plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Fajnie by było stworzyć jakąś prezentację w power poincie z tymi naszymi fotkami, jakiś mega melancholijny podkład muzyczny, i wyciskacz łez mamy gotowy
i jaka pamiątka by nam została
i najlepiej kazde zdjatko z nickiem
żeby było wiadomo czyja dziecina
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:No zerknij chociaż
Ale jak dla mnie jeszcze za niska obniżka, i dość mała oferta dla kobitek w ciąży. Tym razem nie kupuję
PS) A w ogóle to muszę oszczędzać po motywie z rachunkiem za tel...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2013, 06:29
Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:i przypada w dniu u rodzin mojego brata
a u mnie wszystkie chłopaki z czerwca
dziś urodziny ma mój tata
Wosebko 100 lat dla tatyMy w czerwu obchodzimy urodziny teścia, imieniny mojego M. mojego brata, były imieniny mojej mamy hmm ... i to chyba wszystko
A w lipcu świętuję ja z Kingą. Najpierw mam urodziny, a 2 tygodnie później obie mamy w zasadzie pod rząd imieniny -
nick nieaktualny
-
UWAGA NIUS OD SHE!!!
Chyba i na mnie przyszla kolejo 4.30 zaczely odchodzic mi wody. Teraz leze na ktg, skurcze nie pojawiaja sie. Ale snilo mi sie dzisiaj ze byly wiec chyba sobie wysnilam ten porod
trzymajcie za nas kciuki
Rucia, Selena, Kfjatus, gocha04, Effcia28, Blondi22, aisa, Ilona, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:UWAGA NIUS OD SHE!!!
Chyba i na mnie przyszla kolejo 4.30 zaczely odchodzic mi wody. Teraz leze na ktg, skurcze nie pojawiaja sie. Ale snilo mi sie dzisiaj ze byly wiec chyba sobie wysnilam ten porod
trzymajcie za nas kciuki
oby łatwo poszło i juz dzidzia była z Wami
-
Rucia wrote:Wosebko 100 lat dla taty
My w czerwu obchodzimy urodziny teścia, imieniny mojego M. mojego brata, były imieniny mojej mamy hmm ... i to chyba wszystko
A w lipcu świętuję ja z Kingą. Najpierw mam urodziny, a 2 tygodnie później obie mamy w zasadzie pod rząd imieninyno u nas czerwiec rządzi jeśli chodzi o chłopaków..dlatego ja liczę na pleć żeńską mojej dzidzi
ale nawet jak chłopczyk bedzie to i tak będe go kochać nad zycie
Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
cześć
ale mamy akcie porodową co weekend. Teraz powinny pojawić się nowe fasole skoro starszaki już się rozpakowują.
SHE powodzenia, czekamy na Waszą Maję!
Wosebka świetne wiadomości przyniosłaś, bardzo się cieszę, że fasolka ma się dobrze. I czekamy na foto foto.
Mayusia, Ola ale wy fajne dziewczyny. A trzy podbródki to ja mam, a nie ty.;P
Moniak co do "gry o tron" to pewnie kolejne części będę oglądać z ciekawości, oczywiście jak za rok w ogóle o tym serialu nie zapomnę.
Kopciuszku to nie fajnie mieć takie tatuaże ze żwiru. Jakieś okropieństwo.
a ja wczoraj zaczęłam czytać książkę z '84 "Bardzo długi czerwiec" jakiś polski autor. Nawet ciekawa, chłopak rozwiązuje zagadkę dotyczącą zniknięcia jego dziewczyny, akcja dzieje się w Gdańsku i Sopocie.
z tymi prochami uspokajającymi dla kota to nawet dobra sprawa, ale moja kotka psotka wszystko wyczuje. Ile ja się namęczyłam, żeby ją odrobaczyć tabami jak była mała. Oczywiście całe ręce pogryzione i podrapane u mnie, a ona biedulka zestresowana i cała obśliniona, bo prychała i wypluwała wszystko. Nawet w jedzeniu i rozdrobnionej nie udało mi się nigdy przemycić, dlatego u weta dostaje zastrzyk.mauysia, Kfjatus, Shagga_80, Selena, aisa, kopciuszek126, Ilona lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyHej Baby...znów gorąco...wolę lato niż zimę,ale to nieco męczące
mauysia wrote:No i chyba nie muszę mówić, że spotkanie megaudane
Życzenia od Was oczywiście przekazałam, Olisława była wniebowzięta
PS) W rzeczywistości nie mam 3 podbródków
No chyba nie muszę mówić,że zazdraszczam....ahhhh A i podbródków nie masz żadnych niepotrzebnych
gocha04 wrote:cześć
ale mamy akcie porodową co weekend. Teraz powinny pojawić się nowe fasole skoro starszaki już się rozpakowują.
Popieram! Czekamy na nowe fasolki, szczególnie,że w czerwcu nie było żadnych jeszcze,dobrze pamiętam?
No nic, zmykam robić śniadanko znów wstaliśmy późno,więc poprzesuwało się...a potem na balkonA może najpierw na zakupy..hmmm...co robicie dziś na obiad?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2013, 08:19
aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie
U nas dziś święto, do roboty się nie idzie. Po południu mamy gości więc trzeba coś ogarnąć. M w domu więc na forum nie posiedzę za dużo.
Burza się przetacza... pierwsza większa tego lata...
She, trzymam kciuki
Później nadrobię. Buziaki i miłego dniakopciuszek126, Ilona lubią tę wiadomość