plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:No nic...zmykam, dziecię nudzi mi się (i właśnie dusi mnie miarką krawiecką, nie wiem,czy to normalne,że 3 latki tak mają
? ) Zresztą wkrótce Pan wraca, zupa musi być na stole i kuchnia posprzątana (skoro taki porządek sam mi zostawił dziś!) więc nieco popracować muszę...zresztą,po co oglądam Allegro jak zostało mi 70 zł na koncie po dzisiejszym dniu
Miłego weekendu...a Olce i Zbikowej życzę miłej pracy(bo Wy nie macie święta,chyba,co
? )
Spadówa!
Buziaki:)Shagga_80, zbikowa, Ilona, jeju lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:Ej o co cho z prochami Guni?
Gunia jest chora i wczoraj sie nałykała leków po których chodziła po ścianach ( czy mi się wydaje, czy zdradzam tajemnicę korespondencji?)
Wydaje Ci się
Odstawiłam syropek, chyba zawiera więcej alkoholu niz mi sie na początku wydawało i w połączeniu z ibupromem i lidokainą (lidokaina jest w pastylkach na gardło) - wyszło jak wyszło
Aaaaa no tak, jeszcze był redssssszbikowa, Ilona, jeju, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:No nic...zmykam, dziecię nudzi mi się (i właśnie dusi mnie miarką krawiecką, nie wiem,czy to normalne,że 3 latki tak mają
? ) Zresztą wkrótce Pan wraca, zupa musi być na stole i kuchnia posprzątana (skoro taki porządek sam mi zostawił dziś!) więc nieco popracować muszę...zresztą,po co oglądam Allegro jak zostało mi 70 zł na koncie po dzisiejszym dniu
Miłego weekendu...a Olce i Zbikowej życzę miłej pracy(bo Wy nie macie święta,chyba,co
? )
Spadówa!
Buziaki:)
Mała, Aisa Ilona i Karoam też!
Czuję się napiętnowana!Shagga_80, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
To ten... Miłego popołudnia i wieczoru!
Może jeszcze dziś zajrzę, jak wyślę moich panów na Warmię. A w międzyczasie możecie pomóc mi podjąć decyzję na jaki film się wybrać do kina
Paaa!Shagga_80, zbikowa, Ilona, Rucia, jeju, aisa lubią tę wiadomość
-
Gunia wrote:zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:Ej o co cho z prochami Guni?
Gunia jest chora i wczoraj sie nałykała leków po których chodziła po ścianach ( czy mi się wydaje, czy zdradzam tajemnicę korespondencji?)
Wydaje Ci się
Odstawiłam syropek, chyba zawiera więcej alkoholu niz mi sie na początku wydawało i w połączeniu z ibupromem i lidokainą (lidokaina jest w pastylkach na gardło) - wyszło jak wyszło
Aaaaa no tak, jeszcze był redsssss
Ale to syropek odstawiła ze względu na alko
Baaaaaaaby!Gunia, jeju lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Poszedł gdzieś, może kucnął pod krzaczkiem jak to na porządnego kota przystało, jakiś drugi go przyatakował, ze strachu dostał biegunki, skacząc przez siatkę rozwalił łeb i łapę.
To tylko mój kot syn.
Jego słuchajcie.
LECĘ!zbikowa, Ola_czeka, jeju, Gunia lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Rucia wrote:Poszedł gdzieś, może kucnął pod krzaczkiem jak to na porządnego kota przystało, jakiś drugi go przyatakował, ze strachu dostał biegunki, skacząc przez siatkę rozwalił łeb i łapę.
To tylko mój kot syn.
Jego słuchajcie.
LECĘ!
hahaha hahahaahhha hahahahhahahahahahhah hahah ahahhahahhaa hahahahha
I znowu sikam
Czy u Was w dzieciństwie (zabrzmiało jak nazwa wsi, nie?) też po takich tekstach mówiło się; "Łe, masz grzech!"?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 13:42
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Rucia wrote:Poszedł gdzieś, może kucnął pod krzaczkiem jak to na porządnego kota przystało, jakiś drugi go przyatakował, ze strachu dostał biegunki, skacząc przez siatkę rozwalił łeb i łapę.
To tylko mój kot syn.
Jego słuchajcie.
LECĘ!
I znowu sikam
no teraz juz nie doniesiesz, co?aisa lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Rucia wrote:Poszedł gdzieś, może kucnął pod krzaczkiem jak to na porządnego kota przystało, jakiś drugi go przyatakował, ze strachu dostał biegunki, skacząc przez siatkę rozwalił łeb i łapę.
To tylko mój kot syn.
Jego słuchajcie.
LECĘ!
I znowu sikam
no teraz juz nie doniesiesz, co?
chyba Ty donosisz. -
Witajcież
Cieszyłam się jak głupia, że się załapałam na 3000 stronęZdążyłam napisać życzenia i biegiem na autobus, miałam dwie minuty... Dobrze, że mam przystanek blisko a autobus nie przyjechał za wcześnie... ufff...
Idę nadrabiać..Gunia, Kfjatus, Ola_czeka, Rucia, Ilona lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:W kwestii siku. pisze to po raz kolejny i będę do znudzenia.
Siku sie nie trzyma, tylko robi. przez takie trzymanie pęcherz się rozciąga i po 40 będziecie miały worki zamiast pęcherzy i nie będziecie trzymać moczu. A poza tym mocznik nie jest delicjami dla organizmu.
o.
A ty Gunia ciiii, bo zaraz się okaże że nie jestem ideałem! Jak sie czujesz w ogóle, zeszła Ci już faza po-prochowa?
Ciekawe czy byś szła w błocku na deszcz 10 minut w jedną stronę... Toż to koszmar!
Przeczytałam "faza pro-pochwowa"... Pilnie potrzebuję wolnego...
nic się nie martw- ja przeczytałam tak samo tylko siedziałam cichoAle teraz mogę się ujawnić
heheh ja tak samo przeczytałam, ale to dlatego, że pędzę z nadrabianiem, bo chcę się przywitać.
A dobra teraz się przywitam Cześć Dziewczęta!
Fedra genialne wiadomości! Prosimy o więcej takich, ale nadal trzymam kciuki i się modlę.aisa lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
no i jestem z powrotem
już poprasowane, poskładane, w półce uporządkowane, pranie wywieszone, drugie w pralce kończy się prać. Więc dzionek prawie zaliczony
Ola_czeka, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke