X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Fedra wrote:
    Gocha ja też musze obmacać i koniecznie przymieżyć bo nie raz ładnie coś wyglądało na wieszaku a na mnie okropnie :)

Ja niestety stanowczo za często kupiłam na Allegro cosik, co nie bardzo leżało na mnie...ale i wyhaczyłam perełki :) Jak w zeszłym roku sukienkę z River Island, czy ostatnio spodnie ciążowe :)

Niestety znacznie częściej kupię coś niedopasowanego :(

ja się wycwaniłam bo się okazało że dziewczyna mojego brata pracuje właśnie w ciucholandzie i powiedziała ze jak tylko będzie coś ładnego ciążowego to mi będzie odkładać i jak coś uzbiera to zadzwoni co bym przyszła poprzymierzać :)
    bo niestety ale ostatnio mogę chodzić tylko w spodniach dresowych bo się w dzinsach nie dopinam :(

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będę was podglądać, ale teraz idę wszamać mój "chłopski garnek" danie jednogarnkowe hehe.:) Tak było napisane na Pomyśle.;)

i czekam na relacje od Plemniczki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2013, 16:31

Fedra, nick nieaktualny, Ilona, Kfjatus, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    otuż to Fedra. Teraz to też boje się tego, że przez neta nie widać jakiej jakości są te łaszki, bo w sklepach to tragedia istna.

Shagga, ale genialne ujęcie Młodszego.

ja powiem tak swego czasu jeździłam do outletu na zakupy bo niby tańsze ale juz nie z tego sezonu ciuchy i ostatnio byłam bardzo zdegustowana bo naprawdę w niektórych ciucholandach ciuchy lepiej wyglądają i grosze kosztują ehh wszystko schodzi na psy... oj to by się moja Czekolada za porównanie obraziła dobrze ze nie słyszy bo śpi :D

nick nieaktualny, gocha04, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    będę was podglądać, ale teraz idę wszamać mój "chłopski garnek" danie jednogarnkowe hehe.:) Tak było napisane na Pomyśle.;)

no to smacznego :D

gocha04 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smacznego Gosiu, ja właśnie nanoszę poprawki na projekt, bo Szef przysłał mi co mam zmienić :/
    A chłopaki przy tym samym Mamucie układają puzzle :P

Ilona, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja. Zrobiłam szybki obiad. Zupę na P nie będę dalej ciągnąć tematu z wiadomych przyczyn do tego naleśniki z jablkami. Wcześniej zrobiłam sobie 1,5 godz. drzemke.
    I teraz czekam z wami na wieści od Plemniczki ;D

Fedra, nick nieaktualny, Kfjatus, zbikowa, Blondi22, aisa, mauysia lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Dzięki wszystkim za miłe słowa :) Kfiatus, postaramy się poprawić i zacząć pisać ciekawe teksty ;p
    Mam nadzieję nie minie nam zapał tak szybko jak powstała chęć jego pisania

a tak poza tematem, to serio jestem w wielkim szoku, że już 17 a jeszcze ani razu dziś nie padało i nadal świeci słońce.
    Plemniczko czekamy na info co u Was słychać

Te co są, to są ciekawe, ale czekam na więcej :P Jestem humanistyczną duszą, lektury musi być duuuużo :D

Fedra, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Fedra wrote:
    Gocha ja też musze obmacać i koniecznie przymieżyć bo nie raz ładnie coś wyglądało na wieszaku a na mnie okropnie :)

Ja niestety stanowczo za często kupiłam na Allegro cosik, co nie bardzo leżało na mnie...ale i wyhaczyłam perełki :) Jak w zeszłym roku sukienkę z River Island, czy ostatnio spodnie ciążowe :)

Niestety znacznie częściej kupię coś niedopasowanego :(

ja się wycwaniłam bo się okazało że dziewczyna mojego brata pracuje właśnie w ciucholandzie i powiedziała ze jak tylko będzie coś ładnego ciążowego to mi będzie odkładać i jak coś uzbiera to zadzwoni co bym przyszła poprzymierzać :)
    bo niestety ale ostatnio mogę chodzić tylko w spodniach dresowych bo się w dzinsach nie dopinam :(

Ja to w ogóle w szmateksie byłam ostatnio wieki temu (gdy wchodziły do Polski), teraz jakoś mi nie po drodze i nie,żebym miała coś przeciwko... Chętnie coś bym sobie kupiła,ale jakoś nie chce mi się szperać :/
    Ja chcę taką Bratową jak Twoja!!!

PS. ja już skończyłam pracę, dalej czekam na Plemniczkę!

Kfjatus lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Jestem i ja. Zrobiłam szybki obiad. Zupę na P nie będę dalej ciągnąć tematu z wiadomych przyczyn do tego naleśniki z jablkami. Wcześniej zrobiłam sobie 1,5 godz. drzemke.

ja zupe na P. musiałam zrobić sobie wczoraj o 11 ku rozbawieniu mojego męża, ale zjadłam cały talerz i od razu jakoś lepiej się zasypiało :)

widze ze i Ciebie już dopadają senności to dobrze dużo odpoczywaj i się nie przemęczaj :D

a kiedy masz kolejną wizytę u gina bo mnie gdzieś umknęło? bo wiem ze wosebka ma wtedy co ja :)

Ilona, zbikowa, aisa, Selena lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfiatuszku Ty jesteś juz po terminie @ prawda? Widzę w stopce termin @ 2.06. Kochana na co Ty czekasz z testem. Oj mam przeczucie. Coś sie chyba swieci ;D

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co tak się zastanawiam tak pusto bez suwaczka u mnie ale tak się boje go umieścić żeby nie zapeszyć ze teraz nie wiem co robić :(

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Ilona wrote:

ja zupe na P. musiałam zrobić sobie wczoraj o 11 ku rozbawieniu mojego męża, ale zjadłam cały talerz i od razu jakoś lepiej się zasypiało :)

widze ze i Ciebie już dopadają senności to dobrze dużo odpoczywaj i się nie przemęczaj :D

a kiedy masz kolejną wizytę u gina bo mnie gdzieś umknęło? bo wiem ze wosebka ma wtedy co ja :)

Ja zupę na P robiłam w środę u mojej mamy i jedliśmy do soboty włącznie :P

Fedra, Ilona, zbikowa lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No musze przyznać, ze coraz częściej dopada mnie senność.
    Wizytę mam jutro o 15. Trochę sie denerwuje, ale jestem dobrej myśli.

aisa, Selena lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    gocha04 wrote:
    otuż to Fedra. Teraz to też boje się tego, że przez neta nie widać jakiej jakości są te łaszki, bo w sklepach to tragedia istna.

ja powiem tak swego czasu jeździłam do outletu na zakupy bo niby tańsze ale juz nie z tego sezonu ciuchy i ostatnio byłam bardzo zdegustowana bo naprawdę w niektórych ciucholandach ciuchy lepiej wyglądają i grosze kosztują ehh wszystko schodzi na psy... oj to by się moja Czekolada za porównanie obraziła dobrze ze nie słyszy bo śpi :D

Fakt my z M. ostatnio pojechaliśmy niby na przeceny jakieś mega, ale nie było z czego wybrać, same szmatławce, albo kiepska jakość, albo wygląd jakiś dziwny, a spodnie to jak dla maluchów - i co z tego, że przecenione z 200 na 40 zł jak i za krótkie, albo za małe w pasie :/

nick nieaktualny, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    wiecie co tak się zastanawiam tak pusto bez suwaczka u mnie ale tak się boje go umieścić żeby nie zapeszyć ze teraz nie wiem co robić :(

Ja tam Kochana nie wierzę,że można coś zapeszyć...ale oczywiście decyzja do Ciebie należy :)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Pobawiłam się nieco wczoraj w nocy i przed chwilą i mam efekt:
    http://img341.imageshack.us/img341/3136/zdjcie6201306031759.png
    :D

Zawodowe to zdjęcie!!!!!Moim zdaniem to ciężko myśli i trzyma się za głowę !!!!

nick nieaktualny, Fedra, zbikowa, Ilona lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko @ niby powinna już być, ale obawiam się że tylko się zapóźniła gdzieś po drodze i doleci do mnie niebawem :/

1221648qmrgggy559.gif
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrus ja tez w zabobony nie wierze. Ale decyzja należy do Ciebie.

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Fedra wrote:
    gocha04 wrote:

Fakt my z M. ostatnio pojechaliśmy niby na przeceny jakieś mega, ale nie było z czego wybrać, same szmatławce, albo kiepska jakość, albo wygląd jakiś dziwny, a spodnie to jak dla maluchów - i co z tego, że przecenione z 200 na 40 zł jak i za krótkie, albo za małe w pasie :/

To my niedawno szukaliśmy m.in. butów dla Młodego i najpierw byliśmy w dużej galerii w Łodzi i nie znaleźliśmy nic, bo nie było spinki - może po drodze w outlecie kupimy...a tam były buty a jakże,ale rozmiary tylko dla maluchów (chyba wręcz takich niechodzących!)...no i trzeba było do Piotrkowa po drodze wjechać i tam w pierwszym sklepie kupiliśmy :)

Kfjatus lubi tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Ilonko @ niby powinna już być, ale obawiam się że tylko się zapóźniła gdzieś po drodze i doleci do mnie niebawem :/

Nie doleci, koniec i kropka. @ mówimy nie ;D

Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3029 3030 3031 3032 3033 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ