plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona wrote:A co to za kursik?
120 złotych zapłaciłam, mam nadzieję, że będzie warto ...
gocha04 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj miałam pierwsze zajęcia z czteroletnia dziewczynką o których wspominałam. Śliczna panienka, drobna blondyneczka o dużych niebieskich oczach. Gdybyście zobaczyły ją tak przypadkiem, nie wpadłybyście na pomysł, że może być chora. Niestety dziecko nie mówi, porozumiewa się za pomocą gestów, wydaje z siebie pojedyncze wyrazy, nie mówi nawet mama, tata... Ale jest naprawdę bystra, potrafi wykonać pewne zadania na obrazkach, słyszy, rozróżnia zwierzaczki itp.
Ilona, aisa, Fedra, Blondi22, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Tak to. Nie bądź taka skromna
Początkowo miałam pewne obawy, i stres, ale staram się tego wyzbywać, bo dziecko to wyczuwa i się denerwuje, trudniej z nim pracować. Gdy jestem sobą, dzieciaki to łapią i chętniej się ze mną bawią, grają, wykonują proponowane ćwiczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 15:57
Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Wczoraj miałam pierwsze zajęcia z czteroletnia dziewczynką o których wspominałam. Śliczna panienka, drobna blondyneczka o dużych niebieskich oczach. Gdybyście zobaczyły ją tak przypadkiem, nie wpadłybyście na pomysł, że może być chora. Niestety dziecko nie mówi, porozumiewa się za pomocą gestów, wydaje z siebie pojedyncze wyrazy, nie mówi nawet mama, tata... Ale jest naprawdę bystra, potrafi wykonać pewne zadania na obrazkach, słyszy, rozróżnia zwierzaczki itp.
No i Ty pytasz sie mnie jeszcze jak to.
Przecież to nie jest łatwa praca i nie każdy sie do takowej nadaje. Mi sie serce raduje, jak widzę takie osoby jak Ty które potrafią tyle zrobić dla tych dzieci.Kfjatus, aisa, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel