X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • aisa Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Zapamietam.
    Cholerka, ale kazalam jak będzie wracać z pracy kupić cukier.
    Jak myślicie odwołać ???

Hahaha ;)
    Koniecznie ;D

Ilona lubi tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu miłego spotkania. Pamiętaj o zyczeniach od forumowych koleżanek :D Czekamy na fotki ;D

aisa, mauysia lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Shagga, fajnie, że spodenki są ok. Też "uwielbiam" iść do sklepu żeby kupić coś z gazetki a tam.... nie ma... grrr
    bo z gazetkami jest tak, że rzucą czego bardzo dadzą to w gazetce i masa ludzi tam przyjdzie i na pewno kupi coś jeszcze czego nie planował.

aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim kobietkom :)

Olu- wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzinek! Zdrówka, miłości i małej fasolki a nawet dwóch :)

Mauysiu- miłego spotkanka z Olą :)

Shagga- kącik bardzo mi się podoba :D , a Kubuś dostał Euthyrox?W jakiej dawce i dlaczego?Miał złe wyniki?

Guniu, mało sie ostatnio odzywam, bo wiesz mam zapierdziel-muszę wszystko robić sama....męza zawieźć tu, zawieźć tam, do lekarza z nim, opatrunki, umyć Go...,ubrać- jak z dzieckiem...ale dobrze,ze żyje i chodzi i ze nic z nogami mu sie nie stało tylko ręce głównie ucierpiały.

Ruciu, sukieneczka jest słodziutka i bardzo bym chciała kupić swojej kruszynce taką (ale ostatnio intuicja mnie nie zawodzi-i czuję u mnie faceta w brzuchu)...

Aiska super,ze Ci sie udało :) Gratuluje!!!

U mnie też upał i wiekszosć "wolnego czasu" spędzam na dworku :), dzis nadrobiłam to co napisałyscie, ale wczorajszego dnia niestety nie dam rady. Ja mam katar alergiczny :(. I do tego bóle podbrzusza i krzyża dziś. A jak zrobię niekontrolowany szybki ruch to normalnie w brzuchu mi sie coś obrywa i ból jest niesamowity :(. W domu troszkę remontu- wymiana okien, obrabianie ich i mnóstwo syfu....ale na sobotę moze ogarnę to troche :0. Mały teraz zasnął, a ja mam chwilke, ale chyba sie zaraz położę :). Bo ja w ogóle nie lezakuje w tej ciąży-nie mam czasu a i nawet nie chce mi sie za bardzo...
    Miłego popołudnia Laseczki :)

Ilona, aisa, mauysia, Ola_czeka lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png

Wysłany: 20 czerwca 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no i dzis, teraz po południu przychodzą fachowce do tynkowania naszego domku :).

Pytanie do mojej pary-Ruci- czujesz już ruchy maleństwa czy wtedy co wyszła Ci ta górka na brzuchu to był jednorazowy incydent?Ja wsłuchuję i wpatruje sie w swoje ciało,ale chyba jeszcze za wcześnie....A jak coś jest to moze myle to z ruchami jelit, mysle,ze jeszcze ok. 2 tyg. muszę poczekać.

No to teraz uciekam Kochane :)

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocpiuszek to uważaj na siebie i brzdągla w brzuchu. A jak M się czuje, pogoiły mu się te rany troche?

aisa lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam laseczki z basenu a teraz lecę pod prysznic a potem za pierożki ruskie dla mojego Wafelka!!!
    Na basenie na tablicy wyświetlało 44 stopnie ciepła !!!Grzeje słońce niemiłosiernie!!!!
    Idę pod prysznic bo capię jak skunks albo i gorzej!!!:-)

aisa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Pytanie do mojej pary-Ruci- czujesz już ruchy maleństwa czy wtedy co wyszła Ci ta górka na brzuchu to był jednorazowy incydent?Ja wsłuchuję i wpatruje sie w swoje ciało,ale chyba jeszcze za wcześnie....A jak coś jest to moze myle to z ruchami jelit, mysle,ze jeszcze ok. 2 tyg. muszę poczekać.

Kopciuszku to był jednorazowy incydent :) Też się wsłuchuję, ale chyba muszę ciutek poczekać na te łaskotanie :)

kopciuszek126 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aiso - gratulacje :D Zdolna bestia jesteś :)

Mayuś - :P dobry kawał :P Tak na marginesie ... mój geju nazywa się Stefan.

aisa, mauysia lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki :)
    Wlazłam tu w końcu... Ale od razu mówię, że nie będę tu za często zaglądać póki co. To ciągłe siedzenie na forum sprawiło że w kółko myślałam o ciąży i się nakręcałam. Wiem, wiem co powiecie teraz. Niby pod kontrolą to było, ale jednak. Same wiecie jak to jest, a tu się jednak w kólko codziennie liczy i czeka...
    Ale myślę, że wrócę za jakiś czas. Tymczasem będę zaglądać i oczywiście prowadzić wykres. Także jakby co piszcie pod wykresem :) Podejrzę też czasem jak nowe przyszłe mamusie się czują :D (Ależ tu się zazieleniło!!!) :D
    Cieszę się Waszym szczęściem! Myślę soie czasem co tam u Was nowego.
    Ale nie chcę się znowu wciągnąc w ten stan, gdzie tylko o zajściu w ciążę myślałam. Teraz pozytywnie nastawiona po wakacjach, chcę to utrzymać i może wtedy bokiem boczkiem się uda ;)
    Dziękuję za życzenia urodzinowe. Teraz, po tyle życzeniach małych skarpetek na pewno będzie dobrze!
    Papatki i do usłyszenia niebawem. Pewnie pare dni ;)

kiti, zbikowa, gadgeta, Rucia, mauysia, Blondi22, Ola_czeka lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja jauż po wizycie :) wszystko jest ok :)od jutra wracam do pracy :) mam też powoli odstawiać leki :) następna wizyta 18 lipca a 19 lipca usg prenatalne :)a w środę idziemy z m do szpitala na oddział gin.na usg :)bo on chce zobaczyć fasolinke :) bo tam gdzie jest gabinet m nie wejdzie inam lekarz poszedł na reke :)

kiti, sylwia1985, Sandraa, aisa, Kfjatus, AGA 30, zbikowa, kopciuszek126, plemniczka, gocha04, mauysia, Shagga_80, Rucia, Blondi22 lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska zaglądają częściej. Brakuje nam Ciebie.

Selenko to super, ze wszystko dobrze. Czekamy na fotki z usg ;D

Kopciuszku dobra z Ciebie żonka :D mam nadzieje ze z Twoim M będzie juz tylko lepiej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 17:34

Selena, aisa, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Selena Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Muska zaglądają częściej. Brakuje nam Ciebie.

Selenko to super, ze wszystko dobrze. Czekamy na fotki z usg ;D

Kopciuszku dobra z Ciebie żonka :D mam nadzieje ze z Twoim M będzie juz tylko lepiej.
    No mam nadzieje ze dostane w środe :) bo jeszcze żadnej nie mam...

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko super wieści!!!Cieszę się bardzo!!!

Pierogi nalepiony Wafel już w drodze czyli weekend!!!!:-)

Miłego weekendu kobitki i nocki oczywiście!!!
    Buzki!!!

zbikowa, Ilona, aisa, Selena lubią tę wiadomość

Wysłany: 20 czerwca 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko, eeeee tam zaraz dobra żonka :)?No nie mam wyjścia i musze to robić - a najlepsze sa kapiele :D i wycieranie M.
    Żeby to on jeszcze potrafił docenić...na razie jest ok. ale przyjdzie taki czas ze zapomni o wszystkim jak rany sie zagoja i będzie znowu cudował...

Gosiu-rany się goją-na brodzie szwy ładnie się goją, na łokciu gorzej-jeszcze ropa wyłazi, a najgorsze są te otarcia :( bo pod skórą jest żuzel i plecy ma tak przerysowane,że szok...i to nie da rady wyczyścić i jak sie zarosnie to będzie miał jak tatuaż-bo na twarzy te otarcia sie juz prawie pogoiły i tauaze zostały ;(

Ilona lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko, super, że wszystko jest ok :)

Muska, relaksuj się i nie rozmyślaj za dużo. Miło, że do nas zaglądasz :)

Kopciuszku, sporo pracy tam macie. Nie przemęczaj się tylko

Dzięki dziołchy za gratki :) Ciesze się, że udało się z tym kursem :)
    Miłego wieczorku :D

kopciuszek126, Selena, Ilona lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • moniaak Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    książki nie czytałam, a film oglądałam z M, bo bliski kumpel się zachwycał i kilka osób też coś wspominało o tym serialu. Obejrzeliśmy 3 sezony u jak dla nas żenuła. Jedynie wątek o smokach i Kalisi jest dobry. Strasznie takie to rozwleczone i tak naprawdę akcji brak. Jak oglądaliśmy z M to strasznie się nudziliśmy.
    To nie nasza bajka, ale jestem ciekawa jak to się zakończy.
    Wiesz może ile tych sezonów ma być i 4 kiedy będzie?
    4ty za rok..jeszcze nie zaczeli nagrywac..czesc scen nagrywaja w irlandii polnocnej gdzie mieszkamy i moj maz nawet jako statysta w dwoch czesciach heheh....a ksiazek razem ma byc razem 7..ale jeszcze 2 ostatnie nie napisane nawet.a tytuł całej serii razem to Pieśń Lodu i Ognia..wiec szykuje sie wiecej watku o kalisi i polnocy pewnie..

gocha04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze,coś brakuje mi ostatnio czasu,żeby tu zaglądać :( Albo jesteśmy na dworze, albo na balkonie...a i PRZEZ WAS zaczęłam czytać książkę :P

Kopciuszku, mój Kuba ma wyniki hormonów tarczycy niby w normie,ale przy granicy, więc lekarka uznała,że podamy mu 1/2 Euthyroxu 24 coby nie wpadł w niedoczynność...

Rucia, mauysia, gocha04, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny:)
    wpadam jak zwykle pozno i na chwile...
    Olenko- wszystkiego co najlepsze na urodzinki. mam nadzieje ze randka w kinie z mauysia sie udala ;P
    Aisko- gratuluje!

Ruciu- nie wiem jakiego masz weterynarza ale moj zapytany kiedys o podroze z kotem samochodem powiedzial ze mozna ok pol godziny przed wyjazdem podac kotu relanium w tabletce, ewentualnie takze hydroksyzyne- nie pamietam tylko jakie dokladnie bylo przez niego podane dawkowanie-chyba zgodne z ulotka-tyle mg leku na taka mase ciala... moja siostra podawala takze relanium swojej bardzo plochliwej i strachliwej kotce przed wizyta u weta. dzialalao uspokajaajaco i wyciszajaco- kotka stawala sie senna i z lekka otepiala. po kilku godzinach dzialanie przechodzilo bez zadnych skutkow ubocznych. Moze dobrze by bylo dopytac na ten temat weta- nie sadze zeby zaraz zastrzyk usypiajacy kota na caly dzien byl konieczny... jest jeszcze lek Sedalin ale on ma bardzo silne dzialanie i podaje sie go tylko na wyrazne zlecenie lekarza.a przy hydroksyzynie trzeba tylko pamietac zeby podac to w jakims smakolyku-np kawalku miesa bo sama tabletka w kontakcie z sluzowka pyszczka powoduje slinotok. (cos kojarze ze wet mowil o polowie tabletki najmniejszej dostepnej tabletki i relanium i hydroks. ale dobrze by bylo gdybys jeszcze dokladnie dopytala...)
    sukienka sliczna i ciesze sie ze z Kinia lepiej:)

slodkich snow kochane:)

Ilona, Rucia, mauysia, Shagga_80, aisa, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2013, 04:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Tak się licytowałyście tą temperaturą...u mnie już do 50 w południe dochodzi :P

Dziś ostatni duphaston- ostatni tydzień zmniejszyłam dawkę do 1 tabletki dziennie i właśnie poszła ostatnia. Wprawdzie gin mówił, że brać do następnej wizyty i nie wiem czy kupować nowe opakowanie czy dać spokój? (wizyta 1.06)? Jak myślicie?

Lecę zaraz do pracy, a później odsypianie wczorajszo-dzisiejszych nocnych przylotów ;)

mauysia, aisa, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
‹‹ 3221 3222 3223 3224 3225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ