plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Wosebko witaj
Nie rozpamiętywaj tego co było. Ważne, ze teraz jesteś w ciąży
Raduj się tym faktem
Dziś zamelduje się trochę później. Jadę z moim gejem do weterynarza. Ciekawe co tym razem mu dolega
Hej Ruciu:)No wiem kochana:)że nie powinnam tak sięgać w przeszłość:)ale tez nie chce calkiem o tym zapomnieć...ogólnie to nie myśle o tym..tylko dziś ten dzień trochę przywołał wspomnienia..
A Ty to masz z tym swoim gejem;0hehe..ledwie co wyszedł z jednego i juz znowu cos..chyba mu się szlaban na wychodzenie należy;) -
nick nieaktualnySelena wrote:Rucia wrote:Wosebko witaj
Nie rozpamiętywaj tego co było. Ważne, ze teraz jesteś w ciąży
Raduj się tym faktem
Dziś zamelduje się trochę później. Jadę z moim gejem do weterynarza. Ciekawe co tym razem mu dolega
Hej Ruciu:)No wiem kochana:)że nie powinnam tak sięgać w przeszłość:)ale tez nie chce calkiem o tym zapomnieć...ogólnie to nie myśle o tym..tylko dziś ten dzień trochę przywołał wspomnienia..
A Ty to masz z tym swoim gejem;0hehe..ledwie co wyszedł z jednego i juz znowu cos..chyba mu się szlaban na wychodzenie należy;)
Ja też 13 października wspominam to co się wydarzyło, ale powtarzam sobie, że najwidoczniej tak miło być
Geju ma całe zaropiałe oko, i lecą mu łzy. Synek mój kochany. Mam nadzieję, że to żaden koci katar, i wet nie zedrze ze mnie znowu majątku.Selena lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Aisa ale Ci zazdroszczę. Ja jeszcze 3 tyg i tez jadę do Polski. Juz odliczam dni.
Selenko głowa do góry. Myśl teraz o dzidzi to jest najważniejsze.
Kfiatuszku ale strzelilas do góry. No czekam z niecierpliwością.
Miłego dniaSelena, Kfjatus, mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Dzień dobry Paniom.
Plemniczko - koszykarz, bo wysoki! 1 cm - fiu-fiu!
Jeśli chodzi o bloga, to (jak już pisałam) moim pomysłem były monologi Mai Ostaszewskiej na deskach teatru Komedia, ale póki co styknie blog
Fedra - fajnie że wróciłaś na dobre (wiem, wiem, dopowiadam sobie:) )
Rucia - ratuj geja!
Piękne suwaczki dziewczęta.
Kfjatuś, mam nadzieję, ze test z rana wykonałaś, tylko się droczysz.
Miłego dnia dziewczynki!
Selena, Kfjatus, mauysia, zbikowa, Dodi, Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Fedra wrote:Rucia już wiem wymył wodą z mydłem... i wodą z octem...
to znaczy namoczył zostawił na 5 min starł i tak dalej zajęło mu czyszczenie piekarnika z godzinę ale jest czyściutki
a pozostałości doczyścił ajaksem profesjonal czy jak to się pisze
a spałabym dalej gdyby nie to ze czekam na niusy od Plemniczki
Ech czyli muszę kupić ocet fuuuuNienawidzę tego smrodu. Ale dla dobra sprawy przecierpię.
Dzięki Fredzia
Gocha ja się wkręciłam w serial Głęboka Woda z DorocińskimPrzez pół dnia go katuję. Wszystkie zaległe obejrzałam, ten pewnie też zaraz skończę, i będę musiała szukać kolejnego serialu. Tak myślałam o Grze o Tron ale nie wiem czy to la mnie
Musiałabym obejrzeć pierwszy odcinek
Dzień dobry z rana.
Rucia średni jest ten serial, gdyby nie to, że kumpel się nim podniecał to byśmy z M go nie oglądali. Wojna, sex, kazirodztwo, zabijanie dla frajdy to tak w skrócie.
W pracy dokończę nadrabianie, bo wczoraj już mnie nie było. Teraz uciekam i mam nadzieję, że u Plemniczki wszystko dobrze
Na razie.Fedra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Hej Kobiety!
Wczoraj już byłam przekonana, że w nocy @ nadejdzie, gdy Mąż zaczął pytać, powiedziałam, że nie ma @, ale będzie. Ale dziś nawet plamień nie ma. Myślałam, że tempka będzie spadać, a ona strasznie szybko rosła, zdziwiłam się...
Czekam do jutra, jak nie przyjdzie to zrobię teścik.Ola_czeka, Blondi22, mauysia, gocha04, zbikowa, Dodi, Fedra, sylwia1985, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Kfjatus wrote:Ola nie zrobiłam testu, bo się strasznie boję ... jak nie przyjdzie @ - to zrobię jutro...
Ok, trzymam za słowo
Mam jeden taki teścik na niespodziewaną niespodziankę, leży głęboko ukryty, by nie kusił kobiety w niepotrzebnym momencieMyślę, że jeśli będzie jeszcze po co, to jutro mogę go użyć
-
Selena wrote:Kfjatus wrote:Ola nie zrobiłam testu, bo się strasznie boję ... jak nie przyjdzie @ - to zrobię jutro...
Ja też się bałam..ale naprawde nie ma czego:)będzie dobrze:)ja już zaczynam trzymać kciuki za II kreseczki:)
Selenko wiesz dobrze, czego się boję
A my mamy identyczny ten skok -37.04 -
Dzień dobry
Mój post odnośnie wczorajsze wizyty gdzieś się zapodział, więc zapytam tylko czy 4,3 cm bąbelka to prawidłowy rozmiar jak na ten tydzień, oraz czy badanie przezierności karkowej jest niezbędne i co w momencie, jeśli wykaże jakieś nieprawidłowości?
Z góry dzięki :*mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Selena wrote:Kfjatus wrote:Ola nie zrobiłam testu, bo się strasznie boję ... jak nie przyjdzie @ - to zrobię jutro...
Ja też się bałam..ale naprawde nie ma czego:)będzie dobrze:)ja już zaczynam trzymać kciuki za II kreseczki:)
Selenko wiesz dobrze, czego się boję
A my mamy identyczny ten skok -37.04
No faktycznie:)taki sam:)i dziś tez mam taką temp:)kochana wiem..tez juz nie raz rozczarowywalam sie jedna kreska:(ale kurna ten skok to naprawde dobry znak:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2013, 06:17
Kfjatus lubi tę wiadomość