plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:Jasne ale hmmm...
Mauysia a co znaczy Klamka w tłumaczeniu grec.? Pamiętasz?
Czym skończył się sex muzi gdy szalała w pozycji na jeźdźca?
Kto przyłapał muzi i jej W. podczas kopulacji na środku polnej drogi?
Kim z zawodu jest Sandraa? Albo inaczej, w jakim zawodzie się szkoli?
1) Nie pamiętam
2) Widzieli ją jacyś ludzie przez szybę w ziemi.
3) Turyści?
4) Nie pamiętam... PRZEPRASZAM!!!!!!!jeju lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:zbikowa wrote:to ja też:
1. co jest "nie tak" z Ruci kotem?
2. Wymień wszystkie kraje w których mieszkają dziewczyny z wątku
3. króre dziewczyny mają w awatarach zwierzęta?
4. na cześć której użytkowniczki przemianowałyśmy nazwę ovufriend i podaj nazwę po zmianie
5. kto pod nieobecność Fredzi zajmuje się tabelką?
1. Jest homikiem.
2. PL, UK, Egipt, Szwecja, Monako, Grecja ()
3. Żbikowa, Gunia, Aga30, Fedra
4. NO IDEA!
5. Shagga
2 - jeszcze niemcy
4-foch.
Ad. 4 - nie Wy przechrzciłyście, tylko sama musiałam - foch podwójny żbikowa.zbikowa, mauysia, jeju, Ilona lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Poległam, zbiku, poległam...no nóż w plecy!
1. Gej?
2. Grecja, Anglia, Szwecja, Egipt, Polska
3.aga30, zbikowa, mała , fedra, gunia, gocha
4.chciałabym poznać odpowiedź na to pytanie
5.TYmczasowo Shagga się podjęła, wcześniej Libra i muzi...
Sandra dobra, za te piękne oczęta masz 4!
ej serio, kto tu jest z Grecji? przepraszam, no nie mam pojęcia!
myślę, że a propos 4 pytania odpowiednia osoba odpowie sama
a reszta super
Edit:
dobra sama ukręciłam bata na siebie.... jak zadawałam pytanie myślałam też o Ilonie w Niemczech, a potem przy odpowiedzi zapomniałam. ładnieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 09:47
Ilona lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:A Monaco już nieaktualne a kot jest gejem. I dlaczego "nie tak", mamy wolność, tęczowe pochody i kochamy Georga Michaela.
"nie" + "tak" daje zero, więc "nie tak" ma zabarwienie neutralne...
hehehehehhehehe
(w rzeczywistości nie śmieję się w ten sposób)
zbikowa lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Mauyisa poważnie?
1. Kobieta lekkich obyczajów
2. Odstrzeliła sprężyna i wbiła się muzi w kolano
3.Chłop na rowerze jadący z górki
4. Ma być ratownikiem chyba, że już po dyplomie, bo nie chwaliła się jeszcze
Nie jeszcze nie... Teraz mam ostatnie egzaminy.(np. dziś z CHIRURGII) I gdzieś w lipcu obrona.aisa lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:A Monaco już nieaktualne a kot jest gejem. I dlaczego "nie tak", mamy wolność, tęczowe pochody i kochamy Georga Michaela.
"nie" + "tak" daje zero, więc "nie tak" ma zabarwienie neutralne...
hehehehehhehehe
(w rzeczywistości nie śmieję się w ten sposób)
Wiem, zauważyłam. Jak coś Cię autentycznie śmieszy to śmiejesz się "hahahaha" albo wręcz "ahahahahahaha", a nie "hehehe"... -
Witajcie kobiety w ten piątkowy dzień
U mnie ładne słonko, ale wieje (ale tu prawie zawsze wieje). Małży mojej zachciało się jechać na weekend do znajomych więc pod wieczór ruszamy. Oczywiście wezmę kompa i będę zaglądać w miarę możliwości
Do rzeczy:
Ruciu, gratuluje rozpoczęcia II trymestru
Pięknie tam u Ciebie, chyba trzeba będzie Cię nawiedzić
Mauysiu, sympatyczne miałaś wieczory bez chłopaków, no i dzięki temu pełniłaś dyżur na ovu. A dziś życzę udanej podróży do rodzinki i udanego weekendu
Co do filmów to za horrorami nie przepadam. Mój M czasem ogląda, a Jego młodszy brat to chyba tylko horrory ogląda... Ostatnio podobają mi się starsze filmy z Mattem Damonem, fajny też jest "Strzelec" z Markiem Wahlbergiem i niektóre filmy z DiCaprio, kiedyś mi się nie podobał. Fajna była Infiltracja. A i jeszcze filmy z Jasonem Stathamem np. Mechanik - prawo zemsty.
Guniu, byłam wczoraj na chwilę, zaczęłam nadrabiać a potem musiałam uciekać i nic nawet nie napisałam...
Lusiu, gratulejszyn, duży chłopak z Twojego synka
Mała, powodzenia w nowej pracy
Muzi, fajnie dzień rozplanowany a drzewo superaśne
Kfjatus, też mam nadzieję, że ovu myli się w Twoim przypadku
Shagga, bardzo dobrze, że się wygadałaś. Dziewczyny napisały już chyba wszystko, co było można w temacie. Faceci są inni no i musimy z tym jakoś żyć. Trzymam kciuki żeby wszystko się poukładało i życzę siły i wytrwałości
Fedruś, wciąż i nieustająco &&& i
Ciekawe kto wytrwał do końca postazbikowa, mauysia, Shagga_80, Rucia, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Klamka jest z Grecji ale opuściła nas na jakiś dłuższy czas, by powalczyć z "nieborakiem" , zajrzyjcie do pamiętnika Klamki, to będziecie wiedziały co i jak...
Chociaż w sumie miała się przeprowadzić jakoś teraz do Luksemburga, więc nie wiem, czy dane są aktualne -
aisa wrote:Witajcie kobiety w ten piątkowy dzień
U mnie ładne słonko, ale wieje (ale tu prawie zawsze wieje). Małży mojej zachciało się jechać na weekend do znajomych więc pod wieczór ruszamy. Oczywiście wezmę kompa i będę zaglądać w miarę możliwości
Do rzeczy:
Ruciu, gratuluje rozpoczęcia II trymestru
Pięknie tam u Ciebie, chyba trzeba będzie Cię nawiedzić
Mauysiu, sympatyczne miałaś wieczory bez chłopaków, no i dzięki temu pełniłaś dyżur na ovu. A dziś życzę udanej podróży do rodzinki i udanego weekendu
Co do filmów to za horrorami nie przepadam. Mój M czasem ogląda, a Jego młodszy brat to chyba tylko horrory ogląda... Ostatnio podobają mi się starsze filmy z Mattem Damonem, fajny też jest "Strzelec" z Markiem Wahlbergiem i niektóre filmy z DiCaprio, kiedyś mi się nie podobał. Fajna była Infiltracja. A i jeszcze filmy z Jasonem Stathamem np. Mechanik - prawo zemsty.
Guniu, byłam wczoraj na chwilę, zaczęłam nadrabiać a potem musiałam uciekać i nic nawet nie napisałam...
Lusiu, gratulejszyn, duży chłopak z Twojego synka
Mała, powodzenia w nowej pracy
Muzi, fajnie dzień rozplanowany a drzewo superaśne
Kfjatus, też mam nadzieję, że ovu myli się w Twoim przypadku
Shagga, bardzo dobrze, że się wygadałaś. Dziewczyny napisały już chyba wszystko, co było można w temacie. Faceci są inni no i musimy z tym jakoś żyć. Trzymam kciuki żeby wszystko się poukładało i życzę siły i wytrwałości
Fedruś, wciąż i nieustająco &&& i
Ciekawe kto wytrwał do końca posta
Ja, bo czekałam, czy będzie coś o mnie/do mnie...chlip...