X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Kfjatus- no jakoś doczekamy do poniedziałku ewentualnie- a ja trochę nachuchałam na Twój wykresik :D
    Pluj na mój wykres do woli, oby pomogło :)

mala29_, karoam, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ilona filen szprechen machen und o forum fergesen.

Ola czemu nie poszłaś z Iloną na ten egzamin, byś zdała i już jeden papier do CV więcej ?:)

aisa, Ilona, Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • jeju Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia jest tu? Czy jej nie ma? Mam już farbę o kolorze miedzi w domu...jak sobie machnę to Ty też sobie wściekłego rudzielca strzelisz. tak? hmmm...proszę o kontakt, bo nie chcę być jedyną płomienną laską na plemniczce ;-)

mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi już jestem. Musiałam znowu zaliczyć drzemkę :P Ja niestety skusiłam się na spokojny brąz. Żeby być wściekle ruda musiałabym najpierw iść do fryzjera żeby zdjąć trochę ciemnego koloru. Ale kiedyś się odważę na ten krok :P

Swego czasu farbowałam sie na mahoń. Też git ;)

Fedra lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Muzi już jestem. Musiałam znowu zaliczyć drzemkę :P Ja niestety skusiłam się na spokojny brąz. Żeby być wściekle ruda musiałabym najpierw iść do fryzjera żeby zdjąć trochę ciemnego koloru. Ale kiedyś się odważę na ten krok :P

Swego czasu farbowałam sie na mahoń. Też git ;)

Fajne miałabyś włosy, jakbyś machnęła rude na swoją platynę - pewnie wyszedłby fajny świński róż :)

Kfjatus, aisa, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola habe ich viel gesprochen aber über Ovu kann ich nicht vergessen ;D

Hej laski. Jestem po i mam wrażenie, ze wszystko poszło nie tak. Ale mam nadzieje, ze jednak zdam. Wyniki za 4 tygodnie dopiero, zajebiscie. No ale trudno wyjścia nie mam musze czekać.

mala29_, mauysia, aisa, karoam, Ola_czeka, Fedra, gocha04, Rucia, zbikowa, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:

Hej laski. Jestem po i mam wrażenie, ze wszystko poszło nie tak. Ale mam nadzieje, ze jednak zdam. Wyniki za 4 tygodnie dopiero, zajebiscie. No ale trudno wyjścia nie mam musze czekać.
    Dobrze będzie :) Musi być :) Wszystkie trzymałyśmy kciuki :)

Ilona, aisa, mala29_ lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:

Będzie dobrze! A jak miałoby być inaczej z takim native speakerem - podpowiadaczem w brzuchu :D

Ilona, aisa, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje wam bardzo za doping ;D
    Pewnie wam juz nieraz pisałam, ze jesteście zajebiste. I napisze jeszcze raz. Jesteście boskie :D

mauysia, karoam, mala29_, aisa, Kfjatus, Fedra, zbikowa, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Dziękuje wam bardzo za doping ;D
    Pewnie wam juz nieraz pisałam, ze jesteście zajebiste. I napisze jeszcze raz. Jesteście boskie :D

Masz tysięcznego lajka w nagrodę za pochlebstwa :P

Ilona, mala29_, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:

Zdasz, zdasz i jeszcze się zdziwisz, że tak dobrze Ci poszło :)
    4 tygodnie czekania... no trochę długo, ale nie ma wyjścia, będziemy czekać z Tobą :)

Ilona, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas na mnie. Życzę Wam odpoczynku w weekend! Chodźcie na spacerki, bo ma być ładna pogoda :)
    Pa!

Ilona, mala29_, Kfjatus, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • didi Koleżanka

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jak znalezc dobrego ginekologa bo do tego co ja chodze nie wiem wydaje mi sie ze nie do konca przejmuje sie tym ze nie moge zajsc w ciaze?owszem zrobil mi badania ale tyle juz do niego chodze i nawet na usg dopochwowe mnie nie skierowal a nie mialam takiego usg nigdy robionego ? wiec juz nie wiem dzis powinnam dostac miesiaczke i znow mi sie cos rozregulowalo juz mnie to wkurza bo od 2 miesiecy mam tak :(

• didi Koleżanka

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pada w moich stronach i to grad nie zly

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    u mnie pęcherzyk ciążowy pojawił się dopiero w 6tyg 2dni i też miał około 3mm ale u mnie to ciężko stwierdzić jak to wszystko do końca wyglądało...
    a u Ciebie akurat wielkość jest ok jak na ten tydzień :) a 17 na pewno zobaczysz więcej :)

dziekuje Fedra uspokoiłas mnie troche ;*

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Didi najlepiej z polecenia kogoś znajomego. W ostateczności poszukaj kogoś przez stronę internetową - są takie, które oceniają lekarzy.
    Ja mogę Ci jedną panią doktor polecić - z Poznania, ale nie wiem skąd jesteś.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Didi najlepiej z polecenia kogoś znajomego. W ostateczności poszukaj kogoś przez stronę internetową - są takie, które oceniają lekarzy.
    Ja mogę Ci jedną panią doktor polecić - z Poznania, ale nie wiem skąd jesteś.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O dżiiiii, przegapiłam pięciotysięczny lajk, to do mnie niepodobne.

mala29_, Ilona, aisa, Fedra, Kfjatus, Rucia, zbikowa, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I w ogóle nie ociągajcie się dziewczęta, lajkujcie mocno, chcę mieć zawsze dwa razy więcej lajków niż postów!

mala29_, Ilona, aisa, Fedra, zbikowa, Selena lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    ja jako wyedukowana w temacie powiem Ci w sekrecie ze zarodek widać dopiero gdy pęcherzyk ciążowy przekroczy 6mm :) tak więc spokojnie jeszcze było za wcześnie :)
    nie wiedzialam o tym . dzieki za info już jestem spokojniejsza;)

mala29_, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 3108 3109 3110 3111 3112 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ