plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ziołowe z labofarmu...naj naj...ewentualnie miętowe mocno validol...ale tamte z labfarmu lepsze nawet 3X2 tab dziennie a validol w hardkorowych sytuacjach, bez recepty...już mnie nie ma...ale nie byłabym sobą gdyby mnie odpisała....paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
Aaaa i zapomniałam jeszcze napisać, że mój przyjazd do Polski będzie wyglądam inaczej. Wczoraj się okazało, że muszę tu być 13 i 14 czerwca więc nie będę jechać do Wawy a potem wracać. I tym sposobem tylko na jeden dzień odwiedzę Polskę
We wtorek spotkam się z Kają, a na wieczór znów na prom wsiadam... ble....
Kaja lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:"hehehhehehe" to jest takie bardziej szydercze w sensie "hehehe to wcale nie było zabawne, dobrze jej tak, może przestanie się chwalić jak kończy pracę, kiedy ja jem drugie śniadanie"
Dziś nawet wyjdę przed Twoim drugim, bo spieszę się na pociąg, więc mam szlus ok. 14:30 -
aisa wrote:Odp na pytanie nr 4
OluFriend
To post specjalnie dla Oli był
I jeszcze miałam napisać, że udało mi się przeczytać całego posta, którego naskrobałaś w sprawie Shaggi.
I jeszcze, że Twoja tempka fajna jest
A i jeszcze, że niezłe sny miewasz
Tak to jest jak się notatek w porę nie robi... a potem trzeba w pamięci szukaćOla_czeka, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:ziołowe z labofarmu...naj naj...ewentualnie miętowe mocno validol...ale tamte z labfarmu lepsze nawet 3X2 tab dziennie a validol w hardkorowych sytuacjach, bez recepty...już mnie nie ma...ale nie byłabym sobą gdyby mnie odpisała....paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dziękuję bardzo;) Dziś się zaopatrzę -
nick nieaktualnyJa Was bardzo przepraszam, to że mój kot jest gejem to nie znaczy, że jest z Nim coś nie tak.
Otóż jest w Nim wszystko TAKKocha swoją mamusie, daje mi buziaczki, a to że podobają mu się chłopcy jest dużą lekcją tolerancji
O sorry jest z Nim jedno nie tak. Uwielbia szukać guza. Doszliśmy do wniosku, że jego ostatni incydent to nic innego, jak łomot od innego kota, a teraz głupol kuleje na prawą łape, chodzi z rozwaloną głową, boi się wychodzić na dwór, trzeba mu towarzyszyć echh.
Ale i tak go kochamaisa, mauysia, Ola_czeka, zbikowa, jeju, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWy to jednak naprawdę jesteście wariatki! Wyszłam na podwórko Młody jeździ na rowerku od czasu do czasu "rozmawia " z sąsiadką,pies leży pod nogami a ja czytam Was...nieźle qwizy macie..wstyd przyznać ale z Mauysioweg qwizu miałabym pałę..za to z pozostałych miałabym 5
zbikowa, aisa lubią tę wiadomość