plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:.........?
Kopciuszku, Ty to pisałaś, czy ktoś się pod Ciebie podszył...?
Mauys, tak to ja pisałambo byłam taka wściekła. Wzięłam kija od szczotki i poszłam za nim, a on siedział w garażu i ryczał bo babcia nie pozwoliła mu wyjść.
Z rykiem przyszedł na górę i poszedł na piętro do siostry, tam sie jej użalał na matke...A jak mu przeszło, przeprosił mnie i prosił czy moze wyjsć na pół godzinki? Więc powiedziałm,ze jak sie poinhaluje i weźmie syropki, a ja zrobie pranie ręczne to pójdziemy razem. I tak zrobiłam
Mój maly nie raz tak mnie potrafi wyprowadzić z równowagi,ze nie mam litości...Np. jak oduczałam go od pieluchy to dupsko mu sprałam raz a porządnie pokrzywą i zadziałałoAle jestem wyrodna matka no nie?
Ale przynajmniej ta pokrzywa poszla mu na zdrowie, a pieluchy od razu sie oduczył!!!!Polecam tą metodę dla uparciuchów małychkaroam lubi tę wiadomość
-
Didi w większości to są dokładnie ci sami lekarze - przed południem w przychodni a po południu w gabinecie prywatnym. Rzecz tylko w dostępie do usług - ja nie mogę się urywać z pracy i chodzić do przychodni, więc odkąd pamiętam chodzę prywatnie. No ale to niestety słono kosztuje.
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Ja tez jestem zdania, ze to bez różnicy czy prywatnie czy na kasę. Lekarze ci sami, ale jak im sie płaci to chyba są milsi. Przynajmniej miałam takie doświadczenia w PL, bo tu chodzę na kasę i Gin naprawdę jest spoko. Najlepiej Didi jak byś sie poradziła kogoś kto mieszka w Twojej okolicy.
Shagga_80 lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
A ja powiem tak nie ważne czy za kasę czy nie bo to zależy od tego jaki ten gin jest...
ja chodziłam prywatnie (no bo Klinika to prywatnie przecież) i co przez 3 lata płaciłam za wizyty za usg a jak się udało zaciążyć lekarka nic nie zrobiła by ratować moją Dziecinę tylko kazała czekać na poronienie...
w innej Klinice tez za kasę lekarz przepisał mi końskie dawki leków, dał nadzieję i powiedział ze takie ciąże po tylu latach prób traktuje się w sposób specjalny tak jakbym była po in vitro...
inny przykład Lux Med w którym wykupił mi pakiet maz z pracy i co co lekarz to inaczej jeden przepisuje wszystkie badania bo i tak mam je w ramach pakietu a inny robi łaskę że w ogóle przyszedł do gabinetu...
i na koniec jak sama nie sprawdzisz lekarza to się nie dowiesz czy Ci pasuje
i swoją droga dziwne ze przez tyle czasu nie miałaś robionego usg dopochwowego ja miałam robione na każdej wizycie bo to ważne żeby sprawdzić czy nie ma torbieli czy pęcherzyki pękają i cyz jest w ogóle owulacja...
no to się rozpisałam widać ze dopiero co wstałam i zjadłam
Ilona a wyniki na pewno będą pozytywneIlona, aisa, Kfjatus, Rucia, zbikowa, Shagga_80, gocha04 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
hej witam sie;)
my wrocilismy przed 15 ze szkolnej wycieczki do Płocka (rejs statkiem po Wisle,Zoo i MC Donald )
i padnieci jestesmy kubus nawet niedawno usnał
a ja odpoczywambyło super
Aga wszystkiego najlepszego kochana .niech wszystkie marzenia ci sie spełnia ;*Fedra, Ilona, aisa, Kfjatus, zbikowa, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Na dworzu 32 stopnie w cieniu, sory ale dla mnie to juz przesada. Wiem, wiem, zimno zle, gorąco złe i weź tu dogodz. Przyszłam do domu. Musze przyznać, ze kiepsko sie czuje, non stop mi niedobrze, ale moze jak poleze to mi trochę przejdzie.
Rucia dopiero wieczorem do Gina to pewnie późno napisze co i jak.
Kfiatek twardo testu nie chce robic, a to szkoda bo pewnie w biegu wszystkie by sie zlecialy.
A tak to tu cisza i spokój, nie ma nikogo, nie mam z kim popisac.
Haaaalllllllooooooo jest tu kto???????Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel