X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • aisa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Bardzo lubię młodą kapustę :)

Ja też :)
    U mnie dziś gulasz, pęczak i ogóry (ostatnie zapasy)

Gosiu, wysłałam zaproszenie..

Kfjatus, Beata, gocha04 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu trzymam za słowo, że za miesiąc będziesz podsyłać przepisy :)
    Z tym gotowaniem to różnie bywa raz się chce, raz nie. Zawsze coś tam się wykombinuje :)
    U mnie dziś ziemniaczki, kotlety z piersi kurczaczka i sałata :)
    Deszcz strasznie leje, zrobiło się ciemno... okropniście dzisiaj...

mauysia, Beata lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Wcale a wcale się nie gniewam!!!
    Mój Wafel zawsze powtarza że do pracy jak chce to mam iść jeśli mi mało pieniędzy!!!A jak już pójdę do pracy to ani słowa nie chce słyszeć że mnie kręgosłup boli!!!A więc jeśli trafi się jakaś praca że mój kręgosłup przeżyje ją to pójdę a narazie luz!!!!Bo w tym zadupiu co mieszkam nic nie ma poza dwoma biedronkami!!!:-):-(

ahh nawet 2 biedronki masz to nie jest źle, ja tez mam tylko dwie ale od września rusza 3
    a mozliwości pozostania w domu zazdroszczę :p chciałabym aby mój maż powiedział kochanie ty zostawń w domu zajmij sie DOMEM I DZIEĆMI A JA NA wAS zarobię.. pomarzyć dobra rzecz hehhe

AGA 30 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko jak robisz tę młodą kapustę? Bo ja chyba nigdy nie robiłam a oboje z M lubimy jak wprowadzam nowe posiłki do jadłospisu :)

Selena lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wysłałam Ci zaproszenie z prośbą o zaprzyjaźnienie :P :D

Muska lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    ahh nawet 2 biedronki masz to nie jest źle, ja tez mam tylko dwie ale od września rusza 3
    a mozliwości pozostania w domu zazdroszczę :p chciałabym aby mój maż powiedział kochanie ty zostawń w domu zajmij sie DOMEM I DZIEĆMI A JA NA wAS zarobię.. pomarzyć dobra rzecz hehhe

A mi takie rozwiązanie średnio by pasowało. Może jestem czarnowidzem, ale jakby coś miało się stać mojemu M i ja znowu musiałabym zarabiać, to miałabym przechlapane - jeśli np. to by się zdarzyło po nie wiem... dziesięciu latach siedzenia w domu.

Jeśli jesteśmy już w sferze marzeń, to ja bym wolała wygrać dużą kasę w totka, zainwestować ją i - jeśli w ogóle pracować to tylko troszkę, "hobbystycznie" żeby nie popaść w całkowite lenistwo, i żeby dzieci miały jakiś przykład :) To jest mój patent na przyszłość :D

Shagga_80, Beata, Rucia, zbikowa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Muska wysłałam Ci zaproszenie z prośbą o zaprzyjaźnienie :P :D
    Już :)
    Ja tez w ogóle tej skrzynki nie ogarniam. Ani posortować ani nic. Nie wiem jak coś tu wyłapać poza lajkami...

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

No mój chlop należy do tych dinozaurów co dawno wymarły i których już nie ma!!!!
    A jak wspomnę słowem o biedronce to krew go zalewa jakbym miała do pracy tam iść!!!
    Szczerze to ja bym z chęcią poszła gdzieś do pracy ale nie ma nic w pobliżu!!!!
    Mam nadzieję że w końcu zaciążę to nudzić się nie będę!!!:-)

Beata, aisa lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Czasem mi się zdarza, ale rzadko :) Po prostu jak wracam do domu ok. 17:00 to jestem taka zrąbana, że nie chce mi się nic gotować - choćby obiadu na nast. dzień, żeby zabrać do pracy. Wolę sobie odsapnąć na kanapie niż stać przy garnkach ;)
    Co innego w weekend, albo jak mam wolny dzień - wtedy coś upichcę. Na zwolnieniu lekarskim będę osiągała moje wyżyny kulinarne, obiecuję ;D

A Wam się chce gotować wieczorami?

mayuś doskonale Cie rozumiem mi tez sie nie chce, wiec często gotuje cos mąz (oprócz zup- bo tego nie robi)

albo jak wrócę napałaszuje sie kanapek i odpocznę a potem dopiero niraz zupę gotuje o 19 wiec jemy po 20.00 heheh no cóż ....

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Już :)
    Ja tez w ogóle tej skrzynki nie ogarniam. Ani posortować ani nic. Nie wiem jak coś tu wyłapać poza lajkami...
    Właśnie mogłyby lajki być oznaczone innym kolorem niż wiadomości i już, by było dużo łatwiej....

aisa, Beata, Muska lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Selena Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Selenko jak robisz tę młodą kapustę? Bo ja chyba nigdy nie robiłam a oboje z M lubimy jak wprowadzam nowe posiłki do jadłospisu :)
    Robie według przepisu teściwej i jest naprawde pyszna :) jak już poszatkuje to daje do garnka zalewam wodą :)i jak sie zagotuje to odcedzam :) daje cebulke w kostke pokrojoną :) i marchewke startą na tarce :)i dusze ją na kostce masełka :)jak juz będzie prawie miękka daje przyprawy: sól pieprz jarzynka ziele angielskie lisć laurowy może być też kostka rosołowa :)i przecier pomidorowy :) na koniec zabielam delikatnie śmietaną i daje pokrojony koperek :)no chyba nic nie ominełam :)a tesciowa daje tez troche kwasku cytrynowego:) ja tez teraz dałam ale m stwierdził że trochę kwaśna...więc nastepnym razem będzie bez niego :)

mauysia, Beata, Shagga_80, aisa, gocha04, zbikowa, plemniczka lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A mi takie rozwiązanie średnio by pasowało. Może jestem czarnowidzem, ale jakby coś miało się stać mojemu M i ja znowu musiałabym zarabiać, to miałabym przechlapane - jeśli np. to by się zdarzyło po nie wiem... dziesięciu latach siedzenia w domu.

Jeśli jesteśmy już w sferze marzeń, to ja bym wolała wygrać dużą kasę w totka, zainwestować ją i - jeśli w ogóle pracować to tylko troszkę, "hobbystycznie" żeby nie popaść w całkowite lenistwo, i żeby dzieci miały jakiś przykład :) To jest mój patent na przyszłość :D

heheh o tak o totku tez marzę hehe tylko tyle że narzie nie gram...\
    wiem żartuję musiałby naprawde dużo zarabiac żebym mogła wychodzić do ludzi bo nuda w domu by mnie zabiła, tyle że ja jestem raczej jasnowidzem (prZeciwieństwo czarnowidza ) :P

mauysia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

Ja z jednej strony cieszę się,że teraz znów siedzę z Młodym w domu, że sama Go sobie przypilnuję,że nikt mi nie wprowadza porządków w moim domu,ale z drugiej strony jak pomyślę o mojej przyszłej emeryturze to aż krew mnie zalewa...no i prawdopodobnie jak odsiedzę swoje z drugim Synem to będę szukała nowej pracy i pocieszam się myślą,że dotąd w tylu różnych sferach budownictwa pracowałam,że zawsze jak idę na rozmowę to ładnie to wygląda jakie mam doświadczenie :D
    Ale podobnie jak Mauysia uważam,że siedzenie w domu (na łasce partnera czy męża) jest dobre....do czasu :/ niestety znam kilka przykładów, gdy facet nie pozwalał Żonie pracować...a potem znalazł sobie inną i kobieta w wieku grubo po 40stce stanęła przed perspektywą szukania pierwszy raz pracy!

mauysia, Muska, Beata, gocha04 lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko narobiłas smaka mniam
    ale któraś tu wspomniała o kluskach śląskich? chyba zrobie dziś na póóóźna kolacje

Selena, mauysia, Blondi22 lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to fakt, że rzadko gotuję, ale jak już coś zrobię, to generalnie mi wychodzi, więc nie róbcie ze mnie kulinarnego beztalencia ;) ;) ;)
    Nawet chleb lub bułeczki czasem piekę! Ciasteczka z kawałkami czekolady ostatnio rodzince zafundowałam, a co! Lubię też robić małe galaretki sorbetowe z truskawek, szczególnie teraz, w sezonie. Schabowy mi nie obcy :) Itepe itepe. Tylko z częstotliwością gotowania gorzej... ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 14:36

Selena, AGA 30, Kfjatus, aisa, Beata, Shagga_80, zbikowa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak o jedzonku gadacie to i ja zgłodniałam!!!!Ale nie chce mi się nic robić!!!:-(

Shagga_80 do tej emeryturki to trzeba do dychać najpierw!!!!A jaka ona będzie to napewno tragicznie śmiesznie niska!!!!:-(

Ale do tego czasu może i ja wygram w lotto i nie będę musiała się przejmować jutrem!!!:-)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, polecam w ogóle te galaretki - samo zdrowie, bez chemii, łatwe i jaka pycha :)
    http://antoshkowesmaczki.blogspot.com/2011/08/galaretki-sorbetowe-z-truskawek.html

Selena, AGA 30, aisa, Rucia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SZaguś masz rację chyba nie nadawałabym sie do takiej roli
    tak naprawdę to wiecie ze ja cały czas myślę o własnej niezależności , czyli swoim biznesie i wiem że prędzej czy później spróbuje mam nadzieję że za bardzo sie nie przejadę
    dlatego czekam i rozmyslam nad dobrym patentem, bo to nie sztuka rzucić w miare pewna pracę po to by wylądować po czasie na lodzie

mauysia, Shagga_80, gocha04, zbikowa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Aha, polecam w ogóle te galaretki - samo zdrowie, bez chemii, łatwe i jaka pycha :)
    http://antoshkowesmaczki.blogspot.com/2011/08/galaretki-sorbetowe-z-truskawek.html
    Apetycznie to wygląda!!!Aż mi ślinka leci!!!:-)

• Selena Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ale smakowicie wyglądają :) i pewnie też tak smakują :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
‹‹ 3250 3251 3252 3253 3254 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ