plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Wkurza mnie ta migająca koperta
A ja ją uwielbiam, bo zawsze niesie za sobą pewną porcję tajemnicy, niewiadomej...
Albo po prostu nową porcję lajków.
A mnie wkurza, bo przez nią przegapiam wiadomości na privaI potem jest afeira...
od tej chwili nie lajkuje Twoich postów zeby Ci nie spamować poczty
Dlatego napisałam spam w cudzysłowieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2013, 09:34
-
Farmaceutką? hmm...ja zwykły laik...ale jak widać i mnie powala czasem jakieś cholerstwo....
Wyjaśnienie moich dolegliwości....odpowiem pokrętnie!
Zamierzam kupić świeży żel o nazwie "pazurek" i nie wracajmy do tematu przyczyny mojego zabalienia...kochane jesteście ale sama sobie zaszkodziłam...
Chociaż nie uważam, że powinnam tak cierpieć za to, że nastąpił powrót do głupiego nawyku...no nic...oby przeszło... -
Rucia, to Ty mniej może zawsze wodę za paskiem, co? Albo w pobliżu siebie...ale chciałam Ci przypomnieć, że Ty chyba bardzo chciałaś tych mdłości i wymiotów kiedyś a Karoam się śmiała z Ciebie, że jeszcze Cię dopadną i wtedy inaczej będziesz piszczeć...ale ja tego nie pisałam...lecę leżeć...papapa
Wiem, że jak się chce ciąży, to wszystko by się na siebie wzięło a jak już to nadchodzi, to chętnie by się to oddało...ach ach...mam 1,8 kg mniej...plus tej choroby!Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Rucia, to Ty mniej może zawsze wodę za paskiem, co? Albo w pobliżu siebie...ale chciałam Ci przypomnieć, że Ty chyba bardzo chciałaś tych mdłości i wymiotów kiedyś a Karoam się śmiała z Ciebie, że jeszcze Cię dopadną i wtedy inaczej będziesz piszczeć...ale ja tego nie pisałam...lecę leżeć...papapa
Wiem, że jak się chce ciąży, to wszystko by się na siebie wzięło a jak już to nadchodzi, to chętnie by się to oddało...ach ach...mam 1,8 kg mniej...plus tej choroby!
Ha ha ha bardzo zabawne
Chciałam owszem, ale 2,5 miesiąca męczarni to ciut za długoShagga_80, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:jeju wrote:Rucia, to Ty mniej może zawsze wodę za paskiem, co? Albo w pobliżu siebie...ale chciałam Ci przypomnieć, że Ty chyba bardzo chciałaś tych mdłości i wymiotów kiedyś a Karoam się śmiała z Ciebie, że jeszcze Cię dopadną i wtedy inaczej będziesz piszczeć...ale ja tego nie pisałam...lecę leżeć...papapa
Wiem, że jak się chce ciąży, to wszystko by się na siebie wzięło a jak już to nadchodzi, to chętnie by się to oddało...ach ach...mam 1,8 kg mniej...plus tej choroby!
Ha ha ha bardzo zabawne
Chciałam owszem, ale 2,5 miesiąca męczarni to ciut za długo
Babom to się nie dogodziRucia, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo nic, my po śniadanku - Matka obżarła się strasznie (jak ostatnio zwykle bywa) i jeszcze Młody nie zjadł jednej połówki kanapki i muszę zjeść za Niego...broń Boże nie narzekam
Mówiłam już,że w Lidlu mają przepyszne pomidory? No i takie kanapeczki są mega ...i zjadam większe teraz śniadanie niż Stary, który je bardzo dużo
Teraz będę uciekała do roboty..pranie rozwiesić, sprzątnąć nieco, ugotować makaron do rosołku (z wczoraj) i pobawić się z Młodym
Wieczorem zajrzę na bank
Pozdrawiam i u nas też jest dziś ładna pogoda , więc przesyłam słoneczkojeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
U mnie ładna pogoda, słoneczka mogę trochę przesłać, ale Wy mi wiatru nie przesyłać!!! Żebym w nocy na promie nie puściła pawie
Muzi, zdrówka życzę!
Kfjatek, jak to mówią, taki spadek to nie spadek
Gocha, tak jak Mauysia napisała, Wax jest dobry. Ja jakiś czas łykałam H-pantoten, ziołowe tabletki, bo mi koleżanka poleciła. Brałam tabletki i stosowałam odżywkę i jest lepiej.
Plemniś, nie daj się złym myślom! Dobrze, że dziś masz wizytę, będziesz choć trochę spokojniejsza. Trzymam kciuki i czekam na dobre wieści
Ruciu, mam nadzieję, że dolegliwości niedługo minął!
Fedruś, też pomyślałam o tym, że to spanie to dobry znak, śpij ile się damauysia, gocha04, Kfjatus, Ilona, Shagga_80, jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam
Fedruś rutinoscorbin w ciąży wolno na 100 % mi na pękające naczynka właśnie kazano go łykać i jeszcze wapno. Oczywiście przez wymioty mało co mogłam brać, ale zawsze coś zostało. I przez pierwsze 3 miesiące nie rozstawałam się z sokiem z czarnej porzeczki. A co do jedzenia jadłam to co mogłam, na co miałam ochote i nie zastanawiałam się czy zdrowe czy wolno, bo ogólnie ja jeść nie mogłam, więc jak mnie wzięła na pizze to była pizza ważne było, żeby w ogóle coś zjeść. Czekolady tez nie mogłam jesc, ale teraz znowu się nią mogę zjadać, czekoladowe wafelki i nutella …pyyychaaa!!! Także, spokojnie smaki będą ci się ciągle zmieniać.
A w ogóle to czuję się jakbym miała motyle w brzuchu, chyba nasze maleństwo zaczyna nam o sobie przypominać.
A co do spania, gdyby nie to, że siedzę w pracy to bym poszła lulu.
mauysia, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
Plemniczka trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, będzie dobrze trzeba wierzyć!:*
Fedra fajnie, że częściej zaglądasz. Tobie też wysyłam.:*
Aisa dzięki za podpowiedzi w sprawie moich biednych włosów.
Muzi biedaku nie daj się temu badziewiu w buzi.
Ami też chce motyle w brzuchu.Fajnie masz, no i chyba lepiej już się czujesz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2013, 11:09
aisa, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Wiecie co mi się ostatnio śniło...? Że udało mi się zajść w ciąże w czerwcu. Normalnie sen na jawie miałam. Znając życie to i tak figa z makiem z tego wyjdzie, a jak faktycznie nie wyjdzie w tym cyklu to rzucam mierzenie temp i ograniczam informacje o ciąży do minimum.
mauysia, Ilona, aisa, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Jeszcze tak niewyraźnie i słabo ale czasem czuje takie dziwne cos jak motyle itd. Smieszne to uczucie, ale przyjemne czekać kiedy zacznie mocniej mame kopać.
A w pracy ogólnie nieźle, tylko momentami się nudze jak mi się skończy robota jak teraz, a niestety komputer mam tak, ze wszystko widać co robię wiec nie mogę mieć włączonego forum cały czas. Ale w ogóle to prowadzę eksperyment, kiedy panowie zauwazą, że jestem w ciązy, bo powiem wam, że brzuszek już na prawde dobrze sobie wygląda i jest bardzo charakterystyczny i ogólnie widać
A w pracy najfajniejsze jest to, że 2 pokoje obok mam mężaBlondi22, gocha04, mauysia, Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ami ja myślę, że oni widzą, że masz większy brzuch tylko boją się palnąć gafę. Tak jak na egzaminie na prawko facet do koleżanki mówi "Pani nie musi pasów zapinać jak jest Pani w ciąży", a ona
że co?! "ja w ciąży nie jestem"
mauysia, Kfjatus, Amicizia, Rucia, Ilona, aisa, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
gocha04 wrote:Wiecie co mi się ostatnio śniło...? Że udało mi się zajść w ciąże w czerwcu. Normalnie sen na jawie miałam. Znając życie to i tak figa z makiem z tego wyjdzie, a jak faktycznie nie wyjdzie w tym cyklu to rzucam mierzenie temp i ograniczam informacje o ciąży do minimum.
Ale jakby co to nie ograniczaj bytności na forum, bo my przecież rozprawiamy nie o ciąży, a o śmierdzących pralkach, filmach różnej maści i innych nie mających nic wspólnego ze staraniami tematach!Ilona, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość