plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Tak, gacie to spodnie dżinsowe
Te na Allegro to 30 zł więc nie wiem,czy taniocha, bo nigdy nie kupowałam spodni w lumpeksie
zależy od lumpeksu i od tego jakie chcesz spodnie kupić bo z tego co ojciec mi mówił fajne dzinsy można kupić nawet za 15 zł
jeśli chodzi o dziny ciążowe to możesz mieć problem ze znalezieniem bo laski często kupują w lumpie potem sprzedają drożej na allegro
czy rozwiałam Twoje wątpliwości?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:za 3 dychy bierz.
Ale może ze snajperem udałoby się..tylko waham się,bo pomyślałam,że może w lumpeksie też będzie wybór a co najlepsze możliwość zobaczenia przed kupnem
Jezuuuu, jak nie ma się kasy to każdą złotówkę ogląda się tysiąc razy zanim się ją wydazbikowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:zależy od lumpeksu i od tego jakie chcesz spodnie kupić bo z tego co ojciec mi mówił fajne dzinsy można kupić nawet za 15 zł
jeśli chodzi o dziny ciążowe to możesz mieć problem ze znalezieniem bo laski często kupują w lumpie potem sprzedają drożej na allegro
czy rozwiałam Twoje wątpliwości??
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:+ 9 zł przesyłki of kors...zresztą te 31 (dokładnie) to teraz cena,bo to aukcja
Ale może ze snajperem udałoby się..tylko waham się,bo pomyślałam,że może w lumpeksie też będzie wybór a co najlepsze możliwość zobaczenia przed kupnem
Jezuuuu, jak nie ma się kasy to każdą złotówkę ogląda się tysiąc razy zanim się ją wyda
to powiem Ci tak w outlecie nówki kupisz z metką za 45 zł... dlatego ja bym nie kupowała na allegro i dotego jeśli to aukcja jest no chyba ze są mega markowe i faktycznie warto17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 wrote:Czyli 2:0 dla allegro
?
nie ja nie jestem za allegro
jeśli ma się troche cierpliwości i człowiek się szybko nie poddaje to naprawdę mozna fajne znaleść za grosze w lumpieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 09:41
Shagga_80 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:to powiem Ci tak w outlecie nówki kupisz z metką za 45 zł... dlatego ja bym nie kupowała na allegro i dotego jeśli to aukcja jest no chyba ze są mega markowe i faktycznie wartoFedra wrote:nie ja nie jestem za allegro
jeśli ma się troche cierpliwości i człowiek się szybko nie poddaje to naprawdę mozna fajne znaleść za grosze w lumpie
Mówiłam,że ja trybię dziś
Ale postanowiłam,że zostawę snajpera na 31zł (to gacie=spodnie z Happy Mum) jak uda się to się uda a jak nie to nie, a ja i tak idę na miasto przy odrobinie szczęścia uda się najpierw iść do lumpa i jeszcze z miast wycofać ewentualnie strzałFedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shagguś a masz takiego lumpa z ciuchami ciążowymi?
Fedra lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Mówiłam,że ja trybię dziś
Ale postanowiłam,że zostawę snajpera na 31zł (to gacie=spodnie z Happy Mum) jak uda się to się uda a jak nie to nie, a ja i tak idę na miasto przy odrobinie szczęścia uda się najpierw iść do lumpa i jeszcze z miast wycofać ewentualnie strzał
he he he na gaciach ciążowych się nie znam to nie mój etap jeszcze
jedynie co kupowałam to w Dekatlonie spodnie takie powiedzmy dresowe mają taki fajny pas na brzuch i o tyle jest fajny ze nie wchodzi pod same cycki (jak to jest przy dresowych ciażowych z Lidla)Shagga_80 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mówiłyście o Pepcowych ciuchach kiedyś. Ostatnio weszłam po koszyczki na jakieś pierdołki i jak zobaczyłam ile tam słodkich maluchowych ciuszków, to aż żałowałam,że nie mam jakiegoś małego dzieciaczka w rodzinie, by mu prezent zrobić
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tam kupowałam takie kompleciki dla maluchów w prezencie jak do kogoś szłam i czasem zdaży mi się kupić coś dla Szwagierki Dzieciaków
ale ze ja mam kawałek i nie podrodze do tego sklepu to zadko tam bywam
Kfjatus lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Kfjatku Pepco to mój hicior, ja tylko tam kupuje Kindze ciuchy. Tanie, fajne, a co najważniejsze po ileśtam krotnym wypraniu nie wyglądają jak badziew.
Fedra, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny