plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
no ja właśnie też czuje i jajniki i podbrzusze i tak jak na @ i tak w dole dziwnie... i myślałam że to na @ już ehh to ja już nic nie wiem...
muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra, idę do łóżka bo za chwilę usłyszę od m, że chce rozwodu albo ze mną albo ja mam wziąć rozwód z ovu...do jutra dziewczynki;-)Kiti czekamy...co nam pozostało? Śpijcie dobrze...reszta dziewczyn niech się też może jutro odezwie, bo pusto bez nich...bella zamilkła...jest tu rzadziej...gadgeta w ogóle gdzieś się podziała...i pozostałe laseczki...dajcie znać co u Was? Sandra, gdzie Ty się podziewasz...
plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej hej dziewczynki, hej hej muzarciu kochana:) jestem jestem tylko mam taki napiety tydzien ze nawet nie mam kiedy usiasc do kompa... i jak widac siadam dopiero poznym wieczorem.... ale czytam czytam na biezaco...
zosienko-ewidentnej @ jeszcze nie ma wiec nie wszystko stracone moze rzeczywiscie zrob ta bete- bedziesz miala pewnosc co i jak...
plemniczko- nie martw sie wynikiem wizyty- skoro bylas u najlepszego specjalisty to on musi wiedziec co mowi ja tez mam problemy z tarczyca- choroba hashimoto. tez biore euthyrox- aktualnie 75 mg rano na czczo. TSH mam ostatnio na poziomach 1,5-2,0 wiec mysle ze jest dobrze... tylko przeciwciala ciagle podwyzszone ale u Ciebie za te 3 tygodnie na pewno wyniki beda duzo lepsze
a tak w ogole to po ostatniej lekturze jakos mi sie dziwnie zrobilo- mam wrazenie ze cos sie na forum popsulo... dziewczynki milcza, jakos tak sie nieswojo czasem czuje... sandraa pojaw sie prosze.... monisiu, klameczko, bellusiu brakuje mi Was... ( bellus-dzieki za wode- przyszla dzisiaj-juz sie obsmarowalam...)
kitus- trzymam kciuki za 2 kreski
ja chyba powoli zblizam sie do owulki- bylam wczoram na monitoringu. po clo bardzo ladnie urosly pecherzyki ( sa 3- mniej wiecej po 16 mm wczoraj mialy) endometrium tez ladne- wiec z marusiem dzialamy dzialamy
kolejny monitorin w poniedzialek- dowiem sie czy owulka byla. testy na razie negatywne...
mala- jestem z Toba myslami w tym trudnym dla Ciebie czasie... przytulam Cie mocno - odezwij sie jak juz wrocisz i bedziesz miala dostep do kompa....
muzarciu kochana a jak sie czuje Twoj tatus? mam nadzieje ze juz lepiej- wierze w to bardzo...
no i witam cieplo i serdecznie wszystkie nowe staraczki ktore zawitaly na nasze forumBellaRosa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane, witam was w tym pieknym dniu:)
Gadgetko, dzialaj kochana dzialaj... jeszcze z tego beda trojaczki;)
Plemniczko, mysle, ze powinnas zaufac lekarzowi. Jesli to specjalista i jest dobry, to ta opinia nie przyszla sama z siebie, tylko jest rezultatem jego pracy i wiedzy.
Kiti, Muzarcia... no coz czekamy:) mnie boli w podbrzuszu, zazwyczaj nie boli, ale ja tam nie wierze swojemu cialu, bo co miesiac daje mi jakies inne oznaki... ktore wszystkie znacza @, hehehe. Wiec pelna ignorancja. A z tempki swojej wogole nie jestem zadowolona i bardzo mi sie nie podoba. Wolno rosnie, i ogolnie kicha. No ale coz. Rozne dziwne wykresy widzialam, wiec tez nie ma co sie az tak bardzo sugerowac. Wazne, ze robia sie dwie fazy.
Reszta dziewczyn, do dziela:) A monisia z bella niech z laski swojej juz wroca i sie nie wyglupiaja!!!
Nowe staraczki witam pieknie:)
A i czekam na dzisiejsze pomiary zosi... przyszla @?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2012, 06:25
Fedra lubi tę wiadomość
-
klamka no pozostało nam tylko czekać ... co ty z ta twoją tempką przecież łanie rośnie no od wczoraj jakoś tak ciszej na forum dziewczynki zamilkły...
gadgeta to trzymam kciuki za owocne serduszkowanie -
nick nieaktualny
-
Cześć klamko i kiti
Ja tam nie martwię się tym, że ostatnio forum trochę przycichło... Po prostu dziewczyny rozpoczęły nowe cykle, choć miały nadzieję, że to nie nastąpi... Więc i atmosfera trochę nam siadła... Ale wiadomo jak jest - po paru dniach wstępuje nowa nadzieja i na pewno za parę dni znowu forum będzie tętnić życiem
kiti, klamka, muzarcia, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki;-)Dzień dobry...mój się nawet przyzwoicie zaczął...taką przyzwoitą tempką...tylko owulacja tu na wykresie jest źle zaznaczona...według ff była zgodnie z objawami z szyjki i śluzu
27. 10....tam się to nie zmieniło a tutaj tak ale to są uroki programów...no nic...dobrze, że wiem kiedy była @. Jak u Was kobietki?
Gadgetko trzy są aż, to super! Będę trzymała kciuki;-)Kiti tylko się nie denerwuj, czekamy ;-)klameczko Ty masz śliczną tempkę...nie czepiaj się proszę...
zosia ściągneła wykres ze stopki... ;-( Bella zniknęła...może źle się czuje? ;-( Co jest grane tutaj? Wróćcie dziewczyny, bo ten temat padnie po takim spektakularnym sukcesie jak nikt tu nie zajrzy...
-
nick nieaktualny
-
Cześć muzarciu
Szczerze mówiąc to z tą owulacją to nigdy nie wiadomo... Tylko monitoring może stwierdzić jak jest naprawdę. Jedna z metod obserwacji mówi na przykład, że pierwszą wyższą temperaturę można zaznaczyć dopiero po ostatnim dniu, w którym wystąpił śluz najlepszej jakości. Może Ovufriend przyjął tę metodę? Ale temperatura i szyjka wskazuje, że rzeczywiście miałaś owulację wcześniej. No nic - czekamy (nie)cierpliwiemuzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKliknij na to mauysia -> My Ovulation Chart
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2012, 07:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a kiedy muzarcia możesz zatestować ?
muzarcia lubi tę wiadomość