plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia jest tu? Czy jej nie ma? Mam już farbę o kolorze miedzi w domu...jak sobie machnę to Ty też sobie wściekłego rudzielca strzelisz. tak? hmmm...proszę o kontakt, bo nie chcę być jedyną płomienną laską na plemniczce
mala29_, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuzi już jestem. Musiałam znowu zaliczyć drzemkę
Ja niestety skusiłam się na spokojny brąz. Żeby być wściekle ruda musiałabym najpierw iść do fryzjera żeby zdjąć trochę ciemnego koloru. Ale kiedyś się odważę na ten krok
Swego czasu farbowałam sie na mahoń. Też gitFedra lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Muzi już jestem. Musiałam znowu zaliczyć drzemkę
Ja niestety skusiłam się na spokojny brąz. Żeby być wściekle ruda musiałabym najpierw iść do fryzjera żeby zdjąć trochę ciemnego koloru. Ale kiedyś się odważę na ten krok
Swego czasu farbowałam sie na mahoń. Też git
Fajne miałabyś włosy, jakbyś machnęła rude na swoją platynę - pewnie wyszedłby fajny świński różKfjatus, aisa, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość
-
Ola habe ich viel gesprochen aber über Ovu kann ich nicht vergessen
Hej laski. Jestem po i mam wrażenie, ze wszystko poszło nie tak. Ale mam nadzieje, ze jednak zdam. Wyniki za 4 tygodnie dopiero, zajebiscie. No ale trudno wyjścia nie mam musze czekać.
mala29_, mauysia, aisa, karoam, Ola_czeka, Fedra, gocha04, Rucia, zbikowa, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:Ola habe ich viel gesprochen aber über Ovu kann ich nicht vergessen
Hej laski. Jestem po i mam wrażenie, ze wszystko poszło nie tak. Ale mam nadzieje, ze jednak zdam. Wyniki za 4 tygodnie dopiero, zajebiscie. No ale trudno wyjścia nie mam musze czekać.Musi być
Wszystkie trzymałyśmy kciuki
Ilona, aisa, mala29_ lubią tę wiadomość
-
Hej laski. Jestem po i mam wrażenie, ze wszystko poszło nie tak. Ale mam nadzieje, ze jednak zdam. Wyniki za 4 tygodnie dopiero, zajebiscie. No ale trudno wyjścia nie mam musze czekać.
Będzie dobrze! A jak miałoby być inaczej z takim native speakerem - podpowiadaczem w brzuchuIlona, aisa, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość
-
Zdasz, zdasz i jeszcze się zdziwisz, że tak dobrze Ci poszło
4 tygodnie czekania... no trochę długo, ale nie ma wyjścia, będziemy czekać z TobąIlona, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jak znalezc dobrego ginekologa bo do tego co ja chodze nie wiem wydaje mi sie ze nie do konca przejmuje sie tym ze nie moge zajsc w ciaze?owszem zrobil mi badania ale tyle juz do niego chodze i nawet na usg dopochwowe mnie nie skierowal a nie mialam takiego usg nigdy robionego ? wiec juz nie wiem dzis powinnam dostac miesiaczke i znow mi sie cos rozregulowalo juz mnie to wkurza bo od 2 miesiecy mam tak
-
Fedra wrote:u mnie pęcherzyk ciążowy pojawił się dopiero w 6tyg 2dni i też miał około 3mm ale u mnie to ciężko stwierdzić jak to wszystko do końca wyglądało...
a u Ciebie akurat wielkość jest ok jak na ten tydzieńa 17 na pewno zobaczysz więcej
dziekuje Fedra uspokoiłas mnie troche ;*Fedra lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:ja jako wyedukowana w temacie powiem Ci w sekrecie ze zarodek widać dopiero gdy pęcherzyk ciążowy przekroczy 6mm
tak więc spokojnie jeszcze było za wcześnie
mala29_, aisa, Fedra lubią tę wiadomość