plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:Ami ja myślę, że oni widzą, że masz większy brzuch tylko boją się palnąć gafę. Tak jak na egzaminie na prawko facet do koleżanki mówi "Pani nie musi pasów zapinać jak jest Pani w ciąży", a ona
że co?! "ja w ciąży nie jestem"
hehe
mnie tylko lekko wzdęło a w pierwszej ciazy dopiero w 5 miesiacu było wida brzuch -
mauysia wrote:gocha04 wrote:Wiecie co mi się ostatnio śniło...? Że udało mi się zajść w ciąże w czerwcu. Normalnie sen na jawie miałam. Znając życie to i tak figa z makiem z tego wyjdzie, a jak faktycznie nie wyjdzie w tym cyklu to rzucam mierzenie temp i ograniczam informacje o ciąży do minimum.
Ale jakby co to nie ograniczaj bytności na forum, bo my przecież rozprawiamy nie o ciąży, a o śmierdzących pralkach, filmach różnej maści i innych nie mających nic wspólnego ze staraniami tematach!
Będę na pewno na bieżąco.
A propo filmu byłam teraz na "Szybkich i wściekłych 6" mega film i będzie kolejna część. Byłam też na "Iron Man 3" trójka zdecydowanie słabsza od poprzednich części.mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Fedra fajnie, że jesteś z nami
Plemniczko nie martw się Kochana, wszystkie jesteśmy z Tobą, a Maluszek dziś pokaże Mamie jak bije serducho i wtedy będzie spokojniejsza
Kaja, ale opcja z tymi pięcioraczkami
Aisko, ale jednak spadek, jakby nie patrzył.
aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Kaja wrote:nie ma problema bita śmietana i truskawki są !!!
pasuje mi
ale będzie uczta
a co fakt na diecie jestem od dziś więc bita smietanę wywaliłam ,ale innym nie zabraniam !!!! booo przytyło mnie sie strasznie matko ile aż strach pisać !!! -
Kaja ale narobiłaś mi apetytu na kawkę, aż mnie skręca.
Ami to tym bardziej koledzy nie chcą narazić się twojemu M.
Pa Blondi.Amicizia, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Gocha pewnie tak, juz powiedzial mojemu M ze ma szefofi powiedziec, reszcie nei musi ale szoefostwo lepiej niech juz wie skoro chce tu zostac na dłuzej to nie wypada czekać aż się domyślą.
jejku ale fajne jak tak od srodka cos mnie muska jejciu, zycze wam wszystkim tegoi przesyłąm mnostwo ciążowych worusków
Ola_czeka, aisa, gocha04, mala29_ lubią tę wiadomość
-
Dzien Dobry
U mnie tez slonecznie, ale góra 14 stopni. Kosta la wista. Mi normalnie non stop zimno. Leże po kocem i chyba przymkne sobie na chwile oko.
Plemnisiu wszystko będzie dobrze. Zobaczysz.
Fedrus miło, ze zagladasz.
Kfiatuszku no spadek na łeb na szyje. Czekam na środę i na testowanie. Mam nadzieje, ze bedą 2 kreski.
Aisa życzę spokojnego rejsu, oby nie bujalo.
Jeju zdrowka życzę.
Miłego dnia Kobitkizbikowa, aisa, mala29_, Kfjatus lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Kfjatus wrote:Fedra fajnie, że jesteś z nami
Plemniczko nie martw się Kochana, wszystkie jesteśmy z Tobą, a Maluszek dziś pokaże Mamie jak bije serducho i wtedy będzie spokojniejsza
Kaja, ale opcja z tymi pięcioraczkami
Aisko, ale jednak spadek, jakby nie patrzył.
Ja bym to drgnięcie temp nazwała spadeczkiem
Pewnie niedokładnie mierzyłaś i tyleJutro się zobaczy co i jak
Ola_czeka, Kfjatus lubią tę wiadomość