plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:Zbiku a ja nie widziałam Twojej łazienki? No i teraz jakoś muszę z tym żyć...ech...
Kfjatuś jutro masz 18-tkę...niech niech...się uda!
Buziam wszystkim...Selenko, Rucia, Karoam, Zbiku, Mauysiu, Gunia,no wszystkim, wszystkim co do jednej : MIŁEGO DNIA!!!!!!
nie dzięki... -
nick nieaktualnyHej Baby
Wszystkiego najlepszego Aguś raz jeszcze...życzę poukładania wszystkcih spraw a już niedługo rozpoczęcia owocnych starań o Dzieciaczka i spokojnej, nudnej ciąży
Ilonko, przypomnij, o której będziesz pociła się na egazaminie?
mauysia wrote:O, to będzie pretekst do ponownego świętowania!!!
EDIT: Nie nie będzie, aż tak nie popsuło..
Fedra, AGA 30, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja w ogóle dziś zaczęłam 6 miesiąc (wg ovu
) a jednocześnie 23 tc...rany,kiedy to zleciało...i to co mam w stopce to zauwazyłam już...wiem,że Młody nr 2 słyszy , wczoraj wściekał się,gdy oglądaliśmy coś głośnego
A tymczasem spadam na śniadanko....tzn robić je, bo przecież samo się nie zrobi...a potem mam plan,coby iść na miasto UWAGA do lumpa, może kupię na moją mini dupkę coś na miejscu, a nie kolejną z rzędu noc zawalać będę na zakupy na Allegro (bezowocne dodam!)
Wpadnę jeszcze po śniadanku , pożegnać sięKfjatus, Fedra, Rucia, aisa, karoam, Ilona, zbikowa lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny,
dobrze, że dziś trochę spokojniej tu to sobie popracuje jak porządny podwładny.
Shagga no to piknie ten czas leci, aż się boję.Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Ja zaglądam pomiędzy odkurzaniem, a odkurzaniem, ale faktycznie można pracować, bo nadrabiania nie ma zbytnio
Shagga udanych zakupów, oby były bardziej owocne o allegrowychJuż teraz to chwila moment czas przeleci, a mały Dziubasek będzie w łóżeczku, a nie maminym brzuszku
Shagga_80, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Ola czekam na nowy tekst na beznadzietnych i nic nie ma
Chcem czytać!
Mam wielkie plany na.... wczorajszy wieczór.
Miałam, nie wyszło, dziś może nadrobię.
Nadmieniam, że miło nam, że mamy grono czytelniczek
Edit 2 - ale komencia nie zostawiła, a?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 08:34
Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Hej Shaggunia.
Prawdopodobnie przez oszczędny sposób cytowania wątek skrócił się o kilka stron, dzięki czemu potomni przeczytają na stronie dwatysiącedziewięcsetktórejś słowa: "hura! 3000!" -
Quote:Edit 2 - ale komencia nie zostawiła, a?
A może pod Żbikiem tylko...
Sprawdziłam, pod Czekajką też wpisałam coś tamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 08:38
Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Mam wielkie plany na.... wczorajszy wieczór.
Edit 2 - ale komencia nie zostawiła, a? -
Shagga_80 wrote:Nadal nie rozumiem...ja widzę,że jesteśmy na 3125 str!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 08:43
-
Ola_czeka wrote:Mam wielkie plany na.... wczorajszy wieczór.
Edit 2 - ale komencia nie zostawiła, a?
Oglądałam wczoraj wieczorem rozdanie nagród Blog Roku 2012 i jedną z laureatek była autorka bloga Zwierz Popkulturalny, która dziękowała swojej wiernej komentatorce o pseudonimie Wazon, która od samego początku bloga (4 lata?) komentuje każdy wpis, a jak nie skomentowała, to dzwoni i przeprasza. Wazon to... babcia autorki - rozczuliło mnie to normalnie (sprawdzałam, rzeczywiście jest Wazon
)
Shagga_80, Ola_czeka, Kfjatus, Fedra, Rucia, aisa, gocha04, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:Shagguś a wczoraj było prawie 3200 stron wieć ubyło kilkadziesiąt..i sie wszytsko przesunęło i jak mysmy świetowału 300 strone to teraz jakby sie cofnął to to nasze świeto bedzie na 200o ileś tam
AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMnie dziś trzeba głośno i wyraźnie tłumaczyć
Selena, Fedra lubią tę wiadomość