X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • kiti Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja właśnie też czuje i jajniki i podbrzusze i tak jak na @ i tak w dole dziwnie... i myślałam że to na @ już ehh to ja już nic nie wiem...

muzarcia lubi tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2012, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, idę do łóżka bo za chwilę usłyszę od m, że chce rozwodu albo ze mną albo ja mam wziąć rozwód z ovu...do jutra dziewczynki;-)Kiti czekamy...co nam pozostało? Śpijcie dobrze...reszta dziewczyn niech się też może jutro odezwie, bo pusto bez nich...bella zamilkła...jest tu rzadziej...gadgeta w ogóle gdzieś się podziała...i pozostałe laseczki...dajcie znać co u Was? Sandra, gdzie Ty się podziewasz...

plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti kurde w Ciebie tez wierze! masz taki ladny wykres.. podobny do mojego z tamtego cyklu... trzymam za was kciuki dziewczyny :) muzarcia a moze jednak;)

kiti, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc muzarciu

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2012, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej dziewczynki, hej hej muzarciu kochana:) jestem jestem tylko mam taki napiety tydzien ze nawet nie mam kiedy usiasc do kompa... :( i jak widac siadam dopiero poznym wieczorem.... ale czytam czytam na biezaco...
    zosienko-ewidentnej @ jeszcze nie ma wiec nie wszystko stracone :) moze rzeczywiscie zrob ta bete- bedziesz miala pewnosc co i jak...
    plemniczko- nie martw sie wynikiem wizyty- skoro bylas u najlepszego specjalisty to on musi wiedziec co mowi :) ja tez mam problemy z tarczyca- choroba hashimoto. tez biore euthyrox- aktualnie 75 mg rano na czczo. TSH mam ostatnio na poziomach 1,5-2,0 wiec mysle ze jest dobrze... tylko przeciwciala ciagle podwyzszone :( ale u Ciebie za te 3 tygodnie na pewno wyniki beda duzo lepsze :)
    a tak w ogole to po ostatniej lekturze jakos mi sie dziwnie zrobilo- mam wrazenie ze cos sie na forum popsulo... dziewczynki milcza, jakos tak sie nieswojo czasem czuje... sandraa pojaw sie prosze.... monisiu, klameczko, bellusiu brakuje mi Was... :( ( bellus-dzieki za wode- przyszla dzisiaj-juz sie obsmarowalam...;))
    kitus- trzymam kciuki za 2 kreski :)
    ja chyba powoli zblizam sie do owulki- bylam wczoram na monitoringu. po clo bardzo ladnie urosly pecherzyki ( sa 3- mniej wiecej po 16 mm wczoraj mialy) endometrium tez ladne- wiec z marusiem dzialamy dzialamy :)
    kolejny monitorin w poniedzialek- dowiem sie czy owulka byla. testy na razie negatywne...
    mala- jestem z Toba myslami w tym trudnym dla Ciebie czasie... przytulam Cie mocno - odezwij sie jak juz wrocisz i bedziesz miala dostep do kompa....
    muzarciu kochana a jak sie czuje Twoj tatus? mam nadzieje ze juz lepiej- wierze w to bardzo...:)
    no i witam cieplo i serdecznie wszystkie nowe staraczki ktore zawitaly na nasze forum :)

BellaRosa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2012, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane, witam was w tym pieknym dniu:)

Gadgetko, dzialaj kochana dzialaj... jeszcze z tego beda trojaczki;)

Plemniczko, mysle, ze powinnas zaufac lekarzowi. Jesli to specjalista i jest dobry, to ta opinia nie przyszla sama z siebie, tylko jest rezultatem jego pracy i wiedzy.

Kiti, Muzarcia... no coz czekamy:) mnie boli w podbrzuszu, zazwyczaj nie boli, ale ja tam nie wierze swojemu cialu, bo co miesiac daje mi jakies inne oznaki... ktore wszystkie znacza @, hehehe. Wiec pelna ignorancja. A z tempki swojej wogole nie jestem zadowolona i bardzo mi sie nie podoba. Wolno rosnie, i ogolnie kicha. No ale coz. Rozne dziwne wykresy widzialam, wiec tez nie ma co sie az tak bardzo sugerowac. Wazne, ze robia sie dwie fazy.

Reszta dziewczyn, do dziela:) A monisia z bella niech z laski swojej juz wroca i sie nie wyglupiaja!!!

Nowe staraczki witam pieknie:)

A i czekam na dzisiejsze pomiary zosi... przyszla @?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2012, 06:25

Fedra lubi tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2012, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klamka no pozostało nam tylko czekać ... co ty z ta twoją tempką przecież łanie rośnie :) no od wczoraj jakoś tak ciszej na forum dziewczynki zamilkły...
    gadgeta to trzymam kciuki za owocne serduszkowanie :)

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2012, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti, no niby rosnie, i nie powinnam narzekac, ale wolniej i jakos spokojniej, niz w dwoch wczesniejszych cyklach. No ale to tylko moje wydumane glupie rozmyslania, hehehe.

No dziewczynki ucichly. Mam nadzieje, ze wroca.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2012, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć klamko i kiti :)

Ja tam nie martwię się tym, że ostatnio forum trochę przycichło... Po prostu dziewczyny rozpoczęły nowe cykle, choć miały nadzieję, że to nie nastąpi... Więc i atmosfera trochę nam siadła... Ale wiadomo jak jest - po paru dniach wstępuje nowa nadzieja i na pewno za parę dni znowu forum będzie tętnić życiem :)

kiti, klamka, muzarcia, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2012, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki;-)Dzień dobry...mój się nawet przyzwoicie zaczął...taką przyzwoitą tempką...tylko owulacja tu na wykresie jest źle zaznaczona...według ff była zgodnie z objawami z szyjki i śluzu
    27. 10....tam się to nie zmieniło a tutaj tak ale to są uroki programów...no nic...dobrze, że wiem kiedy była @. Jak u Was kobietki?
    Gadgetko trzy są aż, to super! Będę trzymała kciuki;-)Kiti tylko się nie denerwuj, czekamy ;-)klameczko Ty masz śliczną tempkę...nie czepiaj się proszę...

zosia ściągneła wykres ze stopki... ;-( Bella zniknęła...może źle się czuje? ;-( Co jest grane tutaj? Wróćcie dziewczyny, bo ten temat padnie po takim spektakularnym sukcesie jak nikt tu nie zajrzy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2012, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia Ty zawsze zrównoważona i spokojna...witaj i dobrego dnia;-)Masz pewnie rację...pewnie tak będzie...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2012, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć muzarciu :)
    Szczerze mówiąc to z tą owulacją to nigdy nie wiadomo... Tylko monitoring może stwierdzić jak jest naprawdę. Jedna z metod obserwacji mówi na przykład, że pierwszą wyższą temperaturę można zaznaczyć dopiero po ostatnim dniu, w którym wystąpił śluz najlepszej jakości. Może Ovufriend przyjął tę metodę? Ale temperatura i szyjka wskazuje, że rzeczywiście miałaś owulację wcześniej. No nic - czekamy (nie)cierpliwie :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2012, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    mauysia Ty zawsze zrównoważona i spokojna...witaj i dobrego dnia;-)Masz pewnie rację...pewnie tak będzie...

Kiedyś byłam nerwusem, ale na szczęście m zaraził mnie swoim spokojem :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2012, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kliknij na to mauysia -> My Ovulation Chart

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2012, 07:23

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2012, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu, a spróbuj może wpisać w FF swój śluz w dniach płodnych, bo widzę, że w kluczowych dniach nie wpisywałaś i może też tym się zasugerował program...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2012, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    racja...chwilkę

G O T O W E ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2012, 07:34

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2012, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No patrz, jednak nie przeskoczyło :-) Tak to jest z tymi programami... Coś tam sobie liczą i liczą, a owulacja i tak postępuje po swojemu ;)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2012, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trudno...szkoda, że nie robiłam testów...tyle, że ja nie jestem przekonana do tego na razie...zmykam i dzięki maysiu...później zajrzę...

• kiti Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2012, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kiedy muzarcia możesz zatestować ? :)

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2012, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety te serwisy już na starcie wprowadzają w błąd mówiąc, że wyznaczają dzień owulacji, a to jest niewykonalne w warunkach domowych. Co najwyżej mogą pomóc określić dni największej płodności.

Pa muzarciu :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 313 314 315 316 317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ