X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Fedra wrote:
    Gocha ja też musze obmacać i koniecznie przymieżyć bo nie raz ładnie coś wyglądało na wieszaku a na mnie okropnie :)

Ja niestety stanowczo za często kupiłam na Allegro cosik, co nie bardzo leżało na mnie...ale i wyhaczyłam perełki :) Jak w zeszłym roku sukienkę z River Island, czy ostatnio spodnie ciążowe :)

Niestety znacznie częściej kupię coś niedopasowanego :(

ja się wycwaniłam bo się okazało że dziewczyna mojego brata pracuje właśnie w ciucholandzie i powiedziała ze jak tylko będzie coś ładnego ciążowego to mi będzie odkładać i jak coś uzbiera to zadzwoni co bym przyszła poprzymierzać :)
    bo niestety ale ostatnio mogę chodzić tylko w spodniach dresowych bo się w dzinsach nie dopinam :(

Shagga_80 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będę was podglądać, ale teraz idę wszamać mój "chłopski garnek" danie jednogarnkowe hehe.:) Tak było napisane na Pomyśle.;)

i czekam na relacje od Plemniczki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2013, 16:31

Fedra, Shagga_80, Ilona, Kfjatus, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    otuż to Fedra. Teraz to też boje się tego, że przez neta nie widać jakiej jakości są te łaszki, bo w sklepach to tragedia istna.

Shagga, ale genialne ujęcie Młodszego.

ja powiem tak swego czasu jeździłam do outletu na zakupy bo niby tańsze ale juz nie z tego sezonu ciuchy i ostatnio byłam bardzo zdegustowana bo naprawdę w niektórych ciucholandach ciuchy lepiej wyglądają i grosze kosztują ehh wszystko schodzi na psy... oj to by się moja Czekolada za porównanie obraziła dobrze ze nie słyszy bo śpi :D

Shagga_80, gocha04, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    będę was podglądać, ale teraz idę wszamać mój "chłopski garnek" danie jednogarnkowe hehe.:) Tak było napisane na Pomyśle.;)

no to smacznego :D

gocha04 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smacznego Gosiu, ja właśnie nanoszę poprawki na projekt, bo Szef przysłał mi co mam zmienić :/
    A chłopaki przy tym samym Mamucie układają puzzle :P

Ilona, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja. Zrobiłam szybki obiad. Zupę na P nie będę dalej ciągnąć tematu z wiadomych przyczyn do tego naleśniki z jablkami. Wcześniej zrobiłam sobie 1,5 godz. drzemke.
    I teraz czekam z wami na wieści od Plemniczki ;D

Fedra, Shagga_80, Kfjatus, zbikowa, Blondi22, aisa, mauysia lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Dzięki wszystkim za miłe słowa :) Kfiatus, postaramy się poprawić i zacząć pisać ciekawe teksty ;p
    Mam nadzieję nie minie nam zapał tak szybko jak powstała chęć jego pisania

a tak poza tematem, to serio jestem w wielkim szoku, że już 17 a jeszcze ani razu dziś nie padało i nadal świeci słońce.
    Plemniczko czekamy na info co u Was słychać

Te co są, to są ciekawe, ale czekam na więcej :P Jestem humanistyczną duszą, lektury musi być duuuużo :D

Fedra, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Fedra wrote:
    Gocha ja też musze obmacać i koniecznie przymieżyć bo nie raz ładnie coś wyglądało na wieszaku a na mnie okropnie :)

Ja niestety stanowczo za często kupiłam na Allegro cosik, co nie bardzo leżało na mnie...ale i wyhaczyłam perełki :) Jak w zeszłym roku sukienkę z River Island, czy ostatnio spodnie ciążowe :)

Niestety znacznie częściej kupię coś niedopasowanego :(

ja się wycwaniłam bo się okazało że dziewczyna mojego brata pracuje właśnie w ciucholandzie i powiedziała ze jak tylko będzie coś ładnego ciążowego to mi będzie odkładać i jak coś uzbiera to zadzwoni co bym przyszła poprzymierzać :)
    bo niestety ale ostatnio mogę chodzić tylko w spodniach dresowych bo się w dzinsach nie dopinam :(

Ja to w ogóle w szmateksie byłam ostatnio wieki temu (gdy wchodziły do Polski), teraz jakoś mi nie po drodze i nie,żebym miała coś przeciwko... Chętnie coś bym sobie kupiła,ale jakoś nie chce mi się szperać :/
    Ja chcę taką Bratową jak Twoja!!!

PS. ja już skończyłam pracę, dalej czekam na Plemniczkę!

Kfjatus lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Jestem i ja. Zrobiłam szybki obiad. Zupę na P nie będę dalej ciągnąć tematu z wiadomych przyczyn do tego naleśniki z jablkami. Wcześniej zrobiłam sobie 1,5 godz. drzemke.

ja zupe na P. musiałam zrobić sobie wczoraj o 11 ku rozbawieniu mojego męża, ale zjadłam cały talerz i od razu jakoś lepiej się zasypiało :)

widze ze i Ciebie już dopadają senności to dobrze dużo odpoczywaj i się nie przemęczaj :D

a kiedy masz kolejną wizytę u gina bo mnie gdzieś umknęło? bo wiem ze wosebka ma wtedy co ja :)

Ilona, zbikowa, aisa, Selena lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfiatuszku Ty jesteś juz po terminie @ prawda? Widzę w stopce termin @ 2.06. Kochana na co Ty czekasz z testem. Oj mam przeczucie. Coś sie chyba swieci ;D

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co tak się zastanawiam tak pusto bez suwaczka u mnie ale tak się boje go umieścić żeby nie zapeszyć ze teraz nie wiem co robić :(

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Ilona wrote:

ja zupe na P. musiałam zrobić sobie wczoraj o 11 ku rozbawieniu mojego męża, ale zjadłam cały talerz i od razu jakoś lepiej się zasypiało :)

widze ze i Ciebie już dopadają senności to dobrze dużo odpoczywaj i się nie przemęczaj :D

a kiedy masz kolejną wizytę u gina bo mnie gdzieś umknęło? bo wiem ze wosebka ma wtedy co ja :)

Ja zupę na P robiłam w środę u mojej mamy i jedliśmy do soboty włącznie :P

Fedra, Ilona, zbikowa lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No musze przyznać, ze coraz częściej dopada mnie senność.
    Wizytę mam jutro o 15. Trochę sie denerwuje, ale jestem dobrej myśli.

aisa, Selena lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    gocha04 wrote:
    otuż to Fedra. Teraz to też boje się tego, że przez neta nie widać jakiej jakości są te łaszki, bo w sklepach to tragedia istna.

ja powiem tak swego czasu jeździłam do outletu na zakupy bo niby tańsze ale juz nie z tego sezonu ciuchy i ostatnio byłam bardzo zdegustowana bo naprawdę w niektórych ciucholandach ciuchy lepiej wyglądają i grosze kosztują ehh wszystko schodzi na psy... oj to by się moja Czekolada za porównanie obraziła dobrze ze nie słyszy bo śpi :D

Fakt my z M. ostatnio pojechaliśmy niby na przeceny jakieś mega, ale nie było z czego wybrać, same szmatławce, albo kiepska jakość, albo wygląd jakiś dziwny, a spodnie to jak dla maluchów - i co z tego, że przecenione z 200 na 40 zł jak i za krótkie, albo za małe w pasie :/

Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    wiecie co tak się zastanawiam tak pusto bez suwaczka u mnie ale tak się boje go umieścić żeby nie zapeszyć ze teraz nie wiem co robić :(

Ja tam Kochana nie wierzę,że można coś zapeszyć...ale oczywiście decyzja do Ciebie należy :)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Pobawiłam się nieco wczoraj w nocy i przed chwilą i mam efekt:
    http://img341.imageshack.us/img341/3136/zdjcie6201306031759.png
    :D

Zawodowe to zdjęcie!!!!!Moim zdaniem to ciężko myśli i trzyma się za głowę !!!!

Shagga_80, Fedra, zbikowa, Ilona lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko @ niby powinna już być, ale obawiam się że tylko się zapóźniła gdzieś po drodze i doleci do mnie niebawem :/

1221648qmrgggy559.gif
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrus ja tez w zabobony nie wierze. Ale decyzja należy do Ciebie.

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Fedra wrote:
    gocha04 wrote:

Fakt my z M. ostatnio pojechaliśmy niby na przeceny jakieś mega, ale nie było z czego wybrać, same szmatławce, albo kiepska jakość, albo wygląd jakiś dziwny, a spodnie to jak dla maluchów - i co z tego, że przecenione z 200 na 40 zł jak i za krótkie, albo za małe w pasie :/

To my niedawno szukaliśmy m.in. butów dla Młodego i najpierw byliśmy w dużej galerii w Łodzi i nie znaleźliśmy nic, bo nie było spinki - może po drodze w outlecie kupimy...a tam były buty a jakże,ale rozmiary tylko dla maluchów (chyba wręcz takich niechodzących!)...no i trzeba było do Piotrkowa po drodze wjechać i tam w pierwszym sklepie kupiliśmy :)

Kfjatus lubi tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Ilonko @ niby powinna już być, ale obawiam się że tylko się zapóźniła gdzieś po drodze i doleci do mnie niebawem :/

Nie doleci, koniec i kropka. @ mówimy nie ;D

Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3029 3030 3031 3032 3033 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ