plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
I z wami się witam, dziewuszki.
Aga30 - dobrze, że w końcu wybrałaś się do psychologa, jeśli już po pierwszym spotkaniu czujesz się lepiej, znaczy że jak najbardziej było warto!
Ilona, Blondi - dzięki za wspaniałe wiadomości o Waszych fasolindach
Żbiku - czepek ekstraAle jeszcze bardziej podoba mi się Twój zielony telefon i zasłonka prysznicowa z zebrami!
A co do lodów - UWIELBIAM, mogłabym je jeść jak sieknięte depresją laski na filmach amerykańskich - prosto z pudła. Rozmarzyłam się...Selena, zbikowa, Shagga_80, Fedra, AGA 30, kopciuszek126, Blondi22, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ok, zaczynam:
Aguś, super, że pierwszy krok za Tobą. Teraz pora na zmiany. Będziesz potrzebować dużo, dużo siły i właśnie jej Ci dziś życzę najbardziej. Bo reszta będzie się działa jak w grze w domino.
Pamiętaj - nie daj sobie wmówić, że to, że po tylu latach chcesz nareszcie zając się swoim życiem - oznacza, że jesteś wyrodną córką czy siostrą. Czasem najlepszą pomocą jest pozwolenie, by Ci, których kochamy sami odbili się od dna.
Ilonka - piękne masz dzieckoGratuluję.
Trzymaj się dzielnie na egzaminie. Trzymam kciuki, skop im tyłki! Ferfluchte!
Blondi - skoro lekarz jest dobrej myśli - nie widzę powodu, żebyśmy my miały uważać inaczejGratuluję oficjalnego potwierdzenia ciąży!
Żbiku - taka delikatna porada - czepek służy uchronieniu włosów przed zmoczeniem i nie jestem pewna, ale być może będzie działał ciut skuteczniej, jeśli włosy schowasz POD niego.
Małysz, wczoraj wieczorem zaczęłam intensywnie myśleć o Twoim "wypadku" z żelem intymnym i naszły mnie dwie refleksje:
1. Jak Twój M. mógł to pomylić? Czy Fastum nie pachnie trochę jak maść bengay?
2. Jakie to szczęście, że na stoliku nocnym nie trzymacie też Super Glue
Miłego dnia Bejbisie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 06:16
mauysia, jeju, Selena, zbikowa, Kfjatus, Rucia, aisa, Fedra, AGA 30, gadgeta, Blondi22, Ilona lubią tę wiadomość
-
Czy Wy widziałyście wykres Kfjatuska :)tam musi być zielono
kochana rób testa
nie trzymaj nas dłuzek w niepewności
Ola widze ze masz godną przeciwniczkeMuzi dzis wymiata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 06:11
mauysia, Kfjatus, jeju, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
To tak jak ja...Miś to dla mnie esencja, esencyjności tamtych czasów...i niezapomniany fragment z łyżkami na łańcuchu i szmatą w talerzu...jak również jedyny w swoim rodzaju pierogowo-anglijski akcent u pracownicy dworca he he Bomba!
mauysia, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Olisławo, w ferworze aktywności sypialnianej mieliśmy widocznie stępiony zmysł węchu...
A Super Glue jest w tej samej komodzie, ale na szczęście szufladę obok!
<wszyscy zaciskają zęby z zazdrości, że tyle się dzieje w Waszej sypialni>
Już widzę miny ratowników medycznych, którzy przyjechaliby Was rozklejać.
I telefon: "Mamo, czy mogłaby mama podjechać do nas i zająć się małym?"mauysia, jeju, zbikowa, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Na melodię utworu Budki Suflera
"Jolka Jolka"
Olka Olka pamiętasz lato bez snów, kiedy spałaś wyłącznie w dzień, wciąż na piachu, na plaży, tuliłem Cię, i łaziłem za Tobą jak cień.
Olka Olka pamiętasz mówiłaś mi ,że na ovu forum musisz wejść, obiecałaś, że tylko chwilę potrwa to , a spędziłaś tam godzin sześć!!!!
ref: Ska-piii tuuuu lovałem....i odszedłem nad ranem....bo musiałem do roboooootyyyyy.... zarabiać na Twój net! Czego się nie robi....dla swej pięknej Oliiii i dla chwil na plaży, może padnie net...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 06:32
Ola_czeka, zbikowa, Kfjatus, Rucia, aisa, Fedra, aga83, Ilona lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Na melodię utworu Budki Suflera
"Jolka Jolka"
Olka Olka pamiętasz lato bez snów, kiedy spałaś wyłącznie w dzień, wciąż na piachu, na plaży, tuliłem Cię, i łaziłem za Tobą jak cień.
Olka Olka pamiętasz mówiłaś mi ,że na ovu forum musisz wejść, obiecałaś, że chwilę tylko potrwa to , a spędziłaś tam godzin sześć!!!!
ref: Ska-piii tuuuu lovałem....i odszedłem nad ranem....bo musiałem do roboooootyyyyy.... zarabiać na Twój net! Czego się nie robi....dla swej pięknej Oliiii i dla chwil na plaży, może padnie net...
Szczam!!!! ahahahahahahahahhahahahahahahahhaha
jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Na melodię utworu Budki Suflera
"Jolka Jolka"
Olka Olka pamiętasz mówiłaś mi ,że na ovu forum musisz wejść, obiecałaś, że chwilę tylko potrwa to , a spędziłaś tam godzin sześć!!!!
Muzi, uchyl nam rąbka tajemnicy - co brałaś dziś z rana??!zbikowa, jeju, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Dzię dobry laseczki!
Aga - Wszystkiego dobrego z okazji urodzin!
telefon musi być zielony bo inaczej ginie w domu i zagrodzie strednio sryliard razy dziennie.
a tak w ogóle robie Wam dziś dzień dziecka i wyruszam do świata bez internetu więc nie będę was nękać na forum przez cały dzień.
buzi moje miłe Panie!
Ilona powodzenia!mauysia, jeju, aisa, Fedra, AGA 30, Ilona lubią tę wiadomość