plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyproszę, jak ja zacznę wariować, proszę o rewanż, np. strzał w policzek
to może być jutro... idę na usg i wg moich obliczeń dziś bądź jutro powinien być dzień owulki... mam nadzieję, że gin to tylko potwierdziWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2012, 20:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
plemniczka czyli można powiedzieć że czułaś się jakby @ byłą tuz tuż?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2012, 20:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie skręca gdzieś od 4 dnia od owulacji, NIGDY TAK NIE MIAŁAM, NIGDY...TYLE DNI NIGDY NIE BOLAŁO MNIE PODBRZUSZE...nigdy mnie w ogóle nie bolało ani przed ani w trakcie miesiączki...wczoraj wieczorem była pauza w bólu i skurczu podbrzusza a dziś znów po południu...po jakimś wysiłku i po zabawie z córcią koleżanki...cały czas czuję znów dyskomfort...w ciągu dnia czasem coś zakuło tylko...
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia napisała:
"muzarcia no u mnie bez zmian, za to mega kłótnia z m.. o kasę itp.. nieważne i jak się kłóciłam to się darłam i nagle mnie tak zakłuło na dole, w jajnikach jakby, że musiałam przestać.. nie wiem o co halo..
nadal na podpasce mam zółto brązowe coś, krwi nie mam."
Mam nadzieję, że już się troszkę sytuacja rozluźniła. Zosieńko proszę odpocznij a ja może coś się dowiem na ten temat...nie nakręcamy się ale bardzo dziwna ta wydzielina miesiączkowa...niby może być tak przed ale Ty masz spore opóźnienie wbrew pozorom...problem w tym czy czekać czy śmigać z tym na dyżur...wiesz co? Rano jak się tylko da to możesz udać się na betę...to najrozsądniejsze rozwiązanie w tej sytuacji...będziesz wiedziała na czym stoisz i czy zamartwiasz się tylko o dziwną miesiączkę czy faktycznie zagnieździło się jajeczko...tak myślę. Może to faktycznie plamienie spowodowane wyrzutem hormonów w czasie okołomiesiączkowym ...w ciąży może tak być...
Nie zrozum mnie źle, już Ci nie wkręcam stanu błogosławionego ale jeśli chcesz to możesz pójść na betę...może jutro temp. pójdzie w górę...wtedy naprawdę będziesz potrzebowała spokoju...czekamy do rana...nie zamartwiaj się...będzie dobrze....MĘŻCZYŹNI MAJĄ WYCZUCIE CHWILI CO? Dopiero Cię pocieszał Twój m a już awantury robi...ech Ci faceci... -
nick nieaktualnyPlemniczko nie sądzę ale jakieś światełko się zapaliło jak to tyle dni...chyba, że to przez ten castagnus...dopiero go zaczęłam w tym cyklu brać ...jedno jest pewne...zrobiłam się jakaś taka..."kobieca" ,uczynna, uśmiechnięta, nie marudzę tyle, czuję się jakaś inna...lepsza ja...tylko czy to za sprawą myślenia pozytywnego czy faktycznie coś by mogło być na rzeczy to tego nie wiem...ale niedługo się dowiem...i Ty też będziesz wiedziała Piszesz, że Cię plecy bolały...mnie lędźwie bolą już kilka dni ale nie cały czas...tylko razem z tym brzuchem plemniczko...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2012, 21:39