plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dlaczego Guniu dopytuje o jej ostatnią @ to proste ja na suwaczku mam 7tydz1dzień dla jednych mogę być w 7tygodniu (bo liczą skończone tygodnie) dla innych mogę być w 8 tyg bo zaczęłam 8 tydz a tak naprawdę moja ciąża jest młodsza17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:a co dla mnie ja ani alkoholu ani lodów nie mogę
bo tak jak Blondi na lody robie bleee
A ja lody uwielbiam, zwłaszcza z maszyny, a jak było teraz cieplo to codziennie musiałam zjeść jednego.
Blondi,Fedra ma racje dopiero od 6mm widać zarodek. Ale będzie dobrze, główka do góry.
Ilonko super,ze u Ciebie dzidziuś widoczny
Plemniś u Ciebie tez się cieszę,ze w porzadku wszystko
Aga-dasz radę pokonać trudnosci-zobaczysz
Rucia-a jak u ciebie z ochotą na lody? Pamiętam kiedyś pisałaś,że nie jadasz bo nie lubisz,ale do lodziarni mąż miał Cię zabraćbp chyba mialas ochotę ???
Mój Mały cały dzień był w domu i było ok. wyszliśmy teraz po południu, a mąż przewiózł go motorem-mały szaleje za wszelkimi pojazdami- i jak wjechali na podwórko to mały mówił z chrypką i jest coraz gorzej,a ja sram juz w gacie. Dałam mu syropki,wymoczył nogi i inhalacje mu zrobiłam solą izjologiczną.Śpi już z godzinke.
Jak nie urok, to sraczka-wiecznie coś!!!
DobranocFedra, Ilona, aisa, mauysia, AGA 30, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:
Aga to gdybyś jutro nie zajrzała to życze ci wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin.
i zjadam lody za dziewczyny, które ich teraz nie trawią.Fedra, mala29_, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
A Guniu i jeszcze pytanie czy dostała leki na podczymanie? bo to ważne żeby lekarka zapisała jej odpowiednią dawkę leków i nie dupka 2x2 dziennie bo jak to mój obecny lekarz stwierdzi to jest śmieszna dawka a raczej placebo co potwierdziło mi się czytając fora medyczne tylko pożądną dawkę luteiny powinna dostać albo zastrzyki...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra, dzięki za info, też wiem, że każdy dzień ma znaczenie, jutro zadzwonię do koleżanki i zaproponuje "profesjonalną poradę", tylko nie wiem, czy ona będzie miała ochotę się uzewnętrzniać
Dzięki, siedziało to we mnie i musiałam zapytać, upewnić się, że każdy szczegół ma znaczenie... Ech, znam ta dziewczynę niespełna 3 miesiące, ale jest tak sympatyczna, że jej współczuję tego, co teraz przeżywa...
Fedra, Ilona, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Gunia przykra sprawa z koleżanką, ale niestety ja jeszcze nie obyta w temacie.
uciekam katować 3 sezon Gry o tron. paFedra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyKopciuszku na początku ciąży nie miałam ochoty na lody, chociaż je uwielbiam, ale teraz wróciła mi na nie chęć, więc się zajadam do woli
Albo z maszyny, albo Grycana. I koniecznie śmietankowe/waniliowe
zbikowa, Fedra, Ilona, Shagga_80, mauysia, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Gunia wrote:Fedra, dzięki za info, też wiem, że każdy dzień ma znaczenie, jutro zadzwonię do koleżanki i zaproponuje "profesjonalną poradę", tylko nie wiem, czy ona będzie miała ochotę się uzewnętrzniać
Dzięki, siedziało to we mnie i musiałam zapytać, upewnić się, że każdy szczegół ma znaczenie... Ech, znam ta dziewczynę niespełna 3 miesiące, ale jest tak sympatyczna, że jej współczuję tego, co teraz przeżywa...
w między czasie poczytałam troche na necie i tak jeśli krwiak jest ale nie ma krwawienia to jest dobrze ważne zeby dostać odpowiednie leki i bezwzględnie lerzeć w niekórych przypadkach lekarze kładli Dziewczyny do szpitala... w większości przypadkach w sumie wszystkich o których przeczytałam Dzidzie rozwijały się prawidłowo a krwiaki malały i znikały więc jeśli tylko będzie się oszczędzać i dostanie leki odpowiednie to będzie dobrze...
i czasami warto iść do innego lekarza, ja przecież usłyszałam że mam odstawić leki i czekać na krwawienie bo na usg nie było pęcherzyka widać poszłam do innego lekarza a na usg po 3dniach był już 3mm pęcherzyk ciążowy dostałam końską dawkę leków co prawda dopiero się okaze czy się udało ale zawsze warto walczyć i zdiagnozować się u innego lekarzaShagga_80, aisa, Effcia28, gocha04, Selena lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Blondi22 wrote:a ty na pierwszym usg co miałas widoczne ? i w ktorym tyg i dniu?
Po dzisiejszej wizycie wychodzi, ze miałam widoczny pecherzyk ciazowy. W zeszły wtorek jak byłam miał 7mm.mala29_, Fedra lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Lekarka chciała dać Jej skierowanie do szpitala, ale jak koleżanka powiedziała, że będzie odpoczywać w domu to lekarka powiedziała, że tez może być, byleby się nie przemęczała... Dziś za późno na dzwonienie, jutro z Nią pogadam, jak będzie chciała pomocy to po pracy napiszę co i jak, a jak nie... to trudno. Fedra jesteś Boska:*
Ilona fajno, że wszystko dobrze:)
Blondi, u Ciebie też jest dobrze, to oczywiste:)
DobranocIlona, Shagga_80, Fedra, aisa, mauysia, Kfjatus, Blondi22 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
aaaa i chyba nie musze dodawać że cieszę się z wieści Blodni Ilony i Agi, bo to oczywiste?
a Ty Ilona dziś miałaś ten egzamin bo ja już nie ogarniam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 20:09
Shagga_80, Ilona, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Sto lat, sto lat. Niech żyje, żyje nam. Sto lat, sto lat. Niech żyje namAga wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Życzę Ci aby Twoje sprawy rodzinne poukladaly sie w taki sposób, żebyś mogła byc szczęśliwa. I najważniejsze życzę Ci spełnienia marzeń, i małego cudu
Zbiku zdjęcie superowe
Miłego dnia LaskiSelena, mauysia, zbikowa, aisa, Sandraa, Fedra, kopciuszek126, gadgeta lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyAga z okazji urodzin życzę Ci aby teraz na pierwszym miejscu postawiła dążenie do osiągnięcia własnego szczęścia. Jeszcze 2 tyg. i kończy się Twoj okres zawieszenia starań o wasze maleństwo. Wzmacniaj siebie samą i pielegnuj wasz związek. A ja życzę Ci abyś za 6-7 tyg. wysłała mi wiadomość na priv: Libra! Dziś ujrzałam II kreseczki:)
Ilona powodzenia na egzaminie
Miłego weekendu dla wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 04:57
mauysia, zbikowa, Kfjatus, aisa, Sandraa, Shagga_80, Fedra, AGA 30, gadgeta, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny