X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Tak rekreacyjnie sobie jeździ :)

Pytałam, bo pracowałam kiedys w środowisku motoryzacyjnym, motocross itp. myslałam, że może się jakimś cudem nawet znamy :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka! Na wizycie gin tradycyjnie mnie omacal, obejrzał wyniki, wypisal recepty/skierowania i puścił wolno. Skierował mnie m.in. na nieslawne badanie obciążenie glukoza. A u okulistki też ok, Leo poobserwowal jak wygląda badanie i może następnym razem da się przebadac :) Miłego wieczoru dziewczynki!

Fedra, aisa, Ilona, Rucia, karoam, Blondi22 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko ja mam tak samo! caly czas jem, zjem i za godzine znowu jestem glodna! ojojoj mam nadzieje ze tak caly czas nie bedzie i jakos mi sie to unormuje... kurde jedne wymiotują i jesc nie mogą, a ja musze akurat do tej drugiej grupy nalezec :)

Suzy Lee dzieki za przestroge
    Mauysiu fajno ze wszystko ok u doktorka, no i rewelacyjnie ze Cie puscil wolno :D no i smacznego z tą glukozą :P

Shaggii pieknie w tej sukieneczce ogrodniczej wyglądasz :)

Fedra, Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra :*

Fedra lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hejka! Na wizycie gin tradycyjnie mnie omacal, obejrzał wyniki, wypisal recepty/skierowania i puścił wolno. Skierował mnie m.in. na nieslawne badanie obciążenie glukoza. A u okulistki też ok, Leo poobserwowal jak wygląda badanie i może następnym razem da się przebadac :) Miłego wieczoru dziewczynki!
    No tak, nasze wizyty są już bez ochów i achów :P
    Ale jeśli z Malutkim wszystko w porządku to tylko się cieszyć :)
    Ja co prawda pierwszy raz w tej ciąży mam na jutro pytania do Ginki,no i przede wszystkim ciekawa jestem,co z moja szyjką,czy czasem nie zaczęła się skracać przez te moje skurcze, no i ile mam jeszcze aplikować sobie tę luteinę :/

• jeju Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam tysiąc lajków? No no, to się postarałyście dziewczyny! Wchodzę i oczom nie wierzę...Wreszcie uruchomiłam skype po długim czasie uff... Co do zupy, to póki stała całkiem zakryta w tym cudaśnym garze, to nie kisła, może tydzień stać i nic na piekarniku ale ja włożyłam łyżę do nalewania i zostawiłam pokrywkę uchyloną... to pewnie dlatego...te naczynia długo trzymają świeżość w sumie, bardzo długo. Nie słyszałam o sposobie z kamieniami itp. a jeśli chodzi o przerwę między podłożem a garnkiem, to musiałabym Wam dno pokazać...może tu tkwi tajemnica i pewnie nanotechnologia też robi swoje...

Dziś kolejny udany dzień jeśli chodzi o nasze żywienie...młody dziś się popłakał ale nie odpuściłam mu...wiem, że ciężko ale to dla jego dobra...mi samej łzy popłynęły, bo to moja wina, odkąd wróciliśmy z Kliniki to akurat jedzenia mu nie zabraniałam, bo tym jałowym jedzeniem spod lampy bakteriobójczej, to nikt by się nie zachwycał...Moja waga się zacięła i zrobiłam reset, myślę sobie cały dzień jem i nic nie przybywa, reset zrobiłam a tu mniej niż wskazywała, 1/5 kg ale zawsze...w sumie to rano się zważę jak mnie stworzył Pan i będzie widać ile ubyło...nie czuję spadku, bo to maleńko...

poniedziałek rano->czwartek wieczór -3,6 kg
    NIE CIĄGNIE MNIE DO SŁODYCZY NIC A NIC...A KRYZYSOWY DZIEŃ MINĄŁ...JUPI!

Shagga_80, aisa, Ilona, Fedra, Rucia, karoam, Blondi22 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia to super, że jest dobrze...oby tak dalej....

SZAGUŚ masz na karteczce pytania? To chyba jeden z lepszych pomysłów...

Zupa była bez tłuszczu, same warzywa, kapusta-reguluje przemianę materii, papryka w trzech kolorkach, seler naciowy rzecz jasna, usuwa złogi wody z organizmu, pomidory i przyprawy, czubrica, zioła prowansalskie i curry. To chyba wszystko. Bez soli.
    To cału przepis, można dodać kopru włoskiego albo zwykłego, żeby zupka nie powodowała wzdęć jeśli ktoś ma...można machnąć czosnek do tego i co tylko się zamarzy...

aisa, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no więc tak na poczatek Dnia witam was ;-) ,a teraz na koniec dnia się żegnam i spokojnej nocy życze moje drogie !!!!

aisa, Ilona, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    SZAGUŚ masz na karteczce pytania? To chyba jeden z lepszych pomysłów...
    W telefonie :P Przed wejściem przeczytam sobie i nie ma bata,żebym zapomniała czegoś :P

aisa, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu, spokojna wizyta u gina, tego można życzyć wszystkim ciężarnym! Najważniejsze, że wszystko ok z maleństwem i mamusią :)
    Fajnie, że Leoś popatrzył na badanie u okulisty.

Muzi, jesteś skarbnicą wiedzy! Fajne info żywieniowe przemycasz. Trzymam kciuki za efekty! A na pewno się uda bo wytrwałości Ci nie brakuje.

Dobranoc wszystkim! Słodkich snów!

mauysia, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nanoszę poprawki do projektu...znów czeka mnie długa noc :/
    Dobranoc Aisa :)

• aisa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Shagguś :) Owocnej pracy w sensie udanych poprawek a potem kolorowych snów :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 04:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy raz w życiu udało mi się byc pierwszą :D

tak więc Witam się z Wami Dziewczyny i zostawiam dużo usmiechów na nowy dzień :D

Dzisiaj niestety nie będe obecna na forum no może w godzinach ściślej popołudniowych bo troche mamy spraw z moim slubnym do załatwienia...

dzisiaj była pierwsza noc gdzie przespałam 5 godzin bez przerw na siku ale to chyba tylko dlatego ze od początku spałam na plecach przez katar, przez który nieśpie tak naprawdę od 4 ehh co zrobić...

dzisiaj zapowiada się piękny dzień u mnie od rana świeci słońce i takiego dnia również Wam życzę :)

Rucia, Ilona, Kaja, Sandraa, mauysia, jeju, Shagga_80, Blondi22, zbikowa, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2013, 04:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Druga :)

Piekny weekend mam nadzieję, się zapowiada Fredzia :) Dziś sprzedają do barta dziecko, więc weekend mam wolny :D JUPI. I może może w końcu skorzystam z basenu i siępoopalam MĄDRZE I Z GŁOWĄ. Wczoraj też poleżałam sobie pół godziny na słoneczku, ale M. mnie wygonił do pielenia truskawek, i było po leżeniu :(

Muzi trzymam kciuki za dalsze sukcesy ^_^

Mayuś dobrze, że u gina wszystko OK. Może Leoś zobaczy, że okulista oczu nie wydłubuje tylko je bada :P Moja Kinia zaczęła narzekać na wzrok, ale nie wiem czy to nie jest ściema w jej przypadku. Też chyba szykuje się Nam okulista.

Miłego piąteczku wszystkim życzę. Ja pewnie będę z doskoku.

Ilona, mauysia, jeju, Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;D

Mauysiu fajnie ze wizyty sie udały.
    U mnie tez piękna pogoda :D

Miłego dnia ;D

mauysia, jeju, Fedra lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • jeju Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w szoku! Spada dalej...

Tragicznie skończyło się zjedzenie truskawek nie z własnej plantacji, było ich z 15 ale spożyte zachowały się okropnie! O 3 nad ranem zerwał mnie potężny ból podbrzusza, myślałam, że rodzę, aż do kręgosłupa przeszywał mnie ból... a to moja skleroza o sobie przypomniała...nie wolno mi jeść świeżych truskawek z niewiadomego źródła, bo albo mam alergię i tak się objawia albo wyczuwa mój organizm jakeś opryski...swoje z ogródka mogę jeść ale na początek dwie, trzy, żeby organizm nie doznał szoku, ach i przetworzone też mogę zjeść ale świeżynek nie...czy któraś wie co to za rodzaj dziwnej alergii...okrutny ból brzucha w dole, ganianie do toalety itp.

Może nie jestem sama na początku sezonu...

Nie katuję się super dietami, tylko zjadam wg wskazówek i swoich odczuć i potrzeb...aż niemożliwe...ale z dużej wagi szybko leci...najgorzej będzie jak się waga zatrzyma...ale już mam mniej, dużo mniej...większa część to woda, nie łudźmy się dziewczyny ale wynik na wadze mi się podoba tak czy siak !

-4,7

Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzi to nie fajnie ze truskawki ci zrobiły takiego psikusa ale za to fajnie że waga spada :) trzymam kciuki za powodzenie twojej misji. Kurcze to twój m. musi uważać i być miły dla ciebie :) bo potem będziesz taka laseczka że każdy facet będzie się za tobą oglądał :)

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • jeju Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paseczek mi się nie zaktualizował...trudno...nie ma czasunia na głupotki idę wszamać śniadanko i do ogródeczka...miłego piąteczku dziewczynki!

mauysia, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2013, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi ja miałam taki problem z truskawkami rok, dwa lata temu. Po kupnych bolał mnie brzuch, ale bardziej przypominał jakbym połknęła kamień.

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam laseczki z rana Jeju Biedaku jeszcze nie jadlam truskawki w tym roku ,a takiej alergii nie mam , ale wyjadlam mojemu wujowi całe drzewo czeresni ehhhh zajebioza na maksa ....

mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 3172 3173 3174 3175 3176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ