plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra od razu weselsze są posty jak jak jest suwak.

Kaja zimna kawka pychaaa.
Dobra ide oglądać Gre o tron 2 sezon. Czekam na info od Plemniczki tuż za rogiem.
Shagga_80, Fedra, Ilona, mauysia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Rucia już wiem wymył wodą z mydłem... i wodą z octem...
to znaczy namoczył zostawił na 5 min starł i tak dalej zajęło mu czyszczenie piekarnika z godzinę ale jest czyściutki
a pozostałości doczyścił ajaksem profesjonal czy jak to się pisze
a spałabym dalej gdyby nie to ze czekam na niusy od Plemniczki
Shagga_80, Rucia, Kfjatus, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:W ogóle jestem zdenerwowana na Perfekcyjną Panią Domu. W jej poradach wyczytałam, że aby usunąć tłuszcz z piekarnika należy wysypać sól, odpalić piekarnik, poczekać aż sól zbrązowieje ( sól miała wciągnąć tłuszcz ), i co? 2 godziny na 250 stopni a sól dalej biała
tłuszcz jak był tak jest.
Ja to w ogóle jest zła,że ten program istnieje! Tak strasznie mnie ta Rozenkowa drażni,a jeszcze bardziej drażni mnie w programie "Bitwa o dom"
-
zbikowa wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:W ogóle jestem zdenerwowana na Perfekcyjną Panią Domu. W jej poradach wyczytałam, że aby usunąć tłuszcz z piekarnika należy wysypać sól, odpalić piekarnik, poczekać aż sól zbrązowieje ( sól miała wciągnąć tłuszcz ), i co? 2 godziny na 250 stopni a sól dalej biała
wiesz co poczekaj zapytam moujego czym ostatnio czyścił piekarnik a wież mi był zasyfiony strasznie a teraz jest piękny
Fedra Ty masz w domu złoto nie faceta, słowo daje.
he he he też musze to przyznać bo wysprzątał już kuchnie, przedpokój i salon, cały poprzedni tydzień był na L4 (w sumie jakieś przeziębienie go chwyciło ale wcale nie musiał brać L4 ale wolał ze mną w domu posiedzieć)... została mu jeszcze sypialnia i mały pokój ale mały pokój na razie zostaje nie ruszony bo stwierdził ze na niego przyjdzie czas później jak będzie dla Małej go szykował - i ot pochwaliłam się swoim męzem
zbikowa, Ilona, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia już wiem wymył wodą z mydłem... i wodą z octem...
to znaczy namoczył zostawił na 5 min starł i tak dalej zajęło mu czyszczenie piekarnika z godzinę ale jest czyściutki
Ech czyli muszę kupić ocet fuuuu
Nienawidzę tego smrodu. Ale dla dobra sprawy przecierpię.
Dzięki Fredzia 
Gocha ja się wkręciłam w serial Głęboka Woda z Dorocińskim
Przez pół dnia go katuję. Wszystkie zaległe obejrzałam, ten pewnie też zaraz skończę, i będę musiała szukać kolejnego serialu. Tak myślałam o Grze o Tron ale nie wiem czy to la mnie
Musiałabym obejrzeć pierwszy odcinek
Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Rucia wrote:W ogóle jestem zdenerwowana na Perfekcyjną Panią Domu. W jej poradach wyczytałam, że aby usunąć tłuszcz z piekarnika należy wysypać sól, odpalić piekarnik, poczekać aż sól zbrązowieje ( sól miała wciągnąć tłuszcz ), i co? 2 godziny na 250 stopni a sól dalej biała
Ja to w ogóle jest zła,że ten program istnieje! Tak strasznie mnie ta Rozenkowa drażni,a jeszcze bardziej drażni mnie w programie "Bitwa o dom"
ja lubiałam oglądać Perfekcyjną ale nie Naszą tylko z Anfija (chyba tak się to pisze) ona jakaś taka autentyczniejsza była w tym programie a Rodzynkowej
też nie lubie...
Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualnyFedra wrote:zbikowa wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:W ogóle jestem zdenerwowana na Perfekcyjną Panią Domu. W jej poradach wyczytałam, że aby usunąć tłuszcz z piekarnika należy wysypać sól, odpalić piekarnik, poczekać aż sól zbrązowieje ( sól miała wciągnąć tłuszcz ), i co? 2 godziny na 250 stopni a sól dalej biała
wiesz co poczekaj zapytam moujego czym ostatnio czyścił piekarnik a wież mi był zasyfiony strasznie a teraz jest piękny
Fedra Ty masz w domu złoto nie faceta, słowo daje.
he he he też musze to przyznać bo wysprzątał już kuchnie, przedpokój i salon, cały poprzedni tydzień był na L4 (w sumie jakieś przeziębienie go chwyciło ale wcale nie musiał brać L4 ale wolał ze mną w domu posiedzieć)... została mu jeszcze sypialnia i mały pokój ale mały pokój na razie zostaje nie ruszony bo stwierdził ze na niego przyjdzie czas później jak będzie dla Małej go szykował - i ot pochwaliłam się swoim męzem
Tacy faceci nie istnieją!!!!
A poważnie,to przy okazji pochwalę i swojego Męża (zwróćcie uwagę na zmianę określenia ze Stary
), jak On zabiera się do sprzątania,to też jest błysk (może poza odkurzaniem, bo to coś Mu za szybko idzie
) 
I tym pozytywnym akcentem chwilowo się żegnam, trzeba iść smażyć naleśniki na kolację
Będę w pobliżu !OF KORS!
zbikowa, Fedra, Ilona, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Rucia wrote:W ogóle jestem zdenerwowana na Perfekcyjną Panią Domu. W jej poradach wyczytałam, że aby usunąć tłuszcz z piekarnika należy wysypać sól, odpalić piekarnik, poczekać aż sól zbrązowieje ( sól miała wciągnąć tłuszcz ), i co? 2 godziny na 250 stopni a sól dalej biała
Ja nie oglądam ani tego ani tego, ale szukałam sposobów na wyczyszczenie piekarnika i trafiłam na stronę internetową Perfekcyjnej.
Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Shagga_80 wrote:Rucia wrote:W ogóle jestem zdenerwowana na Perfekcyjną Panią Domu. W jej poradach wyczytałam, że aby usunąć tłuszcz z piekarnika należy wysypać sól, odpalić piekarnik, poczekać aż sól zbrązowieje ( sól miała wciągnąć tłuszcz ), i co? 2 godziny na 250 stopni a sól dalej biała
ja lubiałam oglądać Perfekcyjną ale nie Naszą tylko z Anfija (chyba tak się to pisze) ona jakaś taka autentyczniejsza była w tym programie a Rodzynkowej
też nie lubie...
Popieram! Oryginalną naprawdę lubiłam oglądać
I już mnie tu nie ma!
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mój mąż właśnie pojechał do dermatologa bo mu nos gnije i śmierdzi w środku
Takie tam zwyczajne przypadłości w jego stylu, niczym rdza w oku od kawałka metalu i zerwane więzadła w barku od walenia młotem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2013, 17:15
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Fedra wrote:Rucia już wiem wymył wodą z mydłem... i wodą z octem...
Ech czyli muszę kupić ocet fuuuu
Nienawidzę tego smrodu. Ale dla dobra sprawy przecierpię.
Dzięki Fredzia 
Gocha ja się wkręciłam w serial Głęboka Woda z Dorocińskim
Przez pół dnia go katuję. Wszystkie zaległe obejrzałam, ten pewnie też zaraz skończę, i będę musiała szukać kolejnego serialu. Tak myślałam o Grze o Tron ale nie wiem czy to la mnie
Musiałabym obejrzeć pierwszy odcinek 
Rucia na początek spróbuj wody z mydłem bo z tego co mój mówił to octu bardzo mało używał
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJejku chyba bym się zapłakała jakbym taki zaszła w ciążę!!!
http://wiadomosci.wp.tv/i,W-Czechach-urodzily-sie-piecioraczki,mid,1237093,index.html?ticaid=610b43#m1237093
No ale niech się dzieciaczki zdrowo chowają!!!
Fedra, Kfjatus, zbikowa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH