X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra od razu weselsze są posty jak jak jest suwak.;)

Kaja zimna kawka pychaaa.

Dobra ide oglądać Gre o tron 2 sezon. Czekam na info od Plemniczki tuż za rogiem.

Shagga_80, Fedra, Ilona, mauysia lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Kfjatku cóż za wykres !Dopiero dojrzałam ! Uuuu :D

Ja o prądzie, a Ona o wykresie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2013, 17:09

Rucia, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia już wiem wymył wodą z mydłem... i wodą z octem...

to znaczy namoczył zostawił na 5 min starł i tak dalej zajęło mu czyszczenie piekarnika z godzinę ale jest czyściutki :)

a pozostałości doczyścił ajaksem profesjonal czy jak to się pisze :)

a spałabym dalej gdyby nie to ze czekam na niusy od Plemniczki :P

Shagga_80, Rucia, Kfjatus, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam nastawić alarm i przez 2 godziny był włączony :P

Izuś kochana weź podpytaj męża, bo mój Paweł z batem nade mną stoi za ten piekarnik :P

Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    W ogóle jestem zdenerwowana na Perfekcyjną Panią Domu. W jej poradach wyczytałam, że aby usunąć tłuszcz z piekarnika należy wysypać sól, odpalić piekarnik, poczekać aż sól zbrązowieje ( sól miała wciągnąć tłuszcz ), i co? 2 godziny na 250 stopni a sól dalej biała o.O tłuszcz jak był tak jest.

Ja to w ogóle jest zła,że ten program istnieje! Tak strasznie mnie ta Rozenkowa drażni,a jeszcze bardziej drażni mnie w programie "Bitwa o dom" :/

• Fedra Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:
    W ogóle jestem zdenerwowana na Perfekcyjną Panią Domu. W jej poradach wyczytałam, że aby usunąć tłuszcz z piekarnika należy wysypać sól, odpalić piekarnik, poczekać aż sól zbrązowieje ( sól miała wciągnąć tłuszcz ), i co? 2 godziny na 250 stopni a sól dalej biała o.O tłuszcz jak był tak jest.

wiesz co poczekaj zapytam moujego czym ostatnio czyścił piekarnik a wież mi był zasyfiony strasznie a teraz jest piękny :)

Fedra Ty masz w domu złoto nie faceta, słowo daje.

he he he też musze to przyznać bo wysprzątał już kuchnie, przedpokój i salon, cały poprzedni tydzień był na L4 (w sumie jakieś przeziębienie go chwyciło ale wcale nie musiał brać L4 ale wolał ze mną w domu posiedzieć)... została mu jeszcze sypialnia i mały pokój ale mały pokój na razie zostaje nie ruszony bo stwierdził ze na niego przyjdzie czas później jak będzie dla Małej go szykował - i ot pochwaliłam się swoim męzem :)

zbikowa, Ilona, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

to znaczy namoczył zostawił na 5 min starł i tak dalej zajęło mu czyszczenie piekarnika z godzinę ale jest czyściutki :)

Ech czyli muszę kupić ocet fuuuu :( Nienawidzę tego smrodu. Ale dla dobra sprawy przecierpię. :) Dzięki Fredzia :)

Gocha ja się wkręciłam w serial Głęboka Woda z Dorocińskim :) Przez pół dnia go katuję. Wszystkie zaległe obejrzałam, ten pewnie też zaraz skończę, i będę musiała szukać kolejnego serialu. Tak myślałam o Grze o Tron ale nie wiem czy to la mnie :? Musiałabym obejrzeć pierwszy odcinek :)

Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:

Ja to w ogóle jest zła,że ten program istnieje! Tak strasznie mnie ta Rozenkowa drażni,a jeszcze bardziej drażni mnie w programie "Bitwa o dom" :/

ja lubiałam oglądać Perfekcyjną ale nie Naszą tylko z Anfija (chyba tak się to pisze) ona jakaś taka autentyczniejsza była w tym programie a Rodzynkowej ;) też nie lubie...

Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    zbikowa wrote:
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:

wiesz co poczekaj zapytam moujego czym ostatnio czyścił piekarnik a wież mi był zasyfiony strasznie a teraz jest piękny :)

Fedra Ty masz w domu złoto nie faceta, słowo daje.

he he he też musze to przyznać bo wysprzątał już kuchnie, przedpokój i salon, cały poprzedni tydzień był na L4 (w sumie jakieś przeziębienie go chwyciło ale wcale nie musiał brać L4 ale wolał ze mną w domu posiedzieć)... została mu jeszcze sypialnia i mały pokój ale mały pokój na razie zostaje nie ruszony bo stwierdził ze na niego przyjdzie czas później jak będzie dla Małej go szykował - i ot pochwaliłam się swoim męzem :)

Tacy faceci nie istnieją!!!!

A poważnie,to przy okazji pochwalę i swojego Męża (zwróćcie uwagę na zmianę określenia ze Stary :P ), jak On zabiera się do sprzątania,to też jest błysk (może poza odkurzaniem, bo to coś Mu za szybko idzie :P ) :)

I tym pozytywnym akcentem chwilowo się żegnam, trzeba iść smażyć naleśniki na kolację :)
    Będę w pobliżu !OF KORS!

zbikowa, Fedra, Ilona, aisa, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:

Ja nie oglądam ani tego ani tego, ale szukałam sposobów na wyczyszczenie piekarnika i trafiłam na stronę internetową Perfekcyjnej. ;)

Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:

ja lubiałam oglądać Perfekcyjną ale nie Naszą tylko z Anfija (chyba tak się to pisze) ona jakaś taka autentyczniejsza była w tym programie a Rodzynkowej ;) też nie lubie...

Popieram! Oryginalną naprawdę lubiłam oglądać :)

I już mnie tu nie ma!

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój mąż właśnie pojechał do dermatologa bo mu nos gnije i śmierdzi w środku :P Takie tam zwyczajne przypadłości w jego stylu, niczym rdza w oku od kawałka metalu i zerwane więzadła w barku od walenia młotem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2013, 17:15

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:

Ech czyli muszę kupić ocet fuuuu :( Nienawidzę tego smrodu. Ale dla dobra sprawy przecierpię. :) Dzięki Fredzia :)

Gocha ja się wkręciłam w serial Głęboka Woda z Dorocińskim :) Przez pół dnia go katuję. Wszystkie zaległe obejrzałam, ten pewnie też zaraz skończę, i będę musiała szukać kolejnego serialu. Tak myślałam o Grze o Tron ale nie wiem czy to la mnie :? Musiałabym obejrzeć pierwszy odcinek :)

Rucia na początek spróbuj wody z mydłem bo z tego co mój mówił to octu bardzo mało używał :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę grać z dzieciorem w Mario Bros. Będę filowała na forum ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok jutro spróbuję wody z mydłem :)

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzież ta Plemniczka? Mogłaby już wrócić...

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie gdzie ta Plemniczka???

matko zeby tylko było wszystko dobrze...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku chyba bym się zapłakała jakbym taki zaszła w ciążę!!!
    http://wiadomosci.wp.tv/i,W-Czechach-urodzily-sie-piecioraczki,mid,1237093,index.html?ticaid=610b43#m1237093

No ale niech się dzieciaczki zdrowo chowają!!!

Fedra, Kfjatus, zbikowa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kupuję do piekarnika specjalną pianę w spray i pomaga w czyszczeniu!!!:-)
    Plemniczko no pisz już cosik!!

Fedra lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom niezłe wyzwanie, taka piąteczka od losu :)

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 3031 3032 3033 3034 3035 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ