plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
OOOOOoooooooooooo strasznie daleko ! U nas wsi nie mamy apteki
A całkiem poważnie test najwcześniej zrobię w niedzielę,ale największa szansa testu to poniedziałek - wtorek. Chyba, że @ przyjdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 16:04
Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
A w następnej wiosce tez nie?
Ja Ci powiem, ze u mnie zastanowił mnie sluz kremowy, który miałam przed @, bo zawsze tak 3, 2 dni przed miałam wodnisty juz. A u Ciebie widzę tez jest krem;D
A jak Twoje obserwacje. Czujesz sie jakoś inaczej? Powiedz mi jak u Ciebie w koncu z ta @ ile jesteś juz po.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 16:05
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Kfjatus wrote:Hej Aisko! Co ciekawego w Szwedowie?
Cieplutko już kolejny dzień
Wczoraj wybraliśmy się z M na przejażdżkę komarkiem do znajomego. A że mamy tylko jeden kask to żadne z nas go nie brało bo drugie nie będzie miało
Ujechaliśmy już spory kawałek, policja nas minęła i wydawało nam się, że pojechali dalej. A oni zawrócili na rondzie i nas zatrzymują....
Już nam cieplej było... Na szczęście skończyło się na ustnym upomnieniu. Kazali nam iść piechotą i prowadzić komarka. Uszliśmy tak ze dwie minuty a potem na komarka i dojechaliśmy do celu.
W powrotną stronę trochę się cykaliśmy, ale przecież piechotą nie będziemy szli, nieIlona, Kfjatus, Fedra, zbikowa, Blondi22, kopciuszek126, Shagga_80, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:No i Ty pytasz sie mnie jeszcze jak to.
Przecież to nie jest łatwa praca i nie każdy sie do takowej nadaje. Mi sie serce raduje, jak widzę takie osoby jak Ty które potrafią tyle zrobić dla tych dzieci.
Zgadzam się z IlonąIlona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Cieplutko już kolejny dzień
Wczoraj wybraliśmy się z M na przejażdżkę komarkiem do znajomego. A że mamy tylko jeden kask to żadne z nas go nie brało bo drugie nie będzie miało
Ujechaliśmy już spory kawałek, policja nas minęła i wydawało nam się, że pojechali dalej. A oni zawrócili na rondzie i nas zatrzymują....
Już nam cieplej było... Na szczęście skończyło się na ustnym upomnieniu. Kazali nam iść piechotą i prowadzić komarka. Uszliśmy tak ze dwie minuty a potem na komarka i dojechaliśmy do celu.
W powrotną stronę trochę się cykaliśmy, ale przecież piechotą nie będziemy szli, nie
No to niezły numer. Dobrze, ze mandatu wam nie wlepili. Kurde ale fajnie sie jeździ na motorze, wiatr we włosach i te sprawyaisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
@ powinnam dostać 2 ewentualnie 3 czerwca, dziś mam 36 dzień cyklu, a z reguły to tak 30- max 32 dni.
Samopoczucie mam raczej ok, choć już kilka razy myślałam: @ zaraz przyjdzie, bo zaczęło mnie pobolewać podbrzusze, ale za jakąś godzinkę przechodziło... test z wtorku wyszedł -, dlatego tak zwlekam...Ilona, aisa, Fedra, kopciuszek126, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:OOOOOoooooooooooo strasznie daleko ! U nas wsi nie mamy apteki
A całkiem poważnie test najwcześniej zrobię w niedzielę,ale największa szansa testu to poniedziałek - wtorek. Chyba, że @ przyjdzie.
Kfjatolu baboluZrób w niedzielę
Ilona, Kfjatus, Fedra, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
No tak ale we wtorek mogło byc za wcześnie. Ale dzisiaj juz piątek przecież. Ja nie chce zapeszac, ale, ale...
Ja tez latalam co chwile, bo myślałam ze to @. Dobry znakWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 16:14
aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fajnie było, ale stracha miałam..
Kfjatuszku, a nie zapomniałaś dodać kilku objawów, które u Ciebie wcześniej nie występowały? Np. wrażliwość i ból (.)(.) i senność a dziś jeszcze na wykresie mdłości zaznaczone... heł?Kfjatus, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
Mój Mąż pewnie od Was ie tym nastawieniem zaraził i wczoraj włączyłam sobie dla odbezmózgowienia top model na kompie,a on mnie o imiona dla dziecka pyta!
Kazałam być cicho, nie nakręcać mnie, przytulać, całować w czoło i oglądać top model!
Ilona, aisa, Fedra, zbikowa, kopciuszek126, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Mój Mąż pewnie od Was ie tym nastawieniem zaraził i wczoraj włączyłam sobie dla odbezmózgowienia top model na kompie,a on mnie o imiona dla dziecka pyta!
Kazałam być cicho, nie nakręcać mnie, przytulać, całować w czoło i oglądać top model!
Ale z Ciebie Maly terrorystaFedra lubi tę wiadomość
-
[QUOTE=
Kfjatuszku, a nie zapomniałaś dodać kilku objawów, które u Ciebie wcześniej nie występowały? Np. wrażliwość i ból (.)(.) i senność a dziś jeszcze na wykresie mdłości zaznaczone... heł?[/QUOTE]
cóż za analiza mojego wykresu
Nie chcę Was nakręcać, więc nie mówiłam o szczegółach
Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Mój Mąż pewnie od Was ie tym nastawieniem zaraził i wczoraj włączyłam sobie dla odbezmózgowienia top model na kompie,a on mnie o imiona dla dziecka pyta!
Nie tylko nas trzyma w niepewności, ale i męża swego własnego
A Ty niedobra, TyIlona, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:cóż za analiza mojego wykresu
Nie chcę Was nakręcać, więc nie mówiłam o szczegółach
No wiesz Ty co. Foch.
Ale, ze Ciebie nie ciągnie. Ja to bym juz chyba 54678 razy zrobiła testFedra, Ola_czeka lubią tę wiadomość