X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no skandal... Parę słonecznych dni, a już takie rozprężenie na forum...

Effcia28 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A witam witam po wakacjach :)
    Ależ newsy!!!! Jestem pod wrażeniem kobitki. Aż mi się gęba szczerzy. Wracam szybko do pracy bo tu zostane na cały dzień. Poczytam trochę i nadrobię wieczorem przy pomyslnych wiatrach.
    Tymczasem w skrócie powiem że u mnie bez zmian, urlop mieliśmy cudowny, słońce na szczęście całą droge nam towarzyszyło. Gorzej nieco teraz bo najwyraźniej przywiozłam stamtąd obustronne zapalenie uszu, które mnie niesamowicie męczy juz drugi tydzień. Pracuje z domu, siedze na mocnych antybiotykach :(
    Mam nadzieję że to szybciutko minie. Pozdrawiam Was serdecznie i przesyłam wirtualnie pyszniutkie francuskie sery na sniadanie :)

mauysia, plemniczka, Rucia, kopciuszek126, Sandraa, Kfjatus, Shagga_80, zbikowa, Blondi22, gocha04, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ps.
    Jest gdzieś nasza tabelka? Bo nie moge sie doszukać. Dalej Fedra działa? Bo tyle zmian, że lepiej pytac ;)
    Fedruś kochana jesli to Ty, to zmień mi proszę dane w tabelce na kolejny cykl (bo juz nawet nie wiem który) i datę @ na 4 lipiec.
    Z góry dziękuję!

Fedra lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nareszcie jesteś, Muska! :)
    Więc to mi przypadł zaszczyt powitania Cię u nas z powrotem! Niniejszym sypię konfetti i otwieram szampana!
    Fajnie, że urlop się udał, choć rzeczywiście to zapalenie uszu musi być bardzo uciążliwe... Sama nie miałam, ale słyszałam, że to jest strasznie bolesne :(
    Fedra czasem aktualizuje tabelkę, ale dziś pewnie nie będzie miała do tego głowy, bo ma dziś megaważne USG, na którym okaże się, czy fasolindka miała tyle siły, żeby się u niej zadomowić, więc wszystkie pewnie będziemy dziś siedzieć jak na szpilkach i myśleć o Fedrze...
    W zastępstwie uaktualnia Shagga, więc może ona wprowadzi nowe dane.

Ależ będziesz miała do nadrabiania! No i szacun za to, że chcesz przeznaczyć na to cały dzień :) :) :)

Muska, Shagga_80, zbikowa, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jestem jestem na chwilę Mayuś.

Wyjaśniam : A więc, wczoraj odniosłam wrażenie, że uraziłam Librę moim gderaniem o śmieciach :( Kończąc temat, ona chyba teżdziwnie się poczuła, bo sobie poszła i brzydko mówiąc taka kupa z tego wyszła.

Muska Fanfary ! :D Witamy w naszych skromnych progach !

Dziś mam trochę roboty, musze pozgrabiać trawę i posprzątać więc w zasadzie zaraz spadam.

Muska lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No nareszcie jesteś, Muska! :)
    Więc to mi przypadł zaszczyt powitania Cię u nas z powrotem! Niniejszym sypię konfetti i otwieram szampana!
    Fajnie, że urlop się udał, choć rzeczywiście to zapalenie uszu musi być bardzo uciążliwe... Sama nie miałam, ale słyszałam, że to jest strasznie bolesne :(
    Fedra czasem aktualizuje tabelkę, ale dziś pewnie nie będzie miała do tego głowy, bo ma dziś megaważne USG, na którym okaże się, czy fasolindka miała tyle siły, żeby się u niej zadomowić, więc wszystkie pewnie będziemy dziś siedzieć jak na szpilkach i myśleć o Fedrze...
    W zastępstwie uaktualnia Shagga, więc może ona wprowadzi nowe dane.

Ależ będziesz miała do nadrabiania! No i szacun za to, że chcesz przeznaczyć na to cały dzień :) :) :)

:) Może mi to ułatwisz i dostanę jakieś króciutkie streszczenie fasolkowe? Co u kogo najważniejszego się wydarzyło?
    Pliiiiisssss?
    ps
    Na myśli miałam tylko wieczór (jak przeżyję pracę oczywiście), ale taka jestem ciekawa, że znowu tu zajrzałam i staram się domysleć co u kogo bo tych postów jest taka masa, że chyba odpadam na starcie...

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    No jestem jestem na chwilę Mayuś.

Wyjaśniam : A więc, wczoraj odniosłam wrażenie, że uraziłam Librę moim gderaniem o śmieciach :( Kończąc temat, ona chyba teżdziwnie się poczuła, bo sobie poszła i brzydko mówiąc taka kupa z tego wyszła.

Muska Fanfary ! :D Witamy w naszych skromnych progach !

Dziś mam trochę roboty, musze pozgrabiać trawę i posprzątać więc w zasadzie zaraz spadam.

Żadna kupa nie wyszła, ja z pąsem na policzkach czytałam Waszą dyskusję o workach na śmieci, choć sama nie zabierałam głosu, bo mieszkam w bloku i sprawa mnie aż tak bezpośrednio nie dotyczy :D
    Proszę więc mi tu nie obniżać średniej postów dziennie!

Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska, nie wiem czy dam radę streścić! Nie było Cię prawie miesiąc, prawda?

A od kiedy dokładnie Cię nie było? Spróbuję zrobić prasóweczkę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2013, 06:48

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek Kochane :)

Witaj Muska po tak dłuuuuuuuuugiej przerwie!!!!Super,że urlop sie udał :)
    U mnie z rana popadało troszkę i chłodem na razie wieje jak otworzę balkon :(:(...Pewnie u Shaggi też padało? Ale i tak zapowiada sie cieplutki dzien w całej Polsce ;).
    Ja też uciekam robić jakieś śniadanko, tylko musze się trochę ogarnąć i chatę też.
    Miłego dzionka laseczki :)

mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Muska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Muska, nie wiem czy dam radę streścić! Nie było Cię prawie miesiąc, prawda?

Nom, długo. Wiem. Ale mam nowy power :D
    Tego potrzebowałam. Życie cudooooowne jest. Taki piękny świat i w ogóle. Naolądałam sie pieknych krajobrazów i plus 20 do szczęścia. Normalnie poza uszami widzę same pozytywy.

mauysia, Shagga_80, zbikowa, gocha04, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska mamy wysyp fasolek!

Blondi, Ilona, Fedra, Plemniczka, nie wiem czy znasz Woseba/Selena, a wczoraj urodziła się nasza pierwsza forumowa kruszynka ALicja <3

mauysia, Muska, Shagga_80, Blondi22, gocha04, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam dalej, z brzuchowych odkryć to dowiedziałyśmy się, że Mayusia będzie miała syna, tak samo Shagga, ja prawdopodobnie córkę :)

Muska, Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Nom, długo. Wiem. Ale mam nowy power :D
    Tego potrzebowałam. Życie cudooooowne jest. Taki piękny świat i w ogóle. Naolądałam sie pieknych krajobrazów i plus 20 do szczęścia. Normalnie poza uszami widzę same pozytywy.

Już czuję, jak przechodzi ten nastrój na mnie :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwww...

na więcej mnie w tym momencie nie stać :D

Rucia, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!
    Bella gratuluję Córuni! :)
    Muska witaj serdecznie i rozdzielaj swoją pozytywną energię na innych. :)
    Wszystkim wspaniałego dnia, dużo uśmiechu i słonka, bez deszczu i smutku ;)

kopciuszek126, mauysia, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Shagunia ;)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kfjatus, u mnie dzień na pewno będzie bez smutku, a nawet cały tydzień, bo mam tyle atrakcji zaplanowanych codziennie po pracy (i w weekend), że głowa mała!

Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Cześć Shagunia ;)
    Shagga pewnie pisze swojego słynnego cytowanego posta :) Czekamy niecierpliwie!

zbikowa, Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięęę dobry!

Muska w końcu! no ileż można było czekać :)

Rucia ja tez mam problem ze śmieciami. zawsze jak zapomne ich wystawic to śmieciarze przyjeżdżają skoro świt (jak dziś) i biegam jak obłąkana zeby zdąrzyć, a jak przygotuje wieczorem, to kwitną do południa bo panom sie nie spieszy. takie prawo murphiego. a poza tym albo jestem ślepa albo nie doczytałam gdzie mogłabyś urazić Libre.

aaa i Ola napisała że pęcherzyk pękł (pęknął?) i trzeciej wizyty nie będzie.

ide po kaweeeeee!

Rucia, Muska, mauysia, Blondi22, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki :)
    Witaj Muska, no już martwiłyśmy się,że nigdy do nas nie zajrzysz :(

Ja już od dawna na nogach...kurcze jakoś spać dziś nie mogę...jak mam za dużo planów w głowie to nici ze spania :P A dziś muszę sporo rzeczy zrobić, bo jutro wcześnie rano jadę z koleżanką do Łodzi i muszę posprzątać mieszkanie dokładnie (moja Mama będzie siedziała z Kubą,więc musi być błysk :P ) no i zadbać o coś na obiad dla Nich :) Zresztą wczoraj wyjątkowo poszłam spać przed północą (o rany!) i wyspana chyba już jestem :)

Kopciuszku,nie wiem czy u nas padało,u mnie nic na to nie wskazuje,ale jest póki co nieco chłodniej....a może ja po prostu zwykle wstaję później :D

Muska, zbikowa, mauysia, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3187 3188 3189 3190 3191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ