plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySelena wrote:Zbiczku Effcia jeszcze nie wpisała dzisiejszej temp..ale nas trzyma w niepewnosci...
No nic,my zjedliśmy i wymyśliłam co na obiad
Zrobię makaron z truskawkami
Ja już nasmarowana jeszcze Młodego ochronić przed słońcem, ubieramy się i wychodzimy
A potem balkon, basen, książkaIlona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak na marginesie, to w suwaczku mi od dziś (a właśnie zaczynam 25tc) pokazuje,że dziecko ma prawie pół kilograma...mój kolosik już tydzień temu ważył 6stówek z czymś...więc pod koniec tego tygodnia będzie na bank większy
I tym akcentem się żegnamaisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle jestem zła !!! Rozwożą kontenery na śmieci, a my kuźwa nie dostaliśmy ! Ja pierdziele! Pytam się czemu, a bo Pani nie ma na liście ! Wniosek wypełniopny, dokumenty dostałam a głupi kosz mi się nie należy! Pytam kiedy dostanę? A nie wiadomo, prosze reklamować w gminie ! No w mordę jeża gdzie ja mieszkam !
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Rucia opanuj się wariacie! Effcia nie zwracaj na trzpiota uwagi
Emocje sięgają do głowy i słoninkowa botwinka szaleje
buzi Rucia**
No bo ja na 100% wiem, że Effci fasola kiełkuje a cholera trzyma Nas w niepewności siebie też, mi tu ciśnienie pięknie się podniosło od rana, Effcia mogłaby jeszcze mi ciutek podnieść a nie chce!aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Rucia nie będę robić test bo ja najzwyczajniej w świecie czekam na @ wczoraj jak badałam szyjkę widziałam objawy plamienia do tego boli mnie brzuch więc @ tuż tuż
??
jadę do sklepu po marchew nim burza tu dotrze
O masznie nie nie, ja nawet nie chce słyszeć o jakiejś @
aisa lubi tę wiadomość
-
Dzwoniłam, ilość śieci nieważna ale w workach, wszystko zabiorą, wczoraj dopiero rozstrzygnęli przetarg, nasz kubeł stoi jeszcze i nie wiem o co chodzi...ale ja mam 240 litrów także i tak za duży...no nic, w przyszłym tygodniu będzie coś wiadomo a pani mi podziękowała za pomysł, żeby do radia naszego , radia park zgłosić co robić ze śmieciami, jak je segregować do czasu pierwszego wywozu i do czasu dostarczenia worków i pojemników do segregacji...itp...po co jest utworzony Związek Międzygminny Czysty Region? To my obywatele mamy ich problemy rozwiązywać?
No ale pani zgodziła się informację podać w naszym radio...ech....kto tam pracuje?