X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Tak, gacie to spodnie dżinsowe :P
    Te na Allegro to 30 zł więc nie wiem,czy taniocha, bo nigdy nie kupowałam spodni w lumpeksie :(

zależy od lumpeksu i od tego jakie chcesz spodnie kupić bo z tego co ojciec mi mówił fajne dzinsy można kupić nawet za 15 zł :)
    jeśli chodzi o dziny ciążowe to możesz mieć problem ze znalezieniem bo laski często kupują w lumpie potem sprzedają drożej na allegro :)
    czy rozwiałam Twoje wątpliwości?

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    za 3 dychy bierz.
    + 9 zł przesyłki of kors...zresztą te 31 (dokładnie) to teraz cena,bo to aukcja :/ Ale może ze snajperem udałoby się..tylko waham się,bo pomyślałam,że może w lumpeksie też będzie wybór a co najlepsze możliwość zobaczenia przed kupnem :/

Jezuuuu, jak nie ma się kasy to każdą złotówkę ogląda się tysiąc razy zanim się ją wyda :(

zbikowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    zależy od lumpeksu i od tego jakie chcesz spodnie kupić bo z tego co ojciec mi mówił fajne dzinsy można kupić nawet za 15 zł :)
    jeśli chodzi o dziny ciążowe to możesz mieć problem ze znalezieniem bo laski często kupują w lumpie potem sprzedają drożej na allegro :)
    czy rozwiałam Twoje wątpliwości?
    Czyli 2:0 dla allegro :P ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany rany, właśnie dostałam kasę z ZUS-u (znów jakąś szczątkową, of kors) ale znów jest za co szaleć :P

Rucia, Fedra, aisa, mala29_, Ilona lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    + 9 zł przesyłki of kors...zresztą te 31 (dokładnie) to teraz cena,bo to aukcja :/ Ale może ze snajperem udałoby się..tylko waham się,bo pomyślałam,że może w lumpeksie też będzie wybór a co najlepsze możliwość zobaczenia przed kupnem :/

Jezuuuu, jak nie ma się kasy to każdą złotówkę ogląda się tysiąc razy zanim się ją wyda :(

to powiem Ci tak w outlecie nówki kupisz z metką za 45 zł... dlatego ja bym nie kupowała na allegro i dotego jeśli to aukcja jest no chyba ze są mega markowe i faktycznie warto ;)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Czyli 2:0 dla allegro :P ?

nie ja nie jestem za allegro ;)

jeśli ma się troche cierpliwości i człowiek się szybko nie poddaje to naprawdę mozna fajne znaleść za grosze w lumpie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 09:41

Shagga_80 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z drzemki. Mi pewnie spodnie ciążowe nie będą potrzebne ;/ ale jutro od męża wyskrobię trochę kasy na jakieś bluzki bo jak dziad chodze w 3 na krzyż.

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś a masz takiego lumpa z ciuchami ciążowymi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    to powiem Ci tak w outlecie nówki kupisz z metką za 45 zł... dlatego ja bym nie kupowała na allegro i dotego jeśli to aukcja jest no chyba ze są mega markowe i faktycznie warto ;)
    Fedra wrote:
    nie ja nie jestem za allegro ;)

jeśli ma się troche cierpliwości i człowiek się szybko nie poddaje to naprawdę mozna fajne znaleść za grosze w lumpie ;)

Mówiłam,że ja trybię dziś :P

Ale postanowiłam,że zostawę snajpera na 31zł (to gacie=spodnie z Happy Mum) jak uda się to się uda a jak nie to nie, a ja i tak idę na miasto przy odrobinie szczęścia uda się najpierw iść do lumpa i jeszcze z miast wycofać ewentualnie strzał :P

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shagguś a masz takiego lumpa z ciuchami ciążowymi?
    Wiem,że jest mega lump z ciuszkami z Anglii dla dzieci, to myślę,że może tak i dla Mam coś będzie..ale pewna nie jestem, bo nie byłam w lumpie chyba z 15 lat, powaga!

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Mówiłam,że ja trybię dziś :P

Ale postanowiłam,że zostawę snajpera na 31zł (to gacie=spodnie z Happy Mum) jak uda się to się uda a jak nie to nie, a ja i tak idę na miasto przy odrobinie szczęścia uda się najpierw iść do lumpa i jeszcze z miast wycofać ewentualnie strzał :P

he he he na gaciach ciążowych się nie znam to nie mój etap jeszcze :)
    jedynie co kupowałam to w Dekatlonie spodnie takie powiedzmy dresowe mają taki fajny pas na brzuch i o tyle jest fajny ze nie wchodzi pod same cycki (jak to jest przy dresowych ciażowych z Lidla) :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja muszę wyczaić u siebie jakiegoś fajnego lumpa, mam nawet jednego na oku z fajnymi ciuszkami dla dzieci ale jeszcze muszę obczaić dla siebie. Może jutro się wybiorę z rana w miasto :P

Fedra, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, uciekamy szykować się i na autobus, bo chyba na pieszo nie zdążymy wyrobić się :(

Fedra, Rucia lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówiłyście o Pepcowych ciuchach kiedyś. Ostatnio weszłam po koszyczki na jakieś pierdołki i jak zobaczyłam ile tam słodkich maluchowych ciuszków, to aż żałowałam,że nie mam jakiegoś małego dzieciaczka w rodzinie, by mu prezent zrobić :)

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatku Pepco to mój hicior, ja tylko tam kupuje Kindze ciuchy. Tanie, fajne, a co najważniejsze po ileśtam krotnym wypraniu nie wyglądają jak badziew.

Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam kupowałam takie kompleciki dla maluchów w prezencie jak do kogoś szłam i czasem zdaży mi się kupić coś dla Szwagierki Dzieciaków :) ale ze ja mam kawałek i nie podrodze do tego sklepu to zadko tam bywam :)

Kfjatus lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Kfjatku Pepco to mój hicior, ja tylko tam kupuje Kindze ciuchy. Tanie, fajne, a co najważniejsze po ileśtam krotnym wypraniu nie wyglądają jak badziew.
    Z pewnością, gdy będę miała dla kogo kupować, też będę tam często wpadać :)

Fedra, mauysia, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no i dodam, że nie znajdziesz tam ciuchów Hello Kitty, Barbie i innymi Smerfami :P

Fedra, Kfjatus, gocha04, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A no i dodam, że nie znajdziesz tam ciuchów Hello Kitty, Barbie i innymi Smerfami :P
    Fakt to też plus :)

gocha04 lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Z pewnością, gdy będę miała dla kogo kupować, też będę tam często wpadać :)

Nie denerwuj nas znowu!!! :P

Kfjatus, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 3106 3107 3108 3109 3110 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ