X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2012, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proszę, jak ja zacznę wariować, proszę o rewanż, np. strzał w policzek :)
    to może być jutro... idę na usg i wg moich obliczeń dziś bądź jutro powinien być dzień owulki... mam nadzieję, że gin to tylko potwierdzi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2012, 20:02

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz jak w banku:)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko... skoro taki doświadczony specjalista, to chyba wie co mowi.
    A jakie masz to TSH? bo nie mogę się doczytać

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Dora Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na moich wynikach podana jest taka norma na TSH
    0,270- 4,200

moj wynik, to: 2,750

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dora to masz dobry TSH, ja mam 5, wiec podwyzszony

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2012, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam 0,4

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aj nie wiem, w sumie nie powinnam juz martwic sie, jednak tyle sie naczytalam wlasnie ze powinnam miec 1-2 TSH... a ten tu nagle tak mi gada.
    No cóż mam ten lek, powinien mi zbić troche, mam nadzieje ze bedzie dobrze

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • rudzielec Przyjaciółka

Wysłany: 8 listopada 2012, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz Plemniczka mówiłam, że będzie wszystko dobrze :):):)

f2w3yx8d7nu3m0ih.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2012, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a was tez tak po owulce jajniki i podbrzusze boli ja mam 6 dzien po owulce i boli i boli dzis w dzien troche mniej a teraz znowu sie zaczyna.. a ochote na przytulanko to mam takie jak nigdy jak mój M jutro wróci to marny jego los

• Dora Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie,że będzie dobrze, a jak ma niby być ?!!

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rudzielec a ty myslisz ze dobrze mi ten lekarz mówi? czy wedlug Ciebie mam sie jednak czym martwic? czy ten lek a tak malej dawce mi pomoze?
    pytam Ciebie bo wiem ze ty podobny problem mialas

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga w cyklu gdy doszlo do zaplodnienia u mnie to od 7 dnia po owulce mialam bole podbrzusza jak na okres, bol jajnikow, plecow, wrazliwe piersi..

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka czyli można powiedzieć że czułaś się jakby @ byłą tuz tuż?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2012, 20:45

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti dokladnie tak! ale to bylo dziwne, bo duzo wczesniej czulam sie jak na @... wiedzialam ze cos nie tak... w sensie ze cos sie dzieje

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2012, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to w lutym miałam tak samo a teraz po owulce mnie skręca tłumacze to tym za clo brałam a teraz dupohstan

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2012, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie skręca gdzieś od 4 dnia od owulacji, NIGDY TAK NIE MIAŁAM, NIGDY...TYLE DNI NIGDY NIE BOLAŁO MNIE PODBRZUSZE...nigdy mnie w ogóle nie bolało ani przed ani w trakcie miesiączki...wczoraj wieczorem była pauza w bólu i skurczu podbrzusza a dziś znów po południu...po jakimś wysiłku i po zabawie z córcią koleżanki...cały czas czuję znów dyskomfort...w ciągu dnia czasem coś zakuło tylko...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2012, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia napisała:

"muzarcia no u mnie bez zmian, za to mega kłótnia z m.. o kasę itp.. nieważne i jak się kłóciłam to się darłam i nagle mnie tak zakłuło na dole, w jajnikach jakby, że musiałam przestać.. nie wiem o co halo..

nadal na podpasce mam zółto brązowe coś, krwi nie mam."

Mam nadzieję, że już się troszkę sytuacja rozluźniła. Zosieńko proszę odpocznij a ja może coś się dowiem na ten temat...nie nakręcamy się ale bardzo dziwna ta wydzielina miesiączkowa...niby może być tak przed ale Ty masz spore opóźnienie wbrew pozorom...problem w tym czy czekać czy śmigać z tym na dyżur...wiesz co? Rano jak się tylko da to możesz udać się na betę...to najrozsądniejsze rozwiązanie w tej sytuacji...będziesz wiedziała na czym stoisz i czy zamartwiasz się tylko o dziwną miesiączkę czy faktycznie zagnieździło się jajeczko...tak myślę. Może to faktycznie plamienie spowodowane wyrzutem hormonów w czasie okołomiesiączkowym ...w ciąży może tak być...

Nie zrozum mnie źle, już Ci nie wkręcam stanu błogosławionego ale jeśli chcesz to możesz pójść na betę...może jutro temp. pójdzie w górę...wtedy naprawdę będziesz potrzebowała spokoju...czekamy do rana...nie zamartwiaj się...będzie dobrze....MĘŻCZYŹNI MAJĄ WYCZUCIE CHWILI CO? Dopiero Cię pocieszał Twój m a już awantury robi...ech Ci faceci...

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mialysmy sie nie nakrecac, ale musze to napisac... muzarcia a moze Ci sie udalo:)

muzarcia lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze muzarcia prawi...

muzarcia, kiti lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2012, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko nie sądzę ale jakieś światełko się zapaliło jak to tyle dni...chyba, że to przez ten castagnus...dopiero go zaczęłam w tym cyklu brać ...jedno jest pewne...zrobiłam się jakaś taka..."kobieca" ,uczynna, uśmiechnięta, nie marudzę tyle, czuję się jakaś inna...lepsza ja...tylko czy to za sprawą myślenia pozytywnego czy faktycznie coś by mogło być na rzeczy to tego nie wiem...ale niedługo się dowiem...i Ty też będziesz wiedziała ;-) Piszesz, że Cię plecy bolały...mnie lędźwie bolą już kilka dni ale nie cały czas...tylko razem z tym brzuchem plemniczko...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2012, 21:39

‹‹ 312 313 314 315 316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ