plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Ha ha ha Olka dzięki, znam tę historię...wiem jaki strach miała mama jak wracała ze szpitala psychiatrycznego(bo tam pracowała) pieszo po dyżurze (właściwie w ciemności przez park) do domu...i jak szła z rana (właściwie nocą) na dyżur...znam tę historię...miło, że pamiętałaś, że ja z Kociewia...
Także jakieś wzmianki o regionie moim są i chociaż takie a nie inne hehe to zawsze to coś...prawda?
Pozwolisz, że wejdę na ten link później, jak już mnie nic nie będzie bolało oki? Tylko napisz mi przy okazji czy to nowy artykuł, bo coś znów znaleźli, jakieś dowody czy tylko wspomnienia z tamtych czasów gdy szalał "skorpcio"?
Aga akurat "lody" w mojej sytuacji są nie wskazane...
...ach i mam teraz tak wyjałowioną paszczakę, że hej
Wczoraj chyba było troszkę lepiej już późnym wieczorem, bo jak łyknęłam ketonal forte, to około północy, do drugiej miałam odlot...zamykałam oczy i jakbym na haju była(mini helikopter bez chęci "zwrotów"...wzięłam tylko na noc, bo w nocy gorzej bolało ostatnio.... ale w dzień już śmigam na ibupromach...po tej artylerii, to koniecznie muszę się na wrzody żołądka przeleczyć...powoli odczuwam, że coś "nie siii" po zażyciu jakiejkolwiek tabletki...
Jestem teraz od 3:30 jestem na ibupromach, spróbuję już nie brać żadnych przeciwbólowców, może się uda przetrzymać do wieczora...
Acha i mam pytanie...czy w tej fazie co jestem gluciki rozciągliwe na prawie 10 cm, to dobrze? Bo mi taki na termometrze został(pierwszy raz)...sorry za szczegóły ale wiecie, że ja nieco spóźniona z racji tych wszystkich długich cykli...bez śluzu i innych objawów...
Muzi jak dla mnie to odpowiednia pora na serduszkowanie -
mauysia wrote:gocha04 wrote:cześć wszystkim. Wolne było zdecydowanie za krótkie, jeszcze tak z tydzień wolnego by się przydał.
No i przegapiłam imprezkę urodzinową. Mauysia wszystkiego najlepszego, szczęścia, zdrowia, pomyślności! 100 lat!
Kfjatuś faktycznie temp spadła mocno..nie ma co hehehe Trzeba czekać do jutra i zobaczymy co się rozkręci.
Ostatnio strasznie mi włosy garściami wychodzą. Mam ich generalnie dużo, ale to już lekka przesada jak je myję i przeczeszę palcami to dłonie pełne włosów. Macie jakieś specyfiki na wzmocnienie, albo pomysł od czego tak może się dziać?
Hej Gosiu!
Dobra jest odżywka "Henna Treatment Wax". Śmierdzi jak 150, ale jest skuteczna. Wzmacnia włosy, a nawet ponoć przypiesza ich porost
zanotowałam dzięki Mauyś.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyjeju wrote:Aguś a wczoraj było pięknie względem reszty dni...musiało się ze...ać...sorry ale mnie przydołował ten deszcz w nocy...
No wczoraj pogoda cudna była a dziś z łózka wstać nie idzie tak mnie plecy bolą!!!!
Oj niech się ta pogoda w końcu rozkręci!!! -
Wczoraj łyknęłam ketonal i ten teges ale to żadna przyjemność...ovu trochę pospieszył się z zaznaczeniem owulki, tak mi się wydaje ale wiadomo jak będzie ciąża, to dowiemy się czy była owulka...ach i może coś dzisiaj, bo idę do gina chyba...ale to zależy od mojego samopoczucia wzglądem szczęki
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Ale Aga za kilka dni będzie lepiej...i jak przyjedziesz, to Cię muszę albo na kolce położyć albo na materacyk z podczerwienią...to się zobaczy jeszcze...
Oj to będę śmigać jak nastolatka!!!
Ach muszę jechać do urzędu pracy autograf złożyć potem na basen skoczę a popołudniu auto do mechanika muszę odstawić żeby olej wymienił mi !!!!
Gdzie ja tyle km przejechałam że po 10 miesiącach już mam olej do wymiany!!!
Ale pogoda nie zachęca do wyjścia z domu!!!!
Słoneczko gdzie jesteś!!!jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc, zostalam przywolana do tablicy... przepraszam ze tak nagle przestalam sie odzywac, ja poprostu strasznie sie boje i martwie. nie chcialam was tu zadreczac, a siebie nakręcac, dlatego tem tydzien próbowalam nie myslec. Wchodzilam w sumie tylko po wiesci od Fedruni...
Psychicznie sie codziennie bardzo męcze, są dni kiedy wrecz pewna jestem ze jest nie tak, ze znowu nic z tego... ja poprostu martwie sie tym ze czesto wogole nie czuje sie jak w ciazy... brak mdlosci, wymiotow, piersi takie same jak byly... nie wazne.
Dzisiaj ide w koncu do lekarza, cala drże o tą wizyte i USG, bo to ze juz dzisiaj powinno byc serduszko nie ma wątpliwosci.mauysia, Selena, jeju, Blondi22, Rucia, Sandraa, Kfjatus, aisa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:czesc, zostalam przywolana do tablicy... przepraszam ze tak nagle przestalam sie odzywac, ja poprostu strasznie sie boje i martwie. nie chcialam was tu zadreczac, a siebie nakręcac, dlatego tem tydzien próbowalam nie myslec. Wchodzilam w sumie tylko po wiesci od Fedruni...
Psychicznie sie codziennie bardzo męcze, są dni kiedy wrecz pewna jestem ze jest nie tak, ze znowu nic z tego... ja poprostu martwie sie tym ze czesto wogole nie czuje sie jak w ciazy... brak mdlosci, wymiotow, piersi takie same jak byly... nie wazne.
Dzisiaj ide w koncu do lekarza, cala drże o tą wizyte i USG, bo to ze juz dzisiaj powinno byc serduszko nie ma wątpliwosci.
Plemniczko kochana nie martw sie na zapas!!!Będzie dobrze!!!
A twojego stresa wrzuć do wc i spuść wodę bo fasolinka też czuje że sie denerwujesz!!!
O której masz tą wizytę!!mauysia, mala29_, Selena, jeju, aisa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Plemniczko, dzięki, że się odezwałaś! Dobrze, że już dziś masz wizytę, to się w końcu uspokoisz. Napisz tylko proszę, o której masz badanie, to będziemy wiedzieć, o której czekać na (pozytywne ofkors
) niusy od Ciebie.
mala29_, Selena, jeju, Shagga_80, aisa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Jak dobrze Cię plemniczko widzieć
kochana nie martw się zobaczysz będzie dobrze a serduszka maluszka będzie biło jak dzwon
Ja trzymam kciuki za dzisiejszą twoja wizytę, zdaj potem relacje i nie zapomnij pochwalić se swoja kruszynką :)Czekam już z niecierpliwością.
Selena, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke