plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Zbikowa ja się tak nie bawię! Zostajesz, bo ja muszę już spadać...miły ranek wśród koleżanek...był?
Byyyyyył!
A ciacho i zbożówka były?
Byyyyłyyyyyy!
No to po tych przyjemnościach zostały obowiązki...papapaFedra, Ilona, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Helou Kobiety!!!
Aguś ja Ci życzę łatwego, przyjemnego życia, bez problemów i zmartwień, słodkiego bobaska, który da Ci szansę na spokojne życie i stworzenie prawdziwej, kochającej rodzinki :* Dużo uśmiechu i spokoju ducha, byś bez stresu i już bez anty - znalazła siłę i optymizm w walce o swoje SZCZĘŚCIE!
Rucia - fajny brzuszysko!
Plemniczko - dobrze, że wszystko ok, odpoczywaj, dbaj o siebie i Malucha!
Blondi, Ilona- dobrze, że jest dobrze
Ilona - trzymam kciuki za egzamin
Muzi- pozytywnie zakręcona jesteś - lubię to!
Żbiku piękna łazienkowa focia
Co ja jeszcze miałam napisać? Nie pamiętam ...
Wszystkim dużo słonka życzę, bo deszcz w ciągu ostatnich dni pokazał, co potrafi...Selena, mauysia, Rucia, jeju, aisa, Ola_czeka, Fedra, AGA 30, Ilona, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Helou Kobiety!!!
Aguś ja Ci życzę łatwego, przyjemnego życia, bez problemów i zmartwień, słodkiego bobaska, który da Ci szansę na spokojne życie i stworzenie prawdziwej, kochającej rodzinki :* Dużo uśmiechu i spokoju ducha, byś bez stresu i już bez anty - znalazła siłę i optymizm w walce o swoje SZCZĘŚCIE!
Rucia - fajny brzuszysko!
Plemniczko - dobrze, że wszystko ok, odpoczywaj, dbaj o siebie i Malucha!
Blondi, Ilona- dobrze, że jest dobrze
Ilona - trzymam kciuki za egzamin
Muzi- pozytywnie zakręcona jesteś - lubię to!
Żbiku piękna łazienkowa focia
Co ja jeszcze miałam napisać? Nie pamiętam ...
Wszystkim dużo słonka życzę, bo deszcz w ciągu ostatnich dni pokazał, co potrafi...
Kfjatus, ja tam się nie odzywam, bo dopiero w poniedziałek chcesz zrobić test... Będziesz miała mnie na sumieniu!jeju, Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zbiku a ja nie widziałam Twojej łazienki? No i teraz jakoś muszę z tym żyć...ech...
Kfjatuś jutro masz 18-tkę...niech niech...się uda!
Buziam wszystkim...Selenko, Rucia, Karoam, Zbiku, Mauysiu, Gunia,no wszystkim, wszystkim co do jednej : MIŁEGO DNIA!!!!!!
Kfjatus, Selena, sylwia1985, mauysia, aisa, Fedra, karoam, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:I nastała cisza. Jak to przy piątku bywa
Wosebko jakiś czas temu malowaliśmy Kindze pokój i też waliło farbą, nic mi się nie stało. Poza tym nie unikniesz tego zapachu niestety.tylko że juz mi nie dobrze..a gdzie tu jeszcze do 15...
-
nick nieaktualny
-
Selena wrote:No nie bardzo
za duzo dzis mam do zrobienia..a musze bo to już dawno powinno być..ale mam okno zaraz koło siebie
jakos dam rade
A jak się będziesz źle czuła to zawsze możesz spróbować wyjść choć trochę wcześniej.
Selena lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Rób sobie przerwy pracy, podejdź czasem do okna pooddychaj głęboko, powinno być dobrze.
A jak się będziesz źle czuła to zawsze możesz spróbować wyjść choć trochę wcześniej.
a że często mi sie chce do wc to sie bede wietrzyć
Fedra lubi tę wiadomość