plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A witam witam po wakacjach
Ależ newsy!!!! Jestem pod wrażeniem kobitki. Aż mi się gęba szczerzy. Wracam szybko do pracy bo tu zostane na cały dzień. Poczytam trochę i nadrobię wieczorem przy pomyslnych wiatrach.
Tymczasem w skrócie powiem że u mnie bez zmian, urlop mieliśmy cudowny, słońce na szczęście całą droge nam towarzyszyło. Gorzej nieco teraz bo najwyraźniej przywiozłam stamtąd obustronne zapalenie uszu, które mnie niesamowicie męczy juz drugi tydzień. Pracuje z domu, siedze na mocnych antybiotykach
Mam nadzieję że to szybciutko minie. Pozdrawiam Was serdecznie i przesyłam wirtualnie pyszniutkie francuskie sery na sniadaniemauysia, plemniczka, Rucia, kopciuszek126, Sandraa, Kfjatus, Shagga_80, zbikowa, Blondi22, gocha04, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
ps.
Jest gdzieś nasza tabelka? Bo nie moge sie doszukać. Dalej Fedra działa? Bo tyle zmian, że lepiej pytac
Fedruś kochana jesli to Ty, to zmień mi proszę dane w tabelce na kolejny cykl (bo juz nawet nie wiem który) i datę @ na 4 lipiec.
Z góry dziękuję!Fedra lubi tę wiadomość
-
No nareszcie jesteś, Muska!
Więc to mi przypadł zaszczyt powitania Cię u nas z powrotem! Niniejszym sypię konfetti i otwieram szampana!
Fajnie, że urlop się udał, choć rzeczywiście to zapalenie uszu musi być bardzo uciążliwe... Sama nie miałam, ale słyszałam, że to jest strasznie bolesne
Fedra czasem aktualizuje tabelkę, ale dziś pewnie nie będzie miała do tego głowy, bo ma dziś megaważne USG, na którym okaże się, czy fasolindka miała tyle siły, żeby się u niej zadomowić, więc wszystkie pewnie będziemy dziś siedzieć jak na szpilkach i myśleć o Fedrze...
W zastępstwie uaktualnia Shagga, więc może ona wprowadzi nowe dane.
Ależ będziesz miała do nadrabiania! No i szacun za to, że chcesz przeznaczyć na to cały dzieńMuska, Shagga_80, zbikowa, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo jestem jestem na chwilę Mayuś.
Wyjaśniam : A więc, wczoraj odniosłam wrażenie, że uraziłam Librę moim gderaniem o śmieciachKończąc temat, ona chyba teżdziwnie się poczuła, bo sobie poszła i brzydko mówiąc taka kupa z tego wyszła.
Muska Fanfary !Witamy w naszych skromnych progach !
Dziś mam trochę roboty, musze pozgrabiać trawę i posprzątać więc w zasadzie zaraz spadam.Muska lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:No nareszcie jesteś, Muska!
Więc to mi przypadł zaszczyt powitania Cię u nas z powrotem! Niniejszym sypię konfetti i otwieram szampana!
Fajnie, że urlop się udał, choć rzeczywiście to zapalenie uszu musi być bardzo uciążliwe... Sama nie miałam, ale słyszałam, że to jest strasznie bolesne
Fedra czasem aktualizuje tabelkę, ale dziś pewnie nie będzie miała do tego głowy, bo ma dziś megaważne USG, na którym okaże się, czy fasolindka miała tyle siły, żeby się u niej zadomowić, więc wszystkie pewnie będziemy dziś siedzieć jak na szpilkach i myśleć o Fedrze...
W zastępstwie uaktualnia Shagga, więc może ona wprowadzi nowe dane.
Ależ będziesz miała do nadrabiania! No i szacun za to, że chcesz przeznaczyć na to cały dzień
Może mi to ułatwisz i dostanę jakieś króciutkie streszczenie fasolkowe? Co u kogo najważniejszego się wydarzyło?
Pliiiiisssss?
ps
Na myśli miałam tylko wieczór (jak przeżyję pracę oczywiście), ale taka jestem ciekawa, że znowu tu zajrzałam i staram się domysleć co u kogo bo tych postów jest taka masa, że chyba odpadam na starcie...
-
Rucia wrote:No jestem jestem na chwilę Mayuś.
Wyjaśniam : A więc, wczoraj odniosłam wrażenie, że uraziłam Librę moim gderaniem o śmieciachKończąc temat, ona chyba teżdziwnie się poczuła, bo sobie poszła i brzydko mówiąc taka kupa z tego wyszła.
Muska Fanfary !Witamy w naszych skromnych progach !
Dziś mam trochę roboty, musze pozgrabiać trawę i posprzątać więc w zasadzie zaraz spadam.
Żadna kupa nie wyszła, ja z pąsem na policzkach czytałam Waszą dyskusję o workach na śmieci, choć sama nie zabierałam głosu, bo mieszkam w bloku i sprawa mnie aż tak bezpośrednio nie dotyczy
Proszę więc mi tu nie obniżać średniej postów dziennie!Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Dzieńdoberek Kochane
Witaj Muska po tak dłuuuuuuuuugiej przerwie!!!!Super,że urlop sie udał
U mnie z rana popadało troszkę i chłodem na razie wieje jak otworzę balkon...Pewnie u Shaggi też padało? Ale i tak zapowiada sie cieplutki dzien w całej Polsce
.
Ja też uciekam robić jakieś śniadanko, tylko musze się trochę ogarnąć i chatę też.
Miłego dzionka laseczkimauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Muska, nie wiem czy dam radę streścić! Nie było Cię prawie miesiąc, prawda?
Nom, długo. Wiem. Ale mam nowy power
Tego potrzebowałam. Życie cudooooowne jest. Taki piękny świat i w ogóle. Naolądałam sie pieknych krajobrazów i plus 20 do szczęścia. Normalnie poza uszami widzę same pozytywy.mauysia, Shagga_80, zbikowa, gocha04, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Muska wrote:Nom, długo. Wiem. Ale mam nowy power
Tego potrzebowałam. Życie cudooooowne jest. Taki piękny świat i w ogóle. Naolądałam sie pieknych krajobrazów i plus 20 do szczęścia. Normalnie poza uszami widzę same pozytywy.
Już czuję, jak przechodzi ten nastrój na mnie -
nick nieaktualny
-
Dzięęę dobry!
Muska w końcu! no ileż można było czekać
Rucia ja tez mam problem ze śmieciami. zawsze jak zapomne ich wystawic to śmieciarze przyjeżdżają skoro świt (jak dziś) i biegam jak obłąkana zeby zdąrzyć, a jak przygotuje wieczorem, to kwitną do południa bo panom sie nie spieszy. takie prawo murphiego. a poza tym albo jestem ślepa albo nie doczytałam gdzie mogłabyś urazić Libre.
aaa i Ola napisała że pęcherzyk pękł (pęknął?) i trzeciej wizyty nie będzie.
ide po kaweeeeee!Rucia, Muska, mauysia, Blondi22, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki
Witaj Muska, no już martwiłyśmy się,że nigdy do nas nie zajrzysz
Ja już od dawna na nogach...kurcze jakoś spać dziś nie mogę...jak mam za dużo planów w głowie to nici ze spaniaA dziś muszę sporo rzeczy zrobić, bo jutro wcześnie rano jadę z koleżanką do Łodzi i muszę posprzątać mieszkanie dokładnie (moja Mama będzie siedziała z Kubą,więc musi być błysk
) no i zadbać o coś na obiad dla Nich
Zresztą wczoraj wyjątkowo poszłam spać przed północą (o rany!) i wyspana chyba już jestem
Kopciuszku,nie wiem czy u nas padało,u mnie nic na to nie wskazuje,ale jest póki co nieco chłodniej....a może ja po prostu zwykle wstaję później
Muska, zbikowa, mauysia, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość