plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:Kaja ale narobiłaś mi apetytu na kawkę, aż mnie skręca.
Ami to tym bardziej koledzy nie chcą narazić się twojemu M.
Pa Blondi.
no to pijemy !!! zdrówko za każda z wasmala29_, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Kfjatus wrote:Kaja wrote:nie ma problema bita śmietana i truskawki są !!!
pasuje mi
ale będzie uczta
a co fakt na diecie jestem od dziś więc bita smietanę wywaliłam ,ale innym nie zabraniam !!!! booo przytyło mnie sie strasznie matko ile aż strach pisać !!!
Jutro Cię oblukam kobito ;P
Kawkę poproszęmauysia lubi tę wiadomość
-
Dziewczęta, jak kiedyś mnie lub Żbika nie będzie w pobliżu a poczujecie straszną tęsknotę za naszym błyskotliwym poczuciem humoru i niespotykanym dystansem do problemów z zajściem - wrzućcie w wyszukiwarkę słowo "beznadzietne".
zbikowa lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Kaja wrote:Kfjatus wrote:Kaja wrote:nie ma problema bita śmietana i truskawki są !!!
pasuje mi
ale będzie uczta
a co fakt na diecie jestem od dziś więc bita smietanę wywaliłam ,ale innym nie zabraniam !!!! booo przytyło mnie sie strasznie matko ile aż strach pisać !!!
Kawkę poproszę
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale Wam zazdroszczę...
Pisałam to już?Kaja, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:gocha04 wrote:Kaja ale narobiłaś mi apetytu na kawkę, aż mnie skręca.
Ami to tym bardziej koledzy nie chcą narazić się twojemu M.
Pa Blondi.
no to pijemy !!! zdrówko za każda z was
ja to się napiję jak do domu wrócę. Uwielbiam zimną kawę.
Ami to masz dobrze w pracy, a jeszcze lepiej w Twoim brzuchu.fluidki wyłapałam.
Amicizia lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
aisa wrote:Kaja wrote:Kfjatus wrote:Kaja wrote:nie ma problema bita śmietana i truskawki są !!!
pasuje mi
ale będzie uczta
Kawkę poproszę
Oczywiście fota nieodzowna! -
Kaja wrote:Asia w razie czego to ubiorę luzne cichy fotosów nie bedzie bo nie LUBIĘ ich
Obawiam się, że foto musi być bo dziołchy by nam nie wybaczyły
Ps. Zrobimy z tego lepszego profiluOla_czeka, mauysia, Ilona, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Dziewczęta, jak kiedyś mnie lub Żbika nie będzie w pobliżu a poczujecie straszną tęsknotę za naszym błyskotliwym poczuciem humoru i niespotykanym dystansem do problemów z zajściem - wrzućcie w wyszukiwarkę słowo "beznadzietne".
Ola w ten delikatny sposób wysłała was w pole, bo nie jest łatwo znaleźć bloga, który dopiero spłodziłyśmy i na którym są pierwsze słowa (widzicie jak ładnie wszystko w tematyce około dzieciowej?)
tak więc jakby ktoś miał ochote to wiecie: beznadzietne.wordpress.com
aisa, mauysia, Ilona, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczęta, jak kiedyś mnie lub Żbika nie będzie w pobliżu a poczujecie straszną tęsknotę za naszym błyskotliwym poczuciem humoru i niespotykanym dystansem do problemów z zajściem - wrzućcie w wyszukiwarkę słowo "beznadzietne".
Ola w ten delikatny sposób wysłała was w pole, bo nie jest łatwo znaleźć bloga, który dopiero spłodziłyśmy i na którym są pierwsze słowa (widzicie jak ładnie wszystko w tematyce około dzieciowej?)
Czekajka i Bzikoniec
Ładnie ładnie, pogratulowaćIlona, zbikowa lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Kaja wrote:Asia w razie czego to ubiorę luzne cichy fotosów nie bedzie bo nie LUBIĘ ich
Obawiam się, że foto musi być bo dziołchy by nam nie wybaczyły
Ps. Zrobimy z tego lepszego profilu
Kaja, możesz nawet zasłonić twarz menu z deserami lodowymi, ale jakiś dowód - choćby szczątkowy - musi być!
[mówię ja, która ostatnio zapomniała cyknąć foty z Dorą - dlatego Was na to uwrażliwiam!]aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczęta, jak kiedyś mnie lub Żbika nie będzie w pobliżu a poczujecie straszną tęsknotę za naszym błyskotliwym poczuciem humoru i niespotykanym dystansem do problemów z zajściem - wrzućcie w wyszukiwarkę słowo "beznadzietne".
Ahaaa, więc my już Wam nie wystarczamy, taaaak??zbikowa lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczęta, jak kiedyś mnie lub Żbika nie będzie w pobliżu a poczujecie straszną tęsknotę za naszym błyskotliwym poczuciem humoru i niespotykanym dystansem do problemów z zajściem - wrzućcie w wyszukiwarkę słowo "beznadzietne".
Ahaaa, więc my już Wam nie wystarczamy, taaaak??
To nie tak. Nie, to tak.
No dobra, liczymy na sławę, pieniądze i zainteresowanie Ryana Gosslinga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2013, 12:48
Ilona, zbikowa, aisa, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Czytałam i czekam na wiecejzbikowa, Ola_czeka, Kfjatus lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel