plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
bo z gazetkami jest tak, że rzucą czego bardzo dadzą to w gazetce i masa ludzi tam przyjdzie i na pewno kupi coś jeszcze czego nie planował.aisa wrote:Shagga, fajnie, że spodenki są ok. Też "uwielbiam" iść do sklepu żeby kupić coś z gazetki a tam.... nie ma... grrr
aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Cześć wszystkim kobietkom

Olu- wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzinek! Zdrówka, miłości i małej fasolki a nawet dwóch
Mauysiu- miłego spotkanka z Olą
Shagga- kącik bardzo mi się podoba
, a Kubuś dostał Euthyrox?W jakiej dawce i dlaczego?Miał złe wyniki?
Guniu, mało sie ostatnio odzywam, bo wiesz mam zapierdziel-muszę wszystko robić sama....męza zawieźć tu, zawieźć tam, do lekarza z nim, opatrunki, umyć Go...,ubrać- jak z dzieckiem...ale dobrze,ze żyje i chodzi i ze nic z nogami mu sie nie stało tylko ręce głównie ucierpiały.
Ruciu, sukieneczka jest słodziutka i bardzo bym chciała kupić swojej kruszynce taką (ale ostatnio intuicja mnie nie zawodzi-i czuję u mnie faceta w brzuchu)...
Aiska super,ze Ci sie udało
Gratuluje!!!
U mnie też upał i wiekszosć "wolnego czasu" spędzam na dworku
, dzis nadrobiłam to co napisałyscie, ale wczorajszego dnia niestety nie dam rady. Ja mam katar alergiczny
. I do tego bóle podbrzusza i krzyża dziś. A jak zrobię niekontrolowany szybki ruch to normalnie w brzuchu mi sie coś obrywa i ból jest niesamowity
. W domu troszkę remontu- wymiana okien, obrabianie ich i mnóstwo syfu....ale na sobotę moze ogarnę to troche :0. Mały teraz zasnął, a ja mam chwilke, ale chyba sie zaraz położę
. Bo ja w ogóle nie lezakuje w tej ciąży-nie mam czasu a i nawet nie chce mi sie za bardzo...
Miłego popołudnia Laseczki
Ilona, aisa, mauysia, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
A no i dzis, teraz po południu przychodzą fachowce do tynkowania naszego domku
.
Pytanie do mojej pary-Ruci- czujesz już ruchy maleństwa czy wtedy co wyszła Ci ta górka na brzuchu to był jednorazowy incydent?Ja wsłuchuję i wpatruje sie w swoje ciało,ale chyba jeszcze za wcześnie....A jak coś jest to moze myle to z ruchami jelit, mysle,ze jeszcze ok. 2 tyg. muszę poczekać.
No to teraz uciekam Kochane
-
Kocpiuszek to uważaj na siebie i brzdągla w brzuchu. A jak M się czuje, pogoiły mu się te rany troche?
aisa lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyWróciłam laseczki z basenu a teraz lecę pod prysznic a potem za pierożki ruskie dla mojego Wafelka!!!
Na basenie na tablicy wyświetlało 44 stopnie ciepła !!!Grzeje słońce niemiłosiernie!!!!
Idę pod prysznic bo capię jak skunks albo i gorzej!!!
aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:Pytanie do mojej pary-Ruci- czujesz już ruchy maleństwa czy wtedy co wyszła Ci ta górka na brzuchu to był jednorazowy incydent?Ja wsłuchuję i wpatruje sie w swoje ciało,ale chyba jeszcze za wcześnie....A jak coś jest to moze myle to z ruchami jelit, mysle,ze jeszcze ok. 2 tyg. muszę poczekać.
Kopciuszku to był jednorazowy incydent
Też się wsłuchuję, ale chyba muszę ciutek poczekać na te łaskotanie
kopciuszek126 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki

Wlazłam tu w końcu... Ale od razu mówię, że nie będę tu za często zaglądać póki co. To ciągłe siedzenie na forum sprawiło że w kółko myślałam o ciąży i się nakręcałam. Wiem, wiem co powiecie teraz. Niby pod kontrolą to było, ale jednak. Same wiecie jak to jest, a tu się jednak w kólko codziennie liczy i czeka...
Ale myślę, że wrócę za jakiś czas. Tymczasem będę zaglądać i oczywiście prowadzić wykres. Także jakby co piszcie pod wykresem
Podejrzę też czasem jak nowe przyszłe mamusie się czują
(Ależ tu się zazieleniło!!!) 
Cieszę się Waszym szczęściem! Myślę soie czasem co tam u Was nowego.
Ale nie chcę się znowu wciągnąc w ten stan, gdzie tylko o zajściu w ciążę myślałam. Teraz pozytywnie nastawiona po wakacjach, chcę to utrzymać i może wtedy bokiem boczkiem się uda
Dziękuję za życzenia urodzinowe. Teraz, po tyle życzeniach małych skarpetek na pewno będzie dobrze!
Papatki i do usłyszenia niebawem. Pewnie pare dni
kiti, zbikowa, gadgeta, Rucia, mauysia, Blondi22, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
No ja jauż po wizycie
wszystko jest ok :)od jutra wracam do pracy
mam też powoli odstawiać leki
następna wizyta 18 lipca a 19 lipca usg prenatalne :)a w środę idziemy z m do szpitala na oddział gin.na usg :)bo on chce zobaczyć fasolinke
bo tam gdzie jest gabinet m nie wejdzie inam lekarz poszedł na reke
kiti, sylwia1985, Sandraa, aisa, Kfjatus, AGA 30, zbikowa, kopciuszek126, plemniczka, gocha04, mauysia, Shagga_80, Rucia, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Muska zaglądają częściej. Brakuje nam Ciebie.
Selenko to super, ze wszystko dobrze. Czekamy na fotki z usg
Kopciuszku dobra z Ciebie żonka
mam nadzieje ze z Twoim M będzie juz tylko lepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 17:34
Selena, aisa, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
No mam nadzieje ze dostane w środeIlona wrote:Muska zaglądają częściej. Brakuje nam Ciebie.
Selenko to super, ze wszystko dobrze. Czekamy na fotki z usg
Kopciuszku dobra z Ciebie żonka
mam nadzieje ze z Twoim M będzie juz tylko lepiej.
bo jeszcze żadnej nie mam...
-
nick nieaktualny
-
Ilonko, eeeee tam zaraz dobra żonka
?No nie mam wyjścia i musze to robić - a najlepsze sa kapiele
i wycieranie M.
Żeby to on jeszcze potrafił docenić...na razie jest ok. ale przyjdzie taki czas ze zapomni o wszystkim jak rany sie zagoja i będzie znowu cudował...
Gosiu-rany się goją-na brodzie szwy ładnie się goją, na łokciu gorzej-jeszcze ropa wyłazi, a najgorsze są te otarcia
bo pod skórą jest żuzel i plecy ma tak przerysowane,że szok...i to nie da rady wyczyścić i jak sie zarosnie to będzie miał jak tatuaż-bo na twarzy te otarcia sie juz prawie pogoiły i tauaze zostały ;(
Ilona lubi tę wiadomość
-
Wosebko, super, że wszystko jest ok

Muska, relaksuj się i nie rozmyślaj za dużo. Miło, że do nas zaglądasz
Kopciuszku, sporo pracy tam macie. Nie przemęczaj się tylko
Dzięki dziołchy za gratki
Ciesze się, że udało się z tym kursem 
Miłego wieczorku
kopciuszek126, Selena, Ilona lubią tę wiadomość
-
4ty za rok..jeszcze nie zaczeli nagrywac..czesc scen nagrywaja w irlandii polnocnej gdzie mieszkamy i moj maz nawet jako statysta w dwoch czesciach heheh....a ksiazek razem ma byc razem 7..ale jeszcze 2 ostatnie nie napisane nawet.a tytuł całej serii razem to Pieśń Lodu i Ognia..wiec szykuje sie wiecej watku o kalisi i polnocy pewnie..gocha04 wrote:książki nie czytałam, a film oglądałam z M, bo bliski kumpel się zachwycał i kilka osób też coś wspominało o tym serialu. Obejrzeliśmy 3 sezony u jak dla nas żenuła. Jedynie wątek o smokach i Kalisi jest dobry. Strasznie takie to rozwleczone i tak naprawdę akcji brak. Jak oglądaliśmy z M to strasznie się nudziliśmy.
To nie nasza bajka, ale jestem ciekawa jak to się zakończy.
Wiesz może ile tych sezonów ma być i 4 kiedy będzie?
gocha04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze,coś brakuje mi ostatnio czasu,żeby tu zaglądać
Albo jesteśmy na dworze, albo na balkonie...a i PRZEZ WAS zaczęłam czytać książkę 
Kopciuszku, mój Kuba ma wyniki hormonów tarczycy niby w normie,ale przy granicy, więc lekarka uznała,że podamy mu 1/2 Euthyroxu 24 coby nie wpadł w niedoczynność...
Rucia, mauysia, gocha04, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie dziewczyny:)
wpadam jak zwykle pozno i na chwile...
Olenko- wszystkiego co najlepsze na urodzinki. mam nadzieje ze randka w kinie z mauysia sie udala ;P
Aisko- gratuluje!
Ruciu- nie wiem jakiego masz weterynarza ale moj zapytany kiedys o podroze z kotem samochodem powiedzial ze mozna ok pol godziny przed wyjazdem podac kotu relanium w tabletce, ewentualnie takze hydroksyzyne- nie pamietam tylko jakie dokladnie bylo przez niego podane dawkowanie-chyba zgodne z ulotka-tyle mg leku na taka mase ciala... moja siostra podawala takze relanium swojej bardzo plochliwej i strachliwej kotce przed wizyta u weta. dzialalao uspokajaajaco i wyciszajaco- kotka stawala sie senna i z lekka otepiala. po kilku godzinach dzialanie przechodzilo bez zadnych skutkow ubocznych. Moze dobrze by bylo dopytac na ten temat weta- nie sadze zeby zaraz zastrzyk usypiajacy kota na caly dzien byl konieczny... jest jeszcze lek Sedalin ale on ma bardzo silne dzialanie i podaje sie go tylko na wyrazne zlecenie lekarza.a przy hydroksyzynie trzeba tylko pamietac zeby podac to w jakims smakolyku-np kawalku miesa bo sama tabletka w kontakcie z sluzowka pyszczka powoduje slinotok. (cos kojarze ze wet mowil o polowie tabletki najmniejszej dostepnej tabletki i relanium i hydroks. ale dobrze by bylo gdybys jeszcze dokladnie dopytala...)
sukienka sliczna i ciesze sie ze z Kinia lepiej:)
slodkich snow kochane:)
Ilona, Rucia, mauysia, Shagga_80, aisa, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry

Tak się licytowałyście tą temperaturą...u mnie już do 50 w południe dochodzi
Dziś ostatni duphaston- ostatni tydzień zmniejszyłam dawkę do 1 tabletki dziennie i właśnie poszła ostatnia. Wprawdzie gin mówił, że brać do następnej wizyty i nie wiem czy kupować nowe opakowanie czy dać spokój? (wizyta 1.06)? Jak myślicie?
Lecę zaraz do pracy, a później odsypianie wczorajszo-dzisiejszych nocnych przylotów
mauysia, aisa, kopciuszek126 lubią tę wiadomość