plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
plemniczka wrote:wrocilam... przed wizyta i w trakcie wizyty bylam tak zestresowana ze cala sie trzesłam... ale okazuje sie ze niepotrzebnie. Wszystkie wymiary zgadzają sie z wiekiem ciazy. Jest pecherzyk, w srodku cialko żółte, zarodek i bijące serduszko!! moje dzieciątko ma juz 1 cm
dziekuje wam za wsparcie i wiare wieksza niz sama mialam... obiecuje ze juz teraz postaram sie tak nie nakrecac negatywnie. Jest dobrze i tak juz ma pozostac. Kocham was!
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/999ba8b9bf6150a7.html
super ze wszystko ok a i fotka dzidziusia śliczna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć kobiety
Pierwsza relacja z promu. Kabina ok, tv jest, neta nie łapie niestety i musze łazić po górnych pokładach..
Zaraz postaram się nadrobić co pisałyście, ale nie obiecuje bo net tu kiepsko śmiga..Gunia, Rucia, Ilona, Kaja, Shagga_80, Dodi, Ola_czeka, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMężu wrócił od dermatologa. Ma uczulenie na kota, nie może się z nim całować
Tragedia
Pytanie do posiadaczek kota!
Mój geju łzawi i ropieje mu oczko. Nie za bardzo ale jednak zawsze. Czy to może być koci katar, czy robaki? Bez wizyty u weta się nie obejdzie?Możecie mi coś doradzić?
Shagga_80, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Blondi22 wrote:u mnie kuba tez już wykąpany ja tez teraz P sie kąpie
mały już idzie spać a ja pożarłam kilka ogorkow kiszonychnormalnie najeść sie dis nie moge
he
Drugi chłopak będzie
heh nie wiadomo w pierwszej ciazy mialam ochote na słodkie ciągle a teraz na ciastka i wszystko co ze słodyczami zwiazane nie ciagnie mnie;)mauysia lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczęta
plemniczka super wiadomości to teraz tylko fasolka niech rośnie jak na drożdżach
widzę że przyszłe dni przyniosą kilka nowych fotek fasolkowych
ja ostatnio miałam zajęte dni (przyjazd m i budowa domuwięc pierwsza płyta już wylana więc można powiedzieć że domek w połowie stoi:) ) ... ale cały czas podczytuję co się tutaj wyprawia
aisa, Ilona, Kaja, Shagga_80, Blondi22, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Plemniczko- super wieści!
Fedruś- cieszę się, że jesteś
Zbiku,Ola- bloga odwiedziłam, pokomentowałam i zasubskrybowałam
I byłam dzisiaj na wizycieBąbelek ma 4,3 cm, i machał rączkami, wiercił się, jak powiedział lekarz- very activ baby
Pewnie po tatusiu
Duphaston mam brać jeszcze miesiąc, przepisał mi też witaminy prenatalne- Materna, i Wapń+Magnez. Niestety co do przezierności karkowej to wg jego standardów to dopiero 16t...tak więc wybiorę się jeszcze do tej pani doktor co ostatnio i jak ona również nie będzie wiedziała o co kaman, to spróbuje w szpitalu u kolejnego polecanego doktorka
Zakaz seksu zniesiony, mamy po prostu uważać, nie szaleć, nie gnieść brzucha i jak tylko będzie mnie coś bolało to odpuścić.
No i tylekiti, sylwia1985, Selena, aisa, Ilona, zbikowa, Rucia, Sandraa, Shagga_80, Dodi, Ola_czeka, Blondi22, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dobrnęłam
po drodze 3 razy neta zerwało...
Plemniczko, super wieściBardzo się ciesze, że wszystko jest ok!
Fedra, piękny suwaczekU Ciebie też będą super wieści, tak jak u Plemniczki!
Ilona, czekam na jutrzejsze wieści z wizyty
Kfjatek, @ nie przyjdzie i już!
A wiecie co zrobie!? Wrzuce wszystkie @ niezafasolkowanych do morza, niech się utopią i nas więcej nie zalewająWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2013, 19:34
Ilona, Shagga_80, karoam, Ola_czeka, Blondi22, mauysia, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość
-
Plemniczko kochana super wieści
bardzo się ciesze
oby teraz już dobrze było
Śliczna fotka fasolki
Ilonka teraz czekamy na Twoje wieści potem Blondi i ja z Fedrą
i napewno wszystkie będą dobre
wiecie co..tak patrze ..i tylko ja z zafasolkowanych nie mam suwaczka..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2013, 19:10
Ilona, aisa, kiti, plemniczka, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedra długo kazałas czekac na suwaczek ,ale sie doczekałysmy
super ja nadal trzymam kaciuki !!!
Plemniczka narobiła sobie i nam srtachu ,a tu wiadomo ,że dobre wieści
asia ty tam za duzo aviomarin nie jedz ,abyś na haju jutro nie była
Ilona jutro czekamy na newsa !!!aisa, plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Fedra długo kazałas czekac na suwaczek ,ale sie doczekałysmy
super ja nadal trzymam kaciuki !!!
Plemniczka narobiła sobie i nam srtachu ,a tu wiadomo ,że dobre wieści
asia ty tam za duzo aviomarin nie jedz ,abyś na haju jutro nie była
Ilona jutro czekamy na newsa !!!
Aviomarinu ani jednego nie wzięłam. Pogoda super na płyniecie, wiatru nie ma, nic nie buja
Dobra laski, ide do kabiny, tam neta brak więc się odmeldowuje, życze wszystkim dobrej nocy
Na jutro zamawiam dobrą pogodę w okolicach GdyniNie odganiajcie deszczu jeśli będzie u Was padać. Dzięx
Pa paShagga_80, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Plemniczko - ciesze sie z dobrych wiesci. Oby tak dalej
Fedrus - swietnie ze jestes w lepszej formie. 11 czerwca pewnie przekazesz nam same dobre newsy. Na pewno!
Kurde, siadl mi laptop i tylko z komorki net ogarniam. Maz probuje mi go reaktywowac. Twierdzi ze pewnie wirusa zalapalam i sobie dysk uszkodzilamFedra lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki:)miłego dnia:)u mnie dziś ciężko:(nie bardzo się wyspałam..i do tego dziś ten dzień..z jednej strony wesoły bo jeden z moich braci ma urodziny:)a z drugiej strony smutny:(bo dziś mija 4 lata od zabiegu:(jak straciłam dzidzie:(niby już tak nie boli..ale chyba zawsze będe o tym pamiętać...
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWosebko witaj
Nie rozpamiętywaj tego co było. Ważne, ze teraz jesteś w ciąży
Raduj się tym faktem
Dziś zamelduje się trochę później. Jadę z moim gejem do weterynarza. Ciekawe co tym razem mu dolega
Selena, mauysia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość