pomóc, ale też zaciekawić
Piszę swoją pracę podyplomówkową, ale jakoś ciężko mi to wszystko ogarnąć i się zebrać, a to budowa, a to jakieś sprawy do załatwienia, a to obiad - ciągle coś.... a może to ja jestem jakaś nieogarnięta? hmmm.... już sama nie wiem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 09:02
plemniczka, mauysia, zbikowa, Fedra, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:karoam wrote:Effcia28 wrote:Ej laski chodzcie na fb obgadamy Olę
no i teraz jestem zazdrosnaja też chcę na fb
Ależ ja też tam nie jestem. Dlatego mogą mnie bezkarnie obgadywać!
no przecież mówię Ci,że żartowałam-chciałam zobaczyć Twoją reakcję
PRZEPRASZAM za głupi żart -
Selena wrote:Sandraa wrote:Pewnie, że patrzyłam jak to by było;) i Ci tak powiem szczerze, że nawet nie jeden raz;D
no to tak jak ja;)i napewno jest nas więcej:)
Serio nigdy nie przyszło mi to do głowy... Ciekawe, czy teraz zacznie przychodzić jak to podpowiedziałyście...Selena lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:karoam wrote:Effcia28 wrote:Ej laski chodzcie na fb obgadamy Olę
ale powiedz kto by się odważył?zbikowa lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:karoam wrote:Effcia28 wrote:Ej laski chodzcie na fb obgadamy Olę
no przecież mówię Ci,że żartowałam-chciałam zobaczyć Twoją reakcję
PRZEPRASZAM za głupi żart
Effcia, co Ty, przez sekundę nie przyszłoby mi do głowy, że mogłybyście szemrać przeciwko prezydentowej! Znaczy Shagga i Mauysia pewnie tak, bo to są takie złośliwe bestie, ale Ty - w życiu!Effcia28, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:UUUUffffffffffffff doczytałam.... Tyle napisałyście, że cudem jest, że wreszcie to nadrobiłam....
Aż nie wiem, co miałam skomentować, przez tę moc rożnych wrażeń wyczytanych z Waszych postów.
Plemniczko śliczny kropeczek rozwija się w Twoim brzuszku, gratulacje
Fedra czekam na zdjęcia Twojej kropeczki
Karoam super fotka - jak zwykle.
Żbiku, Olu - muszę przyznać, że świetnie się dopełniacie i myślę, że zachowanie powagi u której z Was nie jest wskazane dla dobra ovu społeczności
Shagga, widzę, że niezła imprezka się szykuje na Kubusiowe urodzinki
Pogoda ładna, choć trochę chłodniej niż wczoraj. Następne zajęcia z dzieciakami w czwartek - lubię myśleć nad ćwiczeniami, dostosowywać je do możliwości dzieci, szukać pomysłów i rozwiązań, by jak najbardziej pomóc, ale też zaciekawić
Piszę swoją pracę podyplomówkową, ale jakoś ciężko mi to wszystko ogarnąć i się zebrać, a to budowa, a to jakieś sprawy do załatwienia, a to obiad - ciągle coś.... a może to ja jestem jakaś nieogarnięta? hmmm.... już sama nie wiem...
Witaj Kfjatuś, rozjemco!Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Selena wrote:Sandraa wrote:Pewnie, że patrzyłam jak to by było;) i Ci tak powiem szczerze, że nawet nie jeden raz;D
no to tak jak ja;)i napewno jest nas więcej:)
Serio nigdy nie przyszło mi to do głowy... Ciekawe, czy teraz zacznie przychodzić jak to podpowiedziałyście...
A jak poprawia to humor:)jak sobie tak pomyślisz że ta kropa kiedyś naprawde będzie:) -
plemniczka wrote:Fedra jak juz sie porządzilas i mnie zmienilas w tabelce
to ja zarządzam bys i ty sie wpisala
bo jakos mi tak nie do pary teraz
wpisałam cię bo zobaczyłaś fasolkę ja jeszcze nie widziałam więc się nie wpisałam17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Effcia28 wrote:ach ja zawsze palnę coś głupiego już sobie idę
Ja tam sądzę, że żarcik był fajny
Mnie się również podobał, mniej kierownikowi, który znowu zmierzył mnie z obrzydzeniem, że się rechoczę do excela.Shagga_80 lubi tę wiadomość