plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Fedra wrote:Gocha ja też musze obmacać i koniecznie przymieżyć bo nie raz ładnie coś wyglądało na wieszaku a na mnie okropnie
Ja niestety stanowczo za często kupiłam na Allegro cosik, co nie bardzo leżało na mnie...ale i wyhaczyłam perełkiJak w zeszłym roku sukienkę z River Island, czy ostatnio spodnie ciążowe
Niestety znacznie częściej kupię coś niedopasowanego
ja się wycwaniłam bo się okazało że dziewczyna mojego brata pracuje właśnie w ciucholandzie i powiedziała ze jak tylko będzie coś ładnego ciążowego to mi będzie odkładać i jak coś uzbiera to zadzwoni co bym przyszła poprzymierzać
bo niestety ale ostatnio mogę chodzić tylko w spodniach dresowych bo się w dzinsach nie dopinamShagga_80 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
będę was podglądać, ale teraz idę wszamać mój "chłopski garnek" danie jednogarnkowe hehe.
Tak było napisane na Pomyśle.
i czekam na relacje od PlemniczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2013, 16:31
Fedra, Shagga_80, Ilona, Kfjatus, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:otuż to Fedra. Teraz to też boje się tego, że przez neta nie widać jakiej jakości są te łaszki, bo w sklepach to tragedia istna.
Shagga, ale genialne ujęcie Młodszego.
ja powiem tak swego czasu jeździłam do outletu na zakupy bo niby tańsze ale juz nie z tego sezonu ciuchy i ostatnio byłam bardzo zdegustowana bo naprawdę w niektórych ciucholandach ciuchy lepiej wyglądają i grosze kosztują ehh wszystko schodzi na psy... oj to by się moja Czekolada za porównanie obraziła dobrze ze nie słyszy bo śpiShagga_80, gocha04, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Jestem i ja. Zrobiłam szybki obiad. Zupę na P nie będę dalej ciągnąć tematu z wiadomych przyczyn do tego naleśniki z jablkami. Wcześniej zrobiłam sobie 1,5 godz. drzemke.
I teraz czekam z wami na wieści od PlemniczkiFedra, Shagga_80, Kfjatus, zbikowa, Blondi22, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
zbikowa wrote:Dzięki wszystkim za miłe słowa
Kfiatus, postaramy się poprawić i zacząć pisać ciekawe teksty ;p
Mam nadzieję nie minie nam zapał tak szybko jak powstała chęć jego pisania
a tak poza tematem, to serio jestem w wielkim szoku, że już 17 a jeszcze ani razu dziś nie padało i nadal świeci słońce.
Plemniczko czekamy na info co u Was słychać
Te co są, to są ciekawe, ale czekam na więcejJestem humanistyczną duszą, lektury musi być duuuużo
Fedra, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Shagga_80 wrote:Fedra wrote:Gocha ja też musze obmacać i koniecznie przymieżyć bo nie raz ładnie coś wyglądało na wieszaku a na mnie okropnie
Ja niestety stanowczo za często kupiłam na Allegro cosik, co nie bardzo leżało na mnie...ale i wyhaczyłam perełkiJak w zeszłym roku sukienkę z River Island, czy ostatnio spodnie ciążowe
Niestety znacznie częściej kupię coś niedopasowanego
ja się wycwaniłam bo się okazało że dziewczyna mojego brata pracuje właśnie w ciucholandzie i powiedziała ze jak tylko będzie coś ładnego ciążowego to mi będzie odkładać i jak coś uzbiera to zadzwoni co bym przyszła poprzymierzać
bo niestety ale ostatnio mogę chodzić tylko w spodniach dresowych bo się w dzinsach nie dopinam
Ja to w ogóle w szmateksie byłam ostatnio wieki temu (gdy wchodziły do Polski), teraz jakoś mi nie po drodze i nie,żebym miała coś przeciwko... Chętnie coś bym sobie kupiła,ale jakoś nie chce mi się szperać
Ja chcę taką Bratową jak Twoja!!!
PS. ja już skończyłam pracę, dalej czekam na Plemniczkę!Kfjatus lubi tę wiadomość
-
Ilona wrote:Jestem i ja. Zrobiłam szybki obiad. Zupę na P nie będę dalej ciągnąć tematu z wiadomych przyczyn do tego naleśniki z jablkami. Wcześniej zrobiłam sobie 1,5 godz. drzemke.
I teraz czekam z wami na wieści od Plemniczki
ja zupe na P. musiałam zrobić sobie wczoraj o 11 ku rozbawieniu mojego męża, ale zjadłam cały talerz i od razu jakoś lepiej się zasypiało
widze ze i Ciebie już dopadają senności to dobrze dużo odpoczywaj i się nie przemęczaj
a kiedy masz kolejną wizytę u gina bo mnie gdzieś umknęło? bo wiem ze wosebka ma wtedy co jaIlona, zbikowa, aisa, Selena lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Ilona wrote:Jestem i ja. Zrobiłam szybki obiad. Zupę na P nie będę dalej ciągnąć tematu z wiadomych przyczyn do tego naleśniki z jablkami. Wcześniej zrobiłam sobie 1,5 godz. drzemke.
I teraz czekam z wami na wieści od Plemniczki
ja zupe na P. musiałam zrobić sobie wczoraj o 11 ku rozbawieniu mojego męża, ale zjadłam cały talerz i od razu jakoś lepiej się zasypiało
widze ze i Ciebie już dopadają senności to dobrze dużo odpoczywaj i się nie przemęczaj
a kiedy masz kolejną wizytę u gina bo mnie gdzieś umknęło? bo wiem ze wosebka ma wtedy co ja
Ja zupę na P robiłam w środę u mojej mamy i jedliśmy do soboty włącznieFedra, Ilona, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:gocha04 wrote:otuż to Fedra. Teraz to też boje się tego, że przez neta nie widać jakiej jakości są te łaszki, bo w sklepach to tragedia istna.
ja powiem tak swego czasu jeździłam do outletu na zakupy bo niby tańsze ale juz nie z tego sezonu ciuchy i ostatnio byłam bardzo zdegustowana bo naprawdę w niektórych ciucholandach ciuchy lepiej wyglądają i grosze kosztują ehh wszystko schodzi na psy... oj to by się moja Czekolada za porównanie obraziła dobrze ze nie słyszy bo śpi
Fakt my z M. ostatnio pojechaliśmy niby na przeceny jakieś mega, ale nie było z czego wybrać, same szmatławce, albo kiepska jakość, albo wygląd jakiś dziwny, a spodnie to jak dla maluchów - i co z tego, że przecenione z 200 na 40 zł jak i za krótkie, albo za małe w pasieShagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:wiecie co tak się zastanawiam tak pusto bez suwaczka u mnie ale tak się boje go umieścić żeby nie zapeszyć ze teraz nie wiem co robić
Ja tam Kochana nie wierzę,że można coś zapeszyć...ale oczywiście decyzja do Ciebie należyFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Pobawiłam się nieco wczoraj w nocy i przed chwilą i mam efekt:
http://img341.imageshack.us/img341/3136/zdjcie6201306031759.png
Zawodowe to zdjęcie!!!!!Moim zdaniem to ciężko myśli i trzyma się za głowę !!!!Shagga_80, Fedra, zbikowa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Fedra wrote:gocha04 wrote:otuż to Fedra. Teraz to też boje się tego, że przez neta nie widać jakiej jakości są te łaszki, bo w sklepach to tragedia istna.
ja powiem tak swego czasu jeździłam do outletu na zakupy bo niby tańsze ale juz nie z tego sezonu ciuchy i ostatnio byłam bardzo zdegustowana bo naprawdę w niektórych ciucholandach ciuchy lepiej wyglądają i grosze kosztują ehh wszystko schodzi na psy... oj to by się moja Czekolada za porównanie obraziła dobrze ze nie słyszy bo śpi
Fakt my z M. ostatnio pojechaliśmy niby na przeceny jakieś mega, ale nie było z czego wybrać, same szmatławce, albo kiepska jakość, albo wygląd jakiś dziwny, a spodnie to jak dla maluchów - i co z tego, że przecenione z 200 na 40 zł jak i za krótkie, albo za małe w pasie
To my niedawno szukaliśmy m.in. butów dla Młodego i najpierw byliśmy w dużej galerii w Łodzi i nie znaleźliśmy nic, bo nie było spinki - może po drodze w outlecie kupimy...a tam były buty a jakże,ale rozmiary tylko dla maluchów (chyba wręcz takich niechodzących!)...no i trzeba było do Piotrkowa po drodze wjechać i tam w pierwszym sklepie kupiliśmyKfjatus lubi tę wiadomość