X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Tak, gacie to spodnie dżinsowe :P
    Te na Allegro to 30 zł więc nie wiem,czy taniocha, bo nigdy nie kupowałam spodni w lumpeksie :(

zależy od lumpeksu i od tego jakie chcesz spodnie kupić bo z tego co ojciec mi mówił fajne dzinsy można kupić nawet za 15 zł :)
    jeśli chodzi o dziny ciążowe to możesz mieć problem ze znalezieniem bo laski często kupują w lumpie potem sprzedają drożej na allegro :)
    czy rozwiałam Twoje wątpliwości?

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    za 3 dychy bierz.
    + 9 zł przesyłki of kors...zresztą te 31 (dokładnie) to teraz cena,bo to aukcja :/ Ale może ze snajperem udałoby się..tylko waham się,bo pomyślałam,że może w lumpeksie też będzie wybór a co najlepsze możliwość zobaczenia przed kupnem :/

Jezuuuu, jak nie ma się kasy to każdą złotówkę ogląda się tysiąc razy zanim się ją wyda :(

zbikowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    zależy od lumpeksu i od tego jakie chcesz spodnie kupić bo z tego co ojciec mi mówił fajne dzinsy można kupić nawet za 15 zł :)
    jeśli chodzi o dziny ciążowe to możesz mieć problem ze znalezieniem bo laski często kupują w lumpie potem sprzedają drożej na allegro :)
    czy rozwiałam Twoje wątpliwości?
    Czyli 2:0 dla allegro :P ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany rany, właśnie dostałam kasę z ZUS-u (znów jakąś szczątkową, of kors) ale znów jest za co szaleć :P

Rucia, Fedra, aisa, mala29_, Ilona lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    + 9 zł przesyłki of kors...zresztą te 31 (dokładnie) to teraz cena,bo to aukcja :/ Ale może ze snajperem udałoby się..tylko waham się,bo pomyślałam,że może w lumpeksie też będzie wybór a co najlepsze możliwość zobaczenia przed kupnem :/

Jezuuuu, jak nie ma się kasy to każdą złotówkę ogląda się tysiąc razy zanim się ją wyda :(

to powiem Ci tak w outlecie nówki kupisz z metką za 45 zł... dlatego ja bym nie kupowała na allegro i dotego jeśli to aukcja jest no chyba ze są mega markowe i faktycznie warto ;)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Czyli 2:0 dla allegro :P ?

nie ja nie jestem za allegro ;)

jeśli ma się troche cierpliwości i człowiek się szybko nie poddaje to naprawdę mozna fajne znaleść za grosze w lumpie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 09:41

Shagga_80 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z drzemki. Mi pewnie spodnie ciążowe nie będą potrzebne ;/ ale jutro od męża wyskrobię trochę kasy na jakieś bluzki bo jak dziad chodze w 3 na krzyż.

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś a masz takiego lumpa z ciuchami ciążowymi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    to powiem Ci tak w outlecie nówki kupisz z metką za 45 zł... dlatego ja bym nie kupowała na allegro i dotego jeśli to aukcja jest no chyba ze są mega markowe i faktycznie warto ;)
    Fedra wrote:
    nie ja nie jestem za allegro ;)

jeśli ma się troche cierpliwości i człowiek się szybko nie poddaje to naprawdę mozna fajne znaleść za grosze w lumpie ;)

Mówiłam,że ja trybię dziś :P

Ale postanowiłam,że zostawę snajpera na 31zł (to gacie=spodnie z Happy Mum) jak uda się to się uda a jak nie to nie, a ja i tak idę na miasto przy odrobinie szczęścia uda się najpierw iść do lumpa i jeszcze z miast wycofać ewentualnie strzał :P

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shagguś a masz takiego lumpa z ciuchami ciążowymi?
    Wiem,że jest mega lump z ciuszkami z Anglii dla dzieci, to myślę,że może tak i dla Mam coś będzie..ale pewna nie jestem, bo nie byłam w lumpie chyba z 15 lat, powaga!

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Mówiłam,że ja trybię dziś :P

Ale postanowiłam,że zostawę snajpera na 31zł (to gacie=spodnie z Happy Mum) jak uda się to się uda a jak nie to nie, a ja i tak idę na miasto przy odrobinie szczęścia uda się najpierw iść do lumpa i jeszcze z miast wycofać ewentualnie strzał :P

he he he na gaciach ciążowych się nie znam to nie mój etap jeszcze :)
    jedynie co kupowałam to w Dekatlonie spodnie takie powiedzmy dresowe mają taki fajny pas na brzuch i o tyle jest fajny ze nie wchodzi pod same cycki (jak to jest przy dresowych ciażowych z Lidla) :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja muszę wyczaić u siebie jakiegoś fajnego lumpa, mam nawet jednego na oku z fajnymi ciuszkami dla dzieci ale jeszcze muszę obczaić dla siebie. Może jutro się wybiorę z rana w miasto :P

Fedra, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, uciekamy szykować się i na autobus, bo chyba na pieszo nie zdążymy wyrobić się :(

Fedra, Rucia lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówiłyście o Pepcowych ciuchach kiedyś. Ostatnio weszłam po koszyczki na jakieś pierdołki i jak zobaczyłam ile tam słodkich maluchowych ciuszków, to aż żałowałam,że nie mam jakiegoś małego dzieciaczka w rodzinie, by mu prezent zrobić :)

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatku Pepco to mój hicior, ja tylko tam kupuje Kindze ciuchy. Tanie, fajne, a co najważniejsze po ileśtam krotnym wypraniu nie wyglądają jak badziew.

Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam kupowałam takie kompleciki dla maluchów w prezencie jak do kogoś szłam i czasem zdaży mi się kupić coś dla Szwagierki Dzieciaków :) ale ze ja mam kawałek i nie podrodze do tego sklepu to zadko tam bywam :)

Kfjatus lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Kfjatku Pepco to mój hicior, ja tylko tam kupuje Kindze ciuchy. Tanie, fajne, a co najważniejsze po ileśtam krotnym wypraniu nie wyglądają jak badziew.
    Z pewnością, gdy będę miała dla kogo kupować, też będę tam często wpadać :)

Fedra, mauysia, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no i dodam, że nie znajdziesz tam ciuchów Hello Kitty, Barbie i innymi Smerfami :P

Fedra, Kfjatus, gocha04, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A no i dodam, że nie znajdziesz tam ciuchów Hello Kitty, Barbie i innymi Smerfami :P
    Fakt to też plus :)

gocha04 lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Z pewnością, gdy będę miała dla kogo kupować, też będę tam często wpadać :)

Nie denerwuj nas znowu!!! :P

Kfjatus, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 3106 3107 3108 3109 3110 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ