plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus wrote:Quote:Edit 2 - ale komencia nie zostawiła, a?
A może pod Żbikiem tylko...
Sprawdziłam, pod Czekajką też wpisałam coś tam
Ale nie pod ostatnią notką a my ze Żbikiem mamy umowę, że zaczynamy następną notkę dopiero aż wszystkie dziewczyny z wątku napiszą nam pod poprzednią, że jesteśmy zajebiste.Shagga_80, Fedra, Ilona, zbikowa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Oglądałam wczoraj wieczorem rozdanie nagród Blog Roku 2012 i jedną z laureatek była autorka bloga Zwierz Popkulturalny, która dziękowała swojej wiernej komentatorce o pseudonimie Wazon
, która od samego początku bloga (4 lata?) komentuje każdy wpis, a jak nie skomentowała, to dzwoni i przeprasza. Wazon to... babcia autorki - rozczuliło mnie to normalnie (sprawdzałam, rzeczywiście jest Wazon
)
Czad!
Czyli jak nie dostaniemy nagrody, to dlatego, że Babcia mi się pospieszyła na tamten światShagga_80 lubi tę wiadomość
-
Jeeejku, a powiem Wam że w ciąży się zrobiłam bardziej wrażliwa - wczoraj jak wracaliśmy autem ze żłobka i Leo słuchał swojej ulubionej płyty, czyli "Dangerous" Michaela Jacksona, prawie się poryczałam jak wyjaśniałam mu o czym jest piosenka "Heal the world"... Nie poznaję się, zawsze byłam twarda jak skała.
Kfjatus, Selena, Fedra, gocha04, aisa, Ilona, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Jeeejku, a powiem Wam że w ciąży się zrobiłam bardziej wrażliwa - wczoraj jak wracaliśmy autem ze żłobka i Leo słuchał swojej ulubionej płyty, czyli "Dangerous" Michaela Jacksona, prawie się poryczałam jak wyjaśniałam mu o czym jest piosenka "Heal the world"... Nie poznaję się, zawsze byłam twarda jak skała.
Nie no, bez żartów...ale wczoraj byłam bliska płaczu nawet gdy szliśmy do księdza (po mszy) po błogosławieństwo dla MłodegoFedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:O rany,ja to ryczę prawie non stop
Nie no, bez żartów...ale wczoraj byłam bliska płaczu nawet gdy szliśmy do księdza (po mszy) po błogosławieństwo dla Młodego
Na mnie na razie tak działa tylko Majkel Dżekson.Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Aguś Kochana życzę dużo asertywności w życiu a reszta sama przyjdzie i 100 lat i dużo zdrówka i niekończącej się miłości Twojego Wafelka :*
Ilonka myślami jestem z Tobą mój niemiecki kiepski ale mentalnie jestem z Tobą
Woseba ładna 6
Sagga ładna 22
Muzi widzę że dzisiaj bardzo pozytywnie zaczęłaś dzień, a przyznam się do czegoś nigdy nie oglądałam "Misia" a "Kogiel Mogiel" obejrzałam dzięki Szwagierce bo mnie zmusiła
Kfiatuszku Ty to masz nerwy ze stali ale mam nadzieję ze Twoja cierpliwość zostanie wynagrodzona i jeśli bym jutro zapomniała to juz dzisiaj zyczę wszystkiego co anjlepsze :*
i tym o to sposobem zapomniałam co miałam napisać
A na pewno zapomniałam się przywitać więc Witajcie Kochane dnia pełnego słońca życzęShagga_80, Selena, mauysia, AGA 30, aisa, Ilona, zbikowa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:
Woseba ładna 6
A na pewno zapomniałam się przywitać więc Witajcie Kochane dnia pełnego słońca życzę
Hej Fedrakochana moja mnie sie też podoba
ale Ci powiem z e strasznie mi sie te dni dłużą..zwłaszcza jak tak patrze codziennie na ten suwaczek
..
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiedzcie mi coś, bo właśnie zaczęłam się nad czymś wahać...ale od początku, kupowałyście gacie (najlepiej ciążowe) w lumpie? Bywają malutkie rozmiary (xs) i jak cenowo to wygląda? Bo własnie znalazłam na Allegro coś co nawet nawet byłoby ale niedługo kończy się aukcja (jak ja pójdę na miasto) i nie wiem,czy brać je czy lepiej iść i kupić na żywo (o ile znajdę
).Co myślicie?
-
nick nieaktualnyDziękuję laseczki za życzenia kochane jesteście!!!!
No taka siła od was bije że napewno się po spełnia to czego mi życzycie!!!
No to dla zafasolkowanych a nie lubiących lodów słoik ogórasów kiszonych stawiam!!!!
A jak to też wam nie podejdzie pod gust to słoik śledziów!!!!
Miłego dnia życzę wam!!!
Buziaki gorace!!!Shagga_80, mauysia, Ola_czeka, Fedra, Selena, Rucia, aisa, gadgeta, Ilona, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Powiedzcie mi coś, bo właśnie zaczęłam się nad czymś wahać...ale od początku, kupowałyście gacie (najlepiej ciążowe) w lumpie? Bywają malutkie rozmiary (xs) i jak cenowo to wygląda? Bo własnie znalazłam na Allegro coś co nawet nawet byłoby ale niedługo kończy się aukcja (jak ja pójdę na miasto) i nie wiem,czy brać je czy lepiej iść i kupić na żywo (o ile znajdę
).Co myślicie?
Shagga, czy pisząc "gacie" masz na myśli "spodnie"? Chciałam się tylko upewnić...
To w lumpie czy na aukcji?
Jeśli taniocha to bym kupiła "na ślepo".Fedra lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:Hej Fedra
kochana moja mnie sie też podoba
ale Ci powiem z e strasznie mi sie te dni dłużą..zwłaszcza jak tak patrze codziennie na ten suwaczek
..
he he he no tak bo obie wyczekujemy 11 czerwca
ale masz rację strasznie dłużą się dnia a jak nie trzeba to lecą ze człowiek nie wie kiedy minął dzień...Shagga_80, Selena, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymauysia wrote:Shagga, czy pisząc "gacie" masz na myśli "spodnie"? Chciałam się tylko upewnić...
To w lumpie czy na aukcji?
Jeśli taniocha to bym kupiła "na ślepo".
Te na Allegro to 30 zł więc nie wiem,czy taniocha, bo nigdy nie kupowałam spodni w lumpeksieFedra, mauysia lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Powiedzcie mi coś, bo właśnie zaczęłam się nad czymś wahać...ale od początku, kupowałyście gacie (najlepiej ciążowe) w lumpie? Bywają malutkie rozmiary (xs) i jak cenowo to wygląda? Bo własnie znalazłam na Allegro coś co nawet nawet byłoby ale niedługo kończy się aukcja (jak ja pójdę na miasto) i nie wiem,czy brać je czy lepiej iść i kupić na żywo (o ile znajdę
).Co myślicie?
uściślij pojęcie gacie? chodzi o spodnie czy majtasy?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
AGA 30 wrote:Dziękuję laseczki za życzenia kochane jesteście!!!!
No taka siła od was bije że napewno się po spełnia to czego mi życzycie!!!
No to dla zafasolkowanych a nie lubiących lodów słoik ogórasów kiszonych stawiam!!!!
A jak to też wam nie podejdzie pod gust to słoik śledziów!!!!
Miłego dnia życzę wam!!!
Buziaki gorace!!!
ja biorę ogórce bo w domu nie mam już żadnych17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny