plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:Jasne ale hmmm...
Mauysia a co znaczy Klamka w tłumaczeniu grec.? Pamiętasz?
Czym skończył się sex muzi gdy szalała w pozycji na jeźdźca?
Kto przyłapał muzi i jej W. podczas kopulacji na środku polnej drogi?
Kim z zawodu jest Sandraa? Albo inaczej, w jakim zawodzie się szkoli?
1) Nie pamiętam
2) Widzieli ją jacyś ludzie przez szybę w ziemi.
3) Turyści?
4) Nie pamiętam... PRZEPRASZAM!!!!!!!
jeju lubi tę wiadomość

-
mauysia wrote:zbikowa wrote:to ja też:
1. co jest "nie tak" z Ruci kotem?
2. Wymień wszystkie kraje w których mieszkają dziewczyny z wątku
3. króre dziewczyny mają w awatarach zwierzęta?
4. na cześć której użytkowniczki przemianowałyśmy nazwę ovufriend i podaj nazwę po zmianie
5. kto pod nieobecność Fredzi zajmuje się tabelką?
1. Jest homikiem.
2. PL, UK, Egipt, Szwecja, Monako, Grecja (
)
3. Żbikowa, Gunia, Aga30, Fedra
4. NO IDEA!
5. Shagga
2 - jeszcze niemcy
4-foch.
Ad. 4 - nie Wy przechrzciłyście, tylko sama musiałam - foch podwójny żbikowa.
zbikowa, mauysia, jeju, Ilona lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Poległam, zbiku, poległam...no nóż w plecy!
1. Gej?
2. Grecja, Anglia, Szwecja, Egipt, Polska
3.aga30, zbikowa, mała , fedra, gunia, gocha
4.chciałabym poznać odpowiedź na to pytanie
5.TYmczasowo Shagga się podjęła, wcześniej Libra i muzi...
Sandra dobra, za te piękne oczęta masz 4!
ej serio, kto tu jest z Grecji? przepraszam, no nie mam pojęcia!
myślę, że a propos 4 pytania odpowiednia osoba odpowie sama
a reszta super
Edit:
dobra sama ukręciłam bata na siebie.... jak zadawałam pytanie myślałam też o Ilonie w Niemczech, a potem przy odpowiedzi zapomniałam. ładnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 09:47
Ilona lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:A Monaco już nieaktualne a kot jest gejem. I dlaczego "nie tak", mamy wolność, tęczowe pochody i kochamy Georga Michaela.
"nie" + "tak" daje zero, więc "nie tak" ma zabarwienie neutralne...
hehehehehhehehe
(w rzeczywistości nie śmieję się w ten sposób
)
zbikowa lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Mauyisa poważnie?
1. Kobieta lekkich obyczajów
2. Odstrzeliła sprężyna i wbiła się muzi w kolano
3.Chłop na rowerze jadący z górki
4. Ma być ratownikiem chyba, że już po dyplomie, bo nie chwaliła się jeszcze
Nie jeszcze nie... Teraz mam ostatnie egzaminy.(np. dziś z CHIRURGII) I gdzieś w lipcu obrona.
aisa lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:A Monaco już nieaktualne a kot jest gejem. I dlaczego "nie tak", mamy wolność, tęczowe pochody i kochamy Georga Michaela.
"nie" + "tak" daje zero, więc "nie tak" ma zabarwienie neutralne...
hehehehehhehehe
(w rzeczywistości nie śmieję się w ten sposób
)
Wiem, zauważyłam. Jak coś Cię autentycznie śmieszy to śmiejesz się "hahahaha" albo wręcz "ahahahahahaha", a nie "hehehe"...
-
Witajcie kobiety w ten piątkowy dzień

U mnie ładne słonko, ale wieje (ale tu prawie zawsze wieje). Małży mojej zachciało się jechać na weekend do znajomych więc pod wieczór ruszamy. Oczywiście wezmę kompa i będę zaglądać w miarę możliwości
Do rzeczy:
Ruciu, gratuluje rozpoczęcia II trymestru
Pięknie tam u Ciebie, chyba trzeba będzie Cię nawiedzić
Mauysiu, sympatyczne miałaś wieczory bez chłopaków, no i dzięki temu pełniłaś dyżur na ovu. A dziś życzę udanej podróży do rodzinki i udanego weekendu
Co do filmów to za horrorami nie przepadam. Mój M czasem ogląda, a Jego młodszy brat to chyba tylko horrory ogląda... Ostatnio podobają mi się starsze filmy z Mattem Damonem, fajny też jest "Strzelec" z Markiem Wahlbergiem i niektóre filmy z DiCaprio, kiedyś mi się nie podobał. Fajna była Infiltracja. A i jeszcze filmy z Jasonem Stathamem np. Mechanik - prawo zemsty.
Guniu, byłam wczoraj na chwilę, zaczęłam nadrabiać a potem musiałam uciekać i nic nawet nie napisałam...
Lusiu, gratulejszyn, duży chłopak z Twojego synka
Mała, powodzenia w nowej pracy
Muzi, fajnie dzień rozplanowany a drzewo superaśne
Kfjatus, też mam nadzieję, że ovu myli się w Twoim przypadku
Shagga, bardzo dobrze, że się wygadałaś. Dziewczyny napisały już chyba wszystko, co było można w temacie. Faceci są inni no i musimy z tym jakoś żyć. Trzymam kciuki żeby wszystko się poukładało i życzę siły i wytrwałości
Fedruś, wciąż i nieustająco &&& i
Ciekawe kto wytrwał do końca posta
zbikowa, mauysia, Shagga_80, Rucia, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Klamka jest z Grecji ale opuściła nas na jakiś dłuższy czas, by powalczyć z "nieborakiem" , zajrzyjcie do pamiętnika Klamki, to będziecie wiedziały co i jak...
Chociaż w sumie miała się przeprowadzić jakoś teraz do Luksemburga, więc nie wiem, czy dane są aktualne

-
aisa wrote:Witajcie kobiety w ten piątkowy dzień

U mnie ładne słonko, ale wieje (ale tu prawie zawsze wieje). Małży mojej zachciało się jechać na weekend do znajomych więc pod wieczór ruszamy. Oczywiście wezmę kompa i będę zaglądać w miarę możliwości
Do rzeczy:
Ruciu, gratuluje rozpoczęcia II trymestru
Pięknie tam u Ciebie, chyba trzeba będzie Cię nawiedzić
Mauysiu, sympatyczne miałaś wieczory bez chłopaków, no i dzięki temu pełniłaś dyżur na ovu. A dziś życzę udanej podróży do rodzinki i udanego weekendu
Co do filmów to za horrorami nie przepadam. Mój M czasem ogląda, a Jego młodszy brat to chyba tylko horrory ogląda... Ostatnio podobają mi się starsze filmy z Mattem Damonem, fajny też jest "Strzelec" z Markiem Wahlbergiem i niektóre filmy z DiCaprio, kiedyś mi się nie podobał. Fajna była Infiltracja. A i jeszcze filmy z Jasonem Stathamem np. Mechanik - prawo zemsty.
Guniu, byłam wczoraj na chwilę, zaczęłam nadrabiać a potem musiałam uciekać i nic nawet nie napisałam...
Lusiu, gratulejszyn, duży chłopak z Twojego synka
Mała, powodzenia w nowej pracy
Muzi, fajnie dzień rozplanowany a drzewo superaśne
Kfjatus, też mam nadzieję, że ovu myli się w Twoim przypadku
Shagga, bardzo dobrze, że się wygadałaś. Dziewczyny napisały już chyba wszystko, co było można w temacie. Faceci są inni no i musimy z tym jakoś żyć. Trzymam kciuki żeby wszystko się poukładało i życzę siły i wytrwałości
Fedruś, wciąż i nieustająco &&& i
Ciekawe kto wytrwał do końca posta
Ja, bo czekałam, czy będzie coś o mnie/do mnie...
chlip...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH