plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona wrote:No musze przyznać, ze coraz częściej dopada mnie senność.
Wizytę mam jutro o 15. Trochę sie denerwuje, ale jestem dobrej myśli.
no to trzymam kciuki za wizytę i będę czekać na niusyIlona, Shagga_80, sylwia1985, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
dziękuje, smaczne było, ale się skończyło, a teraz to mam ochotę na lodzika. oooooo przypomniało mi się, że Kaja narobiła mi ochoty na zimną kawę. Już zamówiona u M.
wracając do fatałaszków to ostatnio kupiłam sobie bluzkę w reserved i jak wyciągnęłam z pralki to się przeraziłam, bo była tak niemiłosiernie pokręcona jakby paraliżu dostała. Na szczęście jak wyschła to się naprostowała, ale ciśnienie mi podniosła.Ilona, Shagga_80, Fedra, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyHeloł
Przegapiłam wątek z blogiem, odszukałam, wchodzę, patrzę podpis ... CZEKAJKA.
Mojej córce duma urosła +100000000
Fredzia ale się rozszalałaś z pisaniem
Shaguś dobrze że mi przypomniałaś o allegro, muszę przelew puścić.
Ilona, Shagga_80, AGA 30, aisa, Ola_czeka, mauysia lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Ilona wrote:No musze przyznać, ze coraz częściej dopada mnie senność.
Wizytę mam jutro o 15. Trochę sie denerwuje, ale jestem dobrej myśli.
no to trzymam kciuki za wizytę i będę czekać na niusy
;*Fedra lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Rucia wrote:Heloł
Rucia chyba nadrabiam czas kiedy mnie nie było
Shagga_80, Ilona, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:Heloł
Uwielbiam Izuś Twój suwaczekFedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
No dobra umieściłam suwaczek moze mi to troche humor poprawi i może pecha nie przyniesie...
Rucia, zbikowa, Shagga_80, Ilona, Kfjatus, AGA 30, sylwia1985, aisa, Sandraa, Dodi, Ola_czeka, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Pobawiłam się nieco wczoraj w nocy i przed chwilą i mam efekt:
http://img341.imageshack.us/img341/3136/zdjcie6201306031759.png
Kolega chyba w kamasze pójdzie. Według mnie ewidentnie salutujeGówniarzu nie kop ... TAK JEST MAMO !
Shagga_80, Ilona, Fedra, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:Heloł
NadrabiajIle do cholery można spać?
Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shagga_80 wrote:Pobawiłam się nieco wczoraj w nocy i przed chwilą i mam efekt:
http://img341.imageshack.us/img341/3136/zdjcie6201306031759.png
Kolega chyba w kamasze pójdzie. Według mnie ewidentnie salutujeGówniarzu nie kop ... TAK JEST MAMO !
Oj Tatuś by się cieszył
W przeciwiństwie do MatkiRucia lubi tę wiadomość
-
No i zaczęło się ciche nakręcanie
Poważnie myślę, że @ się zbliża, choć powiem Wam, że robi to potwornie przebiegle, bo nie boli mnie nawet zbytnio brzuch, tylko jakieś takie delikatne pobolewanie podbrzusza co jakiś czas.... zaskoczy mnie pewnie w nocy...
Ilona czekam na Twoją wizytę i relację
Żbiku czy już Ci mówiłam, że uwielbiam zupę na P.......... ( z szacunku dla pani autorki bloga nie wypowiem nazwy)
Fedra ja też nie wierzę w zapeszanie, ani takie sprawy... zwyczajnie my małe ludziczki na pewne sprawy nie mamy wpływu.Shagga_80, Fedra, Ilona, aisa, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW ogóle jestem zdenerwowana na Perfekcyjną Panią Domu. W jej poradach wyczytałam, że aby usunąć tłuszcz z piekarnika należy wysypać sól, odpalić piekarnik, poczekać aż sól zbrązowieje ( sól miała wciągnąć tłuszcz ), i co? 2 godziny na 250 stopni a sól dalej biała
tłuszcz jak był tak jest.
-
Rucia wrote:W ogóle jestem zdenerwowana na Perfekcyjną Panią Domu. W jej poradach wyczytałam, że aby usunąć tłuszcz z piekarnika należy wysypać sól, odpalić piekarnik, poczekać aż sól zbrązowieje ( sól miała wciągnąć tłuszcz ), i co? 2 godziny na 250 stopni a sól dalej biała
wiesz co poczekaj zapytam moujego czym ostatnio czyścił piekarnik a wież mi był zasyfiony strasznie a teraz jest pięknyShagga_80, Rucia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:Rucia wrote:W ogóle jestem zdenerwowana na Perfekcyjną Panią Domu. W jej poradach wyczytałam, że aby usunąć tłuszcz z piekarnika należy wysypać sól, odpalić piekarnik, poczekać aż sól zbrązowieje ( sól miała wciągnąć tłuszcz ), i co? 2 godziny na 250 stopni a sól dalej biała
wiesz co poczekaj zapytam moujego czym ostatnio czyścił piekarnik a wież mi był zasyfiony strasznie a teraz jest piękny
Fedra Ty masz w domu złoto nie faceta, słowo daje.Shagga_80, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość