plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus, tak na marginesie - najfajniej jest testować w weekend, bo się ma cały dzień na świętowanie drugiej krechy z M
A tak to szybko teścik, potem trzeba lecieć do pracy... Nie da się odpowiednio celebrować.
Może chociaż wynegocjujemy niedzielę....?Fedra, Selena, gocha04, aisa, Ilona, zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Kfjatus, tak na marginesie - najfajniej jest testować w weekend, bo się ma cały dzień na świętowanie drugiej krechy z M
A tak to szybko teścik, potem trzeba lecieć do pracy... Nie da się odpowiednio celebrować.
Może chociaż wynegocjujemy niedzielę....?
EDIT: Zaznaczam jednocześnie, że wg Roetzera to dziś może być dopiero Twój 11 dzień fazy lutealnej, ale w weekend powinno już coś wyjść!Fedra, Selena, Kfjatus, gocha04, aisa, Ilona, zbikowa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Kfjatus, tak na marginesie - najfajniej jest testować w weekend, bo się ma cały dzień na świętowanie drugiej krechy z M
Może chociaż wynegocjujemy niedzielę....?
oplułam monitor
Myślę, że poniedziałek będzie odpowiedni
Jeszcze przemyślę to podanie, ale chyba wytrwam przy swoim.
Chyba, że tempka spadnie, a @ mnie zaskoczy...Ilona lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:oplułam monitor
Myślę, że poniedziałek będzie odpowiedni
Jeszcze przemyślę to podanie, ale chyba wytrwam przy swoim.
Chyba, że tempka spadnie, a @ mnie zaskoczy...
chciałabym tylko dodać ze powinnaś mieć też na uwadzę słabe nerwy ciężarnych i nie powinnaś ich tak katować niepewnościąmauysia, Kfjatus, Selena, aisa, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kfjatus wrote:Nikogo nie katuję, uwierzcie mi, że bardzo chciałabym zobaczyć plus, a jeśli @ ma się zwyczajnie zapóźnić, wolę ją zobaczyć niż minus na kolejnym teście.
Doobra, rozumiemy. Będziemy pić przez weekend dużo melisy, może jakoś zleci...Fedra, aisa, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim
Aguś, 100 lat, 100 lat w szczęści i miłościPoukładania wszystkich spraw i spełnienia marzeń!!
Kfjatek mistrzem cierpliwości
Zaraz powinny być wieści od IlonyFedra, mauysia, kopciuszek126, Selena, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Cześć wszystkim
Aguś, 100 lat, 100 lat w szczęści i miłościPoukładania wszystkich spraw i spełnienia marzeń!!
Kfjatek mistrzem cierpliwości
Zaraz powinny być wieści od Ilony
No właśnie, bodajże na 12:30 miała drugi etapaisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Hellou!!!
jestem dopiero teraz bo byłam z małym u lekarza, dziś obudził sie ze "szczekajacym" kaszlem krtaniowym, zachrypnięty jak nie wiem co!Ale nie dostał antybiotyku, tylko syrop przeciwzapalny, który od wczoraj sama mu podaję bo miałam w domu troszke. Nie chciał współpracować z lekarka i nie kaszlał u niej tak jak w domu. Jestem ciekawa co będzie dalej i aż sie boje. Pewnie skończy sie wizytą na pogotowiu w weekend
. Teraz ryczy,że aż glos traci bo chce na podwórko, bo dzieci siostry poszły. Poszedł i on,ale bez mojej zgody,ale jak wyjdę to mu tak wpiorę po du..e,ze sie zesra chyba...!!!
Aga wszystkiego co najlepsze Ci życzę w dniu urodzinek.
Spadam juz zlać gnoja małego. -
Kfjatus- no jakoś doczekamy do poniedziałku ewentualnie- a ja trochę nachuchałam na Twój wykresik
Kurczę dziewczyny macie jakiś sposób na migrene? taki dla ciężarówek of kors? Wczoraj jak wracałam z transferu mnie złapało- ja ogólnie to od 10 lat mam problemy z migrena, i zawsze jak się zaczynała to łapałam ketonal, kladłam się i modliłam żeby przeszło zanim się zacznie. Ale ketonalu teraz nijak, wczoraj wróciłam o 2 nad ranem i nie mogłam spać tak mnie rozsadzało, już w kibelku wylądowałam z wymiotami z bólui dziś będzie powtórka, bo już z rana coś się zaczynało, łyknęłam kawkę, śniadanko, później paracetamol i jakoś w pracy przetrwałam ale martwię się o wieczór bo to dla mnie najgorsza pora
Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kopciuszek126 wrote:Hellou!!!
jestem dopiero teraz bo byłam z małym u lekarza, dziś obudził sie ze "szczekajacym" kaszlem krtaniowym, zachrypnięty jak nie wiem co!Ale nie dostał antybiotyku, tylko syrop przeciwzapalny, który od wczoraj sama mu podaję bo miałam w domu troszke. Nie chciał współpracować z lekarka i nie kaszlał u niej tak jak w domu. Jestem ciekawa co będzie dalej i aż sie boje. Pewnie skończy sie wizytą na pogotowiu w weekend
. Teraz ryczy,że aż glos traci bo chce na podwórko, bo dzieci siostry poszły. Poszedł i on,ale bez mojej zgody,ale jak wyjdę to mu tak wpiorę po du..e,ze sie zesra chyba...!!!
Aga wszystkiego co najlepsze Ci życzę w dniu urodzinek.
Spadam juz zlać gnoja małego.
.........?
Kopciuszku, Ty to pisałaś, czy ktoś się pod Ciebie podszył...?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 12:22
Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość