plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Żbiku!
Witaj Shagga! (jak mogłam się tak pomylić w sprawie tego cytowanego posta...)
A z tymi śmieciami - podejrzewam, że mógł (aczkolwiek nie musiał) tu zajść ciąg przyczynowo-myślowo-skutkowy dość typowy podczas - zazwyczaj - rozmów przedstawicieli płci żeńskiej cechujący się pewną nadinterpretacją wypowiedzi obu stron. Podczasa gdy żadna ze stron nie miała złych intencji.
A co do pęknięcia olinego pęcherzyka, pozwolę sobie rozwinąć tę kwestię, tym bardziej, że uzyskałam do tego oficjalne upoważnienie:
"Endo ciensze, ale pęcherzyk pęknięty, wszystko w porządeczku, tylko Ovu wyznacza owu o kilka dni za późno, a i ja na podstawie tempki i śluzu się "spóźniałam". 2 lipca mam dzwonić i umawiać się na HSG. No chyba że @ nie przyjdzie."
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2013, 07:30
Shagga_80, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala ur. 17.06.13 ........lubelskie (2.07.2013)
she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA…….świętkorzyskie(19.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA.......egipt
Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie
Ilona……………....12…..30lat………FASOLINKA.......Niemcy (29.01.2014)
Blondi22................1....23lat.............FASOLINKA.........mazowieckie
Jeju………………..7......31 lat..........15.06..................opolskie
kiti.........................8......25lat…….….19.06……….….małopolskie
Kaja.......................5......32lat...........19.06……….…..pomorskie
Effcia...................5.......29lat...........21.06.................wielkopolskie
Gocha04...............7.......27lat............22.06..............mazowieckie
Zbikowa…………..5……26lat...........27.06..................Wielka Brytania
Ola_czeka.............23…32lat...........03.07..................Wielka Brytania
Muska....................6…..31lat...........04.07..................dolnośląskie
Aisa…………..…....10 .…28lata……..05.07……………Szwecja
Gunia....................6......30 lat..........10.07..................podlaskie
Kfjatus...................9......26lat............10.07..................mazowieckie
Beata……………..8……29lat………..????……………mazowieckie
a-koczek………....11 .…32lata……..????……………war-mazWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2013, 08:16
mauysia, Blondi22, gocha04, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam dziewczynki!!!
To u tej naszej Belli to zamiast wasolinki to narodziny trzeba by było w tabeli wpisać!!!
Alez miałam koszmarne sny mad ranem!!!Na co to jest jak facet romansuje z inną kobitką albo zdradza~!!!
Piękna pogoda dziś !!!Upalnie i słonecznie!!!
Miłego dnia życzę!!!mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Witam dziewczynki!!!
To u tej naszej Belli to zamiast wasolinki to narodziny trzeba by było w tabeli wpisać!!!
Alez miałam koszmarne sny mad ranem!!!Na co to jest jak facet romansuje z inną kobitką albo zdradza~!!!
Piękna pogoda dziś !!!Upalnie i słonecznie!!!
Miłego dnia życzę!!!
Racja! Shagguś, wpiszesz że 17.06 Belli urodziła się Alicja?
A tabelka rzeczywiście zapuszczona, ale ja też nie mogę znaleźć aktualniejszych dat. -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Coś stara ta tabelka, kurcze nie mogę znaleźć nowszej...pliss pomocy w uaktualnieniu: potrzebuję dat: Beaty, a-koczka.
Nie mam dat dla Beti i a-koczka, pomocy!
Resztą poprawiłam,wydaje mi się
PS. Mauysiu ja też jestem za usuwaniem z tabelki nieudzielających się -
nick nieaktualnymauysia wrote:Racja! Shagguś, wpiszesz że 17.06 Belli urodziła się Alicja?
A tabelka rzeczywiście zapuszczona, ale ja też nie mogę znaleźć aktualniejszych dat.
Właśnie niewiedzieć czemu nie mogłam znaleźć nowszej,a pamiętam,że niedawno Fedra uaktualniała...no ale nieważne, jak wspomniałam wyżej już poprawiłam co nieco, ale dalej brakuje mi 2 dat
Bellę też zmieniłam....Mauysiu jednak WIELKIE UMYSŁY MYŚLĄ TAK SAMOmauysia, zbikowa, Ilona lubią tę wiadomość
-
ooooo foch sie szykuje.... Olka pisze do Ciebie Mauysia dłuzsze wiadomości niż do mnie.... widzę zbliżający się koniec.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2013, 07:41
Shagga_80, mauysia, Rucia, Effcia28, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:ooooo foch sie szykuje.... Olka pisze do Ciebie Mauysia dłuzsze wiadomości niż do mnie.... widzę zbliżający się koniec.
Shagga_80, zbikowa, Effcia28, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość